Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kindvriendelijk VacationVilla.nl

Noordwijk

Max.  6   gasten
98m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
98m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

24 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Welkom in een comfortabel en modern vakantiehuis met 3 slaapkamers, 1 badkamer en 1 gastentoilet, vlakbij het strand, de duinen en het prachtige bos van Noordwijk aan Zee in Zuid-Holland.

Dit familie- en kindvriendelijke vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen. De open leefruimtes inspireren tot natuurlijke bijeenkomsten, terwijl de slaapkamers rust en ontspanning beloven. Voeg veel buitenruimtes in de tuin toe, zoals een terras van 60 m² met een grote tuintafel van 2 meter, met ligstoelen, een barbecue en tal van voorzieningen en geniet van wat u lief is.

VacationVilla is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een ontspannende vakantie. Het heeft een vaatwasser, wasmachine, combi oven-magnetron en koelkast met vriesvak. Daarnaast is de keuken volledig uitgerust met borden, glazen, koffieset, keukengerei, potten en pannen, schalen, ovenschalen, afdruiprek, vergiet, snijplanken en messen, fles- en blikopeners, wafel- en tosti-apparaten, broodrooster, twee koffiezetapparaten: met filter en Nespresso, waterkoker, handmixer, barbecue-bestek, kaasmes, tal van kookgerei, EHBO-kit en nog veel meer.

Voor kinderen hebben we gratis een kinderstoel en babybedje met beddengoed, kinderborden en -bekers, bestek, flessenwarmer, slabbetjes. Daarnaast hebben we speelgoed en spelletjes, boeken, kinderkrukje, potje, kindertoiletbril, babyfoon, traphekjes en een veilige, omheinde, geweldige tuin met veel privacy.

Het huisje is volledig omheind met gaas. Op de parkeerplaats en zijkant is het hek 180 cm hoog. Aan het water met hoge struiken is het hek 60 cm hoog.

Naast het huisje hebben we een speeltoren waar kinderen uren kunnen spelen. We hebben een glijbaan, 2 schommels voor kinderen en 1 schommel voor baby's, hangmat en trapeze bar. Daarnaast bieden wij buitenspeelgoed, strandspeelgoed, picknickkleed en strandwagen.

Gratis Wi-Fi en de 43" SMART TV met Duitse zenders en internet met (uw eigen) Netflix, Amazon Prime, YouTube, enz. worden aangeboden.

Wij bieden gratis DRIE fietsen voor volwassenen en TWEE voor kleine kinderen (18 "en 24")

Er is parkeergelegenheid voor twee auto's voor het huisje op een gunstige locatie. Het is erg handig als u met kinderen reist.


Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 26 km Schiphol Airport

26 km

Station 8 km Voorhout

8 km

Snelweg-afrit 8 km Sassenheim

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

VacationVilla is gelegen in de Duin- en Bollenstreek, in een rustig deel van een goed onderhouden vakantiepark. De ingang van het park is beveiligd door een slagboom. Het vakantiepark heeft twee kleine speeltuinen voor kinderen.

In de omgeving zijn er eindeloze wandel- en fietspaden, prachtige duinen en het 13 km lange zandstrand van Noordwijk. Het FKK- en hondenstrand ligt in de directe nabijheid. Er zijn 4 restaurants, een ijssalon, 3 paardenstallen en 2 fietsverhuurbedrijven op 5 minuten lopen. Een van de restaurants biedt binnen- en buitenspeeltuinen voor kinderen. Er is een kinderboerderij, een dwergpad voor kinderen en natuurgebieden met wilde dieren en vogels in de directe omgeving. Dagelijks worden er paardrijtochten georganiseerd in de bossen, duinen en op het strand. Zwembaden, trampolinepark, jeu de boules baan, overdekte speeltuinen en kindercafés zijn slechts 5 minuten rijden met de auto.

Noordwijk is sinds 1866 de internationaal gerenommeerde bloemenkuuroord van Europa. Noordwijk heeft een boulevard met tal van restaurants, de vuurtoren, een oude binnenstad, winkelstraten en tal van cafés en disco's. De boulevard is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Noordwijk. Gedurende het hele jaar zijn er veel festivals in de weekenden. Op het strand zijn er veel strandpaviljoens met ook een speeltuin voor kinderen.

Het strand (Dundamseslag # 24) is vanuit het huis te voet, met de fiets of gedeeltelijk met de auto te bereiken. Het duurt ongeveer 20 minuten te voet naar het strand en 5 minuten met de fiets van VacationVilla. Er is een gratis parkeerplaats aan de rand van het bos, vanwaar het strand in slechts 10 minuten te voet (600 m) bereikt kan worden over een goed geasfalteerde weg met een apart fietspad. Het seizoenspaviljoen De Zeespiegel en de badmeesters en het hondenstrand bevinden zich in dit gedeelte. Het strand is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

Een ander strand (Langevelderslag # 27) met parkeerplaats (3 Euro per dag) ligt 3 km ten noorden van VacationVilla. Het strand ligt op 100 meter van de parkeerplaats. Er is een restaurant Nederzandt met een grote speeltuin en een pannenkoekenwinkel, een ijssalon, een vis- en fritesrestaurant en seizoensgebonden winkels op dit strand. Er zijn badmeesters op dit strand.
Buiten de hoofdingang van het strand is er een hondenstrand. Het strand is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Hier begint een wandelroute naar het Noordvoortse natuurgebied.

Zin in een strandvakantie? Probeer het natuur- en recreatiegebied aan de Oosterduinse zee. Dit meer ligt 4 km ten noorden van VacationVilla. Het kan te voet, met de fiets of met de auto worden bereikt. Er is een klein strandje, een badzone, kajak- en roeibootverhuur, een restaurant en gratis parkeergelegenheid. Wandelpaden in de natuur met het geluid van tjilpende vogels maken het een perfecte outdoor dag.

In het voorjaar en de zomer is het gebied zeer kleurrijk omdat de bloemenvelden direct voor het vakantiepark liggen. Het wereldberoemde voorjaarspark Keukenhof ligt op slechts 9 km afstand. Het bloemencorso van Bollenstreek met prachtige praalwagens wordt elk jaar in april georganiseerd van Noordwijk naar Haarlem. Het zomerbloemencorso wordt altijd op 2 augustus georganiseerd en gaat van Rijsburg naar Noordwijk.

Wilt u zelf tulpen, dahlia's of andere seizoensbloemen plukken of een onvergetelijke foto met de bloemen maken? In De Pluktuin, 4 km van de Vakantievilla, in Noordwijkerhout, is dit mogelijk.

Denkt u eraan om tijdens uw vakantie de grote steden te verkennen? De hoofdstad Amsterdam, de koninklijke stad Den Haag, Leiden met de oudste universiteit van Nederland en de geboorteplaats van Rembrandt en de charmante middeleeuwse stad Haarlem zijn perfecte bestemmingen voor dagtrips voor de hele familie. De steden liggen op slechts 20-30 minuten rijden met de auto van Vacation Villa.

Andere bekende badplaatsen Zandvoort en Katwijk aan Zee liggen in de buurt en zijn prachtige wandelbestemmingen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken service (optioneel) 18,50 Euro per persoon

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation policy from the confirmation date of your reservation up to 4 weeks before the arrival date: amount of the down payment Cancellation within 4 weeks before the arrival date: 100% of the total payment. We offer you the opportunity to provide a subsequent tenant during the time of cancellation. In this case, your payment minus 50 euro administration costs will be refunded to you. To avoid risks, we recommend that you take out travel cancellation insurance of your choice.

meer informatie:

Er zijn veel activiteiten voor alle leeftijden in de regio.

Tips en excursies:
- Ruimte Expo
- Kinder dierentuin
- Springen Noordwijk
- Alle Amerikaanse Bowling
-Manege Bakker
- Duinrell
- Keukenhof
- Omniversum
- Madurodam
- Louwman Museum
- Linnaeushof
- Vredespaleis
- Artritis
-Nemo
-Museum Rijsk
- Van Gogh Museum
- Corpuservaring
- Molenmuseum De Valk in Leiden
- Naturalis
-Museum van Oudheden
-Studio Rembrandt
-Boer hebben Museum
-Amsterdamse Waterleidingduinen
-Nationaal Park Holland Duinen
-Oosterduinse Zee
-Natuurgebied Noordvoort

en nog veel meer


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2019

Marion M. uit Bad Marienberg

5,0
5 5 5 5

Sehr zu empfehlen!

Die Ausstattung und das Haus ist gepflegt und sauber. Die Dünen und der Strand waren für uns gut erreichbar. Der Kontakt sehr freundlich.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung.

November 2019

Heiko R. uit Höfer

5,0
5 5 5 5

Urlaub im November

Unser erster Urlaub in den schönen Niederlanden war wunderschön. Dazu beigetragen , hat auch die sehr schöne und gepflegte Unterkunft. Gerne kommen wir wieder, denn wir haben uns sehr wohl gefühlt. Im unserem Freienhaus hat es an nichts gefehlt .

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung.

Oktober 2019

Anja P. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Luxuriöses Ferienhaus zum Entspannen

Wir haben eine wundervolle und entspannte Woche in einem sehr gepflegten Haus verbracht. Kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung

Oktober 2019

Elke W. uit 59229 Ahlen

5,0
5 5 5 5

Fabelhaft

Meine Bewertung ist bereits ausführlich auf Facebook erfolgt. Fazit: äußerst empfehlenswert

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung

September 2019

Magdalene B. uit Bochum

4,8
5 5 5 4

Ruhe pur

Ein schönes,modernes Haus mit allen ausgestattet was das Herz begehrt.
Für alle die Ruhe suchen, abschalten wollen oder Lust auf Bewegung haben.
Wir würden jederzeit diese Unterkunft empfehlen.
Für Menschen die schlecht zu Fuß sind, kann der Weg zum Strand ein bisschen zu weit sein.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung

September 2019

Slavo/Ma uit Bromberg

5,0
5 5 5 5

Kurzurlaub

In diesem Haus fühlt man sich sofort wie zu Hause. Alles hell und lichtdurchflutet. Gut ausgestattete Küche, schönes Wohnzimmer, gute Betten und ein tolles,modernes Badezimmer.
Bei schönem Wetter kann man die Terrasse und den Garten nutzen.
Wir waren alle begeistert und möchten gerne wieder kommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung

Mei 2019

Alexandra H. uit Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Haus wie beschrieben. Lage - top, Sauberkeit - top, Vermieter - top!

Das Häuschen ist sehr hübsch und ruhig gelegen. Die Ausstattung der Küche und des gesamten Hauses lässt keine Wünsche offen! Die Umgebung ist sehr schön und bei richtigem Wind kann man sogar das Meer rauschen hören!
Die Wohnung ist ideal für eine Familie mit zwei bis vier Kindern.
Die Kommunikation mit Eigentuemer war einfach und schnell, Wünsche würden sofort erfüllt! Wir würden die Unterkunft immer wieder buchen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung


Contactpersoon

Bedrijf VacationVilla.nl
Dhr. P. Dost

Dhr. P. Dost

Hallo! Wij zijn de familie Dost. Wij wonen in Leiden, maar komen vaak naar Noordwijk om te genieten van de natuur, de rust en het strand. Wij hopen dat u een geweldig verblijf heeft in onze vakantievilla, maar als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 247724

Laatst bijgewerkt: 05.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/247724.htm


«Kindvriendelijk VacationVilla.nl» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven