Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Zarra met zwembad,Jacuzzi,Sauna,Jacuzzi,Sauna

Kroatië - Kvarner - Krk-eiland - Klimno

Max.  8   gasten
200m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
200m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

De vijf sterren villa Zarra in Klimno is een luxe villa van de topklasse, die slechts 200 meter van de zee ligt in een rustig dorp Klimno op het eiland Krk. Villa Zarra is uitgerust volgens de hoogste normen. Met brede en zonnige terrassen met uitzicht op de Adriatische Zee, een eigen binnen jacuzzi, een verwarmd buitenzwembad en kwaliteitsmeubilair, biedt de villa een waar gevoel van luxe en ontspanning. Villa Zarra strekt zich uit over een oppervlakte van 200 m2 en een tuin van 400 m2. Villa biedt een perfecte plek voor uw vakantie en een onderbreking van de dagelijkse verplichtingen.

Als u niet in de stemming bent om naar het strand te gaan, biedt Villa Zarra u een verwarmd buitenzwembad met een prachtig uitzicht op de zee en het bos. Voor een echte wellnessbeleving kunt u ook genieten van een sauna en een whirlpool in de overdekte whirlpool. De villa heeft een prachtige tuin met olijfbomen en diverse bloemen en een stenen grill waar u vlees en vis kunt grillen.

Villa Zarra heeft 4 slaapkamers met eigen badkamer, een volledig uitgeruste keuken met eetkamer, woonkamer, infrarood sauna, whirlpool en verwarmd zwembad. Het is perfect voor 10 gasten.

De villa strekt zich uit over twee verdiepingen. De ruime en ruime woonkamer op de begane grond bestaat uit een volledig uitgeruste keuken, eetkamer en woonkamer met intelligente televisie met SAT-programma's en WLAN. De keuken is volledig uitgerust met topapparatuur zoals inductiekookplaat, vriezer, koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, afzuigkap, wasmachine en al het nodige keukengerei. Indien gewenst kan de comfortabele bank gebruikt worden als extra bed voor twee personen. Een moderne tweepersoonskamer met eigen badkamer en infrarood sauna bevindt zich op de begane grond en is gemakkelijk bereikbaar. Op deze verdieping is ook een overdekte jacuzzi en een gastentoilet aanwezig.

Op de eerste verdieping van de villa zijn er drie moderne tweepersoonskamers, elk met een eigen badkamer en directe toegang tot het terras met prachtig uitzicht op zee.

Alle badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, wastafel, haardroger, toilet en toiletpapier. Fijn beddengoed en uitrusting zorgen voor rustgevende nachten. Villa Zarra is volledig voorzien van airconditioning en heeft WLAN internettoegang en een intercomsysteem. Een kluis, een strijkijzer met strijkplank, een babybedje, een kinderstoel en een privé-parkeerplaats voor drie auto's staan ook ter beschikking van de gasten. Het terrein rondom de villa is volledig omheind.

Villa Zarra is volledig voorzien van airconditioning en heeft centrale verwarming, een warme whirlpool, een verwarmd zwembad en een romantische open haard in de woonkamer. Dit maakt het perfect voor de lente- of herfstvakantie.

De buitenkant van Villa Zarra bestaat uit verschillende terrassen met uitzicht op zee en een verwarmd privé zwembad met buitendouche, uitgerust met ligstoelen. De villa is omgeven door een prachtige groene tuin met typische vegetatie en oude olijfbomen. Er is ook een buitenbarbecue en eethoek en een terras met tuinmeubilair waar u 's ochtends kunt genieten van uw koffie met uitzicht op zee.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)
kinderbed (70x120 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.25 km

0.25 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 0.25 km

0.25 km

Bus 0.25 km

0.25 km

Luchthaven 11 km Rijeka International Airport

11 km

Station 37 km Kolodvor Rijeka

37 km

Snelweg-afrit 16 km A1

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op een afstand van 300 m vindt u restaurants, een winkel, een café, een pizzeria, een bakker, een speeltuin en een sportveld. De villa is gemakkelijk te bereiken omdat de luchthaven van Rijeka slechts 11 km van de villa verwijderd is, de bushalte ligt op slechts 250 m afstand en de veerhaven voor de eilanden Cres en Rab op 20 km afstand. Krk is een prachtig eiland dat voor iedere gast mogelijkheden biedt. Er zijn zes blauwe vlaggen op de stranden van Krk. Dit is genoeg om te praten over de zuiverheid en kwaliteit van de zee en de kwaliteit van de extra service. De stranden zijn kiezel- en rotsachtig met ligweiden waar u de hele dag van kunt genieten. Het eiland Krk is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Neem 300 km lange, gemakkelijkere of meer veeleisende wandelpaden. Neem de Krk bypass, die alle wandelpaden met elkaar verbindt, en verken alle plaatsen op het eiland te voet. De mooiste fietsroute loopt van Malinska via Krk naar de ingang van Punat. Voor de liefhebbers van mountainbiken kan de kerk van St. Krševan, die volledig eenzaam is in het midden van het bos, gezocht worden. Ontdek al het moois van Krk met behulp van de vele duikcentra in Krk. Ontdek alle scheepswrakken, verticale wanden en de rijke flora en fauna van Krk Blue. Ontwaak de sportieve geest op talrijke sportvelden. Speel een spelletje tennis of golf.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, jacuzzi onderhoud, parking, zwembadonderhoud, inschrijfgeld, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik van kinderstoel, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Anna-Theresa K. uit Wien

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

droomvakantie in een droomvilla

De villa heeft gewoon alles om te ontspannen en te genieten van een ontspannen vakantie. Eigenlijk hoef je behalve kleding en eten niets mee te nemen, omdat alles echt aanwezig is. In elke badkamer (vier in totaal, omdat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft) is een föhn aanwezig. Er is ook een wasmachine in het huis, evenals een vaatwasser en een enorme koelkast met ijsblokjesmaker. Het zwembad heeft de perfecte temperatuur omdat het verwarmd wordt met warm water. De bedden zijn zeer comfortabel en er is genoeg ruimte voor kinderen om te spelen. Je hebt een adembenemend uitzicht op de zee en de locatie van het huis is perfect met een 5 minuten lopen naar het strand. Deze villa heeft alles. Binnen heb je een grote eettafel en de buitenkeuken met grill nodigt uit tot perfecte diners of heerlijk ontbijt met uitzicht op zee.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een toeristenbureau dat luxe verhuur biedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Omdat we lokaal werken, delen we een unieke relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen. Elke villa en elk appartement dat door ons wordt beheerd, wordt regelmatig gecontroleerd door onze directie om er zeker van te zijn dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. Wij doen ons best om u te helpen uw perfecte vakantie te realiseren en te organiseren. Onze professionaliteit en ervaring staan garant voor een veilige en kwalitatief hoogwaardige vakantie. Voor vragen en verzoeken staan wij te allen tijde tot uw beschikking. In ons aanbod vindt u zeker iets dat bij u past en voldoet aan uw wensen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 233863

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/233863.htm


«Villa Zarra met zwembad,Jacuzzi,Sauna,Jacuzzi,Sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven