Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Tiny house "Bouzigon"

Saint Pierre Saint Jean

Max.  3   gasten
35m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
35m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in ons charmante vakantiehuis "Bouzigon" in Saint Pierre Saint Jean in het zuiden van Frankrijk. Ons kleine paradijs biedt plaats aan maximaal 3 gasten op 35 vierkante meter leefruimte.
Het interieur is stijlvol en comfortabel ingericht, met een gezellige woonkamer, een comfortabele bank, een salontafel en een volledig uitgeruste kitchenette met vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat. De eethoek biedt plaats aan in totaal 6 personen.
De slaapkamer heeft een matras van zeer hoge kwaliteit. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen.
De hoogwaardige bank in de woonkamer kan worden omgebouwd tot een bed voor 3 personen.

Vanuit het vakantiehuis, maar ook vanaf verschillende van de talloze terrassen in de 3500m2 grote tuin, heb je een fantastisch uitzicht op de omliggende bergen van de Cevennen. De tuin is liefdevol aangelegd met een verscheidenheid aan planten en bloemen om een ontspannen sfeer te creëren. Er zijn twee barbecueplaatsen beschikbaar om heerlijke maaltijden buiten te bereiden.

Er is een fitnessruimte voor degenen die fit willen blijven tijdens hun vakantie. Er is ook een parkeerplaats beschikbaar. Ons vakantiehuis biedt gratis WiFi en de mogelijkheid tot lange termijn verhuur. Roken is alleen toegestaan in de tuin en we bieden een omgeving met weinig allergieën.

Ons vakantiehuis "Bouzigon" is de perfecte plek voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie in de prachtige regio Zuid-Frankrijk. We kijken uit naar uw bezoek!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapbank (120x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 20 km

20 km

Skilift 30 km

30 km

Supermarkt 9 km

9 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 10 km

10 km

Luchthaven 120 km Montpellier

120 km

Station 70 km Montelimar

70 km

Snelweg-afrit 70 km Montelimar

70 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit idyllische natuurstenen huis ligt op een prachtige locatie in een van de vele verloren zijdalen van de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Vanuit de 45 vierkante meter grote woonkamer van het moderne en hoogwaardig ingerichte appartement, evenals vanuit verschillende zithoeken in de 35 hectare grote tuin, kun je genieten van een fantastisch uitzicht van 180 graden over de verschillende bergketens rond het dorp Les Vans. In dit typische Cevennen-dorp, op 15 minuten rijden, vind je alle afwisseling die je zoekt in tegenstelling tot het rustige leven in Bouzignon. Van boodschappen doen in de week-, avond- of supermarkten, tot de bioscoop, het café, de sportterreinen, de mediatheek, tot een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten zoals kajakken, wandelen, paragliden, paardrijden, klimmen, raften en nog veel meer. Je kunt meer informatie vinden op onze website: Bouzigon.com

De Cevennen
Ten zuiden van het Centraal Massief in het zuiden van Frankrijk ligt het fantastische Nationaal Park van de Cevennen (Parc National des Cevennes), een uniek beschermd gebied met grote bergketens, onvergetelijke landschappen, weelderige natuur en een bewogen geschiedenis.
Hier is uit rotsen en water een ongerept landschap van bergen en valleien ontstaan, dat wandelaars de prachtigste tochten over allerlei zelden begaanbare paden biedt.

Het landschap van de Cevennen
Vanuit geologisch oogpunt zijn de Cevennen een oergebergte. Maar 200 miljoen jaar geleden was het landschap nog bedekt door de zee en de zee liet lagen kalksteen achter die op sommige plaatsen wel 1500 meter dik zijn. De rivieren kerfden diepe kloven in deze kalksteenplateaus, de "causses", en creëerden zo het unieke landschap van de Cevennen.
Waar je je ook begeeft, je zult betoverd raken door deze prachtige, idiosyncratische streek.
Rivieren, kliffen, grotten, bossen en heide wisselen elkaar levendig af met kleine, pittoreske huisjes in de Cevennen, waarvan de leien daken bedekt zijn met oranje korstmossen boven de lichtgrijze kalkstenen muren.
Er zijn een aantal prachtige en onvergetelijke grotten te bezoeken. Er is de roze grot "Dargilan" vol glinsterende stalagmieten. In de grot "Aven Armand" kun je met een kabelbaan bijna 200 meter afdalen in de grotten en in de "Grotte des Demoiselles" kun je met een kabelbaan afdalen in de aarde om een middernachtmis bij te wonen tussen de stalactieten en stalagmieten.
Op de rivier de "Chassezac", die vlakbij onze vakantiewoning stroomt, kun je kajakken door de kloven en de rotsformaties van dichtbij bewonderen. Andere spannende excursies zijn de tocht naar het beroemde bamboebos bij Prafrance of naar het "Bois de Paiolive" met zijn bizarre rotsformaties die zijn ontstaan door corrosie van het dolomietgesteente.
Voor een prachtig overzicht over het hele gebied kun je een van de hoogste bergen in de regio beklimmen, de Serre de Barre, die vanuit het vakantieappartement te zien is. Vanaf het uitzichtpunt op de top kun je een gemakkelijk pad volgen dat door het prachtige kastanjebos aan de noordkant van de berg naar beneden slingert door de Cevennen.
Of je nu gaat wandelen, klimmen, paardrijden, raften, kanoën, kajakken of fietsen, ultralight vliegen of in je auto blijft zitten - het landschap van de Cevennen is altijd een uitdaging en ook een onvergetelijke ervaring. Aan het begin van de zomer staan de weiden in lichterlaaie met brem, lelies en orchideeën. In september gloeit het bos in de herfstkleuren van de kastanjebossen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Geachte gasten,
we heten u van harte welkom in ons hotel. Onze prijzen zijn inclusief beddengoed en handdoeken van normale afmetingen. Als je grote badhanddoeken nodig hebt, vragen we je deze mee te brengen.
Onze keuken is ruim en volledig uitgerust, inclusief een zeer goede en (LET OP!) zeer scherpe messenset. Als er iets ontbreekt, helpen we je graag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Wil je het gebied een beetje "googelen"? Hier zijn een paar trefwoorden:

Thines
Bois de Paieolive
Naves
Banne
Labeaume
Chassezac
Ardèche
Les Vans


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. B. Heike

Mevr. B. Heike

Hallo lieve vakantiegasten, wij hebben dit prachtige huis hier in de Ardèche in 1986 gekocht en in de loop der jaren gerestaureerd. Sindsdien zijn we blij dat we deze uitzonderlijk mooie locatie ter beschikking kunnen stellen aan onze gasten.


meer informatie

Objectnummer: 4672168

Laatst bijgewerkt: 22.04.2024

Advertentie online sinds: Deze advertentie is nieuw

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4672168.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven