Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Teneriffa Finca La Capitana

Tenerife Zuidwest Bij Adeje in het dorp Taucho, bekend om het paragliden

Max.  2   gasten
70m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
70m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De majestueuze flair van dit pand met een natuur- en tuinperceel van bijna m² boeit de bezoeker onmiddellijk. Almendros betekent amandelen in het Duits. Een brede oprijlaan van ongeveer 50 m met amandelbomen leidt naar het in koloniale stijl gebouwde landhuis. Direct voor het huis, gericht op de zee in zuidwestelijke richting, ligt het ruime zonneterras, omlijst door bloemperken en gazon. Het zwembad meet 12 x 5,60 m en is tussen 1 m en 1,60 m diep. Vanaf het zwembad en het terras heeft u niet alleen een droomachtig uitzicht op La Gomera en de Atlantische Oceaan, maar 's avonds ook op de lichtzee van de toeristische badplaatsen langs de kust. Ook de machtige vulkaan Teide, die boven het "Eiland van de Eeuwige Lente" uitsteekt, is vanuit "Villa Almendros" bijna dagelijks in al zijn pracht te bewonderen.

Het mooist is het op het terras van dit landhuis in de avonduren, wanneer de bloedrode zon langzaam in zee zakt achter het silhouet van het eiland La Gomera, op nauwelijks 30 kilometer afstand, en de hemel bij zonsondergang zijn kleurrijke spectrum toont.

De woonruimte van ongeveer 250 m² is verdeeld in twee gebouwen, die slechts gescheiden worden door een smal pad naar de tuin. In het hoofdgebouw bevinden zich de woonkamer, de keuken, de eetkamer, twee slaapkamers en twee badkamers. In het bijgebouw bevinden zich 2 comfortabele suites, elk bestaande uit een woon/slaapkamer en een badkamer.

Het droomhuis dat wij hier aanbieden biedt alle comfort, zodat het eigenlijk onnodig is om in details te treden. Daarom zullen we alleen het interieur in het kort opsommen.

Hoofdhuis: De woonkamer heeft een grootte van ongeveer 50 m² en biedt verschillende comfortabele banken, een TV-toestel met satellietantenne voor de ontvangst van Duitse en andere TV-programma's in digitale kwaliteit. Stereo met CD speler.
Elke slaapkamer heeft een eigen toegang tot de badkamer. Beide slaapkamers hebben tweepersoonsbedden van 180 x 200 cm met eenpersoonsmatrassen.

De moderne luxe keuken zal iedereen bekoren. Alles is aanwezig: Oven, elektrische grill, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, broodrooster, warmwatermachine.

Het interieur van de twee suites verraadt de liefde van de eigenaar voor Japanse meubels. Er zijn comfortabele banken en de tweepersoonsbedden zijn 150 x 200 cm. De badkamers zijn ruim en de baden hebben hydromassages.

Alle slaapkamers hebben tweepersoonsbedden met comfortmatrassen voor een aangename en rustgevende slaap. Er is een wasmachine en wasdroger in een aparte ruimte. De woonkamers kunnen worden verwarmd met een kachel.

Beddengoed, handdoeken, badhanddoeken en theedoeken zijn voldoende aanwezig.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 115 km Reina Sofia

115 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Een paradijs in de bergen!!! Stel je voor dat je 's morgens opstaat en de vogels hoort fluiten op het terrein. Achter uw huis rijst een machtige bergketen op, bekroond door een vulkaan van bijna vierduizend meter hoog.

U staat op het ruime terras en vangt een glimp op van de silhouetten van de kleine buureilanden La Gomera en La Palma in de ochtendzon, voordat u een verfrissende duik neemt in het zwembad.

Het klinkt misschien nog als een droom, maar deze droom kan nu werkelijkheid worden.

De woning "Villa Almendros" is gelegen in het dorpje Taucho in de gemeente Adeje, ver weg van de drukte van de toeristische badplaatsen Las Americas en Los Cristianos. De landelijke villa is idyllisch gelegen op een berghelling op een hoogte van ca. 800 meter. Het ligt op slechts een steenworp afstand van de stranden van Playa de Las Americas en de dichtstbijzijnde golfbaan ligt op ongeveer 10 minuten afstand. Het Nationaal Park Las Canadas met zijn ruige maanlandschappen, het beroemde observatorium en zijn fantastische uitzicht op de kuststreek en de eindeloze uitgestrektheid van de Atlantische Oceaan liggen ook in de directe omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor een bezetting tot 4 personen is normaal gesproken alleen het hoofdhuis beschikbaar, voor 5 - 6 personen is één suite beschikbaar en voor 7 - 8 personen beide suites. De twee suites worden alleen verhuurd in verbinding met het hoofdhuis, zodat uw privacy gewaarborgd is. Andere bezettingen zijn mogelijk op aanvraag.

Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 30 per dag, kinderen van 2 - 7 jaar € 15 en van 8 - 12 jaar € 20 per dag.
Een kinderbedje en een kinderstoel zijn gratis beschikbaar. Bovenstaande dagprijzen zijn inclusief alle bijkomende kosten, zoals bedlinnen, handdoeken en de . Het gebruik van de internetverbinding (W-Lan) is gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft de hoogste top van Spanje, de vulkanische berg Pico del Teide (3718 m). Het landschap is navenant gevarieerd, met alle vegetatieniveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een paradijs voor wandelaars.

Weg van het toerisme openen zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden die geen enkel ander eiland in zo'n verscheidenheid kan bieden. De botanische rijkdom van Tenerife is voor de bezoeker nauwelijks te bevatten. Er zijn ongeveer 2200 wilde planten en 800 cultuur- en sierplanten op de Canarische Eilanden.

De combinatie van natuurbeleving, sportieve inspanning en rust is waarschijnlijk de reden waarom golf steeds populairder wordt.

Bij aangename temperaturen kunnen spelers kiezen uit de zeven golfbanen op Tenerife, die aan de meest uiteenlopende eisen voldoen. Bovendien bieden de golfbanen een prachtig uitzicht op het berglandschap van het eiland en natuurlijk op de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen banen liggen vooral in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven aan het groene noorden van het eiland Tenerife hoeven hun sport natuurlijk niet te missen. Alle golfbanen op Tenerife roepen een Canarische flair op door de inheemse flora en fauna en worden beschouwd als zeer goed onderhouden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


meer informatie

Objectnummer: 23062

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/23062.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven