Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Tenerife Villa Residence Golf Master

Vakantiehuis met zwembad direct aan de Costa Adeje golfbaan

Max.  6   gasten
180m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
180m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De totale bewoonbare oppervlakte van de villa op de golfbaan ligt op ongeveer 180 vierkante meter. Het is verdeeld over twee verdiepingen. In de onderste verdieping is er een 50 m² grote woon-en eetkamer, de keuken, een gastentoilet, een slaapkamer en een badkamer. Voordat eetkamer was een "wintertuin" gebouwd met een verdere eettafel. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een terras. Voor buitenruimte heeft een groot zonneterras, omgeven door een prachtig beplant, kleine siertuin. Het zwembad heeft een afmeting van ongeveer 4 x 8 m. Op het terras met ligstoelen en tuinmeubilair. Een klein deel van het terras is overdekt, zodat u voldoende schaduw te vinden. Toch kan de luifel worden uitgebreid en ook de schaduw van. Het terras is direct grenzend aan het land van de woonkamer zijn gezellige fauteuils en een glazen tafel, een tv met digitale satelliet-antenne voor de ontvangst van vele Duitse zenders, ook een stereo-installatie met radio, CD-speler en een dvd-speler. Het eetgedeelte is op steenworp afstand van de keuken verwijderd. Het comfort keuken is volledig uitgerust: vaatwasser, keramische kookplaat, oven met elektrische grill, koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, waterkoker, koelkast / vriezer en nog veel meer.

In twee slaapkamers zijn er dubbele bedden met enkele matrassen in de afmeting 80 x 200 cm, zodat de bedden zijn 160 x 200 cm. In de andere twee slaapkamers hebben twee enkele bedden in de afmeting 90 x 200 cm of 90 x 190 cm. Groot, van vloer tot plafond inbouwkasten neem je kleren aan voor een langer verblijf. De twee badkamers zijn voorzien van douche, wastafel en toilet. In een aparte ruimte in de kelder zijn wasmachine, strijkplank en een tweede vriezer. Beddengoed, handdoeken, badhanddoeken en theedoeken zijn voldoende aanwezig. De huurauto kan direct in de voorkant van de villa op de ventweg worden geparkeerd. Er zijn geen storend doorgaand verkeer.

De villa "Residence Golf Master" is een Niet rokers huis. Roken op het terras of in de buitenruimte is natuurlijk mogelijk.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.8 km

2.8 km

Luchthaven 25 km Reina Sofia

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Fast bereikte een aantal zeer goede restaurants en supermarkten, waarvan sommige slechts 3-5 minuten. Andere sporten, zoals tennis en bijna alle watersporten, zijn ook vlakbij. De dichtstbijzijnde manege ligt op 10 minuten afstand. De afstand tot de luchthaven Tenerife Zuid ligt op ongeveer 25 kilometer afstand en de Noord-luchthaven 90 km afstand. De hoofdstad van Santa Cruz is ongeveer 80 km en Puerto de la Cruz 110 km afstand. Het centrum van Adeje, de op een na grootste provinciestad, het duurt met de auto ongeveer 5 minuten naar Playa de Las Americas en Los Cristianos 5-15 minuten. Het vissersdorp La Caleta met diverse visrestaurants is ongeveer 15 - 20 minuten afstand.
Direct aan de 18-holes golfbaan "Golf Costa Adeje" is de "Residence Golf Master". De eerste 18 holes van de golfbaan werden geopend 1998 Het is een par 72 golfbaan en de greens zijn breed en golvend. De cursus heeft een spectaculair uitzicht op de oceaan en het eiland La Gomera. Een interessant detail is dat door de verminderde neerslag in deze regio elke boom of plant staat in een irrigatiesysteem.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs van dit droomhuis is een dag voor

2 personen 4 personen

11:01. - 19:12. = € 130 11:01. - 19:12. = € 150
- 10:01. = 150 € 20,12. - 10:01. = € 170

Voor een kind jonger dan 2 jaar geen berekening. In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed en zelfs de. Het gebruik van het internet is gratis. Een baby reiswieg en een kinderstoel gratis beschikbaar.
.................................................. ..........

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden, want ze bieden waarschijnlijk geen ander eiland in dergelijke diversiteit. De botanische rijkdom van Tenerife is te overzien voor de bezoekers nauwelijks. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 culturele en sierplanten.

Tenerife biedt duikers en Schnochlern unieke kans in Afrikaanse wateren om te duiken onder Europese omstandigheden en bij de rest van de dag door te brengen in Spaanse sfeer.

De vulkanische oorsprong van het eiland maakt, natuurlijk, zelfs onder water merkbaar, de wilde, ruige lava landschap en de grote overvloed aan vis van de Atlantische Oceaan te maken, altijd een onvergetelijke duiken mogelijk.

Het onderwater landschap is zeer gevarieerd en wordt afgewisseld met steile wanden, overhangen, grotten en zandgronden.

De riffen op een diepte van 35-40 meter, worden bewoond door murenen, anemonen, gorgonen, tandbaarzen en roggen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 23061

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/23061.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven