Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ragusa

Max.  7   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
Het vakantiehuis ligt op een 150 m² groot, gesloten terrein met bos. Het terrein is met een hek omsloten. De woning is gelegen in het toeristische dorp Athena Resort Ragusa (voorheen Kastalia), het dorp is puur in de zomer, toeristische activiteiten beginnen meestal eind mei en eindigen eind september. Van oktober tot mei zijn er geen toeristische of commerciële activiteiten, kunt u geen gebruik maken van het zwembad en kunt u geen gebruik maken van het privéstrand. In het dorp zijn altijd (maar zonder verlichting) tennisbanen, voetbalvelden, dennenbos met buitenspelen voor kinderen, minigolf in het dorp. In de tijd dat wij particuliere eigenaren niet in onze particuliere huizen in het dorp wonen, verhuren we ze aan degenen die onze mooiste gebieden van Sicilië willen bezoeken. In het laagseizoen ontvangen we veel toeristen die tegen zeer lage prijzen bij ons verblijven om de mooiste gebieden van Sicilië te bezoeken, om in totale ontspanning te leven midden in de natuur, om te genieten van het comfort van onze huizen, die zowel in de winter zijn uitgerust met alle comfort in staat zijn om goed en in de zomer leven. Het dorp ligt op 5 km van het eerste stadje (Scoglitti), dus je hebt een auto nodig om je te verplaatsen. Al piano terra, gazebo in legno attrezzato di piccola cucina a Gas, barbecue in muratura, tavolo, sedie, dondolo. 3 bici a disposizione dei nostri ospiti. De verhuurder woont niet in het huis of op het terrein. De inrichting is voor u gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen op het terras met paviljoen, parasol, ligstoel, tuinmeubeklen en tuinschommel. De speelplaats met schommel, zandbak en klimrek laat kinderharten sneller slaan. Voor een snelle afkoeling kunt u tuindouche en pierenbadje gebruiken. Een barbecue is aanwezig. Het gemeenschappelijke zwembad is van midden april t/m eind september te gebruiken en heeft een buitenzwembad (25 m x 50 m, diepte 1.4 m) en een kinderzwembadje (6 m x 8 m, diepte 1 m). Toegang tot het zwembad en het strand met parasols en ligstoelen is van juni tot september bij de weergegeven prijs inbegrepen. Van 13 april tot 31 mei (optioneel) door ter plaatse een clubkaart aan te schaffen. Uw fittness kunt u met boccia, 3 fietsen, tafelvoetbal, tafeltennis en fitnisstoestellen bezig houden.
Uw vakantiehuis: Uw vakantiehuis heeft 1 verdieping, 3 kamers (daarvan 2 slaapkamers), is 60 m² groot en is geschikt voor maximaal 7 personen. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. Op koude dagen kan uw vakantiehuis verwarmd worden met een elektrische verwarming. De ingang leidt via een buitentrap en de 12 m² groot terras direct in de woonkeuken. Solitaments il check avviene con il proprietario, previa accordo sugli orari di arrivo e di partenza. De indeling van de kamers is als volgt:
begane grond: windvang 50 m² groot, onverwarmd.
1.verdieping: woon/slaapkamer 24 m² groot en met 2 extra bedden, eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 8 personen. U heeft toegang tot het balkon met tuinmeubelen, 3 tafels, 12 stoelen en tuinschommel. slaapkamer 8 m² groot en met 2 éénpersoonsbedden en 1 extra bed op stapelbed (boven). slaapkamer 17 m² groot en met 1 tweepersoonsbed en TV. kookhoek in de woonkamer 2 m² groot en met eethoek, TV, gasfornuis (4 pitten), bakoven, afzuigkap, koelkast (230 l, vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster, elektrische waterkoker en wasmachine. De eethoek heeft plaats voor 8 personen. U heeft toegang tot het terras. badkamer 5 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC, bidet, haardroger, venster en wasmachine.
Bovendien heeft uw vakantiehuis met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed, ledikantje, strijkijzer en wasmachine. TV-resp. radiozender kunnen alleen in de taal van het land per antenne worden ontvangen.
Huisdier: toegestaan, EUR 50.00/dier en oponthoud.

Ligging: Ragusa, wijk Tra Scoglitti e Marina di Ragusa, 50 m boven de zeespiegel. Het vrijstaand, in 1994 gebouwde en in 2017 gerenoveerde vakantiehuis is in lokale stijl ingericht. Het grondstuk is in een drukke omgeving in een vakantiehuis-gebied. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op het panorama en het ligt aan de bosrand op een zonnige plek. casavacanzekastalia - Particulier vakantiehuis in Athena Resort Tourist Village omgeven door groen, we zijn in het "Oriented Natural Reserve of the Aleppo Pine" in de gemeente Ragusa, tussen Scoglitti en Santa Croce Camerina. De toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde hoofdweg. Bij het vakantiehuis is U 1 parkeerplaats voor een auto onder een carport beschikbaar. Extra parkeergelegenheid dichtbij (onbewaakt) gratis De dichtsbijzijnde winkels zijn op 500 m afstand (in de winter 5 km), restaurant 500 m en centrum 4,5 km. vliegveld in Comiso 24 km. dokter in Scoglitti 4,5 km. station in Vittoria 15 km. Een kinderspeelplaats op 100 m afstand. hoofdweg 500 m. We zijn in het zuidelijke deel van Sicilië en we zijn het ideale kruispunt om de schoonheid van ons geliefde land te bezoeken, de zee met gouden zandstranden, de barok van Scicli, Noto en Ragusa Ibla, het Griekse Syracuse en Agrigento, de Villa Romana del Casale in Piazza Armerina, de keuken en de lokale fresco vis van Scoglitti (vissersdorp), waar elke middag van maandag tot en met vrijdag de vissers nemen de boten naar de kleine haven en vato gonono gepepa hele doos tegen redelijke prijzen, en hoe het niet moet krijgen in Ga naar Modica en smaak chocolade, een bezoek aan de plaatsen van de Montalbano, op slechts 8 km afstand. Er is Donnafugata Castle, kortom, het onze is een gebied gekust door de zon en de zee, met een kust van goudkleurig zand en een zeebodem die geschikt is voor kinderen.
Scicli km 33 tot ongeveer 85
Modica km.40 via SS.115
Beroemde km.75 tot ss.115
Pozzallo km.50 SP 66 Panoramische weg van de zee
Marzamemi km.80 via SS.115
Syracuse 110 km via ss.115 en A18 / E45
Caltagirone km.60 door de SS 514
Piazza Armerina km 75 tot ss 117 tot
Gela km 35 tot sp 35
Licata km.65 via SS.115
Agrigento km.110 naar SS.115


In de zomer: Zwemmogelijkheid in Scoglitti 4,5 km, privè zandstrand in Scoglitti, 4,5 km van uw verblijf vandaan. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. dentro il villaggio: minigolf 200 m en tennis 300 m. Het Athena Resort ligt op 4,8 km van het strand met fijn goudkleurig zand, dat is uitgerust met een bar, een kano en een waterfiets en in 7/8 minuten kan worden bereikt met de non-stop pendeldienst vanaf 09:00 uur elke 7.00 uur. : 12:00 is. Strandservice inbegrepen (parasols, ligstoelen en ligbedden afhankelijk van beschikbaarheid).
In de winter: casavacanzekastalia 4 "La Relax": Siamo nella parte sud della Sicilia e siamo nel punto di passaggio ideaal per potere alloggiare e visitare le bellezze della nostra cara terra, il mare con spiagge di sabbia dorata, il barocco di Scicli, Noto e Ragusa Ibla, la greca Siracusa e Agrigento, la Villa Romana del Casale di Piazza Armerina, la cucina e il pesce fresco locale di Scoglitti (borgo marinaro), e come non andare a gustare la cioccolata a Modica, visitare i luoghi di Montalbano, a soli 8 km. vi è il Castello di Donnafugata.
Nieuwe periodes van rijst, rijst en groenten en fruit, groenten en fruit per pot bezoek aan de zone van de Italiaanse keuken, en in totale ontspanning in de natuur, en in alle comfort gevallen. tutti i comfort per poterci vivere bene sia in inverno che in estate.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, Theedoeken, Airconditioning, Parkeerplaats, Safe, Wasmachine, Elektriciteit, Water, Zwembad (01.06.24-30.09.24), Parasol op het strand (01.06.24-30.09.24), Tennis, Ligstoelen op het strand (01.06.24-30.09.24), Kinderanimatie (onder 10 jaar) (08.06.24-21.09.24), Strand-shuttlebus (01.06.24-30.09.24), WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak 50 € per accommodatie per verblijf. Linnenpakket (handdoeken, beddegoed) 20 € per persoon per bezetting en wissel. Bijkomende kosten afgerond 20 € per accommodatie per dag. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Naar wens: Clubkaart 7 € per persoon per dag (13.04.24-31.05.24).
Waarborgsom: EUR 200,-/object.
Licentie- of registratienummer: 19088009C217922

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
WiFi
Strijkijzer
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 24 km

24 km

Station 15 km

15 km


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 220631

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/220631.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven