Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cisano

Max.  7   gasten
29m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
29m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Uw vakantieobject:
De stacaravan ligt op een camping (landscategorie 4 sterren) en is omgeven door een 170000 m² groot, gesloten grondstuk met tuin met bomen en struiken. het grondstuk is met een heg omheind. Voor wie op zoek is naar een ideale bestemming voor het hele gezin, biedt de camping de volgende voorzieningen: directe toegang tot het strand, weelderige vegetatie voor rust en verfrissing voor jong en oud Tweedelige camping, verbonden door een onderdoorgang. de Het park heeft receptie, internet (WLAN), 2 Restaurants, supermarkt, kiosk, wassalon, pizzeria, bar, kinderspeelhoek, ligweide, parasol, ligstoel en grillmogelijkheid. Voor vermaak zorgt het animatieprogramma voor kinderanimatie. voor gemeenschappelijk gebruik Zwembad en kinder zwembad. Het zwembad is geopend van eind april tot eind september. baden voor kinderen en baden voor volwassenen, met glijbanen en massagestralen; Parasols en ligstoelen afhankelijk van beschikbaarheid. Badmuts verplicht. Nieuw zwembad van 2100 m² met spraypark en waterglijbanen minigolf, tennis, tafeltennis en verhuur van fietsen. verdere uitrusting: EHBO in het hoogseizoen (juli/augustus), kranten, wasstraat, kluisjes, speelkamer, boothelling, wasmachines en drogers. Voorzieningen en voorzieningen deels tegen betaling zoals Boos parking, wasserette, lockers. Polsbandjes verplicht Animatie overdag en 's avonds voor kinderen en volwassenen actief tijdens Pasen en van eind mei tot de eerste week van september, nieuw voetbal- en volleybalveld, tennisbaan, nieuwe buitengym. Tegen betaling: springkastelen, fietsverhuur, boeien.
Uw stacaravan: Uw stacaravan heeft 1 verdieping, 4 kamers (daarvan 3 slaapkamers), is 29 m² groot en is geschikt voor maximaal 7 personen. Roken is binnen niet toegestaan. Een airconditioning zorgt op hete dagen voor een aangename temperatuur. Airconditioning tegen betaling De ingang leidt direct in de woon/slaapkamer. Er is een barbecue. De indeling van de kamers is als volgt: woon/slaapkamer met 1 extra bed, eethoek en half overdekt houten terras en kleine elektrische keukenplaat. Extra slaapruimte in de woonkamer, vertegenwoordigd door de zitplaats met kussens rond de eettafel. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. U heeft toegang tot het terras met tuinmeubelen, 1 tafel en 2 ligstoelen. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed. slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. kookhoek met gasfornuis (4 pitten), koelkast (vriesvak), magnetron, koffiemachine en Basis keukenapparatuur. badkamer met douche, 1 wastafel en WC.

Huisdier: niet toegestaan.

Ligging: Cisano. De vrijstaand stacaravan is functioneel ingericht. Het grondstuk is op een camping. Deze plaats is populair vanwege het ligt op een zonnige plek. De camping is gelegen aan het water. De toegangsweg naar het terrein gaat via een onverharde zijstraat. Bij de stacaravan is U 1 parkeerplaats voor een auto op het perceel beschikbaar. Rondrijden met motoren is verboden. Parkeren bij de stacaravan De dichtsbijzijnde winkels zijn op 150 m afstand, restaurant 150 m en centrum 2,5 km. Bardolino: apotheek 1400 m, bank 2,2 km, dokter 3 km en discotheek 3,8 km. thermaal bad in Pescantina van Verona 11,5 km. station in Peschiera del Garda 10,9 km. vliegveld in Verona Valerio Catullo 23,1 km. Bardolino Zentrum ist 10 Gehminuten über die Uferpromenade (2,5 km). Lazise 3 km. Flughäfen Verona 26 km, Bergamo 105 km, Brescia 53 km. Verona 28 km. Bootsfahrten für Ausflüge nach Sirmione, Gardone Riviera, Limone. Busfahrten nach Venedig oder zu den Opernaufführungen in die Arena von Verona.
In de zomer: Gardameer in Gardameer 500 m, zandstrand met kiezel in Gardameer, 500 m van uw verblijf vandaan. Voor de watersporters onder u is er in Bardolino een verhuur van boten, 3,2 km. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. Bardolino: minigolf 2,5 km, tennis 3,3 km, watersportmogelijkheden 4 km en duiken 4,9 km. Gratis strand met directe toegang. Er is een bar op het strand Parasols en ligstoelen afhankelijk van beschikbaarheid.
Gardaland Park 7 km, gratis pendelbus in het hoogseizoen.

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, internettoegang, Parkeerplaats, Elektriciteit, Gas, Water.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak (wanneer de huurder dit niet zelf doet) 50 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief (inzoverre gevraagd). Naar wens: Airconditioning 5 € per accommodatie per dag. Beddegoed (bij de boeking bestellen aub.) 15 € per persoon onder 20 jaar per bezetting en wissel. Handdoeken ( bestellen bij de boeking) 10 € per persoon per bezetting en wissel. Babybedje – bij de boeking bestellen aub. 3 € per bed per dag. Kinderstoel - bij de boeking bestellen aub. 3 € per stuk per dag. Tegen betaling: Internettoegang, Parkeerplaats (extra).
Waarborgsom: EUR 100,-/object.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 23.1 km

23.1 km

Station 10.9 km

10.9 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Roland J.

4,6
4 5 5 4 5
Toon Duits

Accommodaties liggen allemaal heel dicht bij elkaar.


Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 223274

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/223274.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Cisano» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven