Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet on the Rood

Max.  16   gasten
275m²  Woonoppervlakte
8 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 16  gasten
275m²
8 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Een ruime, rustieke en sfeervolle woonkamer met een loungebank waarop u heerlijk kunt ontspannen. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur zoals een Jura koffiezetapparaat, snelfilterkoffiezetapparaat, vaatwasser, twee koelkasten, vriezer, combimagnetron, oven en een speciaal voor grote potten ontworpen kookplaat. Niets is comfortabeler dan een maaltijd samen aan een lange, stevige tafel na een dag in de bergen. En een gezellige plek voor de vele bordspellen en kaartspellen
8 ruime slaapkamers, 4 met wastafel. De bedden zijn voorzien van kwaliteitsvolle boxspringmatrassen. Ook de twee stapelbedden zijn voorzien van goede kwaliteitsmatrassen. Drie slaapkamers hebben toegang tot het balkon. De luxe badkamers zijn voorzien van een ruime douche, toilet met ingebouwde bidet, urinoir, dubbele wastafel en haardroger
De ingang bevindt zich boven de begane grond, waar zich een grote sauna bevindt met een aantrekkelijke ontspanningsruimte en een afgeschermde buitenruimte met regendouche. De buitendouche kan het hele jaar door gebruikt worden. Dit is pure luxe! Geniet ervan.
De twee terrassen, waar u de hele dag van de zon kunt genieten, hebben een fantastisch uitzicht op de Maiskogel-familietrein, de besneeuwde gletsjer van de Kitzsteinhorn en de Hohe Tauern. In de tuin een speelhuisje met een glijbaan voor de kinderen. In de winter hebben ze hun eigen rodelbaan in de tuin.
Licentie- of registratienummer: 50616-001225-2020

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 8
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Meer 4 km

4 km

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 99 km Salzburg

99 km

Station 5 km Zell am See

5 km

Snelweg-afrit 80 km 93

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het kleine dorpje Fürth, tussen Kaprun en Zell am See, kunt u vanaf ons terras genieten van de zon, het brede dal en de indrukwekkende bergen rondom ons chalet. Zowel in de winter als in de zomer de perfecte plek voor een fantastische vakantie met familie of vrienden. Of u nu van skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen of après-ski houdt, alles is hier mogelijk! Drie regio's verbonden op één skipas. Met slechts één skipas: Ski ALPIN CARD. Eindeloos bergplezier op de Schmittenhöhe Zell am See, het gletsjerskigebied Kitzsteinhorn - Kaprun en het skicircus Saalbach-Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn. 408 kilometer piste en 121 liften bieden plezier en skiplezier op het hoogste niveau! Paragliden en rodelen het hele jaar door bij de Maiskogelbahn

De skibus ligt op 70 m afstand van het chalet en duurt 5-10 minuten tot de skiliften Kaprun/Kitzsteinhorn en Zell am See. Van Zell am See tot Krimml zijn er prachtige winterwandelpaden en langlaufloipes, 170 km lang. Vanuit ons chalet kunt u de mooiste excursies maken door verschillende dorpen.
In de zomer zijn er veel activiteiten speciaal voor de kinderen, in en rond de Zellersee, op de Schmittenhöhe en de Maiskogelbahn. Bijvoorbeeld het avonturenpark, wandelen met lama's, kanoën, waterfietsen, surfen, Sup Borden, rondreizen en zwemmen. De prachtige Zellersee is gemakkelijk te bereiken met de fiets vanuit ons chalet. Ons chalet ligt aan de Tauernradweg, die door het Salzburgerland loopt, een goed uitgangspunt voor vele goed gemarkeerde fiets- en wandelroutes. Op loopafstand: de Tauernspa is een wellness-oase voor rust en ontspanning!

Op 5 minuten afstand van het chalet is er een 2 x 18-holes golfbaan.

Op de hoek van de straat vindt u het volgende restaurant, Samer Matzen, beroemd om zijn Pingzauer thuisbereiding en een andere Italiaanse ristorante da Lorenzo. In Zell am See en Kaprun zijn nog vele restaurants met een traditionele en internationale keuken, gezellige terrasjes en leuke winkeltjes.
In de buurt: de Krimml watervallen, de Höhetauern Gross Glockner hoogalpiene weg, Kitzbühel Salzburg (1,25 uur).

Niet alleen in de zomer en winter, maar ook in het voor- en najaar liggen de altijd gezellige dorpen Zell am See en Kaprun in de beste vakantieregio, waar u zich geen moment zult vervelen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 800
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Touristenbelasting is €2,10 per persoon, per nacht. Kinderen onder de 15 jaar zijn gratis. Borg is €800,00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der (Haupt-)Mieter ist in folgenden Fällen berechtigt, eine Buchung kostenfrei schriftlich zu stornieren: -Innerhalb von sieben Werktagen nach der Buchung, es sei denn, der Aufenthalt im Chalet beginnt innerhalb eines Monats nach der Buchung. Eine Stornierung, die an einem Samstag oder Sonntag oder an einem gesetzlichen Feiertag in den Niederlanden erfolgt, gilt in den Niederlanden als am nächsten Werktag erfolgt; -Bei einer Stornierung bis 6 Monate vor Aufenthaltsbeginn ist die Anzahlung fällig. -Bei einer Stornierung zwischen 6 Monaten und 4 Monaten Wochen vor Aufenthaltsbeginn ist ein Betrag in Höhe von 50 % des Mietpreises fällig. -Bei einer Stornierung zwischen 4 Monaten und 8 Wochen vor Aufenthaltsbeginn ist ein Betrag von 80 % des Mietpreises fällig. -Bei einer Stornierung 8 Wochen oder weniger vor Beginn des Aufenthalts ist der volle Mietbetrag fällig. Im Falle einer vorzeitigen Beendigung des Aufenthaltes bleibt der volle Mietbetrag geschuldet. Sie müssen eine Reiserücktrittsversicherung bei Ihrem eigenen Versicherer abschließen.

meer informatie:

Aankomst in het Chalet op de Rood is mogelijk vanaf uur. U moet de mini-maaltijd een dag voor aankomst melden bij onze conciërge
U kunt uw bagage in de speelkamer achterlaten. Het personeel zal het huis voor u klaarmaken. Daarom kunt u de eerste en tweede verdieping niet betreden. Om uur staat het hele huis voor u klaar.

Er kan gebruik worden gemaakt van broodjes- en ontbijtservice.
Ski- en snowboarduitrusting of fietsverhuur met korting en lessen - alles is mogelijk in het chalet op de Rood

Roken en waterpijp sishapfeipf zijn verboden in de chalet op de Rood
Huisdieren zijn niet toegestaan.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Joannes und Jeanette Rood
Mevr. J. Rood

Mevr. J. Rood

Wij zijn Jos en Jeanette Rood uit Nederland. 30 jaar geleden waren we eigenaar van een bakkerij met 5 vestigingen. Na vele skivakanties in Zwitserland en Oostenrijk hebben we in 2016 ons eigen vakantiehuis gekocht. We hebben het hele huis gerenoveerd en in december 2016 voor het eerst verhuurd. De grootste hobby van Jos is renoveren. Elke keer als we in het chalet op de Rood zijn, heeft hij een nieuw project. Gastvrijheid hebben we geleerd in de bakkerij. Voor ons is het vooral belangrijk om een ruime woonkamer te hebben waar je op je 16e aan een tafel kunt zitten: om te eten, te drinken en bordspellen te spelen. We hebben vaak familie en vrienden in ons huis en we willen u graag vermaken. Voor ons maakt de sauna deel uit van onze vakantie in de winter en de zomer. We houden van de bergen en gaan vaak wandelen, wandelen, fietsen of motorrijden. Natuurlijk in de winter: Skiën, snowboarden, langlaufen en wandelen. Hier maken we droomvakanties.


Andere accommodaties van Mevr. J. Rood


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 254886

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/254886.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven