Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Altes Elbschifferhaus

Saksisch Zwitserland

Max.  8   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Een liefdevol gerenoveerd historisch vakwerkhuis wacht op u, centraal en toch rustig gelegen aan een kabbelend beekje. De Malerweg loopt direct langs het huis. Het stadscentrum, het station, de Elbe, de veerboot en de aanlegplaats van de stoomboot liggen allemaal op loopafstand.

Het huis werd zorgvuldig gerenoveerd en biedt een mooi samenspel van oud en nieuw. Het heeft drie verdiepingen met een woonkamer met slaapbank, een moderne keuken, drie slaapkamers met tweepersoonsbed, twee badkamers met douche en een berging (voor fietsen, kinderwagens, enz.). Kinderbed en kinderstoel zijn beschikbaar. De keuken en de woonkamer hebben elk een houtkachel. Er is een barbecue op het grote terras boven de carport (elektrische barbecue, gebruik terras alleen mogelijk tot 10 uur 's avonds met inachtneming van de buren).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 4
Slaapbank (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 40 km Dresden-Klotzsche

40 km

Station 0.5 km Königstein

0.5 km

Snelweg-afrit 15 km Pirna

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De stad Königstein ligt aan de voet van de vesting Königstein, direct aan de Elbe. De mooiste excursiebestemmingen van het Elbezandsteengebergte zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken. Ons vakantiehuis ligt in de onmiddellijke nabijheid van het stadscentrum en is toch rustig gelegen. De Malerweg loopt direct langs het huis. Het treinstation, het busstation, de veerboot, de stoombootsteiger en de winkelmogelijkheden zijn allemaal op loopafstand.
U kunt vele wandelingen direct bij het huis beginnen, bijvoorbeeld naar de vesting Königstein, naar de Lilienstein, naar de Pfaffenstein. Andere bestemmingen zijn gemakkelijk bereikbaar met de S-Bahn, zoals de Hintere Sächsische Schweiz, de Felsenbühne en Bastei in Rathen, en de hoofdstad van de deelstaat Dresden.
De locatie is ook zeer geschikt voor fietsers: De Elbe-fietsroute loopt door Königstein, er zijn mogelijkheden om fietsen te huren in het dorp, het Nationaal Park heeft een goed ontwikkeld netwerk van fietspaden, en uw fietsen kunnen worden gestald in onze berging.
Een paar honderd meter verderop in het stadscentrum naast de kerk is een kinderspeelplaats, en een andere aan de Elbe bij de aanlegsteiger van de stoomboot.
De recreatiemogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Eerst en vooral zijn er verschillende wandelingen voor elke moeilijkheidsgraad. Bergbeklimmers worden naar de kliffen getrokken. Vanuit Königstein vaart de Saksische Stoomboot Maatschappij in beide richtingen met haar historische raderstoomboten. In de zomer biedt de Felsenbühne Rathen een gevarieerd theaterprogramma voor jong en oud.
Er zijn verschillende spoorwegwerelden, binnen en buiten. In Königstein kunt u boten huren en de Elbe afvaren. Er is ook een pretpark en een klimtuin in de stad. In Bad Schandau nodigt de Toskana-Therme uit tot zwemmen, net als verschillende buitenzwembaden in de omgeving. Een bezoek aan de barokstad Dresden is gemakkelijk vanuit Königstein met de S-Bahn. U kunt fietsen op de Elbe-fietsroute of op verschillende fietsroutes in het nationale park
De 118 kilometer van de Malerweg (Schilderspad) ontsluit de mooiste en spectaculairste delen van Saksisch Zwitserland voor wandelaars. De etappes kunnen ook vanuit een vaste accommodatie worden afgewerkt. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gastenbelasting 2,20 Euro/nacht/persoon, 1,60 Euro/nacht/persoon, inclusief gratis openbaar vervoer in heel Saksisch Zwitserland.

Korte verblijven van 2 tot 4 nachten zijn alleen mogelijk in het laagseizoen van begin november tot een week voor Pasen.
De eenmalige toeslag bedraagt dan een derde van het dagtarief voor 3 nachten of twee derde van het dagtarief voor 2 nachten.
Het portaal rekent nu niet goed.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Wir berechnen eine Anzahlung von 20 Prozent des Mietpreises. Falls Sie nicht anreisen können oder wollen, schreiben wir den Betrag für eine spätere Buchung gut.

meer informatie:

Kortere boekingen van drie of vier nachten zijn ook mogelijk op korte termijn (1 maand van tevoren) of om gaten in de bezetting op te vullen. U kunt uw wensen formuleren in de tekst onder "Bericht verzenden". Of u kunt ons bellen.
We hebben geen TV, maar wel WLAN. Als je een laptop meeneemt, kun je zo tv kijken. (De ontspanning is gegarandeerd groter zonder!).
Wij bieden 4-seizoenenbedden, wat betekent dat er verschillende warme dekbedden zijn voor zomer en winter. In de twee slaapkamers op de eerste verdieping zijn de bedden 1,60 m breed, op de zolder 1,40 m evenals de slaapbank.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Ise H. uit Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi, gezellig vakantiehuis voor een wandelvakantie zonder auto!

Mevrouw Diesel reageerde binnen 24 uur op mijn aanvraag en alle verdere afspraken waren zeer eenvoudig via e-mail.

De Diesels waren ook zeer goed telefonisch bereikbaar in geval van een acute vraag. Königsstein is zeer gemakkelijk per trein te bereiken, zelfs vanuit NRW. Dankzij de gastenkaarten kan het plaatselijke openbaar vervoer (dat verstandig om de 30 -60 min. rijdt) "gratis" worden gebruikt, waardoor je de auto niet hoefde te missen. Zelfs met 6 personen was de keuken goed uitgerust, er is ook een barbecue voor mooie avonden op het terras. Het was heerlijk, we komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2021

Nicole T. uit Bielefeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

geweldig vakantiehuis voor een geweldige vakantie

We hebben het vakantiehuis geboekt voor 3 volwassenen en 4 kinderen. Het is uitgerust met alles wat we nodig hadden tijdens de vakantie. De locatie is geweldig voor activiteiten. Bij onze aankomst lagen de gastenkaarten al klaar, die we uitgebreid hebben gebruikt. De keuken is zo groot en gezellig dat we daar veel avonden samen hebben gezeten en van de familietijd hebben genoten.
Alle organisatorische zaken zijn perfect verlopen via e-mailcontact met de verhuurder. Daarom kunnen we het huis alleen maar aanbevelen aan iedereen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie F. Diesel

Familie F. Diesel

Andere accommodaties van Familie F. Diesel


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 224175

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/224175.htm


«Vakantiehuis Altes Elbschifferhaus» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven