Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ankerplaats en hut

Oostzeekust Mecklenburg

Max.  2   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

De ankerplaats heeft nog een bungalow ernaast die geboekt kan worden, de hut. De hut is voor 2 personen met honden, dus het terrein kan gebruikt worden voor maximaal 4 personen en honden.
De hut kan niet alleen worden geboekt, maar alleen samen met de ankerplaats.
De ankerplaats kan alleen worden geboekt en het grote terrein is dan beschikbaar voor exclusief gebruik door de gasten
De ankerplaats en de hut hebben elk een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche, een woonkamer en een slaapkamer
In de hut is het woon- en slaapgedeelte open. Beide huizen zijn licht en overspoeld met licht. Beide bungalows hebben een grote, volledig gemeubileerde veranda. Vanaf het terrein kunt u via een beekje direct het bos in en prachtige wandelingen maken.
Minimum verblijf in de ankerplaats en de hut 4 nachten

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 110 km Hamburg

110 km

Station 8 km Grevesmühlen

8 km

Snelweg-afrit 10 km Grevesmühlen

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze vakantiehuizen liggen in het mooie dorp Damshagen, niet ver van de Oostzee en de hondenstranden. Hier is recreatie voor mens en hond gegarandeerd. Er zijn veel excursiemogelijkheden in de nabije regio en prachtige wandelroutes
In Damshagen is er de oude brandweerkazerne, een vegetarisch biologisch restaurant, een aanrader. Daar kunt u elke dag vanaf 9.00 uur verse broodjes krijgen of als u dat wilt, kunt u vanaf 6.00 uur direct broodjes en gebak uit de bakkerij halen.
Slechts 4 km verder en 3 km van de Oostzee ligt het stadje Klütz, een schattig plaatsje met uitstekende restaurants. Als je een keer niet wilt koken, ben je daar in goede handen
In Klütz staat het grootste barokke kasteelcomplex van Mecklenburg-Vorpommern, kasteel Bothmer.
Als u de sfeer van een Oostzeebadplaats zoekt, is Boltenhagen (op 8 km afstand) de juiste plaats. Spa-concerten, cafés, restaurants, strandstoelen, een duikschool en bootverhuur laten niets te wensen over
De streek kan ook heerlijk per fiets verkend worden, 2 fietsen staan gratis ter beschikking
Wie iets goeds voor zichzelf wil doen, zoals massages, behandelingen en cosmetica, kan terecht in het Gutshaus Stellshagen, op ongeveer 2,5 km afstand. Het vegetarische biologische hotel biedt ook buffetten, een sauna en het Tao gezondheidscentrum voor externe gasten.
Een van de oudste steden van het land, Grevesmühlen, ligt op 8 km van Damshagen, omgeven door drie meren en schaduwrijke bossen. Het Everstorfer Forst is een prachtige plek om te wandelen, waar u de legendarische megalithische graven vindt. Excursies naar de moutfabriek Grevesmühlen, het Vielbeckmeer, het Santowmeer, het steentijddorp Kussow en natuurlijk de Piratenopenlucht Grevesmühlen zijn ook aan te bevelen!
Ik kan nog wel even doorgaan, maar laat u meeslepen door Noordwest-Mecklenburg en de prachtige Oostzee en zoek uw favoriete plekken, cafés, restaurants en stranden op. Ik ben altijd beschikbaar als je me nodig hebt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Als de ankerplaats en de hut bezet zijn op de door u gewenste datum, kijk dan eens naar ons Klein Landhuis 101068 aan het Duemmeer. Misschien is de Kleine Landsitz nog vrij voor u en uw honden op de datum die u wilt!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2022

Daniela F. uit Zeischa

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie plek voor hond en baasje

Wij mochten in juni met 9 honden de ankerplaats gebruiken. Het contact met de hospita was er altijd als we vragen hadden. Prachtige hondenstranden, allemaal bereikbaar met de auto, bakkerij in de buurt, liefdevol uitgezochte welkomstgeschenken voor baas en hond. alles hondvriendelijk
Helaas was de wifi in de cabine soms onvoldoende. Hoe dan ook, we kunnen deze vakantieplek aanbevelen, ideaal voor vrienden die samen op vakantie willen, maar ook hun eigen ruimte willen gebruiken.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

April 2022

Melanie A. uit Wilnsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een echte gelukstreffer!

Prachtige, volledig ingerichte, doordachte en super schone huisjes, veilig omheinde tuin vanuit het oogpunt van een Barsoi- en Whippet-eigenaar. Direct gelegen aan een klein bos. De verhuurder is al van tevoren betrokken en beantwoordt elke vraag en heeft tips, of het nu gaat om het hondenstrand, de wens voor hondenosteopathie, of menselijke behoeften met betrekking tot bezorgservice, etc. We zullen zeker terugkomen. In ieder geval!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2021

Karina R. uit 67105

4,9
5 4.5 5 5 5

Ferienhaus mit Hunden

Ideal mit Hunden ?

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2021

Christian L. uit Taucha

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige ankerplaats

We werden ontvangen door een super aardige Verena Fonau. Na een rondleiding door het vakantiehuis, waarbij duidelijk werd hoe dol de gastvrouw is op honden, kregen we ook nog enkele goede tips voor een prachtige vakantie met onze Aussie Lina. Daarvoor een grote dank. Absoluut aanbevolen voor een vakantie met hond.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2020

Birgit uit Roßtal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige ankervoorziening

We hadden allemaal - 5 tweebenigen en 4 viervoeters - een heerlijke vakantieweek in de twee liefdevol ingerichte huisjes. Onze harige vrienden hebben volop genoten van de tuin en de hondvriendelijke extraatjes - bedden, kommen en nog veel meer. Wij tweebenigen genoten van de mooie en overvloedige voorzieningen - van de kussens voor het terrasmeubilair tot de fietsen om brood te halen, alles was er. En ook nog eens een super aardige verhuurder en een geweldig welkomstpakket - dankjewel ❤️ Ook aan de aardige buren ❤️

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Anja F. uit Olbersdorf

5,0
5 5 5 5 5

Spitzenmäßig

Einfach sehr erholsam sind die Ferientage im Ankerplatz. Sehr geschmackvoll gestaltete Räume, großes schattiges Grundstück und eine überaus freundliche Vermieterin.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2020

Birgit uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen vakantie met honden.

We werden super vriendelijk ontvangen in de vakantiehuizen. De uitrusting is zeer liefdevol samengesteld en laat niets te wensen over. Overal is duidelijk te merken hoe welkom de honden zijn: Ridgi-pads, voer- en drinkbakken, extra welkomstlekkernijen... Het terrein is volledig omheind, het hondenstrand is in 10 minuten met de auto te bereiken. Wie wil, kan verschillende activiteiten ondernemen (bv. Kasteel Bothmer, Vlinderpark, Boltenhagen, Wismar (dierentuin)). Het strand bij Wohlenberger Wiek (10 minuten met de auto) was niet druk en de parkeertarieven erg redelijk.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2020

Sandra C. uit Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Rustige dagen voor mens en hond.

We hebben met onze 8 harige vrienden daar 10 prachtige dagen doorgebracht. De twee huizen zijn met veel liefde ingericht en je vindt alles wat je nodig hebt. Onze honden voelden zich daar "in hun sas" en ook de vrouwtjes vonden het erg gezellig. 's Avonds ontspannen op het terras zitten en de dag afsluiten, terwijl de honden nog een rondje rennen op het grote terrein.
Je bent snel bij de prachtige Oostzeestranden en ook snel in de omliggende steden. Het contact met Verena was ook erg hartelijk en alle vragen werden altijd graag beantwoord.
Wie een geweldige accommodatie zoekt, rustig en toch centraal gelegen, voor zichzelf en zijn honden, is hier zeer goed ondergebracht. We gaan volgend jaar zeker weer terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Karsten L. uit Borsdorf

5,0
5 5 5 5 5

Erholung pur

Wir haben uns mehr als wohlgefühlt. Auch das Fellkind Daisy. Für die Vermieter geben wir zusätzlich noch 5 Sterne.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Monika T. uit 22880 Wedel

5,0
5 5 5 5 5

Dieses Mal war es ... MEER ❤

Eigentlich urlauben wir seit Jahren im KLEINEN LANDSITZ. In diesem Jahr war es dann der ANKERPLATZ (Verena's neues Baby). Zauberhaft was dort geschaffen wurde, alles mit ganz viel Liebe zum Detail. Die Fotos sprechen für sich.
Für die Hunde und uns sehr entspannend. Ein großes komplett eingezäuntes Grundstück sorgt für totale Sicherheit.
Die Entfernungen zum Hundestrand und auch zu den Naturstränden sind in kurzer Zeit erreichbar. Sehenswertes im Klützer Winkel gibt es jeden Tag zu entdecken.
Es war eine kurzweilige Woche und wir wissen jetzt schon ... 2021 ankern wir dort wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2020

Bex, Yvonne und Kaya uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Zeit für Meerzeit ?

Wir kannten Verena bereits vom Kleinen Landsitz und waren ganz erfreut als wir gelesen haben, dass sie nun auch ein Ferienhaus an der Ostsee ergattert hat. Gespannt haben wir die Renovierungsphase verfolgt und uns dann direkt für 3 Nächte einquartiert. ☺️

Verena hat uns im Ankerplatz herzlich willkommen geheißen. Wir wurden reichlich beschenkt, das Haus ist detailverliebt und sehr modern eingerichtet, der Garten groß und eingezäunt. ?
Es ist alles da, was Mensch und Hund für einen schönen Urlaub am Meer braucht.
Das Beste ist: Man ist in 10 Autominuten am Hundestrand. ? Das Wasser verläuft relativ lang sehr flach, sodass die Hunde richtig viel laufen können und abends sowas von müde sind. ?

Wir können allen Hundebesitzern dieses schöne Haus empfehlen und werden immer wiederkommen, wenn wir Sehnsucht zum Meer verspüren. ?

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. V. Fonau

Mevr. V. Fonau

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 252588

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/252588.htm


«Ankerplaats en hut» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven