Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
82m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
82m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

18 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 15 Jaren online



Beschrijving

De vakantiewoning "Bouzigon" in Zuid-Frankrijk
is een appartement voorzien van alle comfort in een zeer rustige natuur, met een fantastisch uitzicht van 180 graden op de Cevennen. De flat is ingericht in een aantrekkelijke mix van moderniteit en rustiek, met moderne en antieke meubels, lederen fauteuils en stoelen, stereo-installatie met touch screen
in de woon- en eetkamer, met een keukenuitrusting ver boven het gemiddelde, teakhouten vloeren in de badkamer, en nog veel meer.

Onze website:

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 20 km

20 km

Skilift 30 km

30 km

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 10 km

10 km

Luchthaven 120 km Montpellier

120 km

Station 70 km Montelimar

70 km

Snelweg-afrit 70 km Montelimar

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Deze idyllische natuurstenen woning uit de Cevennen in Zuid-Frankrijk is fantastisch gelegen hoog boven een van de vele verloren zijdalen. Vanuit de 45 m² grote hoofdkamer van het modern en hoogwaardig ingerichte appartement, evenals vanuit verschillende zitjes in de 20 hectare grote tuin, kunt u genieten van een droomachtig uitzicht, 180 graden over de verschillende bergketens die het dorp omringen. Van winkelen in de week-, avond- of supermarkten, tot de bioscoop, het café, de sportvelden, de mediatheek, tot een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten zoals kajakken, wandelen, paragliden, paardrijden, klimmen, raften en nog veel meer informatie vindt u op onze internetsite:



De CevennenZuidelijk van het Centraal Massief in Zuid-Frankrijk ligt het fantastische Nationaal Park van de Cevennen (Parc National des Cevennes), een uniek beschermd gebied met grote berggebieden, onvergetelijke landschappen, een weelderige natuur en een gevarieerde geschiedenis.
Rotsen en water hebben hier een ongerept berg- en dallandschap gecreëerd, dat wandelaars de prachtigste tochten biedt over allerlei zelden bereden paden.
Het landschap van de Cevennen
Vanuit geologisch oogpunt zijn de Cevennen een oeroud gebergte. Maar 200 miljoen jaar geleden was het landschap nog bedekt door de zee, en de zee liet kalksteenlagen achter die op sommige plaatsen tot 1500 m dik zijn. De rivieren kerfden diepe kloven in deze kalksteenplateaus, de "Causses"; zo ontstond het unieke landschap van de Cevennen.
Waar u ook uw schreden zet, u zult betoverd worden door de prachtige, eigenzinnige streek.
Rivieren, rotsen, grotten, bossen en heidevelden wisselen elkaar levendig af met kleine, schilderachtige Cevennenhuisjes, waarvan de leien daken bedekt zijn met oranje korstmos boven de lichtgrijze kalkstenen muren. De houten stadjes in de Cevennen zijn mooi versleten: Florac
Florac is de belangrijkste stad in het nationale park. Het toeristenbureau van het park kan informatie geven over wandelroutes en andere toeristische attracties in de Cevennen
In de Cevennen zijn verschillende mooie en onvergetelijke grotten te bezoeken. De roze grot van Dargilan zit vol glinsterende stalagmieten. In de grot "Aven Armand" daalt een kabelbaan bijna 200 m af in de grotten, en in de "Grotte des Demoiselles" kunt u met een kabelbaan afdalen in de aarde om eventueel een middernachtmis bij te wonen tussen stalactieten en stalagmieten.
Op de rivier de Chassezac, die vlak bij ons buitenverblijf stroomt, kunt u in een open boot helemaal door de kloven varen en de rotsformaties aan beide zijden bewonderen. Andere spannende excursies zijn de tocht naar het beroemde bamboebos bij Prafrance of naar het "Bois de Paiolive" met bizarre rotsformaties ontstaan door corrosie van het dolomietgesteente.
Om ver in de verte te kijken, kunt u een van de hoogste bergen in de omgeving beklimmen, de Serre de Barre, die vanuit de vakantiewoning in het zicht ligt. Vanaf het uitzichtpunt op de top kunt u een gemakkelijk toegankelijk pad volgen dat afdaalt door het prachtige kastanjebos aan de noordkant in de Cevennen
Of u nu wandelt, klimt, rijdt, raft, kano, kajak of fietst, met een ultralight vliegt of in de auto blijft zitten, het landschap van de Cevennen is altijd een uitdaging en ook een onvergetelijke ervaring. In de vroege zomer gloeien de weiden met brem, lelies en orchideeën. In september gloeit het bos met de kleuren van de specialiteit van de Cevennen
Tot de streekproducten van de Cevennen behoren de milde uien, de kleine geitenkaas Pélardon, honing, kastanjes en wijn. De meest originele specialiteiten zijn de kastanjesoep en de pikante geitenkaas Pélardon en het klimaat van de Cevennen
De Cevennen hebben een mediterraan klimaat, met gemiddelde zomertemperaturen van ongeveer 25-30 graden, maar veel lagere temperaturen op grotere hoogte. Er is vaak zware regenval rond de equinox en droogte in de zomer.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Tijdens de stookperiode berekenen wij de kostprijs voor elektrische verwarming (ca. 20 - 100 € / week)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Wil je het gebied een beetje "googelen"? Hier zijn een paar trefwoorden:

Thines
Bois de Paieolive
Naves
Banne
Labeaume
Chassezac
Ardèche
Les Vans


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-02-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Elizabeth R. uit Lille

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Twee prachtige weken

Twee prachtige weken beleefd in deze afgelegen hoek in de Ardèche, een avontuur vanaf het begin op bochtige wegen die een verrassend verblijf hebben gecreëerd. De gastheren hebben ons hartelijk verwelkomd en ons naar de beste wandelingen geleid. De charmante stenen accommodatie behoudt de koelte, ideaal in augustus. Eerst rustig, zonder lawaai of netwerk, alleen natuur en vrienden, perfect voor onze borreltjes. Wandelen en zwemmen in de nabijgelegen rivier, pittoreske dorpsmarkten. Magische sterrennachten vanaf het terras. Kortom, een buitengewone ervaring in de Ardèche, totale onderdompeling in de natuur, onvergetelijk. Bedankt voor deze momenten!

Juni 2023

Harald Binder U. uit Weil der Stadt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Idyllische accommodatie met charme en kunst

Naast de dromerige locatie bieden een goede uitrusting en twee vriendelijke gastheren een meerwaarde - de door de huisheer vervaardigde schilderijen aan de muren en de indrukwekkende architectuur maken het verblijf al tot een belevenis, en daarnaast helpen de gastheren met tips voor prachtige zwemplekken, restaurants en uitstapjes in de omgeving - te voet, met de fiets of met de auto. En mocht het ooit regenen: met de goed uitgeruste bibliotheek en gezelschapsspelletjes is televisie overbodig. Maar ook in de kitchenette is werken leuk - de afwas wordt gedaan door de vaatwasser.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juni 2023

Uwe und Heike K. uit 70839 Gerlingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onze vakantie in juni 2023 in de Cevennen.

Lieve Heike,
lieve Friedemann,

Nu zijn Uwe en ik ook weer thuis in Gerlingen aangekomen en hadden vandaag al onze eerste werkdag. Ik wil jullie nogmaals hartelijk bedanken. Het was zo'n ongelooflijk mooie week bij jullie. De dagen gingen veel te snel voorbij - we houden veel mooie herinneringen voor altijd bij ons. Ik had het gevoel jullie al eeuwen te kennen, het paste gewoon perfect.
Jullie prachtige huis, de hele omgeving en alles wat we samen hebben ondernomen, was voor ons allemaal erg leuk.
Vanmiddag ontmoette ik Gabi Nufer in de stad en we werden meteen weer helemaal enthousiast.
We komen zeker terug en tegelijkertijd zijn jullie altijd van harte welkom bij ons in de Bopserwaldstraße.

Blijf gezond en zo ongelooflijk aardig, let goed op jezelf en we kijken uit naar een weerzien!

Hartelijke groeten,

Heike en Uwe

P.S. Ivy groet het hondengezelschap - ook dat was op de een of andere manier heel bijzonder!

Juli 2022

Georgia & Gerhard S. uit Berg. Gladbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Puur natuur in een buitengewone ambiance

Lieve Heike, lieve Friedemann,


allereerst hartelijk dank voor uw grote gastvrijheid. We voelden ons zo comfortabel en in zulke goede handen bij jullie, wat we zelden doen op een vakantie.
De comfortabele en smaakvol ingerichte vakantiewoning, die aan al onze verwachtingen voldeed, deed de rest. We hebben erg genoten van ons verblijf in Bouzigon en kunnen het alleen maar aanraden aan iedereen die wil ontspannen en bijkomen in een prachtige ambiance en midden in het prachtige landschap van de Ardeche.
Helaas gooide de hittegolf roet in het eten voor onze wandelplannen, dus we moeten zeker nog eens terugkomen!
Met de hartelijke groeten en een extra aai voor Mika

Georgia & Gerhard

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2018

Sabine und Jochen uit Frankfurt Wiesbaden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Bedankt voor de warme gastvrijheid

Hallo Heike, hallo Friedemann,

Sabine en ik wilden u nogmaals bedanken voor uw warme gastvrijheid.
De rust en het uitzicht waren prachtig.
Ons verblijf bij jullie heeft ons echt goed gedaan, ook al is het met slechts één week eigenlijk veel te kort.
Ik heb veel mooie indrukken van dit gebied meegenomen - Sabine heeft al veel eerder van de streek leren houden.

De terugreis verliep voorspoedig - geen files, het vliegtuig was op tijd - en we kwamen veilig aan in Frankfurt/Wiesbaden.

We zouden graag nog eens komen - als het in ons schema past.

Vriendelijke groeten uit Frankfurt/Wiesbaden
Sabine en Jochen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Andrea und Manni uit Holzendorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We hadden een ontspannende vakantie in een uniek landschap, ervaren wandelingen begeleid door de hond Micka. We ontdekten interessante zwemplekken in de rivieren. Na een rit van 1 uur bereikten we de Ardeche en konden we genieten van een peddeltocht. Wij raden u ook aan te peddelen op de Chassezac, vanaf Les Vans. De flat is zeer goed uitgerust. De muziekinstallatie zorgde voor aangenaam vermaak.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juli 2015

Andreas R. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Leben wie Gott in Frankreich

Wir haben wirklich alles genießen können was wir erwartet haben und noch mehr. Zwei Wochen Sonne Baden Essen und vor allem die große Gastfreundschaft von Heike und Friedemann. Wir waren nicht das erste mal hier, und wir hoffen, dass es auch nicht das letzte mal war. Die Entspannung in der phantastischen Wohnung zusammen mit einem schönen Wein. Bis dahin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juni 2015

Stefan B. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Urlaub vom Feinsten

Ganz liebe Grüße an Euch DREI , es war ein toller Urlaub
bei Euch und vor allem auch mit Euch .

Wir haben uns sauwohl gefühlt !

Und denk dran Frieder > Kutteroimer leere isch Männersach !

Liebe Grüße, lasst was von Euch hören

Elke + Stefan

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

September 2014

Helmut J. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Herbsturlaub in Bouzigon

Es war ein Urlaub für uns, der sich von bisherigen sehr positiv abgehoben hat. Abenteuer pur bei Wandern und Autofahren in den Bergen mit kurvenreichen, engen Straßen und schmalen Wanderwegen an Steilhängen mit unglaublich schönen Ausblicken in die Cevennen. Dieses Erlebnis gab es auch vom Frühstückstisch!
Ein landschaftliches Paradies mit kuscheligen Steindörfern und ihren romanischen Kirchen an hohen felsigen Hängen und tiefen Tälern mit wilden Flüssen. Ein Urlaub in Vergangenheit und Gegenwart zugleich - zu erleben auch in der wunderschönen Ferienwohnung mit alten aus Stein gemauerten Wänden und moderem Wohnkomfort, der nichts zu wünschen übrig ließ.
Dank noch einmal an Heike und Friedemann Bross, insbesondere für ihre liebevolle Aufnahme!
Rosemarie und Helmut

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2014

Benjamin S. uit Im Osten

5,0
5 5 5 5

Ronja und Benny

Sehr gerne denken wir zwei an die wunderschöne Zeit in St. Pierre zurück.

Egal ob man sich die Zeit am Bouzigon mit den vier super lieben Bewohnern (Mika zählt natürlich mit) vertreibt oder in der Umgebung wandert, radelt, schwimmt, paddelt oder klettert - es gibt immer wunderschöne Sachen zu sehen und erleben.
Ich hoffe Sätze wie "ihr habt es so schön hier" und "ach ist das ruhig hier" hängen euch noch nicht zu sehr zu den Ohren raus :)

Mehr Infos:
Erstellen Sie Ihre eigene kostenlose Webseite:

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2014

Dennis K. uit Ostalb

5,0
5 5 5 5

Gastfreundschaft wird groß geschrieben

Betreff: Gastfreundschaft wird groß geschrieben Autor: Eva, Dennis und Malou Datum: 16.05.2015

Wir waren im August 2014 nur wenige Tage zu Gast in Bouzigon. Aber schon diese kurze Zeit in der traumhaften Ferienwohnung, die einen unvergleichlichen Charme besitzt, hat die Sehnsucht nach einem weiteren Besuch geweckt.
Wir konnten bei diesem Aufenthalt auch die schon mehrfach beschriebene Gastfreundschaft von Friedemann und Heike erfahren, die ebenfalls ihre Gleichen sucht.
Es bleibt nur, einfach Danke zu sagen für die schönen Tage bei Euch.

Ein besonderer Ort mit besonderen Menschen!



Mehr Infos:

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Mei 2014

Petra P. uit Braunschweig

5,0
5 5 5 5

Urlaub Bouzignon 2014

Unser Lieblingsurlaubsort! Die Wohnung ist perfekt eingerichtet und der Blick auf die Höhenzüge der Cevennen ist einfach umwerfend! Hier gibt es Natur und Landschaft pur, hier finden wir einsame Stellen zum Schwimmen und Relaxen, hier sind auch unsere beiden Golden Retriever willkommen. Im Juni 2014 hatten wir uns mal wieder für 3 Wochen in Bouzignon "eingenistet" und wären gerne nochmal so lange geblieben :-). Ein rundum entspannter Urlaub!
Wäre die Anfahrt etwas kürzer, wir kämen gerne (noch) öfter hierher! Bis bald Ihr Lieben!
Petra + Thomas mit Nous und Gatsby

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2013

Marianne M. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Unser Urlaub in Bouzignon

Dieser Aufenthalt in Bouzignon gehört zu unseren unvergesslichen Urlaubs-Highlights der letzten Jahre. Nach verschiedenen Enttäuschungen endlich mal eine wirklich traumhafte Wohnung, herrlich gelegen mitten in den Cevennen mit entsprechendem Ausblick und viel Ruhe. Die Wohnung verfügt über eine hervorragende Küchenausstattung auch für uns Hobbyköche. Ideal geeignet ist der Standort zum Wandern, Baden in den vielen umliegenden Badestellen, und für die, die das interesseirt auch zum Klettern, Kajak oder Fahrrad fahren.

Wir werden in den nächsten Jahren mit Sicherheit noch einmal diesen magischen Ort aufsuchen. Vielen Dank noch einmal, von Marianne und Gerd aus Berlin.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2010

Ria J. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Traumhaft schöner Urlaub

Inzwischen ist unser Aufenthalt schon wieder eine ganze Weile her. Aber eine traumhaft schöne Erinnerung. Die Wohnung war super, die Landschaft und Möglichkeiten für Ausflüge usw. in der Umgebung atemberaubend und die Gastgeber sehr freundlich und herzlich. Wer Ruhe und Erholung sucht sollte nicht zögern, hier findet man sie.
Nur schade dass es so weit ist, sonst wären wir bestimmt schon wieder da gewesen.
Aber wir kommen wieder, auf jeden Fall!
Nochmals vielen lieben Dank für eure herzliche Gastfreundschaft

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2010

Claus R. uit Wenningsen

5,0
5 5 5 5

Ein Ort zum Träumen...

Seit dem Jahre 2000 bin ich immer wieder in St. Pierre.
Die eher zufällige Begegnung mit Heike und Friedemann war so einladend und nachhaltig schön, dass wir bei unserem ersten Besuch wussten, dass wir uns dort wohl fühlen wollten. Und das haben wir auch. Warum?
Entspannter Umgang mit liebenswerten Menschen in einer traumhaften Kulisse. Die Wohnung hat das gewisse "Etwas" und unterscheidet sich sehr von den -trotz ihrer Vollausstattung- teilweise seelenlosen Ferienwohnungen.
Ich werde wieder kommen und bin ohnehin in meinen Gedanken immer wieder dort… (dafür schulde ich Euch bestimmt noch was…!).

Das Lebensgefühl in Bouzignon und die Natur sind für mich unvergesslich und unvergleichlich schön.


Herzliche Grüße


Claus

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2004

Knalli uit Karlsruhe

4,9
5 4.5 5 5 4.5

Wunderschöner Urlaub in den Cevennen in traumhafter Wohnung

Wunderschöner Urlaub in den Cevennen in traumhafter Wohnung

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Traumhaft, mit herrlichem Blick.

Recreatiemogelijkheden: Baden, Ökomarkt, Biken, Kajak, Klettern, Wandern, etc.

Winkels: Ökomarkt

Januari 1970

Claudia H. uit Linnich

5,0
5 5 5 5

Sommer 2012 + 2014

Eigentlich möchte ich gar nicht so gerne schreiben wie super erholsam der Urlaub in Bouzigon ist, wie herrlich die Landschaft, wie bezaubernd die einsamen Badeplätze, wie außergewöhnlich die Ferienwohnung ist, (die Lage ist einfach spitze), wie nett Heike, Friedemann und die Tiere sind, wie interessant es ist über den Dienstagsmarkt in Le Vans zu schlendern, ach man möchte gar nicht wieder nach Hause.
Wenn noch mehr Gäste auf diese schöne Ferienwohnung aufmerksam werden, ist vielleicht kein Plätzchen mehr für uns frei.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 1970

Martin S. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Frühjahr 2014

Komme immer wieder gerne. Als Wanderführer und Gast kann ich Bouzignon als Ausgangspunkt für wunderschöne Wanderungen und als Ruhepunkt zum Nichtstun nur empfehlen.
Der Ausblick ins Tal und auf die Berge der Cevennen ist einfach toll und die Sonne von morgens bis abends läßt selbst in den kalten Monaten dieses Fast-Sommergefühl erwachen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. B. Heike

Mevr. B. Heike

Meer informatie, foto's en beoordelingen van de vakantiewoning door gasten vindt u op onze website:


meer informatie

Objectnummer: 26828

Laatst bijgewerkt: 14.01.2024

Advertentie online sinds: 15 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/26828.htm


«Bouzigon» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven