Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Casa del Campo

Vakantiehuis met zwembad, jacuzzi, SAT / TV, Internet, uitzicht op zee - een onvergetelijke ervaring

Max.  6   gasten
250m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
250m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

143 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

143 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online



Beschrijving

In de buurt van de provinciestad van Adeje, waaraan Playa de las Americas is een onderdeel, is het dorp van de "Taucho". Het is een klein Spaans dorp en ligt op de populaire en zonnige westkant van Tenerife op rd. 800 m hoogte.


Het leven in het paradijs? Stel je voor, je bent in de ochtend en de vogels horen fluiten op het terrein. Achter haar huis staat een machtige berg, die wordt bekroond door een bijna vierduizend meter hoge vulkaan. Vanuit dit huis kunt u direct lopen in het natuurreservaat van Tenerife.
Of: U staat op het ruime terras en te zien in de ochtendzon, de silhouetten van de kleine naburige eilanden La Gomera en La Palma voordat u een verfrissende duik in het zwembad. Het klinkt meer als een droom, maar deze droom kan nu werkelijkheid worden. Het landhuis "Casa del Campo" werd volledig gerenoveerd in 2009 en uitgerust met de nieuwste technologie. De woonkamer is ongeveer 250 vierkante meter. Ze verdeeld over een woonkamer, keuken, eetkamer, drie slaapkamers en twee badkamers. tegenover rechtstreeks naar het zuidwesten voorkant van het huis, de zee, is er het ruime zonneterras en ongeveer 4 x8 groot zwembad dat is omgeven door bloembedden en gazons. Vanuit het zwembad en het terras is er niet alleen een prachtig uitzicht op La Gomera en de Atlantische Oceaan, maar in de avond op de lichten van de toeristische steden die aan de kust liggen. Zelfs de machtige vulkaan Teide, die boven het 'eiland van de eeuwige lente' is om op bijna verwonderen alle dagen in al zijn glorie.

In het beste geval is het op het terras van dit landhuis in de avonduren wanneer de bloedrode zon langzaam ondergaat achter het silhouet van ongeveer 30 kilometer afstand eiland La Gomera in de zee en de hemel als de zon toont zijn kleurrijke spectrum.
De villa die door ons hier was onderdeel rustiek, deels modern. Het heeft alle gemakken voorzien, zodat het echt geen zin in details te gaan. Daarom introduceren we het interieur op slechts kort.

De woonkamer heeft een afmeting van ca. 50 vierkante meter en biedt een aantal comfortabele banken, een tv met satelliet-antenne aan de Duitse en andere tv-programma's in digitale kwaliteit te ontvangen. Stereo-installatie met cd-speler. Telefoon en internet aansluiting. De moderne keuken zullen iedereen. Alles is er: oven, grill, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker.

De moderne keuken zullen iedereen. Alles is er: oven, grill, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en een vaatwasser.

Alle slaapkamers hebben een tweepersoonsbed met comfortabele matrassen (90 x 200 cm) die een aangename en rustgevende slaap te garanderen. Over de tweede airconditioning kan koelen of verwarmen van de slaapkamer.

Een badkamer heeft een bad, toilet en wastafel, de andere badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Een haardroger is klaar.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 5 km

5 km

Luchthaven 30 km TFS - Reina Sofia

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Afstanden: De stranden in het zuiden van het eiland ligt op slechts 15 minuten met de auto. De zuidelijke luchthaven ligt op 30 km, de noordelijke luchthaven rd. 100 km. De golfbaan 'Costa Adeje' moet men ongeveer 15 minuten en de golfbaan 'Abama' ongeveer 20 minuten. Twee grote supermarkten liggen op 10 minuten afstand. In de buurt van de provinciestad van Adeje, waaraan Playa de las Americas is een onderdeel, is het dorp van de "Taucho". Het is een klein Spaans dorp en ligt op de populaire en zonnige westkant van Tenerife op rd. 800 m hoogte. In de stad zelf is er een restaurant, waar je kunt heel goedkoop, maar ook goed om te eten. Vijf andere restaurants met Spaanse of Canarische en internationale gerechten zijn 0,5 tot 3 km afstand. De stranden van Playa de Las Americas is slechts een paar stappen en de dichtstbijzijnde golfbaan ligt op slechts ongeveer 10 minuten. Ook het Nationaal Park "Las Canadas" met zijn ruige maanlandschappen, de beroemde observatorium en de fantastische uitzicht over het kustgebied en de enorme uitgestrektheid van de Atlantische Oceaan zijn slechts de helft tot driekwart van een uur rijden met de auto.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs van de villa "Casa del Campo" is voor 2 personen:

04:04. - = € 95
- 16:12:16 = € 113
17:12. - 08:01:17 = € 133
09:01. - 07:04:17 = € 113
08:04. - 23:04:17 = € 133
- = € 95
- 17:12:17 = € 113

Elke extra persoon ouder dan 13 jaar zal stijgen van de prijs per dag € 20 tot 13 jaar 10 €.
Inbegrepen in de prijs zijn: beddengoed en handdoeken, evenals het internet. Voor een kind jonger dan 2 jaar van een baby bed en een kinderstoel gratis beschikbaar.

Prijs is aan verandering onderhevig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

De combinatie van de ervaring van de natuur, sportieve oefening en rust is waarschijnlijk de reden dat golf wordt steeds populairder.

Aangename temperaturen, kunnen spelers ervoor kiezen om Tenerife, die de meest uiteenlopende wensen van de zeven golfbanen. Daarnaast heeft men van de golfbanen van prachtig uitzicht op de bergen van het eiland en natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen cursussen zijn meestal in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven het groene noorden van Tenerife zijn niet van nature doen zonder hun sport. Alle golfbanen op Tenerife toveren door de lokale flora en fauna een Canarisch flair en worden beschouwd als zeer goed onderhouden.

Tenerife biedt duikers en Schnochlern unieke kans in Afrikaanse wateren om te duiken onder Europese omstandigheden en bij de rest van de dag door te brengen in Spaanse sfeer.

De vulkanische oorsprong van het eiland maakt, natuurlijk, zelfs onder water merkbaar, de wilde, ruige lava landschap en de grote overvloed aan vis van de Atlantische Oceaan te maken, altijd een onvergetelijke duiken mogelijk.

Het onderwater landschap is zeer gevarieerd en wordt afgewisseld met steile wanden, overhangen, grotten en zandgronden.

De riffen op een diepte van 35-40 meter, worden bewoond door murenen, anemonen, gorgonen, tandbaarzen en roggen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.2 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.4 Ligging
2.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2020

Sabine .. uit Oldenburg

3,1
3.5 3.5 3.5 2.5 2.5

Die Aussicht spricht für sich!!!

Das Haus bietet eine traumhafte Aussicht, allerdings muss man dadurch Abstriche bei der Lage machen. Die Anfahrt geht 7 km über Serpentinen mit 40!!! z.T. Haarnadelkurven. Durch die Lage in den Bergen war das Wetter immer schlechter als unten am Strand. Unten war Sonnenschein und wir waren in den Wolken bei einem Temperaturunterschied zwischen 4 und 6 Grad. Allerdings hatten wir auch extrem Pech mit dem Wetter.
Fußläufig ist weder Supermarkt oder ein Restaurant zu erreichen. Ein Mietwagen ist zwingend erforderlich. Dafür liegt das Haus sehr ruhig - bis auf das Hundegebell in der Nachbarschaft.
Die sogenannte "Fliegenplage" können wir nicht bestätigen. Es ist richtig, dass gerade morgens viele Fliegen an der gelben Hauswand waren. Wir haben den Tisch und Stühle dann auf die weitläufige Terrasse gestellt und hatten beim Frühstück und Abendessen einen viel schöneren Blick auf den Atlantik und La Gomera und nicht mehr oder weniger Fliegen als zuhause. Auch im Esszimmer und in den Bädern hatten wir nicht hunderte Fliegen!!!!!
Die Auflagen für die Liegen, die im Esszimmer anfangs gelagert sind, kann man nach der ersten Nutzung auch in den Eingangsbereich räumen und den Raum durch Blumen und Kerzen entsprechend gemütlicher gestalten.
Noch eine Anmerkung zum Pool: Das dieser nicht fürs Langstreckenschwimmen geeignet ist sieht man an den Bildern. Aber um sich abzukühlen völlig in Ordnung. Wir fanden ihn auch in keinster Weise unansehnlich. Ein absoluter Traum ist der Whirlpool auf der Terrasse.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

November 2020

Anja M. uit Osnabrück

3,0
2 3.5 3.5 3.5 2.5

Tolle Aussicht aber älteres Haus mit Minuspunkten

Wir sind 3-4 Erwachsene und fahren 5-6xJahr in Ferienhäuser Europas. Hier unsere Bewertung für die Casa del Campo, Teneriffa.

PRO:
-Die Lage 880m oberhalb von Adeje bietet einen wunderbaren 180 Grad Rundumblick auf die Küste, das Meer und ganz besonders auf La Gomera. Ruhe, Alleinlage.
-Viele Sitzbereiche rundherum, der Whirlpool, Billardtisch, moderne Küche und Bäder mit Ablageflächen.
CONTRA:
-Der Pool ist kleiner als angegeben und nicht mehr besonders ansehnlich.
-Esszimmer ist eine Mischung aus Abstellraum für die zahlreichen Liegen- und Lounge Auflagen, Besen und Staubsauger und dem Tisch mit sehr alten Stühlen inklusive Plastiksitzen. Der Raum ist sehr kahl und unattraktiv, die Beleuchtung kalt.
-Sehr unansehnlich und dreckig waren Fenster, Gardinen, Polsterauflagen der Liegen.
Mega Contra: Die Fliegenplage! Haben wir noch nie anderswo so schlimm erlebt. Draußen zu essen war kaum möglich! Das war eine ziemliche Minderung unseres Aufenthaltes draußen wie drinnen. Man muss ja auch mal das Badfenster öffnen…….und hatte sofort eine Fliegeninvasion im Haus…hunderte!
Unser Fazit: Jeder hat andere Wünsche und Anforderungen an sein Ferienhaus. Unsere sind 1. Ruhige Alleinlage mit unverbautem, großzügigen Meerblick, moderne Bäder, einem weitläufigen Gartenbereich, eine überdachte Sitzgelegenheit und eine moderne, gut ausgestattete Küche. Das war hier alles gegeben! Da man jedoch draußen nicht zum Essen sitzen konnte (Fliegen), die Fliegenplage, das kleine Esszimmer sehr ungemütlich war und der Pool nicht wirklich zum Baden eingeladen hat, käme dies Haus für uns nicht noch mal in Frage. Allen zukünftigen Gästen schöne Ferientage.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

September 2019

Thomas uit Berlin

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Een ontspannende vakantie

De 2 weken waren erg leuk. Een prachtig uitzicht en veel rust, ik kom zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Augustus 2019

Ina und Iris uit Bochum

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Erg leuke vakantie!

Wij willen u bedanken voor het 14-daagse verblijf in de Finca Casa del Campo.
De boeking verliep zonder complicaties, de overdracht met de gastmanager was vriendelijk en informatief, het huis was precies zoals beschreven en uitgerust met alles wat je nodig hebt. Er ontbrak niets!

Ina en Iris

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Stephanie uit Essen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie!

Het object komt precies overeen met de foto's en de beschrijving. Objectbeheerder en eigenaar van het huis waren zeer meegaand en vriendelijk. Alles was in zeer goed onderhouden en schone staat. We ontbrak het aan niets. Geweldig huis, geweldig terrein en adembenemend uitzicht, gewoon de perfecte vakantie!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Martin uit Velbert

5,0
5 5 5 5

Die Aussicht ist atemberaubend schön !

Guten Tag,
mittlerweile sind wir ja wieder zurück in Deutschland.

Das Casa del Campo hat uns sehr gut gefallen. Hier stimmt das Preis-Leistungsverhältnis. Die Ruhe dort mit dem Comfort des Hauses und die Lage haben wir sehr genossen. Auch die Kommunikation mit dem Gästebetreuer hat einwandfrei funktioniert.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Ricarda uit Holm

5,0
5 5 5 5

Traumhaft schönes Haus

Hallo an das Team Teneriffa2000

Ich wollte mich für die tolle Abwicklung bedanken. Es hat alles super geklappt und das Haus war wirklich traumhaft schön, der Ausblick unbezahlbar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Teneriffa2000
Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4453

Laatst bijgewerkt: 21.03.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4453.htm


«Vakantiehuis Casa del Campo» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven