Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vista del Mar

Max.  6   gasten
200m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
200m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

uxusapartment in de buurt van de zee met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee (Afrika), Rincon de la Victoria en de Baai van Málaga.
Ideaal voor mensen die houden van de rust in combinatie met een adembenemend uitzicht, de nabijheid van het strand en de culturele en gastronomische stad Málaga.
20 minuten van het vliegveld en de oude stad van Malaga
10 minuten lopen naar het strand
Top faciliteiten
Speciale tarieven voor golf, panoramische buggytochten, Caminito del Rey, wijnproeverijen
meer dan 20 jaar online, uitgebreid gerenoveerd in 2016
eigen ingang, zwembad en tuin, defacto als een villa

Het luxe vakantieappartement "Vista del Mar" heeft een uitstekend uitzicht en ligging. Met de zee op slechts 10 minuten loopafstand (u hoort de zee ruisen) kunt u genieten van het complete strandleven. Door de nabijheid van het oude centrum van Malaga (15 minuten met de auto) kunt u een bezoek brengen aan de gourmet- en museumstad en genieten van het interessante nachtleven. De accommodatie is ongeveer 200m² groot en heeft een eigen zwembad, tuin en ingang. Het meest indrukwekkend is het uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Rincon. Op een heldere dag kun je ook Afrika zien. U bevindt zich in een rustige urbanisatie, dicht bij de pols van het leven en toch afgezonderd. Het is erg kindvriendelijk. Het appartement is op één verdieping
De buitenfaciliteiten (ca. 200m²) zijn voor het exclusieve gebruik van de huurders en liggen op één niveau met het luxe appartement. Hier vindt u het zwembad met gazon, het terras met een eettafel voor 6 personen, een loungehoek en de buitenkeuken met barbecue. Een pergola biedt bescherming tegen de zon. Het panoramische uitzicht is adembenemend.

Het zwembad ligt op hetzelfde niveau als de woon/eetkamer en is een quasi-uitbreiding van de woonkamer. Het meet ongeveer 8x4m en biedt 180 graden vrij uitzicht op de baai van Málaga, Rincon de la Victoria en de Middellandse Zee.

Omdat het appartement op een heuvel van 110m ligt heeft u een prachtig uitzicht (180 graden) op de Middellandse Zee, met een goed uitzicht op Afrika en Gibraltar en op de baai van Málaga inclusief de haven. Als er wind is kunt u de kitesurfers op de hoogte van het appartement in de gaten houden. S Ochtends en 's avonds kunt u de vissersboten op weg naar de visgronden in de gaten houden, evenals de aankomst en het vertrek van de cruiseschepen. U kunt de drukte op het strand zien en de golven horen neerstorten.
De woonkamer, eetkamer en keuken vormen een grote ruimte van meer dan 100m² met grote panoramische ramen, diverse recreatieve spelen (biljart, tafelvoetbalspel, enz.). Hier vindt u ook de 70 inch TV met alle Duitse zenders en een stereo-installatie. Vanuit alle punten in de kamer heeft u een panoramisch uitzicht.

De eetkamer bestaat uit een uitschuifbare grote houten tafel met 4 stoelen. Er staat ook een bank in de eetkamer die desgewenst kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. Vanaf de eettafel heeft u een prachtig uitzicht.

Er zijn 2 slaapkamers. Een slaapkamer is ongeveer 20m². Het heeft een grote ingebouwde garderobe, een kleine voorkamer met een bank en een spiegel. Het bed is 2x2m. Vanuit de bedding heb je uitzicht op de Middellandse Zee. De toegang tot de badkamer bevindt zich direct in de slaapkamer (en-suite), evenals de toegang tot de woonkamer
De tweede slaapkamer is 25m² groot en heeft een tweepersoonsbed, een tweepersoonsbank, een kledingkast, een spiegel en 2 nachtkastjes met elk een lamp. Vanuit het bed kijk je uit op een berghelling.
De keuken vormt een eenheid met de woon-/eetkamer (ca. 100m²) en is voorzien van de volgende apparatuur: koelkast, vriezer, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, broodrooster, magnetron, koffiezetapparaat, blender, wijnkastje, waterdispenser en alle benodigde kleine elektrische apparaten.
Licentie- of registratienummer: VFT/MA/04888

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Skilift 90 km

90 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 15 km Malaga

15 km

Station 15 km Malaga

15 km

Snelweg-afrit 1 km Rincon de la Victoria

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

RINCON DE LA VICTORIA - Meest welvarende gemeente van de Costa del Sol

1. Voorstad van Málaga
2. een van de langste stranden aan de Costa del Sol
3. Gezinsvriendelijk
4. brede, niet overvolle stranden
5. 15 minuten naar de oude stad Málaga en de haven
6. Toegang tot de Axarquia, de mooiste regio van Spanje
7. beste klimaat in Europa
8. in de winter vaak meer dan 20 graden
9. zeer Spaanse stad, hier voel je je nog steeds in Spanje
10. meer dan 80 restaurants op de promenade

Rincon de la Victoria is een gemeente in de westelijke hoek van de Comarca de la Axarquia, op een bevoorrechte plek aan de Costa del Sol. Het vooruitstrevende toerisme van de afgelopen jaren en het bezit van historische schatten betekent de beurt aan een belangrijke toeristische bestemming en een uitstekend woon- en vakantieoord. Deze gemeente heeft een oppervlakte van 27,51 km² en bestaat uit vier woonwijken. Cala del Moral; Rincon de la Victoria, Torre de Benagalbon en Benagalbon. De grenzen zijn: in het noorden Moclinejo en Macharaviaya, in het noordwesten Totalan, in het westen Malaga en in het oosten Velez-Malaga. Rincon heeft een zeer goede verbinding via de snelweg met de belangrijkste steden in Andalusië en ligt op ongeveer 15 minuten van het vliegveld van Malaga. De economie van de gemeente is afhankelijk van het toerisme, hoewel de visserij en de landbouw niet mogen worden vergeten. De bezoeker vindt in Rincon de la Victoria een moderne stad, waar een mengeling van traditie en recente ontwikkeling te vinden is Welkom in Rincon de la Victoria, Puerta de la Axarquia, de poort naar de Axarquia.

Om Rincon de la Victoria beter te leren kennen, moet u eerst het huis Fuerte de Benizmiliana bezoeken. Het is een van de beste gebouwen in de militaire architectuur van de XVIII eeuw. Carlos III besloot het te bouwen. Het diende als bescherming, omdat dit gebied vol zat met Engelse en Nederlandse piraten. Tegenwoordig is het huis gerenoveerd en wordt het gebruikt voor tentoonstellingen. De zalen zijn wereldberoemd omdat zeer bekende kunstenaars hier hun werk tentoonstellen. In Oficina Comarcal de Turismo kunt u informatie krijgen over de openingstijden van de tentoonstellingen. Een niet te missen bezoek is het wandelpad naar de oude wachttorens. De Torres Almenaras zijn onlangs gerenoveerd en bevinden zich in Cantal en in Torre de Benagalbon. U zult ook een geweldige tijd hebben bij de torens in Funez en Albendas de la Victoria heeft ook de beroemde "Cueva del Tesoro" of Higueron, waar u de paleolithische geschiedenis van de stad, het gereedschap en de schilderijen kunt zien. De "Cueva del Tesoro" is een grot aan zee met verschillende kamers, gevormd door het water. De Sala de los Lagos en de Maagd van Marco Craso vormen een podium waarop de legenden worden verteld rond de grot waarvan de naam "Cueva del Tesoro" luidt. Er wordt gezegd dat 5 Moorse koningen hun schat hier verborgen hielden toen ze vluchtten voor de herovering van de christenen. Van de schat zijn slechts 5 munten en een lamp gevonden. Ze gaan allemaal terug tot de Nazari periode. In Benagalbon kunnen we de levenswijze van onze laatste voorouders ontdekken in het Museo de Arte Popular, waar werktuigen, landbouwwerktuigen, enz. worden tentoongesteld.

In Benagalbon, gelegen tussen Moclinejo en Rincon, is een klein folkloremuseum ingericht.

Rincon de la Victoria, die een Andalusische stad is, viert natuurlijk veel. Gedurende het jaar zijn er veel folkloristische en culturele activiteiten. De meeste zijn georganiseerd door het gemeentehuis, maar ook verschillende groepen en verenigingen hebben oude gebruiken teruggekregen. De Heilige Week, Exaltacion de la Mantilla, Eleccion de Novios de la Axarquia, Festival Flamenco Pena EI Piyayo. Benagalbon viert een kermis, de Feria de Invierno op , Maria's Zuivering. Een processie waarbij de buren pinda's naar de Maagd gooien vanaf het balkon. In de tweede week van juli vieren ze de Feria en Fiestas Marineras Puerta de la Axarquia, waar alle drie de woonwijken aan de kust samen een ongelooflijk feest vieren. De hele dag en 's nachts zijn er feesten aan zee. Tijdens de Feria zullen er ook regatta's zijn in Jabegas en Chalanas. De belangrijkste punten in de Feria zijn de zeeprocessies van de Virgen del Carmen in Rincon de la Victoria en Cala del Moral, de Maagd wordt in de zeeprocessie gebracht. Laatste en dus einde van de zomer, op de eerste zaterdag van september vindt de Noche dei Fuego plaats. Deze nacht 7000 kg. Het buskruit is verbrand. Carnaval is niet erg traditioneel in de gemeente. Maar deze festiviteiten worden steeds bekender als gevolg van de evenementen die door het stadhuis worden georganiseerd. We konden niet eindigen zonder te praten over de Pandas de Verdiales in Benagalbon en Rincon de la Victoria. Ze verlevendigen elk publiek feest gedurende het hele jaar. De pastorales herstellen oude tradities.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Mieter kann vom Mietvertrag schriftlich zurücktreten. Tritt der Mieter vom Mietvertrag zurück, ohne einen Nachmieter zu benennen, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: Rücktritt -ab 4 Wochen vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises -bis 4 Wochen vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises (bei Neuvermietung wird der Betrag zurückgezahlt) Die gesetzlichen Rücktritts- und Kündigungsmöglichkeiten bleiben hiervon unberührt. Es wird empfohlen eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.

meer informatie:

Wat kan je doen?
Panorama Buggy Tour in prachtige bergen van de Axarquia, Malaga (winkels, nachtleven, tapas, cultuur), Granada (Alhambra World Heritage Site, Flamengo), Gibraltar (geschiedenis), Sierra Nevada (ski), Afrika (cultuur), Tarifa, Caminito del Rey

Speciale tarieven exclusief voor Vista del Mar huurders voor:
- Golfbanen en golflessen (we hebben een contract met de golfbaan)
- Panorama Buggy Tours
- Bodega bezoek in Moclinejo en exclusieve wijnproeverij in het Duits
- Tapas tour in Malaga (gratis met de eigenaar, indien de tijd het toelaat)
- Tickets voor Caminito del Rey (altijd uitverkocht op het internet, we hebben directe toegang)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. H. Busch

Dhr. H. Busch

Na vele jaren in Azië en Europa te hebben gewerkt, heb ik mijzelf een ander oord van vrede in Spanje gegund. De verbouwing van het huis is door mijzelf en de tuin en de buitenruimte ontworpen met een focus op wellness nieuw Het resultaat kunt u zelf zien


Andere accommodaties van Dhr. H. Busch

Alle accommodaties weergeven van Dhr. H. Busch

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 279130

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/279130.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven