Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

De Parel van Zeeland met jacuzzi.

Zeeland

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Mooi ingericht, vrijstaand 6-persoons chalet met sauna en jacuzzi gelegen aan het water van de Oosterschelde. Het chalet ligt direct met het terras aan het water. Achter het chalet kunt u de dijk oversteken en bent u direct aan het kleine strand. Maak prachtige wandelingen of fietstochten op de dijk langs de zee. Parkeerplaats naast het chalet.
Gratis wifi. Tevens kunnen wij ontbijt bij het chalet leveren. Neemt u ook eens een kijkje op onze website.

Inrichting:
Dit prachtig gelegen vakantiehuis aan het water ligt op een uitnodigend vakantiepark in Sint-Annaland. Er is een televisie in de slaapkamer met tweepersoonsbed. De infraroodsauna bevindt zich in de schuur, waar u ook kunt ontspannen. Via de schuifdeur in de woonkamer bereikt u het terras met tuinmeubelen. Geniet van het uitzicht op het water tijdens een barbecue met familie of vrienden. De tuin is open aan het water. De andere zijden zijn omheind met een heg en een hekwerk. Het vakantiehuis heeft een klein steiger zonder zwemtrap. Het is mogelijk om met een kano of roeiboot op de plas te varen. Via de trap over de dijk direct achter het vakantiehuis bereikt u het zandstrand aan de Oosterschelde.
Inrichting:
3 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed (1,40 m), tv op de slaapkamer. 1 met twee eenpersoonsbedden. In de derde slaapkamer staat een stapelbed. Genoeg zitplaatsen in de woonkamer met televisie en eethoek. De badkamer heeft een douche en badkamermeubel. Er is een apart toilet. De keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gasfornuis met oven en een vaatwasser.
Stofzuiger en wasmachine aanwezig. Gratis wifi. Er is ook een informatiemap met tips / uitjes en restaurants.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.03 km

0.03 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 80 km Rotterdam

80 km

Station 21 km Bergen op Zoom

21 km

Snelweg-afrit 18 km A4 Steenbergen

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vriendelijke, kindvriendelijke familiepark is ruim en biedt u veel rust en ruimte om te genieten van een heerlijke vakantie in Zeeland. Er is een restaurant met een mooi terras en bevindt zich direct naast de jachthaven. De jachthaven heeft een aantrekkelijk en uniek gelegen clubhuis dat u zeker moet bezoeken. U kunt rustig genieten van het prachtige uitzicht over de Oosterschelde.
Grenzend aan het chaletpark vindt u een dorpsbos waar u met uw hond kunt wandelen.
Als u de dijk achter het chalet oversteekt, komt u op het strand (100 meter), waar u kunt zwemmen of zonnebaden, en de jachthaven (100 m). De Oosterschelde is ook een prachtige duiklocatie, 'locatie 73' (50 m).
Op het park zijn (elektrische)fietsen, solexen, e-harlys en elektrische steps te huur.

In het dorp, Sint-Annaland, treft u een grote supermarkt (300 m), een echte slager, warme bakker, cafetaria, restaurants, ijswinkeltje, massagesalon, cadeauwinkels, een streekmuseum etc.
Er is elke donderdagmiddag een weekmarkt. Voor de kinderen is er ook een mooie grote speeltuin. In het zomerseizoen wordt elke woensdag een veiling van regionale producten gehouden.
Je kunt ook een zeehondensafari maken vanuit de jachthaven en in het zomerseizoen kunt u ook dagtochten per boot naar Zierikzee maken.

Watersnoodmuseum Ouwerkerk
Breng een bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Het museum toont een indrukwekkend beeld van de ramp in 1953, welke een grote stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van Zeeland en Nederland. De ramp was de directe aanleiding voor het uitvoeren van het Deltaplan. Vooral het zuiden van het eiland Tholen had het tijdens de ramp zwaar te verduren, in Stavenisse waren de meeste doden te betreuren.

Deltapark Neeltje Jans
Om de ramp van 1953 te voorkomen zijn de Deltawerken uitgevoerd. Het deltapark Neeltje Jans geeft u een indruk van de werken en de kracht van de zee. Maar het is niet alleen techniek die hier te aanschouwen is, er is ook een zeeleeuwenshow, een aquarium en een waterpark. Voor elk wat wils, jong en oud.

Bergen op Zoom
Een historische stad welke bruist van de energie, u kunt er heerlijk shoppen in de vele winkeltjes welke gevestigd zijn in de middeleeuwse straatjes en pleinen. Bergen op Zoom heeft een geschiedenis welke 800 jaar bestrijkt en in het stadscentrum vindt u vele monumenten terug zoals onder andere de Gevangenpoort, de Sint Gertrudiskerk, het Markiezenhof en het stadhuis. Naast de vele winkeltjes waar u gezellig kunt rondneuzen kunt u heerlijk tot rust komen op een terrasje of een maaltijd nuttigen in één van de vele restaurants die de stad rijk is. Tevens is hier een leuk overdekt zwembad voor vele uurtjes waterplezier!

Goes
De bijnaam van Goes is Het winkelhart van Zeeland, er is een ruime variëteit aan winkels welke gesitueerd zijn rond de historische binnenstad. Goes heeft ook meerdere galeries en het Museum de Bevelanden mag u zeker niet overslaan.
s Avonds heeft u de mogelijkheid om één van de discotheken of cafes te bezoeken waar regelmatig live muziek wordt gespeeld.

Tholen
De stad Tholen ligt precies op de grens met Noord-Brabant. Het heeft een historische stadskern welke nog grotendeels is omringd door wallen en vesten. Een reis terug in de tijd met een bezoek aan de Grote Kerk, het stadhuis of de historische scheepswerf bij de jachthaven.

Antwerpen
Deze grote stad heeft alles wat een stad maar kan bieden, vele historische gebouwen en monumenten zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal op de Groenplaats. Of gaat u liever winkelen op de Meir of wilt u één van de vele musea bezoeken, het is allemaal mogelijk. En vergeet de Antwerpse Zoo niet, één van de oudste dierentuinen in de wereld.

Eiland Tholen
De vele fiets- en wandelroutes over de kronkelige polderweggetjes voeren u mee langs dijken, akkers en vergezichten over de Oosterschelde en de Grevelingen. U wordt meegevoerd in de tijd langs de eenvoudige en pittoreske dorpjes waar u de geschiedenis nog kunt proeven. Het omliggende water biedt u dan weer volop mogelijkheden voor een actievere vakantie. De keuze is aan u!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bijkomende kosten: Toeristenbelasting: € 1,- per persoon per nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annuleringen wordt de aanbetaling niet teruggestort. U ontvangt geen restitutie bij annuleringen binnen 30 dagen voor aankomst.

meer informatie:

Sint-Annaland ligt op het eiland Tholen.
Het gebied is ideaal voor het maken van mooie fietstochten of aangename wandelingen en er zijn verschillende routes die u door de prachtige natuur leiden naar verschillende pittoreske dorpjes en steden.
Er zijn verschillende routes die je door de prachtige natuur leiden. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.
Je hoeft niet ver te gaan voor de mooie wandel- en fietsroutes, het park ligt in het Groene Hart van Tholen en de natuur is van het grootste belang. Omdat de slikken zijn uitgedroogd, is de Krabbenkreek, een uitloper van de Oosterschelde, een voederplaats voor alle soorten stelt en strandlopers, maar ook alle soorten ganzen en eenden, die je vanaf de dijken kunt bewonderen.
De wateren rond het park bieden u de mogelijkheid om allerlei watersporten te beoefenen, niet alleen duiken, zeilen en surfen, maar vissen is ook mogelijk.
Tips en trips
- Waternoodsmuseum te Ouwerkerk
- Deltapark Neeltje Jans
- Natuurgebied de Pluimpot (Sint Maartensdijk)
- Nationaalpark Oosterschelde
- Deltawerken Markiezaatskade
- Binnenspeeltuin Miny World te Bergen op Zoom
- Historisch Museum de Bevelanden te Goes
- Klimbos Brabantse Wal te Bergen op Zoom
- Museum aan de Stroom te Antwerpen
- Buitenspeeltuin Vrouwenhof te Roosendaal
- Fonteyn Thermen te Bergen op Zoom
- Kasteelpark Ravenhof - Moretusbos te Putte
- Landgoed Mattemburgh te Hoogerheide
- Metropolis bioscoop te Antwerpen
- Omnium Goes (subtropisch zwembad en tropisch bos)
- Eeterij/spelerij de Vierlinden Goes
- Monkey Town Bergen op Zoom
- Rosada Fashion Outlet Roosendaal
- Streekproductenveiling Sint-Annaland (in het seizoen)
- Overdekt zwembad de Schelp in Bergen op Zoom
en natuurlijk nog veel meer


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2022

Julia D. uit B.kirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoonweg super!

We voelden ons erg op ons gemak. Het huis is perfect uitgerust en biedt een aangenaam comfort. De locatie is erg mooi
Wij vinden het hier in de winter erg mooi en heerlijk rustig. Ook een ideale vakantie met een hond.
We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2022

Nadine H. uit Oberhausen

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Ontspan je ziel

Perfecte locatie om gewoon te ontspannen
De dag begint met het uitzicht vanuit het raam en heeft het grote meer direct in zicht
Na een wandeling direct aan zee, in het bos of in de stad kunt u zich ontspannen in de whirlpool

Een aanrader!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Eva V. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Genoten.
Perfecte locatie. Mooie wandelomgeving. In het park kunnen fietsen worden gehuurd. Leuke restaurants. Genoeg te doen.
Het bubbelbad is heerlijk.
We zouden graag een derde keer terugkomen.
Ad en Diana zijn erg behulpzaam. We kregen goede tips voor de omgeving.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2022

Chrissy W. uit Apeldoorn

5,0
5 5 5 5 5

Geweldig genoten!!

Wat een prachtig plekje heeft dit vakantiehuis.
Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Goed uitgeruste keuken. De jacuzzi en sauna zijn echte pluspunten samen met de geweldige ligging is dit zeker een grote aanbeveling.
Het strand, kleine bos en de haven zijn in een paar stappen bereikt.
De rondvaart naar de zeehonden is ook een leuk uitje!
Hele aardige verhuurders.
Hartelijk dank en graag nog eens tot ziens.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2021

François R. uit Grubbenvorst

5,0
5 5 5 5 5

super

10

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. A. De Keizer

Dhr. A. De Keizer

Hallo, Wij zijn Ad en Diana en we wonen in het gezellige dorp Sint-Annaland op het eiland Tholen (Zeeland). We hopen u te verwelkomen in ons chalet!


Andere accommodaties van Dhr. A. De Keizer

Alle accommodaties weergeven van Dhr. A. De Keizer

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 247040

Laatst bijgewerkt: 11.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/247040.htm


«De Parel van Zeeland met jacuzzi.» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven