Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Borgo Le Caselle

Cilento National Park - Golfo di Policastro

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

10 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Borgo Le Caselle is onderverdeeld in de Tweede Kamer (110 m², 4-6 personen) en het bovenste huis, dat twee afzonderlijke eenheden herbergt: de Casa Soprana (120 vierkante meter, maximaal 6 personen) en de "Oude School - Scuola Vecchia" (45 m², 2 personen).
Het terrein is terrasvormig met stenen muren, elk appartement heeft een eigen gelijkvloerse toegang en terrassen met een panoramisch uitzicht over de bergen en valleien van de Golf van Policastro en de zee aan de horizon (reistijd ongeveer 30 minuten).

Sinds het voorjaar van 2016 een seminar kamer / workshop staat tot uw beschikking, waar we uit zichzelf en bevriende kunstenaars / ambachtslieden en het aanbieden van creatieve cursussen. Het huis ensemble is geschikt voor kleine groepen (tot 12 personen, wandelen groepen, seminars, voor een praktijk plaats muzikant), evenals voor grote gezinnen (in het eikenbos is een houten huis met een hangmat en klimmen kansen, en een grote schommel!) Of een groep vrienden. Groepen bieden wij op aanvraag culinaire met producten uit de tuin en uit de buurt; Walking groepen voeren we als een professional door onze geliefde vaderland - vraag naar de Wandervorschlaegen. Als er geen groepsreserveringen beschikbaar zijn, worden de eenheden afzonderlijk verhuurd aan gasten.

In sommige Zeitraeumen de twee slaapkamers worden verhuurd met badkamer voor exclusief gebruik op de bovenste verdieping als een B & B in de Tweede Kamer, die we kunnen huisvesten 1-4 personen, gedifferentieerde prijsstelling varieert van € 45 per nacht voor een persoon tot 130 € per nacht voor 4 personen - neem contact op.

House of Lords:
2-3 slaapkamers voor maximaal 6 personen, 2 badkamers met douche, 1 woon keuken met vaatwasser, 3 terrassen, WIFI, open haard, satelliet-tv

Old school:
Wohnkueche met divan bed (120 cm), 1 slaapkamer voor 2 personen, 1 douche, 2 terrassen, houtkachel

House of Commons:
Woon- en eetkamer, keuken met vaatwasser, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, een kleine kamer met twee eenpersoonsbedden op 2 verdiepingen, 2 badkamers met douche, open haard, wrap-around dek, BBQ

Elk appartement heeft een houtkachel of open haard, het water wordt verwarmd door gas boiler en zonne-energie.
Elk van de twee huizen heeft een bijgebouw met een wasmachine, droger en strijkplank voor vrij gebruik.
De huizen en gronden zijn volledig ingericht, de keukens goed uitgerust, beddengoed en handdoeken worden verstrekt, op verzoek kunnen wij een schoonmaakservice voor u organiseren. Brandhout voor verwarming en grillen zijn gratis tot uw beschikking.

Tijdens de renovatie van het oude gebouw werd besteed aan het gebruik van natuurlijke en lokale materialen typisch: de vloeren zijn betegeld met terracotta, de plafonds van kastanje hout, de daken bedekt met handgemaakte tegels.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (80x190 cm)
Eenpersoonsbed (80x190 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (160x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 18 km

18 km

Meer 12 km

12 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 6 km

6 km

Luchthaven 180 km Neapel

180 km

Station 20 km Sapri

20 km

Snelweg-afrit 30 km Lagonegro Nord

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Borgo Le Caselle ligt op bijna 700 meter hoogte in een Suedwesthang in een klein gehucht van het dorp Tortorella in de Golf van Policastro, aan de zuidelijke rand van de door UNESCO beschermde Cilento National Park, op de grens van Campania en Basilicata.

De buren nog steeds gebruik maken van een kleine boerderij met koeien, schapen, kippen en Gemueseproduktion, anderen leven nog steeds bijna 50 jaar geleden, voorgangers en produceren ricotta, pecorino en lamsvlees.

Het huis is ook geschikt als uitgangspunt voor wandelaars. Degenen die willen om te wandelen, te vinden advies en kaarten met ons. Op verzoek organiseren wij ook begeleide wandelingen.

Midden in de zomer, de hoogte locatie en de aangrenzende steen Eichwald biedt aangename koelte en welkome afwisseling van het strand leven. In het midden van de Golf in Villa Mare vindt u typisch Italiaanse strand leven met strandstoel huren en een bar vinden midden in de zomer, klein deel, moeilijk te inhammen op de klippen op Acqafredda in het zuiden en in Scario in het noorden te bereiken zijn met elkaar gevoerd met kristalhelder water.

In het beste geval Sichtverhaeltnissen kan worden gezien vanaf het terras van Stromboli aan de horizon. Vooral in de koudere maanden, kan prachtige zonsondergangen in acht worden genomen. Het charmante dorpje Tortorella ligt op ongeveer 6 km afstand met een spectaculair uitzicht, supermarkt, bar en post.

Het dorp ligt op bijna 600 meter boven de zee hoog op een heuvel, die daalt over de Tyrrheense Zee en olijfboomgaarden Waldflaechen is beperkt in de richting van de diepe kloof van de Bussentino west. het uitzicht vanaf de zee over de Kuestengebirge Calabria vanuit verschillende gezichtspunten varieert, onze "berg" Monte Cocuzzo ( m), Mount Cervati (1899 m), de Monte Sacro M. Bulgheria.
Dromerige plek heeft nog steeds zijn oorspronkelijke vorm: stonehouses met decoratieve portals genesteld op de rotsachtige grond, tuinen oeffnen in smalle straatjes.
Ongeveer 300 bewoners te verzamelen om te kaarten in de bar van Giuseppe of door de pensioenuitkering bij het postkantoor, op de wekelijkse markt op woensdag, op zondag in het kerkplein.
De gemeente omvat hoogtes 50-1480 m met verschillende zones van vegetatie die eerder verschaft aan de herders weide elk seizoen.
Een niet-beursgenoteerde op de officiële kaarten Stichstrasse, genaamd Tortorella - Mare, verbindt de stad in 20 minuten rijden naar de kust.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onder huis 350-650 € per week
Old School 320-480 € per week
Eerste Kamer 400 - € 750 per week
Borgolecaselle Total 1000 - 1850 per week,
Nutsvoorzieningen (elektriciteit, gas, hout) en lakens inbegrepen!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Uiteraard bent u toegestaan ​​om gebruik te maken in onze moestuin, als je geïnteresseerd bent, bieden wij de producten van onze buren (eieren, ricotta, aardappelen, kip, etc).

Om te komen met de auto wordt sterk aanbevolen, omdat er geen bus service op het moment.
Wie wil meedoen met de prijzenswaardige experiment van een auto-vrije vakantie, kunnen worden opgehaald voor een kleine vergoeding in Sapri op het station te krijgen, wandelt over de directe omgeving en overleg met ons voor aankopen.

Elk jaar, schilderen, keramiek en sieraden cursussen worden gegeven, evenals georganiseerd wandelen weken in kleine groepen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Anne S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een heerlijke vakantie

Ik keer meestal niet terug naar dezelfde vakantiebestemming, maar hier maak ik een uitzondering. We verbleven bij Bettina als een familie en het was overal perfect. De accommodatie is super mooi, de foto's doen het geen recht. Een plek van rust voor mensen die rust zoeken. En tegelijkertijd voelden we ons er ook erg op ons gemak met kleine kinderen. Midden in de natuur. Ver weg van het massatoerisme. Je zit niet direct aan het strand, wat ons niet stoorde, we hadden auto's bij ons. Bettina is gewoon super behulpzaam en een echte schat, je hebt er privacy en bent in heel goed gezelschap als je dat wilt. Hartelijk dank voor de heerlijke dagen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

December 2019

Daniela J. uit Königswinter

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super recreatieve ervaring

De vakantiehuizen rond Borgo le Caselle zijn de ideale plek om te ontspannen midden in de natuur.
Super wandelmogelijkheden direct vanuit het huis
Zeer aardige gastheren die elke wens vervullen en beschikbaar zijn voor hulp en advies.
Winkelmogelijkheden in Tortorella, op 8 km afstand, met typische levensmiddelen

Altijd een reis waard en absoluut aan te bevelen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Michela I. uit FRAGNETO L'ABATE

4,8
4 5 5 5
Toon Italiaans

Zee, bergen en rivieren!

Prachtige, schone en rustige plek, gelegen aan de rand van een groot, ongerept bos, op 20 minuten van de zee, op een heuvel (met uitzicht op zee) waar je zowel in de winter als in de zomer mooie dagen kunt doorbrengen. Ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars, met veel paden zowel richting de bergen als richting de zee, met veel rivieren en bronnen van vers water. De huizen zijn smaakvol en eenvoudig ingericht, ook met behulp van gerestaureerde oude objecten van de boerencultuur, er is een houtkachel! Ik raad het ten zeerste aan, vooral aan natuurliefhebbers en mensen die in de zomer op zoek zijn naar frisheid! De lokale bewoners zijn boeren en herders, en in de zomerochtenden kun je koeien horen of zien die naar de bergweiden gaan. De eigenaren zijn erg aardig en vriendelijk, ze bieden vaak salades en groenten aan uit hun kleine moestuin...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Casavacanze Borgo Le Caselle
Mevr. B. Mueller

Mevr. B. Mueller

We kijken uit naar uw komst op Borgolecaselle! We zijn blij om u te helpen met tour aanbevelingen, Verfrissing stopt en shopping tips en kaarten, Op verzoek, ondersteunen wij u in de bergen!


Andere accommodaties van Mevr. B. Mueller

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. Mueller

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 40379

Laatst bijgewerkt: 24.02.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/40379.htm


«Borgo Le Caselle» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven