Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zandkasteel

Scharbeutz Haffkrug Oostzee Lübeckbaai

Max.  5   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
12% 25.06 tot 02.07.2025
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
12% Korting 25.06 tot 02.07.2025

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Op een ca. 200m² groot grondstuk biedt de moderne stacaravan met 45m², gebouwd in 2019, u een unieke vakantiebelevenis aan de baai van Lübeck. Omgeven door een droombos ligt de Oostzeekamp op een rustige locatie. Hier vindt u een eersteklas bungalow met een veranda van 18 m², die ideaal is voor een vakantie met maximaal vijf personen en een hond.

De open leefruimte nodigt uit tot ontspannende avonden met het hele gezin. De geïntegreerde keuken is volledig uitgerust en laat niets te wensen over. De aangrenzende eethoek biedt plaats aan vijf personen. De ouderslaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed (160x200cm), evenals de kinderkamer met een tweepersoonsbed (140x200) en een stapelbed (90x200cm) met valbeveiliging. Ideaal voor maximaal drie kinderen of twee volwassenen.

Een parkeerplaats voor uw voertuig is gratis beschikbaar op het terrein voor de duur van uw verblijf

Verse broodjes zijn 's ochtends direct verkrijgbaar bij "Ursel's Bistro" op het terrein
Als de keuken koud blijft of u wilt verwend worden met een uitgebreid ontbijt, gaat u gewoon naar "Ursel's Bisto". Hier kunt u smakelijk eten verwachten naast vers getapt bier en cocktails.

Of het ontbijt of de BBQ in de avond - op de gedeeltelijk overdekte veranda of in de tuin van het huis is geen probleem!
Volleybal of liever tafeltennis? Op het terrein van Oostzeekamp zijn verschillende recreatiemogelijkheden.

Wasmachines en drogers zijn tegen betaling beschikbaar op de camping, en hier kunnen ook fietsen worden gehuurd (april - oktober).

Nieuw vanaf oktober 2022: De camping heeft een heel gezellig saunahuisje. Dagkaarten kunnen bij de receptie worden gereserveerd.

Geniet van de rustige ligging van de camping midden in het bos 'Neukoppel'. Het strand en het centrum van Haffkrug zijn toch gemakkelijk te bereiken. Met de fiets bereikt u de zee en het fijne Oostzeestrand van Haffkrug in slechts 5 minuten.

Om uw favoriete viervoeter niet te hoeven missen op vakantie, bent u welkom met uw hond (€ 25 per verblijf). Het terrein is volledig omheind. Het bos ligt aan je voeten voor lange wandelingen. Tussen Scharbeutz en Neustadt in Holstein liggen zes hondenstranden waar uw hond zich kan uitleven. Ook liefhebbers van strandstoelen komen op sommige delen van het strand aan hun trekken. In het koele seizoen kunt u uw harige vriend overal mee naar het strand nemen.

Op verzoek verzorgen wij graag een linnenpakket (beddengoed en handdoeken) tegen een toeslag van 20€ per persoon.

Informeer naar de actuele beschikbaarheid van de door u gewenste datum!

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 80 km Flughafen Hamburg

80 km

Station 1 km Bahnhof Haffkrug

1 km

Snelweg-afrit 1 km Haffkrug / Eutin A1

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vrolijke mensen flaneren over de lange, brede Oostzeepromenade, genieten van een ijsje hier, knabbelen op een paar verse crêpes daar, slenteren langs chique etalages.

Een paar meter verder ruist de sprankelend schone zee het fijne zandstrand op, meeuwen varen rond, kleine bootjes en grote jachten varen op het water, een wit zeeschip meert net aan. In het zuiden van de Baai van Lübeck, in de directe omgeving van

Als u niet elke dag naar het strand wilt, is hier een selectie van attracties in de omgeving:

Hansa-Park (op slechts 4 km afstand)
Duitslands enige avonturenpark aan zee, maakt van een vakantiedag een onvergetelijke ervaring. 11 liefdevol geënsceneerde themawerelden, spectaculaire liveshows en meer dan 125 unieke attracties, waarvan 35 attracties, nodigen u uit om mee te rijden, mee te doen en versteld te staan.

Piratenactie Openluchttheater Grevesmühlen
Waaghalzerij, speciale effecten, adembenemende stunts, echte vuurwapens en kanonnen, meer dan 60 acteurs en een decor dat elk jaar verandert, maken de avonturen van Capt'n Flint tot een van de meest uitgebreide producties op het gebied van actietheater. Er is ruimte voor in totaal twee tribunes en een aangrijpend verhaal over macht, goud, vriendschap en liefde belooft een hele zomer vol spanning en avontuur voor het hele gezin.

Karl May Games Bad Segeberg
Heb je ooit midden in een Indiaanse overval gezeten? Te midden van knallende geweren, galopperende roodhuiden, grote explosies en spannende duels? Nee? Dan is het tijd! Je kunt het allemaal beleven op de Karl May Plays in Bad Segeberg. Waan je in het Wilde Westen rond 1870, naar Winnetou en Old Shatterhand! Naast spanning, stunts en vuurmagie beleeft u ook romantiek en veel plezier. De Karl May Games zijn sinds hun oprichting in 1952 een belevenis voor het hele gezin. Zitplaatsen in een van de mooiste openluchttheaters van Europa wachten op u!

Karls Avonturendorp Warnsdorf
Karls behoort tot de top 20 van populairste excursiebestemmingen in Duitsland en is 365 dagen per jaar bij alle weersomstandigheden geopend. Een excursie is altijd de moeite waard: overal liggen leuke, tongue-in-cheek ideeën en attracties te wachten om ontdekt te worden. Gratis toegang!

Filippo's avontuurlijke tuin
Passie en expertise voor fruit en speelavonturen. Een wereld van avontuur voor het hele gezin. Onverschrokken vlotpiraat, heldin van het strokasteel of trampolinevlieger - hier kunnen de kleintjes zich uitleven. Een avonturentuin waar kinderen en volwassenen kunnen spelen, ontdekken en genieten.
De openingstijden vindt u onder

Ostsee-Therme Timmendorfer Strand
Geniet met al uw zintuigen van water en warmte. Laat je drijven - in een harmonieuze sfeer. Ver weg van het grijze dagelijkse leven - dicht bij jezelf. De veelzijdige water-, sauna- en fitnesswerelden direct aan de Oostzee bieden ruimte voor actieve en passieve ontspanning in een stijlvolle ambiance.

Sea Life zeeaquarium in Timmendorfer Strand
Uniek in Noord-Duitsland! Hier kunt u op het droge de indrukwekkende diversiteit van het lokale zeegezicht verkennen. Veel zeedieren zijn perfect aangepast aan hun habitat en zijn meesters in camouflage. Ga op een spannende ontdekkingsreis en laat u betoveren door de vele bijzondere zeedieren.

Vogelpark Niendorf / Timmendorfer Strand
Slechts een paar meter van de Oostzee en de haven van Niendorf, midden in de groene natuur, vinden dierenliefhebbers een bezienswaardigheid van bijzondere aard, het natuurlijkste vogelpark van Duitsland, het Vogelpark Niendorf.

Süsel Waterski- en Wakeboardpark
De waterskifaciliteit Süsel is een geweldige plek voor iedereen. Jong, oud, alleenstaand of met het hele gezin. Er is hier onbeperkt plezier voor iedereen. Waarom probeert u niet een paar trucs op het wakeboard of geniet u niet van de andere talrijke aangeboden sporten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Wasmachines en drogers zijn tegen betaling beschikbaar op de camping. Fietsen kunnen op de camping worden gehuurd voor €3/dag of €15/week. Kinderstoelen en/of kinderbedjes (ook voor kleine kinderen) zijn uiteraard gratis, vraag ernaar bij uw reservering.
Toerisme vergoeding
De gemeente Scharbeutz rekent een toeristenbelasting. Door de aankoop van de Ostseecard krijgt u talrijke kortingen op vele aanbiedingen in de regio.

Laagseizoen Scharbeutz/Haffkrug € 0,50
Middenseizoen Scharbeutz/Haffkrug 1,50 €
Hoogseizoen Scharbeutz/Haffkrug 2,80 €
Tussenseizoen Scharbeutz/Haffkrug 1,50 €
Laagseizoen Scharbeutz/Haffkrug 0,50 €
Verdere informatie en voordelen van de Ostseecard vindt u onder Gemeente Scharbeutz - Toerisme vergoeding
Toepassingsgebied van de Ostseecard:



Een dag lang gratis toegang tot het strand in 19 andere Baltische badplaatsen
Reizen met het openbaar vervoer tussen Scharbeutz/Haffkrug, Sierksdorf, Timmendorfer Strand/Niendorf en Eutin tegen een prijs van EUR 1,00 per traject
20 % korting op de toegang tot het overdekte zeewaterzwembad in Niendorf
Korting op de toegang tot het Sea-Life Center
Korting op talrijke evenementen georganiseerd door de Dienst voor Toerisme
Gratis Lübeck Nieuws in juli en augustus
Korting bij Dünengolf Scharbeutz en Parkgolf Scharbeutz


alsmede verdere kortingen bij de partnerbedrijven van de Ostseecard

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 100% Erstattung für Stornierungen bis zu 30 Tage vor Anreise. 50% Erstattung für Stornierungen bis zu 14 Tage vor Anreise.

meer informatie:

Huisregels
Beste gasten,
wij willen graag dat onze accommodatie de basis is voor zorgeloze en onberispelijke dagen voor u, en wij doen daar altijd alles aan. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen, is het noodzakelijk dat onze gasten de huisregels aanvaarden en naleven. Met uw reservering accepteert u onze huisregels, die altijd deel uitmaken van ons contract met de huurder. Degene die de reservering maakt is er verantwoordelijk voor dat alle medereizigers zich ook aan de huisregels houden. Als u vragen heeft, kunt u ons te allen tijde bereiken op het volgende telefoonnummer: 0177 / 463 9338, zodat wij eventuele onduidelijkheden snel kunnen ophelderen.
Alle voorwerpen in de vakantiewoning mogen door de huurder worden gebruikt. Wij vragen u de inrichting en uitrusting van ons vakantiehuis met respect te behandelen. Wij vragen en zijn erg dankbaar als u slippers draagt in het vakantiehuis en straatschoenen uitdoet bij de ingang.
Al het meubilair van het interieur mag niet naar buiten worden gebracht of verplaatst. Het verplaatsen van meubilair is op geen enkele wijze toegestaan.
Instellingen op de verwarming of elektronische apparaten in het vakantieverblijf mogen niet worden gewijzigd of geherprogrammeerd zonder voorafgaand overleg met de verhuurder.
Als u een linnengoedset heeft gereserveerd, ligt deze bij aankomst op de betreffende bedden. Gelieve het gebruikte beddengoed bij uw vertrek te verwijderen en in de badkamer te leggen. Alles wat u nodig heeft voor een gewoon verblijf staat voor u klaar en moet gebruikt worden. Een eerste voorraad verbruiksgoederen zoals toiletpapier wordt verstrekt. Roken is niet toegestaan in het hele gebouw. Ga naar het terras of de tuin en gebruik een asbak. Sigarettenpeuken mogen niet bij het huishoudelijk afval van het gebouw worden gedaan. Als er brandplekken of gaten zijn, is de huurder verantwoordelijk voor de reparatiekosten en moet hij deze schade melden. Zorg ervoor dat de kamers voldoende worden geventileerd door ze regelmatig te luchten om schimmel- en geurvorming te voorkomen. Tijdens de overeengekomen huurperiode bent u verantwoordelijk voor de gehuurde vakantiewoning. Sluit altijd alle deuren als u weggaat en neem altijd de sleutel van de voordeur mee. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van inbraak of diefstal. Gelieve toezicht te houden op uw kinderen en ervoor te zorgen dat uw "kleintjes" zich ook aan de huisregels houden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel. Rusttijden moeten in acht worden genomen. Volgens het campingreglement zijn deze van 22:00 - 7:00 uur en 12:00 - 14:00 uur
Serviesgoed, bestek, potten en pannen enz. mogen alleen in schone en droge toestand naar hun opslagplaatsen worden teruggebracht. Hete voorwerpen zoals potten of pannen moeten altijd met onderzetters op tafels en werkbladen worden gezet. Gebruik een keukenplank als basis voor het snijden en hakken van voedsel.
Wij verzoeken u de binnenkant van de oven en de magnetron schoon achter te laten
De zitkussens voor stoelen en tuinligstoelen moeten 's nachts en bij regenachtig weer worden opgeborgen in de bestaande kussenbox of in het gebouw.
De houtskoolbarbecue is te allen tijde beschikbaar voor gebruik. Brandversnellers en open vuur zijn in alle gevallen verboden.
Gooi de afgekoelde as en de barbecueresten na gebruik van de barbecue bij het restafval. ( niet in het huis )
U kunt parkeren op de bij het gebouw behorende parkeerplaats op het terrein. De verhuurder is niet aansprakelijk voor het op de parkeerplaats geparkeerde voertuig en de inhoud daarvan

Mocht er iets kapot of beschadigd zijn, informeer ons dan onmiddellijk en niet bij uw vertrek
De huurder is aansprakelijk voor grote schade aan de apparatuur. Wij zorgen voor alle andere kleine schade, zoals gebroken glazen en dergelijke. Laat ons weten dat er iets gebroken is.
Afval moet zorgvuldig worden gescheiden. Bakken voor restafval, papier, glas en plastic verpakkingen staan naast het washok.
Gooi nooit etensresten, afval of hygiëneartikelen in het toilet of andere afvoeren.
Laat het vakantieverblijf in een nette staat achter, dit houdt in dat u de koelkast leegmaakt en droogveegt, en dat u de vaat en het drooggoed op hun plaats terugzet.
Gooi het overgebleven voedsel weg. Zo nodig oven en grill, tuinmeubilair netjes opbergen. Schakel elektrische apparaten uit (behalve de koelkast)
Gooi het huisvuil in de daarvoor bestemde vuilnisbakken.
Laat ons vakantiehuis schoongemaakt achter.
Controleer of alle deuren gesloten zijn voordat u de sleutels inlevert.
Dank u voor uw overweging


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-03-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Frank M. uit Bremerhaven

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Ons verblijf april 2022

Het huis is echt mooi ingericht, was in ieder geval volledig in orde voor ons verblijf (3 nachten). Het is gemakkelijk te bereiken, ligt comfortabel in een bosrijke omgeving en het Oostzeestrand is echt niet ver weg.

Als tip voor de verhuurder zou wat meer bestek en servies op zijn plaats zijn. Dan hoeft de vaatwasser niet zo vaak aan. Wat we te klagen hebben is het volgende: Tijdens ons verblijf was het terrein een bouwplaats. Er werden veel nieuwe stacaravans gebouwd en de werkmachines draaiden de hele dag tot 8 uur 's avonds. Bovendien was de geadverteerde kiosk (voor broodjes) de hele tijd gesloten. Gelukkig hadden we voorzorgsmaatregelen genomen.
De speeltuin was ook niet echt hypermodern. Maar ik denk dat de plaats heel mooi zal zijn als de bouwwerkzaamheden klaar zijn. Het contact met de verhuurder verliep echt soepel en het was een heel fijn contact.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Mei 2021

Steffi M. uit Nordhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super Super Super

We kunnen alleen maar zeggen dat het super mooi was...Voor gezinnen gewoon een droom, een speeltuin en wasmachine en droger op het terrein...Voor verse broodjes in de ochtend is ook gezorgd in de bistro...Te voet is het strand op 20min afstand, maar een wandeling is echt de moeite waard...Met de auto niet meer dan 5min...In beide gevallen een droomachtige korte trip...Veel dank aan de aardige verhuurders die een contactloze sleuteloverdracht toestaan bij Corona tijden en altijd aanspreekbaar waren....

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen

Oktober 2020

Lars K. uit Uelzen

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Super ontspannen, zelfs met 5 personen

Het huis is supergezellig ingericht. Zelfs met 2 kinderen was het gezellig en een aanrader! Eén ster aftrek voor netheid, want helaas was er haar van de vorige huurder. En de vloer was ook brokkelig. Maar verder top en een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Juni 2019

Stefan H. uit 51427 Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5

Mein Urlaub im Haus Sandburg

Mitte Juni habe ich eine Woche das Häuschen "Sandburg" gemietet und war total begeistert von diesem wunderbaren Urlaub, da es zum Einen in einem sehr schönen Waldstück liegt, welches zu langen, erholsamen Spaziergängen einlädt und man hier die Natur in vollen Zügen genießt. Andererseits ist man mit einem normalen Fahrrad aber auch wiederum  in ca 4 Minuten direkt am Strand der schönen Ostsee. Hier findet man alles an Gastronomie,  Erholung, sowie  traumhaft angelegte  Rad-und Fußwege, auf welchen man von Haffkrug aus,  Scharbeutz und auch den Timmendorfer Strand erreichen und entdecken kann. Das Häuschen scheint nagelneu und lässt vom Interieur her keinerlei Wünsche offen. Von einer Mikrowellen/Backofen- Kombination, einem Induktionsherd, über eine Spülmaschine, ein CD Radio bis hin zu einem großen Flachbild TV, sind jegliche Annehmlichkeiten für einen entspannten, ja durchaus luxoriösen Urlaub vorhanden. Die erhöhte Terrasse, mit Gartentisch, Stühlen und sogar Chillsofa suggeriert einen Urlaub an Deck eines Schiffes und selbst ein Kohlegrill gehört mit zu der umfangreichen Ausstattung dieses tollen Hauses. Weiterhin ist das Häuschen modern und dabei aber sehr gemütlich und hell eingerichtet, so dass man sich selbst an Regentagen pudelwohl dort fühlt. Auf dem Platz gibt es frische Brötchen, eine Cafe mit Außenterrasse, einen kleinen warmen Snack (wenn man mal nicht kochen oder ausgehen möchte) und auch mal eine neue Zahnbürste im Notfall, wenn man diese, wie ich zum Beispiel, vergessen hat ;-) Auch die Nachbarn in Ihren Häusern, welche ja durch das zum Haus gehörende Grundstück auf genug Distanz wohnen , waren allesamt sehr freundlich und dennoch hatte man seine Ruhe, so wie es im Urlaub ja sein  sollte. Vom normalem Campingbetrieb des Platzes bekommt man kaum etwas mit, da die Häuschen alle separiert zu diesem liegen. Ich habe mich in meiner Sandburg rundherum pudelwohl gefühlt und für den Herbst schon wieder gebucht,  da einen der Urlaub dort absolut vom stressi

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Struth:

Lieber Herr Heyberg,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, daß Sie eine entspannte Urlaubswoche in unserem Haus Sandburg verbracht haben und begrüßen Sie gerne im Herbst wieder bei uns.
Freundliche Grüße,
Andrea & Michael Struth


Contactpersoon

Mevr. A. Struth

Mevr. A. Struth

Wij, dat zijn Andrea, Michael en onze kinderen samen met onze hond Minou zijn blij u te mogen verwelkomen als onze gasten.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 232602

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/232602.htm


«Zandkasteel» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
12% Korting 25.06 tot 02.07.2025

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven