Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Frantoio Liguria 2

Liguria - Riviera - Alassio

Max.  2   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

Hoog boven de Lerronetal die uitkomt om ver in zee en wordt omgeven door olijfbomen en wijngaarden, dit zorgvuldig gerestaureerde boerderij uit de 18e eeuw. Het bestaat uit drie eenheden, waarvan er twee uit springen als vakantiewoningen beschikbaar. De oprichting van beide objecten wordt gehouden in een landelijke stijl, met rustieke elementen, maar de moderne apparatuur en technologie waar nodig. Het appartement "Terrazza" heeft een oppervlakte van 45 vierkante meter en is geschikt voor twee personen en peuter. De slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed (1,80x2,00) en goed Duits matrassen. Weggestopt in een 'window kast "vindt de SAT / TV. Een extra bed is mogelijk. De comfortabele badkamer heeft een walk-in douche met een betegelde zetel, wastafel, toilet, föhn en een ruime opslagruimtes. In de keuken met eethoek voor vier personen, modern ingerichte kasten en apparaten vindt u alle voorzieningen die u nodig hebt voor het bereiden van de maaltijden te vinden. Servies en glazen zijn op grote schaal beschikbaar. Voor het koken de serre met comfortabele zitplaatsen en vóór de gemeubileerde eigen terras met prachtig uitzicht gelegen in de vallei. Als je het gevoel dat op de samenleving, heeft in gemeenschappelijke tuin barbecue met BBQ en een grote eettafel op. Deze tuin met weelderige mediterrane vegetatie, zoals vijgen, oleander, sinaasappelen en citroenen heeft meer geheimzinnig ingericht cookies, waar u kunt genieten van een rustig zijn boek te lezen of te houden zijn dutje. Een kleine moestuin met geurige kruiden levert de ingrediënten voor hun maaltijden. Het zwembad van meter in diameter, zorgt voor plezier en verfrissing.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 16 km

16 km

Skilift 55 km

55 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 130 km Nizza

130 km

Station 18 km Albenga

18 km

Snelweg-afrit 13 km Albenga

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In de directe achterland van de Riviera delle Palme met zijn prachtige stranden, de intacte dorp Ligo ligt boven de vallei subliem met uitzicht op de omliggende bergen van de Alpen en op de azuurblauwe zee. Alassio met zijn kilometers lange promenade, de knappe jachthaven en de trendy winkels is snel bereikt. In de directe omgeving en de historische opmerkelijke ligt Albenga met zijn doopkapel uit de 5e eeuw., De middeleeuwse beroemde torens en de levendige oude stad. Zee en de bergen bieden een verscheidenheid aan vakantie-activiteiten, zoals watersport van welke aard dan ook, walvissen kijken, golf, tennis, paardrijden, klimmen en mountainbiken. Vooral interessant voor families zijn het nabijgelegen Acqua Park, het zeewater Aquarium van Genua en de Pista Ciclabile, een grote wandelen en fietsen langs de zee.

Het dorp Ligo maakt deel uit van de gemeente Villanova d'Albenga. De versterkte muren met Villanova is het centrum van de vallei. In de bloemrijke steegjes en pleinen vindt u alles wat u nodig hebt voor het leven, bars, goede slagers, bakkers, dokter, apotheek, kapper en diverse restaurants te vinden. Voor grotere aankopen, krijgt u slechts een paar kilometer, een commerciële ruimte met diverse supermarkten. Typische Ligurische, goed en goedkoop eten kan goed weg agriturismo bij ons in Ligo, in slechts 300 meter met een prachtig terras.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

private aanbieders
Duitstalige contact
Toll-vrij en ongecompliceerde reservering
Andere aankomstdagen op aanvraag
Stookkosten alleen tijdens het stookseizoen bij bespreekbaar
Een hoge stoel is beschikbaar
Wasserij kan worden verleend voor een extra vergoeding
Beach Arrangement boekbaar
bed beschikbaar

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Gabriele R. uit Adenau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie

Het laat niets te wensen over.
Perfect ingericht.
Er ontbreekt niets.
Netheid staat voorop.
De perfecte vakantiewoning voor rust en ontspanning.
We komen altijd graag terug.

Aanbevolen voor: Senioren

Juli 2021

Michael H. uit 57223 Kreuztal

4,7
5 4.5 5 4 5
Toon Duits

Betoverende sfeer in de bergen van Ligurië

Casa Frantoio was vroeger een oude olijfmolen, die in de loop der jaren met veel hart en passie prachtig is gerestaureerd. Het is een absoluut top huis met een zwembad en een tuin waar je zelf in mag voorzien. De verhuurders zijn gulle en behulpzame mensen die je alleen maar aardig kunt vinden. De kleine vakantiewoning waar wij verbleven is smaakvol ingericht en biedt voldoende ruimte voor 2 personen. We hebben vooral genoten van het ontbijt op het ruime buitenterras met uitzicht op de fluweelgroene heuvels. Een droom! Het ruime zwembad, dat we twee keer per dag gebruikten, was ook een zegen. Alleen de parkeergelegenheid is helaas een beetje bijzonder. Wij wensen dat de eigenaars, die dit willen optimaliseren, de gemeente meer tegemoet komen. Maar goede dingen komen aan degenen die wachten! We parkeerden altijd bovenaan de straat en lieten de auto daar 's nachts staan. Dat was geen enkel probleem. In ieder geval kunnen we deze woning alleen maar van harte aanbevelen aan iedereen
Maar je moet niet letten op serpentinewegen. Vanaf Villanova of Riviera Airport is het een heel eind omhoog. Maar je hebt tijd. En een bezoek aan het restaurant "Three Little Pigs" is bijzonder aan te bevelen. Kwaliteit in perfectie en absoluut redelijk geprijsd! Laat je verrassen waar dit restaurant zich bevindt. Je zou het niet raden...
Kijk uit naar deze accommodatie en boek vandaag nog!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Maik B. uit Hohenstein

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Steeds weer met plezier

Geweldige woning, ideaal om te ontspannen, verhuurders zeer gastvrij, en Adriano, beheerder en vriend van het huis is een ziel van een persoon. Al met al een erg leuke vakantie. Heel erg bedankt, altijd blij om terug te komen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2019

Marius H. uit 57258 Freudenberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtige ontspannende vakantie!

De flat laat niets te wensen over. Het is perfect uitgerust, smaakvol ingericht en absoluut schoon. Zelden hebben we zo'n perfecte vakantiewoning gezien, of het nu de keuken/badkameruitrusting of de inrichting was. Je merkt dat de verhuurders veel moeite en denkwerk hebben gestoken in de renovatie van dit droomhuis. Ook de mediterrane tuin is met veel aandacht voor detail ontworpen. Iedereen vindt hier een plek om te ontspannen. In 10 minuten rijden bereikt u het strand van Laigueglia en diverse winkelmogelijkheden. Zeer goede restaurants zijn ook snel te bereiken met de auto. Als alternatief is er op 300 meter afstand een restaurant met eigen teelt, waar je superlekker eten krijgt voor een meer dan eerlijke prijs. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Claudia & Harry K. uit 90530 Wendelstein

5,0
5 5 5 5

Ein kleines Paradies

Wir sind Wiederholungstäter und durften nun auch die kleinere Wohnung kennen und lieben lernen. Die Wohnung ist bestens ausgestattet und es fehlt wirklich an nichts. Das Highlight ist allerdings die Terrasse mit Blick in das ligurische Hinterland. Dort mit einem Glas Rotwein zu sitzen ist schon ein Stück vom Paradies. Das ganze Anwesen ist sehr gepflegt und einfach liebevoll gestaltet. Die Lage ist absolut ruhig. Alles lädt dazu ein einfach die Seele baumeln zu lassen. Wer dann noch ein Faible für Natur, gutes Essen und Trinken hat, der ist hier genau richtig. Wir waren auf jeden Fall nicht das letzte Mal in Ligo.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Dieter und Edith uit 57555 Brachbach

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub

Unsere Entscheidung, kurzfristig in Ligo Im " Casa Frantoio " Urlaub zu machen, war genau richtig. Wir fanden eine sehr schöne alte Ölmühle vor, die umgeben von Olivenhainen auf einer Bergspitze thront. Die Wohnungen sind mit sehr viel Liebe wunderschön eingerichtet. Der Garten ist eine Oase der Ruhe und man weiss eigentlich garnicht so recht wo man sich niederlassen soll, weil jedes Eckchen besonders schön ist. Von unserem Balkon, auf dem wir jeden Morgen gefrühstückt haben, hatten wir einen Blick über das ganze Tal. Die Umgebung lädt zu vielerlei Aktivitäten ein. Das Meer ist auch nicht so weit weg und wir haben es einfach genossen, im Oktober noch jeden Tag im Meer schwimmen zu gehen. Wir werden bestimmt wiederkommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2017

Torsten & Moni uit Wilnsdorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Jewel

De absoluut idyllisch gelegen oude oliemolen werd met veel moeite, zeer zorgvuldig en volstrekt liefdevol gerestaureerd. Gastvrijheid was erg belangrijk voor ons - Gerhard en Adriano, een team dat ongeëvenaard is... Of het nu ging om verse groenten uit de tuin in de ochtend of om gereedschap dat we konden gebruiken na een storing - alles werd mogelijk gemaakt. We hadden een onvergetelijke zomervakantie bij jullie - de mooie avonden waarop we samen kookten en genoten van de heerlijke wijn... De inrichting van de vakantiewoning is uitzonderlijk, we hebben ook bijna elke dag genoten van de tuin met zwembad. De omgeving is puur Italië! Idyllische rust, olijfbomen en dennenbossen alsof ze geschilderd zijn. Of u nu wilt fietsen, wandelen of liever naar het prachtige strand gaat, alles is mogelijk
Wij zouden er altijd graag weer onze vakantie doorbrengen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Sarah I. uit Elsoff

5,0
5 5 5 5

Entspannter Urlaub in ruhiger und idyllischer Lage

Mein Mann und ich hatten 10 wundervolle Tage mit unserem Hund in dieser wunderschönen, liebvoll eingerichteten Ferienwohnung.

Die Wohnung und vor allem die Küche sind super ausgestattet.
Wir haben viel selbst gekocht, mit Gemüse unde Kräutern aus dem eigenen Garten, wo man sich bedienen durfte.

Auch der ialienische Hausmeister Adrian, der ganz gut Deutsch spricht, war jeden Tag sehr hilfsbereit und hat uns mit Tipps und einheimischen Empfehlungen bestens versorgt.

Wir können die Ferienwohnung nur weiterempfehlen, der Garten und Pool lädt zum relaxen ein und drumherum gibt es tolle Wanderwege. Das Örtchen liegt oben am Berg, so dass man die Ruhe und Natur genießen konnte.

Wir kommen gerne wieder, allerdings in einem anderen Zeitraum. Es war für unseren Hund doch sehr heiß im August ;)

liebe Grüße und nochmals herzlichen Dank für den schönen Urlaub.
Sarah & Steven Ibel

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Augustus 2017

Wiebke uit 57078

5,0
5 5 5 5

Ein Traum!

Trotz unserer sehr spontanen Entscheidung und Anfrage bezüglich der Wohnung, hat wirklich alles wunderbar geklappt. Die Gastgeber sind sehr gut organisiert und haben uns (auch unseren Hund) sehr familiär empfangen. Nach einem kurzen Rundgang konnten wir in einer wunderschönen und ruhigen Gegend/Wohnung absolut entspannten Urlaub machen. Man merkt, dass Garten, Haus und Wohnung mit sehr viel Liebe und Herzblut hergerichtet wurden. Es fehlt wirklich an nichts, mein Freund und ich waren begeistert und kommen definitiv nächstes Jahr wieder!

Vielen lieben Dank noch einmal an die Gastgeber und liebe Grüße!

Wiebke + Ringo und Scada

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Detlef H. uit 33775 Versmold

5,0
5 5 5 5

Wohnung zum Akku auftanken

Durch die äußerst exklusive Lage und die Ruhe, die man bekommt, kann man seinen Akku schnell
wieder aufladen. Ob Pool im Garten, gute Gastronomie in der Nähe, oder einfach nur auf der Terrasse sitzen zum erholen, es ist für jeden was dabei. In 15 Minuten mit dem Auto am Ligurischen Meer. Für uns eine sehr schöner Urlaub, wir kommen wieder.
Familie Hein

Juni 2017

Susanne K. uit 57223 Kreuztal

5,0
5 5 5 5

Erholung pur

Die Casa Frantoio hat uns überaus gut gefallen! Wir wurden sehr freundlich empfangen und bekamen vom Hausmeister Adriano alles erklärt.
Die Lage ist für Ruhe Suchende prima geeignet und selbst wenn noch andere Gäste da wären, kann man für sich sein. Die Ausstattung der Wohnung lässt keine Wünsche offen und ist sehr liebevoll. Das Gleiche gilt für den Garten und die ganze Anlage. Zum Essen waren wir im kleinen Restaurant in der Nachbarschaft, gut und günstig.
Man ist auch in kurzer Zeit wieder unten im Tal, wo es alle notwendigen Geschäfte und viele Restaurants gibt.
Mit Auto sind viele Sehenswürdigkeiten oder Badestrände schnell zu erreichen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2017

Moni und Christian uit Siegen

5,0
5 5 5 5

Kurzurlaub mit maximalem Erholungswert

Wir haben diese Unterkunft auf Empfehlung von Freunden glücklicherweise relativ kurzfristig buchen können und unsere Erwartungen wurden absolut übertroffen. Das gesamte Haus mit Garten und Pool und insbesondere die sehr geschmackvoll eingerichtete Wohnung sorgten sofort für Relaxen nach langer Autofahrt. Hierzu trug auch besonders der herzliche Empfang durch den italienischen Hausmeister Adriano bei. Ein kleines sehr authentisches Restaurant im Ort könnte dazu verleiten, nur noch hier einzukehren.
Sehr attraktiv ist die schnell erreichbare Küste mit kleinen wunderschönen Ortschaften. Besonders haben wir den in wenigen Fahrminuten erreichbaren wunderschönen Golfplatz genossen. Insgesamt können wir uns sehr gut vorstellen, hier nochmals unseren Urlaub zu verbringen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2017

Birgitta S. uit 32756 detmold

4,5
5 4 5 4

äußerst geschmackvoll restaurierte ölmühle

man kann mit dem auto anreisen und ist doch in ruhiger umgebung, um das haus herum wird gearbeitet und doch gibt es keinen lästigen lärm. hier lässt sich ausspannen. in der bestausgestatteten wohnung könnte man auch backen oder grillen. im wunderschön angelegten garten trifft man auf die mieter der nachbarwohnung, hat aber einen eigenen platz zum sonnen.
vermieter und hausmeister geben einem das angenehme gefühl in familiärer Umgebung zu sein.
einziger nachteil: kein WLan.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. B. Schweng

Mevr. B. Schweng

Andere accommodaties van Mevr. B. Schweng


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 94901

Laatst bijgewerkt: 13.02.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/94901.htm


«Casa Frantoio Liguria 2» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven