Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Het vakantiehuis @Luzinferien.de

Feldberg

Max.  12   gasten
105m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 12  gasten
105m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Aan de kant van het meer heeft "Das Ferienhaus" een dakterras met glazen barrière, luifel en trap naar de parkeerplaats. De ligging is perfect om te genieten van de laatste stralen van de warme avondzon

Met 105 m² biedt het vakantiehuis voldoende ruimte voor acht personen (extra bedden mogelijk tegen een wekelijkse vergoeding van 120€) en heeft het een kitchenette met fornuis, oven en magnetron. Het gebruikelijke keukengerei en een koelkast zijn aanwezig. Voor een sappige staek of knapperige worst is natuurlijk ook een houtskool- of gasgrill beschikbaar.

Door de ruime indeling met woon- & eetkamer en twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed (waarvan één met babybedje) is het vakantiehuis perfect geschikt voor grote gezinnen en bevriende families of stellen met kinderen. Via een smalle trap bereikt u de open galerij, de slaapzaal voor nog eens 6 personen. Hier vindt u onder andere een leeslounge met tafel, maar ook nog een eettafel met stoelen voor een gezellige spelletjesavond onder de overkapping.

In de winter en de overgangsperiode zorgt de houtkachel voor een bijzonder gezellige sfeer.

De smalle Luzin is een paradijs voor vissen, zwemmen en duiken. Met uw eigen fiets, roeiboot of kano/kajak (optionele wekelijkse extra kosten 20€, 40€, 50€) kunt u de omliggende meren verkennen. Het meer is toegankelijk via een nabijgelegen openbaar pad. Ik stel ook graag surfplanken met standup paddle, standaard vishengels met toebehoren op beperkte basis ter beschikking voor een klein bedrag aan zakgeld voor mijn gasten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 0.08 km

0.08 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 110 km TLX

110 km

Station 34 km Neustrelitz

34 km

Snelweg-afrit 44 km Wilmersdorf

44 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De accommodatie ligt in de tweede rij naar het meer direct aan de verkeersluwe weg met seizoensgebonden verkeer. Carwitz is een toeristische trekpleister en biedt vele seizoensgebonden attracties. Er zijn afgesloten verharde parkeerplaatsen beschikbaar. Het centrum van Feldberg ligt op ongeveer 6 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 160
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Carwitz is gecertificeerd als "door de staat erkend resort". Verhuurders moeten de toeristenbelasting in rekening brengen. De toeristenbelasting wordt geheven ter gedeeltelijke dekking van de uitgaven voor de productie, verwerving, uitbreiding, verbetering, vernieuwing en het onderhoud van de openbare voorzieningen voor recreatieve doeleinden. Zij is verschuldigd ongeacht of en in welke mate de openbare voorzieningen worden gebruikt. Deze inkomsten worden mede gebruikt voor de volgende diensten in het kuuroord voor u als gast:
- Toeristische infrastructuur & verharde wandelpaden
- Het schoonhouden van badzones, stranden en paden
- Zwemgelegenheden, stranddouches en openbare toiletten
- Culturele evenementen & concerten
- Tentoonstellingen & kinderopvang

De toeristenbelasting bedraagt in het hoogseizoen ( tot ) 1,50€/dag en in het laagseizoen ( tot ) 0,80€/dag en is verschuldigd op de dag na aankomst voor de gehele verblijfsduur en betaald aan de accommodatieverschaffer.

Geef van tevoren aan wie er wanneer in de accommodatie zal verblijven.

Daggasten zonder overnachting zijn vrijgesteld van de toeristenbelasting. Bovendien zijn kinderen tot en met 12 jaar, bedlegerige patiënten of andere personen die geen gebruik kunnen maken van recreatievoorzieningen in de zin van § 1, lid 1, van de statuten, alsmede zwaar gehandicapten met een handicapgraad van 50 of meer en hun begeleider (waarbij het teken voor permanente begeleiding moet worden gedocumenteerd in de identiteitskaart van de zwaar gehandicapte) vrijgesteld van de belasting op kuuroorden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 21 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Wenn Sie die Buchung mindestens 21 Tage vor dem geplanten Check-In bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren, bekommen Sie den Reisepreis abzüglich der Stornierungsgebühr i.H.v. 160,-€ (kostenfrei) zurückerstattet. Bei Stornierungen, die weniger als 21 und mehr als 5 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie 50% des Reisepreises abzüglich der Stornierungsgebühr (s.o.) zurückerstattet. Bitte beachten Sie, dass mit Ablauf des 5. Tages vor Check-In keine Stornierung möglich ist.

meer informatie:

Denk aan uw persoonlijke beddengoed en hand-, lichaams-, bad- en theedoeken. Wij proberen de gebruikelijke hygiëneartikelen van een vakantiehuis (zoals toiletpapier en toiletverfrisser) in voldoende mate ter beschikking te stellen, maar het is niet mogelijk deze gedurende de week te leveren. Wij zijn blij als u met vooruitziende blik en op eigen verantwoordelijkheid voor uw welzijn zorgt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Bünger

Dhr. M. Bünger

Beste geïnteresseerden, mijn naam is Mario (#gerneperDu) Naast een fulltime baan ben ik kwartiermaker in Carwitz. Je zult van deze plek houden, net als ik. De Schmale Luzin kronkelt ongeveer 7 km door het eindmorenelandschap met steile hellingen en snel aflopende oevers. Het is een gletsjerkanaalmeer, zoals vele meren in het Scandinavische ijstijdgebied. Vanaf de Breiten Luzin stroomt het water in de smeltwatergeul naar de Bäk en vormt een habitat voor veel verschillende soorten planten en dieren. Kom en laat je betoveren, kom tot rust en laad je op voor het dagelijks leven Mijn aanbeveling: vraag vandaag nog naar de vrije capaciteiten en ga op ontdekkingstocht met de ranger of boek een duik vanaf het ponton tijdens uw vakantie in Luzin. Uw gastheer van luzinferien.de


meer informatie

Objectnummer: 279018

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/279018.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven