Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Finca Montemare

Max.  8   gasten
170m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
170m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Beschrijving

Montemare, zoals de naam al doet vermoeden, bergen en zee. Geen vervelende discussies meer over de eeuwige vraag: strand of wandelen?
De Finca ligt idyllisch ingebed in prachtige olijfgaarden en dennenbossen op een kleine heuvel. Het heeft een eigen zwembad en buitendouche met veel ruimte om te zonnen, een BBQ-paviljoen en een glazen balkon, allemaal met fantastisch uitzicht op zee. Aan de bergkant is er nog een grote zitplaats waar u kunt ontspannen en genieten van de avondzon. Een grote gasbarbecue op wielen kan gemakkelijk op de gewenste plaats worden geplaatst, afhankelijk van het uitzicht tijdens het barbecueën. Het terrein is royaal omheind (ca. 4000m2), ideaal voor gezinnen met kinderen. Dit kleine paradijs ligt op slechts 10 minuten met de auto van het strand (6km), 5 minuten met de auto van het zeer originele Catalaanse dorp El Perello (2km) en ongeveer 40 minuten met de auto van de bergen (Ports de Tortosa-Beseit) in het natuurgebied.
Vivienda legalizada por la Generalitat de Catalunya para uso de alquiler turistico con numero licencia HUTT001216 94
Licentie- of registratienummer: HUTTE: 001216 94

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 30 km Reus

30 km

Station 6 km Ampolla

6 km

Snelweg-afrit 6 km Ampolla

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De weg naar onze Finca heet: Cami de puig molto, de weg van de vele heuvels. Bovenaan staat het prachtig en subliem. De eerste keer dat we de heuvel op reden waren we al enthousiast over de locatie, maar we hadden nooit gedacht dat het nog beter zou zijn, want als je eenmaal bij het huis was aangekomen en de veranda op liep, nam het uitzicht je adem in. Een panoramisch uitzicht dat moeilijk te overtreffen is. We waren meteen verliefd geworden en wilden de Finca absoluut hebben. Tot op de dag van vandaag inspireert deze visie ons nog steeds opnieuw en opnieuw.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: Fr 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting Catalonië 1 Euro per dag en per persoon vanaf 16 jaar. Max. 7 dagen. Water, elektriciteit naar verbruik. 90 Euro zonder, 120 Euro met studio.

Annuleringsvoorwaarden:

  • -bis 30 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises -bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises -ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises. Gleichwohl ist der Vermieter bemüht, das Mietobjekt anderweitig zu vermieten.

meer informatie:

We wilden een plek vinden waar we naartoe konden gaan als we niet meer wilden, zodat we de vakantie steeds weer in andere landen en hotels zouden doorbrengen. In 1999 brachten we voor het eerst 2 weken in Spanje door en waren enthousiast. Het landschap, de zee, de mensen, alles klopte. Hier zou ons definitieve vakantiehuis moeten zijn. Al 1 jaar later hadden we onze Finca gevonden. Omgeven door olijfgaarden en dennenbossen met een fantastisch uitzicht op de zee en de bergen. Slechts 2 uur rijden van de luchthaven van Barcelona of Valencia. Dichtbij een klein Catalaans dorpje (El Perello, 2km). Plus een eigen zwembad, gewoon perfect. Het is een klein paradijs, de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-02-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Ricardo Z. uit Neuss

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Meer is niet mogelijk

Ja goed, waar begin je? Huis tip top. Hij ziet er op de kleinste manier gebruikt uit, net als jij. Daarom kun je jezelf dit oordeel toestaan. Uitrusting: alles aanwezig. Terras: prachtig uitzicht op de Punta del fangar. Je krijgt de indruk dat de punta op loopafstand is. Maar daar lijkt het alleen maar op. Zwembad: altijd fris. Daar wordt voor gezorgd. Barbecueën is ook mogelijk. We hebben het niet gebruikt. Onze honden poepen niet op het terrein van de roedel. Wandelen is slechts beperkt mogelijk in twee richtingen langs het pad. Algemene beoordeling: 1 met een ster. De asterisk voor de attente zorg.

Aanbevolen voor: Senioren

Mei 2021

Harald K. uit Frechen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie.

Heerlijke vakantie! De finca is onvoorwaardelijk aan te bevelen. Heel fijn contact met de verhuurder! Graag gedaan!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier

December 2020

Petra und Dieter E. uit Neustadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Oase van welzijn met een bedauwd uitzicht ❣️

Om de grijze winter in Duitsland te ontvluchten, huurden we de finca voor enkele weken.
Al bij aankomst waren we totaal onder de indruk van de prachtige ligging in een absoluut rustige omgeving tussen de olijfboomgaarden. Maar de finca zelf maakte nog meer indruk op ons. Nadat we onze auto op het terrein hadden geparkeerd, gingen we door de tuin naar de voorkant van de finca en het uitzicht op de zee is prachtig. De finca met serre en barbecuehoek in de tuin nodigt onmiddellijk uit tot gezelligheid.
Het woongedeelte met megakeuken, woonkamer en slaapkamers straalt gezelligheid uit. Ook de uitrusting is zeer lovenswaardig, met alles wat je nodig hebt in overvloed. Bijzonder vermeldenswaard is de keuken, waar alles is zoals in uw eigen huis
Mario Brand, de huisbaas, verdient een speciale vermelding. Hij zet de kers op de taart met zijn vriendelijke manier van doen. Heel behulpzaam als je een vraag hebt en natuurlijk met een of twee tips over wat je moet doen
We voelden ons hier absoluut op ons gemak, zelfs gedurende een langere periode, en zouden onmiddellijk weer voor de finca kiezen om hier een zeer aangename tijd door te brengen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Thorsten und Marlies S. uit 40549

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een huis van superlatieven

Droomachtig, en alles...
Wij gaan al meer dan 30 jaar op vakantie in huizen en villa's, maar wat hier wordt aangeboden is onovertroffen qua perfectie. Of het nu de keuken is met alle(‼️‼️)
Keukengerei, scherpe messen, witte porseleinen servetringen, (ik bedoel, wie doet dat...?) of de perfecte muggenhorren, het geweldige zwembad, de bedden, de badkamers, het huis is echt perfect.... Ook Cora, de sleutelhouder super lief en Engels sprekend, mega!

Wat een geweldige, altruïstische persoon moet u zijn om vreemden zo'n luxe toe te staan...?

Ingrid Brand, je bent echt geweldig, dank je wel voor alles....

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Thomas Z. uit Bern

5,0
5 5 5 5

Super Ferien in angenehmem Ambiente

Tolles Haus, gut ausgestattet, ruhig und wunderschön gelegen. Schöner Pool zum baden. Kann ich sehr empfehlen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2018

Alain G. uit Maidenhead

5,0
5 5 5 5

Great Finca with incredible view

Our family had an amazing holiday in the villa finca Montemare. This home is conveniently located near the village and offers a nice panorama between sea and hills. Cleanliness, brightness, spaciousness and easiness are among its main features. In addition, the owner is serious and offers tenants all the conditions for a successful holiday.

Besides the beaches and usual attractions of the Catalan coastal towns, beautiful excursions are possible and facilitated by a good road network close to home.

For example, the El Priorat region was a disconcerting discovery by the quality of its natural space and the charm and tranquility of its villages lined with famous vineyards.

Below the villa, the GR92 trail between Ametlla de Mar and Ampolla worth seeing along the sea.

We will come back !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2018

Hanelore S. uit Neuwied

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie in een prachtige finca

Voor de derde keer en zeker niet de laatste keer hebben wij met onze hond drie heerlijke weken doorgebracht in deze prachtige finca. Al bij ons eerste verblijf viel het ons positief op dat dit geen 'huurkazerne' is, maar een finca die heel individueel en met veel liefde en warmte is ingericht. Hier spreekt de moderne en absoluut eigentijdse inrichting ons ook aan. Samen koken in de open keuken met alle apparatuur die het koken makkelijker maakt, of een gezellige avond tv kijken, gericht luisteren naar muziek of een gezellige avond barbecueën buiten: het is allemaal mogelijk. Het zwembad met een fantastisch uitzicht en de airconditioned 'serre' maken de totaalindruk compleet. Wat we ook heel prettig vonden, is dat je het gevoel hebt dat je in een huis je vakantie doorbrengt, waarin echt wordt geleefd en gehandeld - bijna als thuis.

Het omheinde terrein was voor ons natuurlijk bijzonder waardevol, omdat we onze hond na binnenkomst onbeheerd konden laten rondlopen en ontdekken.

De organisatorische begeleiding verdient ook lof. Of het nu gaat om de afhandeling van de huurovereenkomst, de routebeschrijving naar de accommodatie, het welkomstpersoneel ter plaatse of de zwembadbewaker: alles is absoluut betrouwbaar en vriendelijk.

El Perello als dichtstbijzijnde plaats biedt nog steeds de typische sfeer van deze regio, onaangetast door massatoerisme. Natuurlijk zijn er nog andere dorpen en gelegenheden in de buurt die iedereen iets te ontdekken bieden.

Dus wie van een beetje afzondering houdt en er geen probleem mee heeft om de auto te gebruiken, is hier aan het juiste adres.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2017

Denise G. uit 4000 Basel

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantieparadijs met een prachtig uitzicht

We zullen zeker weer vakantie boeken in deze prachtig gelegen finca. De online advertentie houdt woord! We werden zeer vriendelijk behandeld en hadden te allen tijde een aanspreekpunt. Alles was schoon en goed onderhouden. Bezienswaardigheden zoals het strand, markten, winkelcentra, etc. zijn allemaal goed bereikbaar. We zullen deze vakantiebestemming zeker aanraden aan vrienden!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Astrubal P. uit Rilkesboom@gmail.com

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub in Traumfinca!

Das war unser zweites Mal in der Finca und sicher nicht unser letztes Mal! Wenn wir uns selbst ein Haus einrichten würden, könnten wir es nicht perfekter, vollständiger, sauberer und gemütlicher einrichten! Bessere Messer und Pfannen als zuhause, Mosquitonetze in jedem Fenster, den Luxus von Klimaanlagen (haben wir in der zweiten sehr heißen Woche nachts zu schätzen gelernt!) etc. und eine sehr nette Betreuung um Haus und Pool! Gerne mal wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. M. Brand

Dhr. M. Brand

Wij zijn een Zwitsers echtpaar. Wij wonen momenteel in Raron, Zwitserland. Na vele jaren werk, mijn man is IT-computerwetenschapper en ik ben assistent in de medische praktijk, hebben we besloten om een eigen bedrijf te beginnen. Onze Finca die we 3 jaar eerder hadden gekocht en die alleen voor vakanties werd gebruikt, ligt midden in de prachtige olijfbomen die de vorige eigenaar in het wild liet lopen. Het zou fantastisch zijn om ze weer tot leven te wekken, onze eigen olijfolie van de beste kwaliteit te produceren en deze in Zwitserland te verkopen. We hebben ons idee meteen in de praktijk gebracht, de bomen bewerkt, een eigen oliemolen gekocht waarmee we traditioneel met matten konden persen en veel werk en energie in ons project gestoken. Elk jaar nam de opbrengst toe en onze olie was inderdaad van uitstekende kwaliteit. Een paar jaar later richtte mijn man een ander bedrijf op en installeerde autarkische fotovoltaïsche installaties. Helaas heeft de economische crisis in Spanje


meer informatie

Objectnummer: 216503

Laatst bijgewerkt: 22.02.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/216503.htm


«Villa Finca Montemare» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven