Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Nečujam

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 28.03 tot 29.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 28.03 tot 29.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

De villa is liefdevol ingericht met hoogwaardige materialen en biedt een mooi en gezellig gevoel voor uw romantische of familiale ontspanning. Deze accommodatie biedt een perfecte korte vakantie aan de kust.
* De buitenruimte biedt een privé zwembad van 30 m² (8 x 3,7 m) met hydromassagesysteem en 8 ligstoelen op het zonneterras. Er is een volledig uitgeruste zomerkeuken met traditionele grill, koelkast, vaatwasser, TV, eettafel en woonkamer, beide gelegen voor het zwembad. Een paar stappen verder bereikt u een speeltuin met trampoline en tafeltennis.
* De begane grond biedt 3 slaapkamers met directe toegang tot het zwembad. Slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed 160x200cm, airconditioning, badkamer met douche en uitgang naar het zwembad. Slaapkamer nr. 2 met een tweepersoonsbed 160x200cm, airconditioning en familie badkamer met douche in de gang voor slaapkamer nr. 2. Slaapkamer nr. 3 met een tweepersoonsbed 160x200cm, airconditioning, badkamer met douche. Vanuit slaapkamer 1 en 3 heeft u uitzicht op het zwembad en directe toegang tot het zwembad. Er is ook een wasserette met wasmachine en droger.
* De interne trap leidt naar de eerste verdieping, die een open woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met eethoek en een groot terras met ligstoelen en open zeezicht biedt. Er is ook een open haard, een televisie, een PS4, glazen wanden met prachtig uitzicht op zee. Een familiebadkamer met bad. Vanaf dit niveau nadert u het parkeerniveau en de hoofdingang van de villa.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.07 km

0.07 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 6.5 km

6.5 km

Luchthaven 50 km Split

50 km

Station 25 km Split

25 km

Snelweg-afrit 30 km Split

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De dichtstbijzijnde winkelmogelijkheid ligt op 500 m afstand, een restaurant op 100 m en het centrum van Grohote op 6,5 km, waar u een dokter, een apotheek, een bank, vind het. Er is een kinderspeelplaats (300 m) en een zomerse discotheek in Nečujam (300 m). Splitsen: Treinstation 25 km en luchthaven 50 km.

Ze naderen de woning via een lokale weg die niet wordt gebruikt, zoals alle wegen op dit eiland. Eigen parkeerplaats voor 2 auto's is beveiligd voor het huis.
Captains House is gelegen op het eiland Šolta in de baai van Nečujam met kristalhelder water, 70 m van de zee en slechts 40 minuten met de veerboot van Split (zeer goede ferryverbinding). Als u bij Rogač (ferry station in Šolta) aankomt, bent u 15 minuten rijden van de villa. Het is de moeite waard om een dagtocht te maken om het eiland te verkennen. Enkele populaire plaatsen op het eiland zijn Grohote, Stomorska en Maslinica. Waar u ook gaat, u vindt er prachtige afgelegen baaien met verborgen stranden die u uitnodigen om te zwemmen, snorkelen, zwemmen, vissen en meer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Jagen
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Villa CAPTAINS huis is een nieuw gebouwde accommodatie. Dit biedt een zeer comfortabel verblijf in een stijlvol en volledig uitgerust interieur met een prachtig uitzicht op de baai en de kristalheldere zee. De omgeving en de plaatsen in de buurt zijn zeer ongerept en u kunt genieten van de typische lichte mediterrane levensstijl. Verken de baai, Maslenica of Grohote of vind uw perfecte plek op een van de prachtige kiezelstranden, deze zijn in een korte rit (5-15 minuten) te bereiken. De villa biedt een privé zwembad van 30 m² met hydromassage, een grote woon- en eetkamer met terras, een overdekte eet- en leefruimte buiten, een tafeltennistafel, een trampoline en een spectaculair uitzicht op zee vanuit elke hoek van het pand. Het is volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2020

Tom uit Erfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende time-out

Top vakantiehuis met perfecte faciliteiten. Houtskool voor de barbecue, kinderstoel, handdoeken voor het zwembad, etc., de verhuurders hebben werkelijk aan alles gedacht. De foto's komen precies overeen met de werkelijkheid. De airconditioning in elke kamer maakt de temperaturen perfect draaglijk om te slapen vanwege de ligging op het eiland, zodat u een heerlijke vakantie kunt doorbrengen

Als er iets ontbreekt, zorgt de verhuurder er direct voor en wordt het de volgende dag per veerboot bezorgd.
We werden verwelkomd met een volledig voorbereide BBQ met alles wat je je kunt voorstellen, inclusief drankjes.

De verhuurders helpen bij elk onderwerp en elke activiteit op het eiland en zijn beschikbaar voor alle vragen

Het eiland zelf biedt vele afgelegen baaien, havens en stranden om te verkennen. Qua prijzen zijn de winkels en restaurants van Duitse standaard, op het vasteland (Split) is het iets goedkoper, omdat alles per veerboot naar het eiland moet worden gebracht

Dankzij de veerboot, die 5-8 keer per dag van Split naar Rogac en terug vaart, is de perfecte afwisseling tussen rust en ontspanning en actie/feest mogelijk. Ook het winkelen wordt hier niet verwaarloosd, dankzij de grote markten en de vele winkels in Split.

De overtocht met de veerboot Jadronilija is heel ontspannen in de geklimatiseerde ruimte met bevoorrading of op het dek en met €4 per persoon per overtocht en iets meer dan €20 voor een normaal voertuig is het ook betaalbaar

Er zijn 2-3 kruidenierswinkels op het eiland, die door de grootte van het eiland in een mum van tijd te bereiken zijn. Hier wordt ook honing en wijn geproduceerd, een bezoek aan de betreffende boerderij is aan te bevelen

Binnenkort bieden de verhuurders naast het huis een boot aan voor het verblijf, na wat we gezien hebben en de honderden baaien rond het eiland, mag je dit niet missen

We komen terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Bedrijf M. Feriehome:

Lieber Tom,
Vielen Dank für Ihre freundlichen Worte, wir werden uns immer freuen, Sie zu begrüßen! Viele Grüße von Eugene, Sanja und dem Feriehome-Team


Contactpersoon

Bedrijf FERIEHOME Obrt za turizam
Bedrijf M. Feriehome

Bedrijf M. Feriehome

Andere accommodaties van Bedrijf M. Feriehome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf M. Feriehome

meer informatie

Objectnummer: 250825

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/250825.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Nečujam» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 28.03 tot 29.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven