Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Deutschneudorf

Max.  5   gasten
56m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
56m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
De vakantiewoning ligt op een 1900 m² groot, gesloten terrein met tuin met weide. De hond is toegestaan, maar (neem uw eigen) met zijn eigen hond bed. De hond mag niet kruipen op een bed, zittende of stoel. Gebaar dat de hond te brengen, zullen hem niet zonder toezicht alleen in het appartement te verlaten. De verhuurder woont slechts gedeeltelijk in het huis of, heeft een aparte ingang. De inrichting is voor u gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op de ligweide met ligstoel, tuinmeubeklen en tuinschommel. Een barbecue is aanwezig. Babybedje, speelgoed en fietsen moeten worden besteld op het moment van boeking. geen zwembaden
Uw vakantiewoning: Uw vakantiewoning beslaat 1 verdieping, 2 kamers (daarvan 1 slaapkamer), is 56 m² groot en is geschikt voor maximaal 5 personen. Op koude dagen kan uw vakantiewoning verwarmd worden met centrale verwarming (olie). De ingang is op de begane grond en gelijkvloers en leidt via 3 traptreden en een buitentrap met kapstok en deuren naar alle kamers. De indeling van de kamers is als volgt: woonkeuken als doorgangskamer, 22 m² groot en met 1 extra bed, zithoek, eethoek, TV, DVD, stereoinstallatie en CD. De eethoek heeft plaats voor 5 personen. U heeft toegang tot het terras met tuinmeubelen, 1 tafel, 2 stoelen en tuinschommel. keuken in de woonkamer als doorgangskamer, 22 m² groot en met eethoek, TV, elektrisch fornuis (4 kookplaat), bakoven, afzuigkap, koelkast, magnetron, koffiemachine en elektrische waterkoker. De eethoek heeft plaats voor 5 personen. gang 7 m² groot. badkamer 10 m² groot en met badkuip met douche, 1 wastafel, WC, venster en wasmachine. slaapkamer 20 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en 2 éénpersoonsbedden, tegelkachel en eethoek. De eethoek heeft plaats voor 2 personen.
Bovendien heeft uw vakantiewoning met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed en wasmachine. TV-resp. radiozender kunnen per antenne en kabel worden ontvangen. internet
Huisdier: toegestaan, EUR 10.00/dier en oponthoud.

Ligging: Deutscheinsiedel, 750 m boven de zeespiegel. De vakantiewoning ligt in een in 1930 gebouwde vrijstaand éénsgezinswoning en is rustiek, functioneel en in lokale stijl ingericht. Het grondstuk is in een woongebied in het centrum. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op de bergen en het ligt op een rustige en zonnige plek. De 2 m lange toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde hoofdweg. In de winter zijn sneeuwkettingen aan te raden. Bij het huis is U 1 parkeerplaats voor een auto op het perceel beschikbaar. Openbare parkeerplaatsen zijn op een 50 m afstand parkeerplaats in de plaats. Parkeren is afhankelijk van beschikbaarheid! De dichtsbijzijnde winkels zijn op 600 m afstand (in de winter 600 m), restaurant 100 m en centrum 50 m. station, overdekt zwembad, discotheek, bioscoop elk 15 km. vliegveld in Dresden 70 km. dokter, apotheek, bank elk 4 km in Kurort Seiffen. thermaal bad in Marienberg 35 km. Een kinderspeelplaats op 50 m afstand. spoorlijn 15 km en hoofdweg 2 m. Ons dorpsoord Seiffen staat bekend om zijn internationale artistieke traditie van houtproductie, om zijn barokke ronde kerk en mijnverleden. Natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers, fietsers, skiërs en gezinnen vinden hun plaats met een aantal sport- en culturele voorzieningen in een schilderachtig landschap van het Ertsgebergte aan de grens met Tsjechië.
In de zomer: Matylda in Most in Most 25 km, strand met weide en kiezel in Most, 25 km van uw verblijf vandaan. Uw viervoeter begleider is hartelijk welkom op het hondenstrand in Most, 25 km. Sportvissers kunnen in Horni Jiretin, 10 km de hengel uitgooien. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. tennis in 15 km. paardrijden in 7 km. minigolf in Kurort Seiffen 5 km. "Sports World Preussler" 1.4 km.
In de winter: De dichtsbijzijnde skilift is op 5 km afstand. Het dichtsbijzijnde skigebied " Skiareal Klíny " is op 5 km afstand. Verder is er een loipe in Deutscheinsiedel, 500 m en een ijsbaan in Kurort Seiffen, 1400 m. Een rodelbaan wacht op u in Kurort Seiffen, 1400 m. skiverhuur, skischool elk 1400 m in Kurort Seiffen. Trails: Seiffen - Duits Einsiedel - Klíny.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : internettoegang, Theedoeken, Parkeerplaats, Elektriciteit, Water, Beddegoed, Handdoeken, Ligstoelen, WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Toeslagen (Te betalen bij boeking): Babybedje Op aanvraag 12,50 € per bed onder 3 jaar per week. Toeslag voor kort verblijf (minder dan 4 dagen) verplicht 12,50 € per verblijf.
Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak 30 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief. Naar wens: Wasmachine 2 € per wasbeurt Naar verbruik. Overbezetting (zonder bed) 10 € per persoon per dag.
Waarborgsom: Geen borgsom.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 70 km

70 km

Station 15 km

15 km


Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Skiën
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Roland B.

4,2
3 5 5 5 3
Toon Duits

Geen net om te telefoneren, geen douchegordijn of douchescherm of doucheklepwand. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Gert K.

4,8
4 5 5 5 5

vriendelijkheid en behulpzaamheid beheerder

Andreas K.

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Het appartement is rustiek en zeer groot. Met de eigenaar, hadden we leuk contact.


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 209054

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/209054.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Deutschneudorf» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven