Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus in Akeby

Schlei, Oostzee, Visserij, Sleeswijk-Flensburg

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

184 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

184 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Wilt u eindelijk ontspannen en tot rust komen? Welkom in het land aan de Schlei en de Oostzee. Onze liefdevol en comfortabel ingerichte vakantiewoning is 110 m² groot. Het huis met 3 slaapkamers is voor 6 personen moderne doucheruimte biedt voldoende ruimte. In de modern ingerichte keuken met eethoek vindt u alle elektrische apparaten, bijv. vaatwasser, magnetron en diverse kleine elektrische apparaten. Vanuit de grote woonkamer bereikt u direct het terras en het park, waar u ongestoord kunt ontspannen. Het romantische paviljoen verleidt u tot vertoeven en barbecueën. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar voor uw kinderen. De grote speeltuin met speeltoestellen biedt volop ruimte voor de kinderen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Luchthaven 45 km Kiel-Holtenau

45 km

Station 4 km Süderbrarup

4 km

Snelweg-afrit 25 km Schleswig-Schuby

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het sport- en vitaliteitscentrum Damp kunt u allerlei aantrekkelijke wellness- en vrijetijdsaanbiedingen in de buurt beleven. Welzijnstijd herfst - doe nieuwe energie op in de prachtige Schlei. Wanneer de dagen korter worden en de eerste bladeren van de bomen vallen, begint voor velen de mooiste tijd van het jaar: de herfst. Het is niet alleen het einde van de zomer - wij mensen veranderen ook onze interne klok. Wat we in de herfst nodig hebben is beweging en ontspanning, plus een beetje inspiratie. Het liefst tijdens een vakantie ver weg van de stress van alledag. In de herfst zijn de vliegerfestivals een absoluut hoogtepunt. De winter nodigt uit tot lange, ontspannende wandelingen langs onze prachtige kust. Als speciale aanbieding voor de jager bieden wij in ons jachtgebied goede zicht- en jachtmogelijkheden op damherten, sikaherten en reeën. Ons landschap is een reis waard vanwege de nabijheid van de natuur en de afwisseling. U kunt bij ons genieten van een ontspannen, zorgeloze vakantie. Uw vakantiehuis in het mooie Angeln in het noordoosten van Sleeswijk-Holstein ligt op een rustige, charmante locatie zonder doorgaand verkeer in Akeby in de gemeente Boren. Langs de 42 km lange Schlei vindt u ongerepte natuur gekoppeld aan frisse en gezonde lucht. de Schlei wordt ook wel "de groene arm van de Oostzee" genoemd en dit geeft alleen maar aan hoe charmant het landschap is om te verkennen. Natuur en cultuur komen hier samen en laten u op verschillende manieren ontspannen en vakantie vieren. In de weilanden, uiterwaarden en uitgestrekte bossen kunt u natuurbelevenissen ontdekken die in onze tijd zeldzaam zijn geworden. In de directe omgeving vindt u nog romantische boerendorpjes met kerkjes waar in de zomer concerten plaatsvinden en die ook het decor vormen voor de bekende tv-serie "De plattelandsdokter".


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn geldig vanaf 3 nachten.
De prijs 55 Euro is voor 2 personen, elke extra persoon 7 Euro extra.
Prijzen voor vakanties op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 10% vom 44. bis 30. Tag vor Reiseantritt 30% vom 29. bis 22. Tag vor Reiseantritt 60% ab 21. Tag vor Reiseantritt 80% Bei Nichtinanspruchnahme der Unterkunft muss der Mieter den vereinbarten Preis zahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen.

meer informatie:

Een informatiemap met informatie voor vrijetijdsbesteding is aanwezig in het vakantiehuis. Wij verzorgen onze gasten ook graag persoonlijk, bijv: Barbecue, wijnavond, gezellige koffiepauze. Wij halen u ook graag op van het station.

Wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik.

Een sauna bevindt zich in een apart gebouw en niet in de accommodatie en kan tegen betaling gebruikt worden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-02-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2017

Stefan W. uit 59387 Ascheberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

All-round tevredenheidspakket

Wie verlangt naar rust en afzondering is hier in Akeby in goede handen. Midden in een groen landschap en toch zijn vele bezienswaardigheden van hieruit met de auto bereikbaar
Het gezellige en vooral schone vakantiehuis biedt alles wat je nodig hebt, de heer Witt, de verhuurder, is zeer gedienstig, we werden verwelkomd met een super lekkere taart.
Een aanrader voor gezinnen met kinderen, mobiele senioren en hondenbezitters.
We hebben heerlijk uitgerust en komen zeker nog eens terug.
Veel dank aan de Weber's

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. A. Witt:

Liebe Gäste,
vielen Dank für die tolle Bewertung, es freut uns sehr, dass Sie einen tollen Aufenthalt bei uns hatten. Es ist schön zu sehen, wie unsere Bemühungen Früchte tragen.
Wir freuen uns Sie bald wieder in Akeby zu begrüßen.

Liebe Grüße
Asmus Witt

Juli 2017

Beate M. uit 65510 Hünstetten

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie juli 2017

We kwamen na een eindeloze rit aan bij het pand en help !!! We zouden het liefst meteen weer naar huis zijn gegaan. We stonden voor een eeuwenoud houten huis. Tranen sprongen in mijn ogen. Bij aankomst op de enorme oprit werden we verwelkomd door meneer Witt. We werden zeer vriendelijk begroet. Meneer Witt leidde ons rond in het appartement en WOW !!!!!!!!!! Ruim 100 m² droomappartement. Alles pas gerenoveerd. Afwasmachine, magnetron, oven, een enorme badkamer en drie grote slaapkamers. Dit appartement: EEN DROOM. Maar het aller, aller, allerbeste was: in de koelkast stond een geweldige chocolade-roomcake als welkomstgeschenk.
Overigens erg geschikt om te fietsen (ik 160 km), honden zijn zeer welkom in elk restaurant.
Heel erg bedankt, meneer Witt, voor deze onvergetelijke vakantie.
Lieve groeten, Erik, Beate, Leonie, Lukas en hond Dean.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2016

Ronny G. uit 38550 Isenbüttel

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende en genotvolle vakantie

We hebben een ontspannende en plezierige vakantie gehad in Akeby bij Fam. Witt in hun zeer goed uitgeruste en ruime vakantiewoning. Al bij aankomst werden we vriendelijk begroet en vervolgens verrast met een zelfgebakken taart in de koelkast, net zoals bij goede vrienden. Na ons verblijf beschouwen we Fam. Witt ook als zodanig. Zo'n ervaring hebben we nog nooit meegemaakt en we hebben al in veel vakantiewoningen verbleven. We kregen goede aanwijzingen over waar we mooie uitstapjes konden maken, ook waar we goed konden winkelen (Süderbarup en vooral de bakker Ebsen). We konden ook met elk verzoek terecht bij Fam. Witt, er was altijd vriendelijke informatie en voor ons een zeer interessante rondleiding op verzoek van ons met de heer Witt sen. We waren enthousiast.

Wat ons (we waren met 3 personen en een hond) ook heel erg beviel, was het ruime parkgedeelte en we hebben vooral genoten van het zitten op ons terras onder de prachtige walnotenboom na onze uitstapjes. Niet veel verkeer, af en toe een trekker of een auto, super rustig. Het was puur ontspanning en we zijn er zeker van dat we niet de laatste keer daar zijn geweest.

Voor de vier nieuwe vakantiewoningen (zeer smaakvol ingericht en ook geweldig gelegen) wensen we een goede verhuur en veel succes.

Fam. G. uit Niedersachsen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. A. Witt:

Hallo liebe Feriengäste,

vielen dank für die spitzen Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie und Ihre Familie einen schönen Urlaub bei uns verbracht haben und das Sie uns wieder besuchen wollen.

Mit freundlichen Grüßen
Familie Witt

Augustus 2016

Sigrid M. uit 06114 Hirschaid

4,8
5 5 5 4

Schöner und abwechslungsreicher Urlaub

Wir hatten einen schönen und abwechslungsreichen Urlaub im Ferienhaus in Akeby. Ganz besonders möchten wir uns bei Fam. Witt bedanken, die uns sehr freundlich mit einer selbstgebackenen Torte (nach den Anstrengungen der Anreise) überraschte. Auch sonst konnte man mit jedem Anliegen zu ihnen kommen. Besonders möchten wir auch die Kinderfreundlichkeit hervorheben, sodass der Abschied von neu gewonnen Freunden schwerfiel.
Das Ferienhaus ist sehr geräumig und mit allem ausgestattet, was man braucht. Die Betten (Matratzen) sind sehr gut, für viele wichtig. Wunderschön war der parkähnliche Garten mit Pavillon und einem Trampolin. Es ist ein Urlaub zum Relaxen im Ferienhaus, Baden in der Ostsee, viele schöne Sachen ansehen (Hamburg, Nordsee, Damp, Eckernförde, Kappeln, Schleswig .......)
Wichtig ist das Auto, da das Ferienhaus in dörflicher Umgebung liegt (für Gestresste ideal). Einkäufe können in Süderbrarup (ca. 4 km) erledigt werden, dort sind viele Einkaufsmöglichkeiten vorhanden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. A. Witt:

Hallo liebe Feriengäste,
es freut uns sehr, dass Sie einen schönen Urlaub bei uns verbracht haben. Wir bedanken uns recht herzlich für die tolle Bewertung. Wir würden uns freuen, Sie und Ihre Familie bald wieder bei uns als Gäste begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Familie WItt

Mei 2016

Franz-Josef R. uit 58638 Iserlohn

5,0
5 5 5 5

Hier stimmt alles!

Meine Frau und ich haben einen wunderbaren Urlaub hier verbringen dürfen. Ja, auch für uns war eine selbstgebackene Torte im Kühlschrank, eine sehr nette Geste!
Seit ca. 40 Jahren nisten wir uns in Ferienhäusern ein. Früher mit unseren Kindern, heute wir zwei alleine.
Ich denke, da kann ich beurteilen, wie dieses Ferienhaus war. Einfach super Einrichtung, toller Park vor der Tür und was das Wichtigste war, ganz ganz tolle Gastgeber. Bei Fam, Witt ist man gut aufgehoben, ohne dass man sich in seiner Freiheit gestört fühlte. Sie waren immer da, wenn man sie brauchte, aber nie aufdringlich oder störend. Fünf Sterne für alles sind hier angebracht.

Franz-Josef R. aus Iserlohn

PS. Ich bin jetzt erst wieder auf die Seite gestoßen, weil wir in 2017 dieses Haus wieder buchen möchten.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. A. Witt:

Hallo liebe Feriengäste,

es freut uns sehr, dass Sie einen tollen Aufenthalt bei uns verbracht haben. Vielen Dank für die super Bewertung.
Wir freuen uns schon auf das nächste Jahr, wenn wir Sie wieder als unsere Feriengäste begrüßen dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Familie WItt


Contactpersoon

Bedrijf Ferienwohnung
Dhr. A. Witt

Dhr. A. Witt

meer informatie

Objectnummer: 25647

Laatst bijgewerkt: 05.03.2023

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/25647.htm

Dhr. Asmus Witt

Akeby 6

24392 24392 Boren

+49 4641 687

+49 4643 185 999

29/175/02797


«Ferienhaus in Akeby» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven