Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Glückert

Max.  8   gasten
110m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 8  gasten
110m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Beschrijving

Het droomhuis met zijn grote huis en de uitgebreide, uitgebreid ontworpen buitenfaciliteiten met terras, pergola en barbecueplaats biedt een uitstekende gelegenheid voor gezinnen met kinderen (vaak 2 vriendelijke gezinnen of gezinnen samen met grootouders) of groepen vrienden om hun vakantie samen door te brengen.
Terwijl de kinderen en tieners volop ruimte vinden om te spelen en te ontdekken op het grote omheinde terrein met eigen zwembad, kunnen de volwassenen hier de stress van het dagelijks leven vergeten.
Ideaal ook voor natuurliefhebbers, maar ook voor wandel- en mountainbikefanaten, die direct vanuit het huis kunnen starten.

Het vakantiehuis biedt plaats aan acht personen op een woonoppervlakte van ca. 110 m² op één niveau. Er is een grote woonkamer met een moderne keuken, vier slaapkamers, een badkamer met wc, bidet en extra grote douche, en twee aparte wc's
Het gehele pand staat ter beschikking van de gasten voor exclusief gebruik. Een groot terras met uitzicht op het meer, een zwembad met uitzicht op het meer en de bergen, een overdekte pergola met tafeltennis en een aparte barbecueplaats met uitzicht op het Gardameer.
De moderne keuken is uitgerust met koelkast, gasfornuis, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, elektrische waterkoker. (Vaatwastabletten, afwasmiddel, zeep, vuilniszakken enz. worden meegeleverd).
Smartphones, tablets of notebooks kunnen worden aangesloten op de 42-inch flatscreen-tv via Bluetooth of kabel (USB, HDMI). De ontvangst van TV en radio gebeurt via SAT-systeem (Astra; alle Duitse zenders).
De stereo-installatie kan de nummers van uw smarthone/tablet/laptop etc. afspelen via Bluetooth of een audiokabel.
De vier slaapkamers zijn als volgt verdeeld:
De 1e slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (2x190x80) en een kinderbedje (140x80).
De 2e slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (200x90). De 3e slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (2x200x90) en de 4e slaapkamer heeft een Frans bed (200x140).
Beddengoed en handdoeken zijn niet bij de prijs inbegrepen en kunnen zelf worden meegebracht of optioneel worden geboekt via onze wasserijservice.
Een wasmachine en wasmiddel zijn beschikbaar, evenals een 2e koelkast met vriezer bij het zwembad.

De hele buitenruimte is erg mooi en wordt liefdevol onderhouden door een tuinman. In de zomermaanden kunt u 's ochtends genieten van uw ontbijt op het grote terras met uitzicht op het Gardameer en 's avonds kunt u daar de lichten van de tegenoverliggende oever bewonderen.
Het zwembad (8x4m) is zeker het middelpunt van de buitenruimte, die voor exclusief gebruik van de gasten beschikbaar is
De buitendouche direct naast het zwembad heeft een warmwateraansluiting.
Direct naast het zwembad is de grote overdekte pergola. Hier vinden sporters een tafeltennistafel en boekenwurmen een schaduwrijke plek. Voor kleine kinderen is hier een geschikte schommel bevestigd.
S Nachts kan het lichtconcept worden gebruikt om de buitenfaciliteiten in een romantisch licht te zetten.
Een juweel is zeker de uitgebreid ontworpen barbecueplaats met een gemetselde grill boven het zwembad met een prachtig uitzicht op het meer

Het zwembad is geopend van mei tot oktober
Gedurende deze tijd komt de zwembadservice één keer per week om te controleren of alles in orde is; reinigt het zwembad, controleert de waterkwaliteit, het chloorgehalte, het waterniveau, etc. en maakt indien nodig verbeteringen. Het water wordt dagelijks gereinigd door een timergestuurd filtersysteem
Net als het gebouw aan de binnenkant moet het buitengedeelte bij vertrek worden schoongeveegd.

Registratienummer CIR (codice identificativo di referimento): 017187-CNI-00364 TO4345
Licentie- of registratienummer: 017187-CNI-00364 TO4345

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Bus 1 km

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het uitgestrekte terrein op de heuvel van 3000 m² is terrasvormig en van alle kanten begroeid. Het ligt absoluut rustig en idyllisch aan de rand van een natuurreservaat boven Tolscolano-Maderno aan de westelijke oever van het Gardameer. Fantastische zon- en schaduwplekken met een geweldig uitzicht op het meer en de bergen nodigen u uit om te ontspannen op het hele terrein.
De locatie is ideaal omdat u midden in de natuur woont zonder wegen en ander lawaai, maar toch kunt u het centrum van het dorp en het meer in slechts 10-15 minuten met de auto bereiken (5 km). Vooral in het hoogseizoen is er een meer ontspannen sfeer en een aangenamer klimaat dan direct aan het meer
Omdat ook de buren de rustige ligging midden in de natuur op prijs stellen, is het huis niet geschikt als "feesthuis". Luidruchtige muziek, vooral buiten, is daarom over het algemeen niet toegestaan !

Halverwege het meer, in Maclino, slaat u bij de kerk rechtsaf en komt u direct een Alimentari tegen. Deze kleine winkel wordt gerund door een zeer vriendelijk echtpaar (beide spreken goed Duits) en heeft veel dingen voor de dagelijkse behoeften. Vanaf acht uur 's morgens zijn er dagelijks verse broodjes (dus ook op zondag). In Maderno is er links en rechts van de hoofdweg een supermarkt. Een andere grote supermarkt (migros) bevindt zich in Toscolano (enigszins verborgen van de hoofdweg die afbuigt naar het meer). Donderdag is het marktdag in Toscolano van 8 uur 's ochtends tot 13 uur 's middags. De Tourist Info bevindt zich in Maderno, komende van het huis, tegenover de upim supermarkt aan de rechterkant. Er is de laatste jaren veel gedaan voor toeristen, dus laat de gelegenheid niet voorbijgaan om hier wat informatie te krijgen. (We hebben een selectie van informatie voor u samengesteld, samen met de huisinfo en plattegronden, in een map op de secretaresse)

Het gebied is een eldorado voor wandelaars en mountainbikers. Begin gewoon direct vanuit het huis, bijvoorbeeld in de richting van St. Urbano, of beklim de Monte Pizzocolo. Het maakt deel uit van het Gardameer en is de hoogste hoogte binnen een straal van 15 kilometer op de westelijke oever van het meer. De berg is een populaire excursiebestemming, en de top kan te voet of met de mountainbike worden bereikt over de enige matig stijgende zuidelijke en westelijke hellingen. De inspanning wordt beloond met een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Minder inspannend is een wandeling naar de begraafplaats met zijn oude, mooi aangelegde graven en een geweldig uitzicht op Toscolano en het Gardameer (volg de borden naar Sanico bij het stadsbord). Zeker een bezoek waard is het dal van de papierfabrieken in Toscolano (ook zeer geschikt als gezinsuitstapje met kinderen). En voor degenen die willen zwemmen in het heldere water van het Gardameer zijn er stranden in Toscolano en Maderno. Een wandeling langs de prachtige strandboulevard is vooral in de avonduren een aanrader. Veel evenementen vinden hier in de zomer plaats. Restaurants zijn ruimschoots te vinden op 1,5 km afstand van het huis. Wat dacht u van een excursie naar de tegenoverliggende oever van het meer naar Torri. De autoferry vertrekt direct vanuit Maderno. Hetzelfde geldt voor diverse excursieboten. Als u liever zelf kapitein bent, vindt u een motorbootverhuur met een ruim aanbod direct naast de veerhaven
Routebeschrijving: Laatste 1 km naar het huis gedeeltelijk over een grindweggetje. Daarom raden we aan om niet met verlaagde of te grote auto's (camper) aan te komen; steile oprit naar de carport (hier ruimte voor twee auto's achter elkaar).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting (aangerekend door de gemeente): 1 EURO per dag en per persoon (vanaf 14 jaar)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Nur falls das Haus nach einer Stornierung im betreffenden Zeitraum nicht mehr andersweitig vermietet werden kann: - bis 49 Tage vor Mietbeginn 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn 90 % des Mietpreises - ansonsten 100 % des Mietpreises (siehe Mietvertrag)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2023

Mandy S. uit Maisach

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis met droomuitzicht

Wij kunnen dit vakantiehuis absoluut aanbevelen! Vooral voor degenen die echt op zoek zijn naar iets rustigs en ontspannends, is het perfect. Dankzij de zeer gedetailleerde routebeschrijving hebben we het object ook meteen gevonden, maar het moet gezegd worden dat het wel een zeer avontuurlijke rit is naar boven.

Alles was schoon en netjes en er ontbrak echt niets! Als we vragen hadden, werd ons onmiddellijk geholpen door de verhuurder en ook de buren zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

We hebben erg genoten van de week en zullen zeker niet de laatste keer hier te gast zijn!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2022

Brigitte M. uit München

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis met een fantastisch uitzicht op het Gardameer

Dankzij de goede en gedetailleerde beschrijving hebben we de eerste dagen op weg naar het huis al boodschappen gedaan - en dat was goed. Want zodra we aankwamen, wilden we niet meer weg! We voelden ons allemaal onmiddellijk thuis, het interieur en de buitenkant zijn zeer schoon, uitnodigend en goed aangelegd. We waren op vakantie als een familie van meerdere generaties en iedereen, of ze nu 3 of 69 jaar oud waren, vonden het geweldig. Terrassen, u heeft een prachtig uitzicht op het Gardameer en de omliggende natuur vanaf elk niveau, gewoonweg fantastisch. Er is alles wat je nodig hebt voor een vakantie: goede uitrusting in het eet- en keukengedeelte, leuke zitjes op het terras voor de woonkamer en de overdekte pergola, voldoende ligstoelen bij het zwembad, twee extra koelkasten in de cantina en zelfs bij de iets verhoogde barbecueplaats (met het allerbeste uitzicht op het meer!) staat een tafel met stoelen. We hebben erg genoten van onze familievakantie en hebben ons heerlijk kunnen ontspannen. De rust en de frisse lucht deden ons goed, zwemmen in het zwembad was heerlijk verfrissend. Dankzij de beboste heuvels rondom koelt het 's avonds lekker af en vanaf het terras heb je 's avonds een prachtig uitzicht op de tegenoverliggende meeroever met de twinkelende sprookjeslampjes. Dit is hoe een vakantie zou moeten zijn!
Een heel speciaal bedankje met vijf sterren plus een hartje gaat naar de verhuurder, die uiterst prettig en snel vragen beantwoordt en altijd behulpzaam is.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. G. Weis:

Vielen vielen Dank für ihre sehr ausführliche und überaus positive Bewertung.
Von der immer äußerst angenehme Kommunikation bis zu dem vorbildlichen Zustand in welchem sie das Anwesen wieder verlassen haben:
Gäste wie Sie und Ihre Familie sind ein Traum für jeden Vermieter!


Contactpersoon

Dhr. G. Weis

Dhr. G. Weis

De woning is in de familie sinds de bouw in de 2de generatie


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 256111

Laatst bijgewerkt: 23.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/256111.htm


«Casa Glückert» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven