Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Ragusa

Max.  6   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
Het vakantiehuis ligt op een 30 m² groot, open terrein. De structuur is gelegen in het toeristische dorp Athena Resort Ragusa (voorheen Kastalia), het dorp is puur in de zomer geopend, toeristische activiteiten beginnen op 13 april en eindigen op 28 september. Vanaf oktober zijn er geen toeristische en commerciële activiteiten meer en kunt u geen gebruik maken van het zwembad en het privéstrand. In het vakantiedorp zijn er altijd tennisbanen, voetbalvelden, een dennenbos met buitenspelen voor kinderen en minigolf, zelfs in de winter (hoewel zonder verlichting). In de tijden dat wij particuliere eigenaren niet in onze privéhuizen in het vakantiedorp verblijven, verhuren wij deze aan degenen die onze mooiste gebieden van Sicilië willen bezoeken. In het laagseizoen verwelkomen wij veel toeristen die tegen zeer redelijke prijzen bij ons verblijven om de mooiste gebieden van Sicilië te bezoeken, in volledige ontspanning te leven midden in de natuur en te genieten van het comfort van onze huizen, die zowel in de winter als in de winter van alle comfort zijn voorzien om goed te kunnen leven in de zomer. Het dorp ligt op 5 km van het eerste kleine stadje (Scoglitti), dus je hebt een auto nodig om je te verplaatsen. Prive parkeerplaats onder het huis, kleine barbecue voor gasten. De verhuurder woont niet in het huis of op het terrein. De inrichting is voor u gemeenschappelijk gebruik beschikbaar. U kunt buiten relaxen met parasol, ligstoel en tuinschommel. De speelplaats met schommel en zandbak laat kinderharten sneller slaan. Voor een snelle afkoeling kunt u pierenbadje gebruiken. Een barbecue is aanwezig. Het gemeenschappelijke zwembad is van midden april t/m eind september te gebruiken en heeft een buitenzwembad (25 m x 50 m, diepte 1.4 m) en een kinderzwembadje (6 m x 8 m, diepte 1 m). Een binnenzwembad (50 m x 25 m, diepte 1,5 m) is voor u voor gemeenschappelijk gebruik van midden april t/m eind september beschikbaar. Toegang tot het zwembad en het strand met parasols en ligstoelen is van juni tot september bij de weergegeven prijs inbegrepen. Van 13 april tot 31 mei (optioneel) door ter plaatse een clubkaart aan te schaffen. Uw fittness kunt u met boccia, tafelvoetbal, tafeltennis en fitnisstoestellen bezig houden.
Uw vakantiehuis: Uw vakantiehuis heeft 1 verdieping, 3 kamers (daarvan 2 slaapkamers), is 60 m² groot en is geschikt voor maximaal 6 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. Op koude dagen kan uw vakantiehuis verwarmd worden met een elektrische verwarming. De ingang leidt via een buitentrap en de 6 m² groot balkon direct in de woonkeuken met deuren naar alle kamers. De indeling van de kamers is als volgt: woonkeuken 24 m² groot en met 2 extra bedden, eethoek en TV. De eethoek heeft plaats voor 8 personen. U heeft toegang tot het balkon. slaapkamer 8 m² groot en met 2 éénpersoonsbedden. slaapkamer 17 m² groot en met 1 tweepersoonsbed, eethoek, TV en kluisje. De eethoek heeft plaats voor 1 personen. U heeft toegang tot het balkon. Amerikaanse keuken in de woonkamer 2 m² groot en met eethoek, TV, afwasmachine, gasfornuis (4 pitten), bakoven, afzuigkap, koelkast (230 l, vriesvak), magnetron, koffiemachine, broodrooster, elektrische waterkoker en wasmachine. De eethoek heeft plaats voor 8 personen. U heeft toegang tot het balkon. badkamer 4 m² groot en met douche, 1 wastafel, WC, bidet, haardroger, venster en wasmachine.
Bovendien heeft uw vakantiehuis met WLAN- internettoegang, kinderspeelgoed, ledikantje, strijkijzer en wasmachine. TV-resp. radiozender kunnen alleen in de taal van het land per antenne worden ontvangen.
Huisdier: toegestaan, EUR 25.00/dier en oponthoud.

Ligging: Ragusa, wijk Tra Scoglitti e Marina di Ragusa, 50 m boven de zeespiegel. Het in 1994 gebouwde en in 2019 gerenoveerde vakantiehuis is functioneel ingericht. Het grondstuk is in een drukke omgeving in een vakantiehuis-gebied. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op de zee en het ligt aan de bosrand op een zonnige plek. Privé vakantiehuis in het toeristische zomerdorp (van 18 april tot 28 september) met olympisch zwembad, gouden zandstrand, entertainment en al het andere voor een droomvakantie. De 2 m lange toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde hoofdweg. Bij het vakantiehuis zijn U 2 parkeerplaatsen voor meerdere auto's onder een carport en op het perceel beschikbaar. Openbare parkeerplaatsen zijn op de straat voor het huis. Parcheggi aggiuntivi nelle vicinanze (niet custodito). De dichtsbijzijnde winkels zijn op 500 m afstand (in de winter 5 km), restaurant 500 m en centrum 5 km. vliegveld in Comiso 24 km. dokter in Scoglitti 5 km. station in Vittoria 15 km. Een kinderspeelplaats op 100 m afstand. hoofdweg 500 m.

In de zomer: Zwemmogelijkheid in Scoglitti 4,5 km, privè zandstrand in Scoglitti, 4,5 km van uw verblijf vandaan. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. dentro il villaggio: minigolf 200 m en tennis 300 m. golf in fuori da villaggio 2 km. casavacanzekastalia 2 "La Rossa": het Athena Resort ligt op 4,8 km van het strand met fijn goudkleurig zand, uitgerust met een bar, kano en waterfiets, bereikbaar in 7/8 minuten met de pendeldienst, om 09:00 uur elke 7: 00 uur. Strandservice inbegrepen (parasols, ligstoelen en ligbedden afhankelijk van beschikbaarheid).

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, Theedoeken, Airconditioning, Parkeerplaats, Safe, Wasmachine, Elektriciteit, Water, Zwembad (01.06.24-30.09.24), Parasol op het strand (01.06.24-30.09.24), Tennis, Ligstoelen op het strand (01.06.24-30.09.24), Kinderanimatie (onder 10 jaar) (08.06.24-21.09.24), Strand-shuttlebus (01.06.24-30.09.24), WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak 50 € per accommodatie per verblijf. Linnenpakket (handdoeken, beddegoed) 20 € per persoon per bezetting en wissel. Bijkomende kosten afgerond 20 € per accommodatie per dag. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Naar wens: Clubkaart 7 € per persoon per dag (13.04.24-31.05.24).
Waarborgsom: EUR 100,-/object.
Licentie- of registratienummer: 19088009C217427

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi
Strijkijzer

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 24 km

24 km

Station 15 km

15 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 220632

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/220632.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat