Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Borgo Le Caselle - Casa Soprana

Nationaal Park Cilento - Golfo di Policastro

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Borgo Le Caselle is verdeeld in het benedenhuis, Casa dei Nonni en het bovenhuis, waarin twee aparte appartementen zijn ondergebracht: het Casa Soprana (110 vierkante meter, tot 6 personen) en de "Alte Schule - Scuola Vecchia" (40 vierkante meter, 2 personen). Beide appartementen samen kunnen ook gehuurd worden voor een groep tot 8 personen.
Het hele pand is terrasvormig met stenen muren, elke eenheid heeft zijn eigen toegang op de begane grond en terrassen met panoramisch uitzicht over de bergen en valleien van de Golfo di Policastro en de zee aan de horizon (ongeveer 30 minuten rijden).


Casa Soprana:
2-3 slaapkamers voor maximaal 6 personen, 2 badkamers met douche, 1 woonkamer/keuken met open haard en vaatwasser, 3 terrassen, WIFI, satelliet-tv.

Voor de ingang is een klein utiliteitsgebouw met houtopslag en wasruimte, waar je een wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijkplank vindt.
Je kunt je auto parkeren in de schaduw van een steeneik.
Je komt Casa Soprana binnen via een grote eetkeuken met open haard, vaatwasser, gaskookplaat, elektrische oven, tv en internetverbinding. Op hetzelfde niveau is er een grote woon/slaapkamer voor twee personen en een badkamer met douche en bidet. Een deur leidt via een klein terras met ochtendzon naar het steeneikenbos, een trap naar de bovenverdieping. Hier vind je een badkamer met douche en twee tweepersoonsslaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met aparte bedden. Beide hebben toegang tot het dakterras van 25 vierkante meter met weids uitzicht op de ongerepte bergen en de strook zee aan de horizon.
Een schommel en een houten huis met hangmat wachten op veroveraars in het steeneikenbos!

Zowel het huis als de buitenfaciliteiten zijn volledig ingericht, de keuken is goed uitgerust, beddengoed en handdoeken zijn aanwezig, en op verzoek kunnen we ook een schoonmaakdienst voor je organiseren. Hout voor verwarming en barbecuen is gratis beschikbaar.

Bij de renovatie van de oude gebouwen is gebruik gemaakt van natuurlijke en lokale materialen: de vloeren zijn betegeld met cotto, de plafonds zijn gemaakt van kastanjehout en de daken zijn bedekt met handgemaakte dakpannen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (100x200 cm)
Eenpersoonsbed (100x200 cm)
Woonkamer
Eenpersoonsbed (100x200 cm)
Eenpersoonsbed (100x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 18 km

18 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 4 km

4 km

Luchthaven 200 km Neapel

200 km

Station 18 km Sapri

18 km

Snelweg-afrit 50 km Padula-Buonabitacolo

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Borgo Le Caselle ligt op een hoogte van bijna 700 m op een zuidwestelijke helling in een klein gehuchtje van het dorp Tortorella in de Golfo di Policastro, aan de zuidelijke rand van het door UNESCO beschermde nationale park Cilento, op de grens tussen Campanië en Basilicata.

De buren hebben nog steeds een kleine landbouw met koeien, schapen, kippen en plantaardige productie, anderen leven nog steeds bijna 50 jaar geleden als herders en produceren ricotta, pecorino en lam.

Het huis is ook geschikt als startpunt voor wandelaars. Als u wilt wandelen, vindt u hier advies en kaarten. Op verzoek organiseren wij ook begeleide wandelingen

In het midden van de zomer bieden de hoge ligging en het aangrenzende steeneikenbos aangename verkoeling en een welkome afwisseling van het strandleven. Midden in de Golf van Villamare vindt u midden in de zomer een typisch Italiaans strandleven met verhuur van ligstoelen en barservice, op de kliffen van Acqafredda in het zuiden en in Scario in het noorden vindt u kleine baaien met kristalhelder water, waarvan sommige moeilijk te bereiken zijn.

Met het beste zicht zie je vanaf het terras de vulkaan Stromboli aan de horizon. Vooral in de koudere maanden kunt u prachtige zonsondergangen zien. Het charmante dorpje Tortorella met spectaculair uitzicht, kruidenierswinkel, bar en postkantoor ligt op ongeveer 6 km afstand

Het dorp ligt op 600 m boven de zeespiegel op een heuveltop die afloopt naar de Thyrrenische Zee over olijfgaarden en beboste gebieden, in het westen begrensd door de diepe kloof van Bussentino. Vanaf verschillende uitkijkpunten kunt u genieten van het uitzicht vanaf de zee over de kustgebergten van Calabrië, onze "thuisberg" Monte Cocuzzo (1389 m), Monte Cervati (1899 m), Monte Sacro tot M. Bulgheria.
De vertrouwde plek heeft grotendeels zijn oorspronkelijke gezicht behouden: Natuurstenen huizen met decoratieve portalen nestelen zich tegen de rotsachtige grond, tuinen open in smalle steegjes.
Ongeveer 300 inwoners komen samen om te kaarten in de bar van Giuseppe of bij de pensioenbetaling in het postkantoor, op de wekelijkse markt op woensdag, op zondag op het kerkplein.
Het grondgebied van de gemeente omvat hoogtes tussen 50 en 1480 m, met verschillende vegetatiezones die vroeger in alle seizoenen weidegronden aan de herders boden.
Een doodlopende weg, de zogenaamde Tortorella - Mare, die niet op officiële kaarten staat, verbindt de stad met de kust in 20 minuten met de auto.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

U bent van harte welkom om uzelf te helpen in onze moestuin, als u geïnteresseerd bent kunnen wij de producten van onze buren (eieren, ricotta, aardappelen, kip, etc.) voor u regelen

Een reis met de auto is absoluut aan te bevelen, omdat er momenteel geen busverbindingen meer zijn
Als u betrokken wilt worden bij het prijzenswaardige experiment van een autovrije vakantie, kunt u tegen een kleine vergoeding worden opgehaald aan het treinstation in Sapri, een wandeling door de omgeving maken en met ons winkelen bespreken

Elk jaar vinden er schilder-, keramiek- en sieradencursussen plaats, evenals georganiseerde wandelweken in kleine groepen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Casavacanze Borgo Le Caselle
Mevr. B. Mueller

Mevr. B. Mueller

Wij verheugen ons op uw bezoek aan Borgolecaselle! Wij helpen u graag met aanbevelingen voor excursies, Verfrissings- en winkeltips en wandelkaarten, op aanvraag begeleiden wij u ook de bergen in!


Andere accommodaties van Mevr. B. Mueller

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. Mueller

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 219499

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/219499.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven