Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

FeWo Alpentraum aan de beek

Allgäu

Max.  2   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
40m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

145 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

145 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

Welkom in onze mooie vakantiewoning "Am Bach"! Geniet van uw vakantie en de fantastische Allgäuer bergen in zomer en winter in onze liefdevol ingerichte vakantiewoning op een centrale, rustige dorpslocatie met een terras op het zuiden en uitzicht over weilanden naar de bergen. Idealiter is de flat geschikt voor 2 personen, eventueel met een kind. U kunt beschikken over een volledig uitgeruste keuken (incl. magnetron), SAT-TV en een kelderruimte. In de directe omgeving bevinden zich vele vrijetijds- en gastronomische voorzieningen, evenals de Hörnerbahn (6-persoons kabelbaan) met toegang tot het gehele skigebied Bolsterlang en de dorpslift op slechts enkele honderden meters afstand.

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 70 km Allgäu Airport Memmingen

70 km

Station 3 km Fischen im Allgäu

3 km

Snelweg-afrit 35 km A980 München/Ulm/Augsburg/Füssen

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement bevindt zich op de begane grond van een huis in Alpenstijl in een rustige dorpslocatie. Het terras ligt op het zuiden en biedt uitzicht over de weilanden naar de bergen van Oberstdorf. Door de ligging aan de achterkant van het huis (dus niet tegenover de weg) kunt u er genieten van ongestoorde rust en stilte - afgezien van het kabbelen van het beekje dat langs het terras stroomt, hoort u meestal niets. Bolsterlang is een idyllisch bergdorpje in het hart van de Allgäu (ongeveer 10 km voor Oberstdorf). Hier vindt u rust, sereniteit en energie voor uw dagelijks leven. Een vakantie op het zonneplateau van de Oberallgäu betekent genieten van een uniek uitzicht op de toppen van de Allgäuer Alpen. Een enorm wandelgebied met prachtig uitzicht op de hoofdkam van de Allgäu ligt voor de deur. In de winter bereikt u het absoluut gezinsvriendelijke skigebied Bolsterlang in slechts enkele minuten lopen. De bergen van Oberstdorf en het Kleinwalsertal liggen op een paar kilometer afstand met de auto en bieden bijna eindeloze mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding en bergsporten.

De alpenweiden, die al generaties lang gecultiveerd worden, zijn in de zomer een ware pracht voor natuurliefhebbers en fijnproevers. De Allgäuer bergkaas wordt hier in de Alpen nog steeds met de hand gemaakt, net als lang geleden. Deze gastronomische maaltijden worden u rechtstreeks op de Alpen geserveerd.

Ontspanning in de Allgäu betekent pure afwisseling - geniet van de hemelse rust na een inspannende klim in de bergen. Te voet of met de fiets - u hebt alle mogelijkheden. Het aanbod varieert van inspannende dagetappes met eindeloze hoogtemeters tot ontspannen, vlakke genietochten langs de Iller. De Allgäu biedt ook een ongelooflijke verscheidenheid aan leuke sporten. In de winter staan paradijselijke pistes klaar voor skiërs en snowboarders. Direct tussen Bolsterlang en Sonderdorf ligt de ingang van het perfecte familieskigebied. Geen enkele accommodatie in Bolsterlang en Sonderdorf ligt verder dan 300 m van de dorpslift. Beginners maken kennis met skiën en snowboarden bij de dorpslift. De 6-persoons Hörner-kabelbaan brengt u naar hellingen van verschillende moeilijkheidsgraad. Uw kinderen zijn natuurlijk in goede handen bij onze skischolen. De Allgäu staat alom bekend om zijn gastvrijheid.

Zelfs in ons berggebied, dat nog steeds gedomineerd wordt door de landbouw, vindt u hoffelijke en vriendelijke gastheren.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 € bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

plus toeristenbelasting (momenteel € 1,50 per persoon per dag).

De prijzen zijn vanaf-prijzen voor bezetting met max. 2 personen voor minimaal 4 nachten.
Bij extra bezetting wordt € 10,00 extra in rekening gebracht voor elke extra persoon ouder dan 4 jaar. Wij gaan ervan uit dat u aan het eind van de vakantie opruimt, laat het ons weten als dit niet het geval is, dan moeten wij 45,00€ extra in rekening brengen.

Korte verblijven zijn mogelijk na individuele afspraak met ons. Er geldt een toeslag van € 8,00 per nacht voor 2 tot 3 nachten en € 12,00 voor één nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bis zu einem Monat vor Ihrem Anreisetag können Sie kostenfrei zurücktreten, bis zu einer Wo- che vorher müssen wir Ihnen 50 %, danach den vollen oben ausgewiesenen Gesamtpreis be- rechnen. Im Fall des Falles bitten wir um ein rechtzeitig bei uns eingehendes Schreiben von Ihnen – e-mail genügt vollkommen.

meer informatie:

Belangrijke opmerking: Het slaapgedeelte is gescheiden van het woongedeelte, maar kan niet worden afgesloten door een deur.

Breng uw eigen beddengoed en handdoeken mee.
Aankomst vanaf 14:00u, vertrek tot 12:00u, tenzij anders overeengekomen

Kleine honden (tot ca. 15 kg) zijn op aanvraag welkom. Het terrein is echter niet omheind. En onze buren hebben veel ganzen, eenden en katten. Echter, een cross-country lijn met gazon schroefhaken is klaar.

Wij wensen u veel plezier, vreugde, rust en ontspanning in ons mooie flatje en de prachtige omgeving!

Andrea Schreier-Rennertz & Michael Rennertz


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.7 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Lydia M. uit Sindelfingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Klein maar fijn

Appartement zoals beschreven, alles aanwezig. Afhandeling met verhuurders ongecompliceerd. Zeer rustig en mooi gelegen. Restaurants en dorpswinkel (ook op zondag open voor broodjes) in de directe omgeving. Ook de berglift. Ideale uitvalsbasis om te wandelen, skiën, fietsen... Heel graag weer ?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Skivakantie

Juni 2022

Angelika H. uit Essen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alpenpanorama

Dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en ontspannende vakantie. De indeling is goed, het uitzicht is prachtig. Het voorbij stromende beekje maakt de natuurlijke sfeer compleet.
De locatie is zeer gunstig voor onze wandelbestemmingen
We komen graag terug en zullen het aanbevelen aan anderen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren

Januari 2022

Bernhard E. uit Hoyerswerda

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Ferienwohnung

Die Wohnung ist gut aufgeteilt. Wir fühlten uns sehr wohl. Es ist alles vorhanden, was man so braucht! Die Einrichtung war für uns sehr ansprechend.

Augustus 2020

Anne und Friedel K. uit Neuss

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aankomen- je welkom voelen A. F. KLEES

We hebben daar een prachtige week doorgebracht - het appartement, de inrichting - het buitenterrein is gewoon prachtig, het uitzicht op de Alpen is adembenemend. De locatie is rustig - een biologische winkel en een herberg om de hoek - we komen graag terug.

Augustus 2020

Karl und Magda uit Berlin

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi, goed gelegen appartement.

Wie vakantie viert in Allgäu, moet weten dat dit (met alle voor- en nadelen) toeristisch sterk ontwikkeld en dienovereenkomstig druk bezocht is.

Voor wie de bezoekersstromen wil vermijden, is dit zeer mooie appartement goed geschikt. Men kan direct vanuit het huis gaan wandelen en hoeft niet te vechten voor een parkeerplaats. Er zijn veel mooie wandelpaden en als men heerlijk uitgeput terugkomt, kan men zijn voeten laten badderen in de mooie koude Goldbach direct voor het terras. Ook met de fiets (mountainbike wordt aanbevolen) kan men vanuit het huis vertrekken. Naar Fischen in het Illertal duurt het 15 minuten naar beneden en dubbel zoveel tijd om terug te klimmen, we hebben het ook zonder elektrische fiets gehaald.

Het appartement is goed uitgerust, de slaapkamer is een beetje klein, de kastdeur raakt het bed al en bij één bed kan men zijn kleren niet op een stoel naast het bed leggen. Ook de verlichting kan enige verbetering gebruiken, er zijn geen plafondlampen.

Maar we hebben dat graag geaccepteerd, omdat men vanuit het appartement kan genieten van de Trettachspitze en de Mädelegabel bij zonsop- en ondergang. We hadden een prachtige vakantie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Skivakantie

Maart 2020

Andreas W. uit Weilerbach

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Ski-/winterreis.

Mooi gelegen appartement met alles wat je nodig hebt. Mooi ingericht met een mooi terras direct aan de beek. Heel dicht bij de bergbaan. Wie meer wil, is snel in Kleinwalsertal. Absoluut aan te bevelen. Super aardige verhuurders!

Aanbevolen voor: Skivakantie

Augustus 2019

König H. uit 76228 Karlsruhe

5,0
5 5 5 5

Super

Wir waren super begeistert von der Wohnung. Gemütlich, sauber, sehr idyllisch am Bach gelegen, schöne Terasse. Einen klitzekleinen Minuspunkt : die Kaffeemaschine ist etwas klein. Ansonsten, war wirklich alles top. Jederzeit wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Maart 2019

Yvonne G. uit 40477 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Schöner Urlaub!

Wir waren super zufrieden mit allem und würde jederzeit wieder buchen!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

April 2018

Sabine uit Ilsfeld

5,0
5 5 5 5

kuscheliges Domizil

Romantische Idylle am Bäche,herrlicher Blick zu den Bergen , freilaufende Gänse
Ideal auch für Hunde zum Urlaub machen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Bernd G. uit 79219 Staufen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannend verblijf voor mens en hond ;O))

Het verblijf in de vakantiewoning was voor ons en onze hond totaal ontspannen.Het buiten zitten was een genot bij het mooie herfstweer,de vakantiewoning schattig ingericht met alles wat je nodig hebt.Alles wat je verder nodig hebt was in de directe omgeving te voet of met de auto te bereiken.Speciale tip is de alpenmelkerij in Schweinsberg,erg lekkere kaas uit de regio.
We komen graag nog eens terug naar de Allgäu.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Juni 2017

Nina uit München

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

...Zeker een aanrader...

Deze accommodatie is echt geweldig. Alles is er wat je nodig hebt en de tuin met het kleine beekje en het geweldige uitzicht is echt prachtig. Wij en onze hond konden hier perfect ontspannen en hebben erg genoten van de korte vakantie. Vanuit Bolsterlang kun je met de auto veel in het Allgäu snel bereiken, zoals bijvoorbeeld Oberstdorf, de grote Alpsee in Immenstadt, Sonthofen met de Wonnemar, enz. De communicatie met de verhuurders was ook erg aardig en volledig probleemloos. Bovendien echt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. We kunnen dit vakantieappartement alleen maar aanbevelen en komen graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Claudia L. uit Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5

Alles Super

Waren jetzt das zweite mal hier u werden nächstes Jahr wieder kommen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Juli 2015

Ralf L. uit uelzen

4,8
4 5 5 5

super wohnung

Man kann die wohnung einfach nur als super bewerten !! Super lage mit dem bächlein vor der Tür da hat sich unser cavalier king charles spaniel sau wohl gefühlt , so wie herrchen und frauchen auch!! Ein verbesserungs punkt hätte ich noch im sommer ein fliegengitter vor den fenstern ansonsten würde ich überall 5punkte geben. Lg grüsse ralf lüders

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Februari 2015

M. uit Bolsterlang

5,0
5 5 5 5

Traumhafte Ferienwohnung

Wir waren sehr zufrieden während der 4 Tage. Die Lage war perfekt für uns, wenige Gehminuten vom Skilift, Einkaufsmöglichkeiten sowie von verschieden Gasthöfen entfernt.
Die Ferienwohnung hat uns sehr gut gefallen. Sie bietet einen tollen Ausblick auf die Berge. Die Küche ist sehr gut ausgestattet und der Wohnraum ist auch sehr gemütlich eingerichtet.
Wir kommen jederzeit gerne wieder!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Maart 2012

Ruhrpott on tour uit Dortmund

4,9
4.8 5 5 5 4.9

Gemütliche Wohnung mit traumhaftem Ausblick

In der Wohnung haben wir uns sofort wohl gefühlt.
Sie ist liebevoll eingerichtet mit schönen Massivholzmöbeln und für die Größe optimal aufgeteilt: gemütliche Essecke, Sofaecke, Schlafbereich. Beim Blick aus dem Fenster ist "Natur pur" zu sehen.
Die Küchenzeile ist sehr gut ausgestattet.
Das Badezimmer hat Tageslicht, eine große Badewanne und reichlich Ablagemöglichkeiten.
Auf der Terrasse mit vorbeifließendem Bächlein ist man von traumhafter Bergwelt umgeben!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ein ruhiger Ort von traumhafter Natur umgeben.

Recreatiemogelijkheden: Es gibt wohl reichlich Freizeitmöglichkeiten, die wir jedoch nicht beurteilen können. Wir haben uns bei diesem Aufenthalt aufs Wandern konzentriert, was bei den zahlreichen Wandermöglichkeiten eine Woche ausgefüllt hat. Gerne hätten wir noch mehr erkundet!
Ausserden hat uns die Nähe zu Oberstdorf sehr gut gefallen.

Winkels: Direkt im Ort ist ein Bäcker mit einigen Lebensmitteln, um das Nötigste zu kaufen. Weitere Einkaufsmöglichkeiten in Fischen.

Februari 2012

Lanceline uit Bolsterlang Allgäu

4,7
5 4.5 4 5 5

Der blätschernde Bach

Diese Ferienwohnung ist ein Ort wo ich Ruhe finden konnte, es fehlte an nichts. Auch für Alleinreisende ein wunderschöner Ort der Stille. Klein gemüdlich und warm bei diesen sehr eisigen Temperaturen von fast 30 Grad minus.
Besonders luxuriös war die Badewanne, soetwas findet man sehr selten. Toll!!!
Auch ohne Auto bin ich überall hingekommen, mit der Walser Card kein Problem.
Wirklich sehr empfehlenswert ;)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Blick auf das Nebelhorn, Hochplateau, sonnig, lange schöne Wanderwege

Recreatiemogelijkheden: Eine wunderbare Umgebung, eine Stille, im Winter kommen alle auf ihre Kosten, ob man als Spaziergänger die zahlreichen Winterwanderwege, auch Winterhöhenwanderwege ( mit der Hörnerbahn erreichbar, 10 Fussminuten vom Haus entfernt) nutzt, die LL Loipen, Skating,Schneeschuhwandern oder Abfahrtski,

Winkels: Ein kleiner Dorfladen der auch Sonntags geöffnet hat, der alles führt was man zum wohlfühlen braucht, sehr nette Bedienung. Ein nettes, kleines, uriges Cafe mit Frühstück ab 8Uhr.

December 2011

nobbi uit wehmeyer

4,6
3.8 4.8 4.8 4.9 4.7

FerienwohnungWehmeyer

Es ist eine kleine ,aber feine Ferienwohnung,mit einem wunderbaren Blick auf die Berge.Sie ist gemütlich und sauber eingerichtet.Wir haben uns auf anhieb sehr wohlgefühlt und werden wiederkommen.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier

Omgeving van de accommodatie: Einfach nur schön

Recreatiemogelijkheden: Man hat viele möglichkeiten etwas zu unternehmen

Winkels: Für einen kleinen Ort ist es eigentlich ok


Contactpersoon

Mevr. A. Schreier-Rennertz

Mevr. A. Schreier-Rennertz

meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 26812

Laatst bijgewerkt: 14.03.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/26812.htm


«FeWo Alpentraum aan de beek» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven