Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Flat Zwarte Woud-Alpenzicht 5*

Opper-Schwarzwald

Max.  3   gasten
70m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
70m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

DTV-classificatie Deze accommodatie is gecontroleerd en beoordeeld volgens de sterrencriteria van de Duitse Toerismevereniging. Afhankelijk van de faciliteiten en de service, krijgt de accommodatie één tot vijf sterren.

Beschrijving

Onze luxueus ingerichte, gezellige 65 m² - vakantiewoning met 30m² tuinterras is gelegen in een rustige woonwijk, geheel apart op de begane grond van een gloednieuw vrijstaand huis op een zuidhelling. Het is gemeubileerd en ingericht met gloednieuw meubilair van hoge kwaliteit. Gezelligheid en high-end elektronica met WLAN, 2 SMART-TV's in de woonkamer en slaapkamer (55" en 49"), BOSE-Home Cinema en Playstation PS4 garanderen vakantieplezier, zelfs als het weer niet zo goed is. Vanuit het woon- en eetgedeelte en het tuinterras met terrasmeubelen en grote parasol kunt u genieten van het fantastische uitzicht over het Zwarte Woud tot aan de Zwitserse Alpen.

Het luxe appartement is geclassificeerd door de Duitse Vereniging voor Toerisme voor 2 personen en bekroond met 5*****. Dit garandeert vakanties op het hoogste niveau en droomachtige sterrenvakanties. En met de gratis Hochschwarzwald Card tonen we dure vakanties de rode kaart!



Uitrusting
Alle kamers zijn voorzien van buitenzonwering en gordijnen en kunnen ook overdag worden verduisterd. Vloerverwarming in alle kamers. De woon- en slaapkamers zijn voorzien van hygiënische, huiselijke designvloeren, de overige ruimten van elegante tegels. Het appartement is aangesloten op het internet en voorzien van satelliet-tv/radio-ontvangst

De ruime woon/eetkamer met geïntegreerde keuken meet 34m². Het woongedeelte is zowel luxueus als comfortabel ingericht en biedt een garantie voor ontspannen avonden na uw excursies of ook ontspannend vermaak bij slecht weer. Het comfortabele bankstel met 3 slaapbanken is geschikt voor 6 personen. U zult zich hier echt thuis voelen voor de elegante witte kastenwand en de exclusieve Smart-TV/Home Cinema entertainmentapparatuur (SAMSUNG / BOSE) en genieten van uw vakantie. Twee personen kunnen hier ook comfortabel slapen. Bovendien siert een dressoir met mooie decoratie de kamer.

In de ruime eethoek biedt een massief eiken tafel voor maximaal 6 personen een gezellige plek voor gezellige avonden met familie en vrienden. De moderne, volledig uitgeruste keuken laat niets te wensen over - naast alle keukengerei zijn een keramische kookplaat met directe afzuigkap, een multifunctionele oven, een magnetron, een koel-vriescombinatie en een vaatwasser aanwezig

De slaapkamer - 14m²: U slaapt en ontspant comfortabel in het hoogwaardige boxspringbed van 180x200cm met comfortmatrassen en topper en zomer- en winterdekbedden - of kijkt comfortabel tv met de 49" smart tv aan de tegenoverliggende muur. Een grote kledingkast biedt u voldoende ruimte voor uw vakantiegarderobe, zelfs tijdens een langer verblijf. Er is ook een kluis voor waardevolle spullen en laptop/tablet. Vanuit de slaapkamer heeft u direct toegang tot de tuin en het zonneterras.

De moderne luxe badkamer - 5 m²: Het ruime comfort whirlbad "Lupor" met luchtsysteem nodigt uit tot ontspanning. Het is groot genoeg voor 2 personen en heeft een bar douche. Een aparte doucheruimte van 1,20 m met een Raindance-douche van 30 cm, handdouche en designglaswand voldoet aan al uw wensen. Bovendien wachten hier een wandcloset en een wastafel met badmeubel op u. Een verlichte badkamerspiegel, een super cosmeticaspiegel, een weegschaal, 2 haardrogers en voldoende opbergruimte en planken zijn uiteraard aanwezig. Wij stellen 1 handdoek en 1 badhanddoek per persoon gratis ter beschikking

De receptie - 8,5 m²: Naast een kledingkast heeft de receptie ook een schoenenkast met opbergruimte en spiegel. Via de grote ontvangstdeur met glazen uitsparing heeft u een uitnodigende blik in de prachtige woonruimte.

De bijkeuken - 3.5m²: Hier bevindt zich een bijkeuken met de huishoudelijke en sequentiële apparatuur en het technisch centrum en een wasmachine en droger voor vrij gebruik.

Het terras - 30 m²: Vanuit de woonkamer, de keuken en de slaapkamer heeft u toegang tot het grote tuinterras op het zuiden, dat voorzien is van buitenverlichting en een stopcontact. Een grote ronde tuintafel met 4 tuinstoelen en 2 ligstoelen bieden u de mogelijkheid om bij mooi weer te ontspannen en tot rust te komen in uw vakantiehuis. Voor uw eigen barbecuefeest en zinderend plezier staat een elektrische tuinbarbecue klaar. Een groot zonnescherm biedt u volledige bescherming tegen de zon over het hele terras.

Service: Onze gasten profiteren van de voordelen van de Hochschwarzwald Card met gratis toegang tot meer dan 100 attracties waaronder skipas, avontuurlijk zwemparadijs, recreatiepark, golfbaan, boottocht Uitgebreid informatiemateriaal, fiets- en wandelkaarten, stadsplattegronden en dienstregelingen voor uw uitstapjes zijn beschikbaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 10 km

10 km

Skilift 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 100 km Basel

100 km

Station 10 km Titisee-Neustadt

10 km

Snelweg-afrit 40 km Freiburg

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw appartement ligt midden in het Zwarte Woud in Kappel, een wijk van de gemeente Lenzkirch, aan de voet van de Hochfirst.

Lenzkirch is een gemeente en een luchtkuuroord in het district Breisgau-Hochschwarzwald in Baden-Württemberg in de buurt van het Titi-meer, de Schluchsee en de Feldberg.

Uw appartement is ideaal gelegen voor vele excursies in het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Zwitserland, centraal tussen het Bodenmeer en de Elzas.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting per nacht: 0-5 jaar gratis, 6-15 jaar EUR 2,00, vanaf 16 jaar EUR 3,50, Hochschwarzwald Card inbegrepen.
De toeristenbelasting wordt na vertrek verrekend met de borgsom.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsbedingungen laut schwarzwald-alpenblick.de Für Stornierungen werden die folgenden Gebühren berechnet: i. Bis 12 Wochen vor Reisebeginn: 40% des vertraglich vereinbarten Mietpreises (ohne Endreinigung) ii. Bis 8 Wochen vor Reisebeginn: 60% des vertraglich vereinbarten Mietpreises (ohne Endreinigung) iii. Bis 4 Wochen vor Reisebeginn: 80% des vertraglich vereinbarten Mietpreises (ohne Endreinigung) iv. Bis zum Anreisetag: 100% des vertraglich vereinbarten Mietpreises (ohne Endreinigung)

meer informatie:

Al voor uw aankomst helpen wij u graag bij de voorbereiding en planning met veel tips en suggesties voor uw verblijf bij ons. Inchecken in ons hotel is contactloos. U vindt de sleutels in een sleutelkluis, waarvan u kort voor uw aankomst de toegangscode van ons ontvangt

Tijdens uw verblijf staan wij altijd persoonlijk of per telefoon of e-mail voor u klaar als wij u kunnen helpen met verdere tips en aanbevelingen voor uw activiteiten of als u nog vragen heeft over uw verblijf.

Kijk ook eens op onze eigen homepage met veel informatie en aanbevelingen.

Winkels en restaurants:
Als u elke ochtend verse broodjes wilt, is er een broodjesservice in de stad. Een grote Edeka markt is geopend in Lenzkirch (3km) MO-FR 08:00-20:00 en SA 08:00-16:00. Er zijn vele andere gespecialiseerde winkels hier. Lidl en Aldi bevinden zich in Titisee-Neustadt, op respectievelijk 7 en 10 km afstand.

Het rustieke Gasthof Blume ligt direct in het dorp en is te voet snel te bereiken. Er zijn vele andere aanbevelenswaardige restaurants in het dorp. U vindt een gedetailleerde restaurantgids in het appartement.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Heidelore und Jürgen Buck GbR
Dhr. J. Buck

Dhr. J. Buck

Andere accommodaties van Dhr. J. Buck


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 224198

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/224198.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven