Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finca al Turó

Max.  9   gasten
240m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 9  gasten
240m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 5 Jaren online



Beschrijving

Laat u betoveren door het prachtige uitzicht wanneer u het ruime terras met uitzicht op het zwembad (afmetingen van het zwembad 5,0 x 9,7 m²) betreedt. Misschien gewikkeld in een van onze pluizige badjassen die tot uw beschikking staan? :-)
Door de heuvelachtige ligging kan men het uitzicht laten dwalen en, als het zicht goed is, kan men ook een glimp opvangen van een puntje van de zee.

Hier woont u alleen met uw gezin op m². Er zijn dus niet meerdere eenheden verborgen op het terrein. Verschillende velden scheiden u van de volgende boerderij.

Als je 's morgens wordt gewekt door de eerste zonnestralen, hoor je misschien nog de klokken van de schapen die soms in de buurt grazen.

Nu een beetje over het huis:
Ten eerste: er zijn geen extra kosten! Alles wat wij aanbieden is al in de prijzen inbegrepen!
In elke slaapkamer staat een grote inbouwkast waar je echt al je spullen in kunt opbergen. Er is een tweepersoonsbed en in twee kamers een logeerbed, dat is een kleine fauteuil zonder rugleuning als het niet nodig is. Natuurlijk zijn er ook een of meer babybedjes als dat nodig is. We moeten het gewoon op tijd weten. In twee van de slaapkamers is er ook een Panasonic LCD-televisie (32er + 39er). Er zijn ook twee hotelkluizen, deze zijn groot genoeg voor een 15 inch laptop.

Onze kinderen zijn nu wat groter, maar natuurlijk zijn er ook kinderstoelen en een potje ;-) beschikbaar. Er is ook een kinderwagen. Er is ook een tafeltje met twee schattige krukjes toegevoegd. Onze lieveling heeft er grote Duplo-torens op gebouwd (met de hulp van oma) :-)
Alle slaapkamers - in principe is het hele huis supergeïsoleerd, dus airconditioning is niet echt nodig. (Ik noem dit omdat ik niet graag met airconditioning slaap, want hoe snel krijg je een verkoudheid). Er is ook een 'koele' plafondventilator in elke slaapkamer, die rustig en geruisloos loopt en indien nodig een beetje wind waaiert. Maar natuurlijk is het mogelijk om de airconditioning tijdelijk in te schakelen.

Beide badkamers een droom in marmer met een super grote wastafel (daar kunnen we met onze kleine tandenpoetsen - zodra de hele kleine kan staan). De douche heeft geen douchegordijn nodig!! De haardroger is er natuurlijk altijd. Extra slechts één weegschaal (ik wil hem niet gebruiken op vakantie)
De keuken is voorzien van alle franjes. we hebben een filterkoffiemachine, een Senseo-padmachine en een Nespresso. Op het terras voor de keuken hebben we een kleine zomerkeuken ingericht met een tweepits gasfornuis, een plancha (waarop je geweldige groenten kunt grillen - natuurlijk ook vis en vlees) en een Weber Gasgrill Genesis II, zodat je ook buiten kunt koken - daar hou ik van. ;-)

Er is ook geen tekort aan raclette of fondue voor de oudejaarsfeesten. Als er iets ontbreekt in onze keuken, neem dan contact op met onze conciërges, misschien is het er wel bij uw volgende bezoek! :-)

De verschillende terrassen geven u de mogelijkheid om u terug te trekken, te chillen, te lezen in de schaduw of te zonnen.
In de woonkamer staat naast een 50's Panasonicc LCD TV met Dolby Surround ook een WII voor de slechte dagen. W-Lan of Wifi voor Facebook en Co is daar beschikbaar en op het ontbijtterras. Omdat we soms een beetje werken, is er ook een combinatieapparaat, zodat u kunt scannen en printen (laser) en in zwart-wit kunt kopiëren. Voor alle iPhone-bezitters hebben wij een Loewe Air Speaker voor de weergave van muziek opgezet - gewoon met de USB-kabel aansluiten en klaar. Het geluid is geweldig en je kunt het overal in de buurt van een stopcontact plaatsen!
Eindelijk, een waarschuwing
Als u graag met uw buren over het hek praat terwijl u ontbijt, graag een zwembad deelt met vreemden, graag geniet van verschillende soorten muziek uit verschillende richtingen tegelijk
Als u dit alles wilt, kies dan niet voor ons huis voor uw vakantie, want u zou teleurgesteld zijn ! *grijns*
Licentie- of registratienummer: ET/4117

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 50 km PMI - Palma de Mallorca

50 km

Station 6.5 km Manacor Bahnhof

6.5 km

Snelweg-afrit 7 km Manacor

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Hoewel Finca al Turó in een zeer rustige omgeving ligt, is Manacor - de op één na grootste stad van het eiland - in een paar minuten te bereiken. Er zijn alle winkelmogelijkheden die u zich kunt wensen. Zelfs onze speciale cosmetische producten (die we meestal altijd meenemen uit Duitsland voor een vakantie) zijn hier te vinden in een winkel. Een van de grootste ziekenhuizen ligt ook in Manacor - we voelen ons er veilig.
Als je wat rustieker wilt, kun je naar Port gaan. Christo. Ook een reis naar Art. is zeer interessant.
Er zijn verschillende familiebedrijven in de directe omgeving en we organiseren graag een wijnproeverij voor onze gasten (tegen betaling).
Vanaf hier kunt u het hele eiland perfect verkennen. Of u nu naar een van de vele stranden wilt gaan - in 10 minuten bij de haven. Christo, iets verder naar de droomstand Es trenc of naar de baai van Pollença
Om te wandelen in de Tramuntana - vanaf hier een goed uitgangspunt om met de auto naar een startpunt voor een wandeling te gaan.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting (volwassenen) inbegrepen, wij zorgen voor de betaling van de belasting. Toeristenbelasting (kinderen) inbegrepen, wij zorgen voor de betaling van de belasting. De minimumleeftijd voor de twee hoofdhuurders is 27 jaar! Anders is er geen reservering mogelijk. Maximale bezetting: 6 volwassenen, daarnaast kunnen we maximaal 3 kinderen/jongeren huisvesten. Wij verzoeken de ondertekende huurovereenkomst binnen 14 dagen te retourneren. Voor een verblijf van twee of meer weken is er een interval van zeven dagen. Daarnaast is een kleine snack met een handdoekwissel na drie of vier dagen ook gratis beschikbaar op aanvraag.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Reisende, die mindestens 14 Tage vor der Anreise stornieren, erhalten 100% der Anzahlung und die Restzahlung zurück. Wenn sie zwischen 7 und 14 Tagen vor der Anreise stornieren, erhalten sie 50% der Miete zurück. Andernfalls erhalten sie keine Erstattung.

meer informatie:

Misschien een paar woorden over de algemene behandeling. Natuurlijk krijgt u een redelijke beschrijving van hoe u daar kunt komen. Maar de weg van het vliegveld naar uw vakantie finca al turó is echt supergemakkelijk en de weg naar Manacor is zeer aangenaam en goed ontwikkeld. Alleen de laatste 2 km zijn wat makkelijker, maar we vinden dat dit niet zo erg is. Bij aankomst wordt u persoonlijk verwelkomd door een van onze Engels sprekende beheerders. U krijgt alles wat belangrijk is te zien en uit te leggen. Daarnaast heeft u natuurlijk een contactpersoon in de buurt, die u kunt bellen als u vragen heeft of als er een probleem is.

Als extra service bieden wij medische massagetherapie en aromatherapie aan in de Finca al turó (tegen betaling). Een in Duitsland opgeleide en gecertificeerde therapeut komt op verzoek naar u toe. Ze heeft de nodige medische basiskennis verworven voor de toepassing van holistische massages op het gebied van de sportgeneeskunde en voor stress- en houdingsgerelateerde spanningen. Ze oefent al zo'n 20 jaar met succes en blijft regelmatig trainen. In de massages gebruiken we alleen ecologische basisoliën (olijf-, amandel- en druivenpitolie), die worden gemengd met zelfgemaakte essences en dus tegelijkertijd een aromatherapeutisch effect hebben. Afspraken alleen op afspraak (minimaal 3 dagen van tevoren) - deze service is niet bij de huurprijs inbegrepen.

Attentie:
We vragen om absoluut niet te roken binnenshuis, want de vrouw des huizes heeft een formaldehyde-allergie. Roken is natuurlijk mogelijk op de terrassen, asbakken zijn aanwezig. :-)
We accepteren geen dieren bij ons, omdat onze ene dochter helaas al een allergie heeft.
Geen verhuur aan jeugdgroepen!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2022

Claudia B. uit 47647

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Betoverende finca met idyllisch verre uitzicht.

De vele goede beoordelingen spreken voor zich. Ook wij kunnen dit na ons verblijf in deze prachtige Finca volledig beamen.

Het huis ligt op een lichte heuvel en biedt een prachtig panoramisch uitzicht. Geen enkel huis en geen van de vaak voorkomende bouwplaatsen in maart verstoren de zintuigen. Hier kun je je ziel laten rusten en de stress van het dagelijks leven achter je laten.

De Finca is smaakvol en met veel aandacht voor detail ingericht. De keuken is uitgebreid uitgerust, alles is brandschoon. 2 ontvochtigers zorgden voor een aangenaam binnenklimaat. Voor allergielijders is de Finca een paradijs.

Op het omliggende uitgestrekte terrein vindt iedereen een mooie plek om te vertoeven. Omdat we wat "ongebruikelijk" weer hadden met veel wolken en wind, waren de beschutte plekken bij ons erg in trek. Hier nodigde vooral de comfortabele bank op het terras uit om te lezen en ook voor een dutje.

Het zeer goede contact met de verhuurder en de betrouwbaarheid van de beheerder van het huis maakten de vakantie perfect.

Blijft alleen de vraag: hoe houd je het vol om daar niet te zijn?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie J. Fusz:

Liebe Claudia B., es freut uns sehr, dass es Ihnen so gut gefallen hat. Wir freuen uns auch immer wieder neu über den Weitblick den man dort genießen kann! :-)
Liebe Grüße, alles gut, besuchen Sie unsere Finca bald wieder!

September 2021

Marcel W. uit Marienheide

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaft schöne Unterkunft

Wir haben eine wunderschöne Woche in dieser einzigartigen Villa erleben dürfen. Top Service!

Sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Maart 2021

Stephan W. uit Berlin-Schöneberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning!

Een geweldige vakantie in een gezellige finca!
Zeer rustige omgeving, perfect om te ontspannen!
We hebben erg genoten van de tijd.
Superschoon, alles wat nodig is, is aanwezig. Zeer aan te bevelen!
Al met al een ontspannende en mooie vakantie, we zouden de finca op elk moment opnieuw huren!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2019

Fiona B. uit Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Rustig en idyllisch!

We zijn een gezin met twee kinderen en hebben de finca in oktober voor 10 dagen bezocht. Het is een echt mooi huis op een zeer rustige en idyllische locatie. We reden naar het strand in Cala Media. Het is daar vrij klein, maar binnen enkele minuten te bereiken vanaf de finca. Bovendien zijn er zeer attente strandwachten ter plaatse, wat natuurlijk prettig is als je met kinderen reist. Omdat we mooi weer hadden, konden we elke dag in de zee of in het mooie zwembad springen. We gebruikten echter ook graag de jacuzzi tussendoor om op te warmen. We zijn erg onder de indruk van de overvloedige uitrusting in het huis. Dat hebben we nog niet eerder in deze mate meegemaakt. We - en vooral onze kinderen - voelden ons zeer op ons gemak!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie J. Fusz:

Liebe Familie B., vielen Dank für Ihre netten Worte! Alles Gute und liebe Grüße Ihre Familie Fusz

April 2019

Ulrich M. uit 42857 Remscheidt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie!

Beste familie Fusz, hartelijk dank voor het fijne verblijf in jullie finca. Alles was perfect. We (echtpaar met 2 kinderen) werden hartelijk ontvangen door Silke en naar de accommodatie begeleid. Ook de uitleg van de belangrijkste zaken was professioneel en vriendelijk. We waren erg blij met het welkomstpakket. Geweldig. We hebben nog nooit zo'n goed uitgerust vakantiehuis gehuurd. Het kan naar onze mening niet beter. Voor de lol hebben we bedacht wat er ontbrak... Moeilijk. We vinden de nieuwe parasols met de punt erg cool. Helaas nog niet te zien op jullie foto's. Moet je zeker laten zien. ;-) Ook onze kinderen voelden zich meteen thuis. Meestal waren ze natuurlijk in het zwembad, maar ook met de spellen en boeken hebben ze zich uitgebreid vermaakt. Nogmaals bedankt voor de goede verzorging door jullie en Silke. Het is misschien beter om niet te veel door te vertellen hoe geweldig het bij jullie is, zodat er volgend jaar nog een paar beschikbare data voor ons zijn.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie J. Fusz:

Liebe Familie M., schön, dass es Ihnen gefallen hat. Ja, danke für den Hinweis, die Bilder müssen wir dringend einstellen! Bis bald und liebe Grüße Ihre Familie Fusz

April 2019

Nina W. uit 38176 Wendeburg

5,0
5 5 5 5

Auf unserer Lieblingsinsel!

Eine traumhafte Woche in einer wunderschönen Finca!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie J. Fusz:

Liebe Familie W., es freut uns, dass es Ihnen gefallen hat. Besuchen Sie uns gerne wieder. Liebe Grüße Ihre Familie Fusz

Januari 1970

Peter L. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomweek!

We hebben een week doorgebracht in dit prachtige huis. Toen we aankwamen was het huis fantastisch voorbereid, alles was fris en schoon. De exclusieve inrichting laat niets te wensen over. Het zwembad en het terras zijn prachtig en nodigen uit tot vertoeven. De locatie en het uitzicht zijn echt fantastisch. Het contact met de verhuurders was ongecompliceerd en uiterst vriendelijk.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie J. Fusz:

Liebe Familie L., Sie waren im Januar 2022 bei uns (irgendwie ist das Datum nicht richtig angegeben?!). Wir freuen uns sehr, dass es Ihnen gefallen hat! Besuchen Sie uns bald wieder. Liebe Grüße Ihre Familie Fusz


Contactpersoon

Familie J. Fusz

Familie J. Fusz

Waarom een vakantiehuis kopen? We weten wat de vriendelijke man van de informatie We werken in het heerlijke koude Duitsland in 27729 Hambergen en niet weinig. We worden dus vaak overweldigd door het verlangen naar een time-out. Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst en winter. Hier in het zuidoosten van Mallorca is de kans groot dat je in deze tijd van het jaar een portie zon krijgt. Omdat we soms te veel werken, wensen we rust en ontspanning in onze vrije tijd en ... Op onze Finca vonden we dit alles, het was liefde op het eerste gezicht!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 224822

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/224822.htm


«Finca al Turó» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven