Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
165m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
165m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

28 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Luxe villa op een afgelegen locatie met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee (Afrika), Malaga en de bergen, genesteld in een mediterraan tuinlandschap. Ideaal voor mensen die houden van de absolute rust in combinatie met een adembenemend uitzicht.
30 minuten van het vliegveld en de oude stad van Malaga
15 minuten naar het strand van Rincon de la Victoria, 700m naar het dorp
Top faciliteiten
Speciale tarieven voor golf, panoramische buggytochten, Caminito del Rey, wijnproeverijen
meer dan 20 jaar online, uitgebreid gerenoveerd in 2019

De woning is 8500m² groot. Het bovenste gedeelte (²) is omheind. Het terras tussen het zwembad en het huis is ongeveer 200m² groot. Van daaruit kunt u de lichtzee van Málaga bewonderen of kijken naar de cruiseschepen die de haven binnenvaren. Een grote loungebank, een eettafel voor 8 personen, 4 ligstoelen en een kleine tafel zijn beschikbaar in de buitenruimte. De pergola biedt extra zonwering voor de schaduw op de bank en een luifel voor de eethoek. Er is ook een barbecue beschikbaar.

Het zwembad heeft een interessante vorm. Er is een bankje ingebouwd in de bocht, zodat u in het zwembad daar kunt genieten van uw glas (met plastic beker natuurlijk) met het uitzicht. Het formaat is ongeveer 10 x 5m. Het uitzicht vanuit het zwembad is adembenemend. Als het uitzicht goed is, kan men Afrika zien. Normaal gesproken kijk je naar de Middellandse Zee, Malaga en de kloof met wijn, olijven en amandelen. Het zwembad ligt op de begane grond bij het huis. De pooltechnologie werd in 2019 vernieuwd. Alle functies van het zwembad kunnen nu via het internet worden bediend. De zwembadverlichting kan individueel worden aangepast. Het zwembad gebruikt geen chloor.

Het uitzicht vanuit Villa Axarquia is fenomenaal. Men kijkt naar de baai van Malaga en Rincon de la Victoria. Tegelijkertijd kijkt men in een ravijn van wijngaarden, olijf- en amandelbomen. S Nachts ziet men de zee van lichtjes van Málaga. Het uitzicht is beschreven in vele reisgidsen. Als het uitzicht goed is, kun je zelfs de Afrikaanse kust zien. Vanaf de ingang van de villa heeft u een prachtig uitzicht op de berg La Maroma (2065m), de hoogste berg van de Axarquia en het dorp Moclinejo.

In de woonkamer staat een grote hoekbank en een salontafel bij de open haard. Van daaruit kunt u genieten van het uitzicht op Malaga en TV kijken (Duitse zenders), naar muziek luisteren (CD, DVD, MP3, I-Pod) of films kijken (Apple TV, Soundbar). Onder de trap is er een extra toilet en een kast met spelletjes. De schapwand bevat honderden boeken.

De eetkamer bestaat uit een grote houten tafel met 6 stoelen. De tafel is uitbreidbaar voor een totaal van 12 personen. De kamer ligt naast de open keuken en vormt een eenheid met de woonkamer. De eetkamer wordt normaal gesproken alleen in de winter gebruikt, omdat u anders buiten dineert. Vanuit de eetkamer is er toegang tot het terras. Er is uitzicht op de Middellandse Zee en de tuin vanuit alle ramen en soms ook vanuit Afrika. In 2019 werden nieuwe panoramische ramen geïnstalleerd.

Er zijn 2 slaapkamers. Men heeft een grote ingebouwde garderobe met een kluisje. De toegang tot de grote badkamer is direct bij de slaapkamer (en-suite). Het bed is 2x1,80m. De matrassen zijn net vernieuwd. Daarnaast is er een uitklapbare tweepersoonsslaapbank op de kamer. Hier zouden bijvoorbeeld 2 kinderen kunnen slapen. Een klein bureau met een fauteuil en een tafel met 2 fauteuils staat hier ook.
De andere slaapkamer heeft een Japans tweepersoonsbed, een ingebouwde kledingkast en 2 nachtkastjes, elk met een lamp. De slaapkamer heeft ook een eigen badkamer, die direct naast de slaapkamer ligt.
Het uitzicht vanuit de bedden in beide slaapkamers op de natuur, de zee, Malaga en Afrika is adembenemend. De foto's kunnen slechts een kleine indruk geven.
Licentie- of registratienummer: CR/MA/01122

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 12 km

12 km

Skilift 90 km

90 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 25 km Malaga

25 km

Station 25 km Malaga

25 km

Snelweg-afrit 8 km Torre de Benagalbon

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

MOCLINEJO TYPISCH, NOG ORIGINEEL ANDALUSISCH DORP

1. NEAR MALAGA
2. HIER VOEL JE JE NOG STEEDS IN HET ORIGINELE ANDALUSIË
3. GEZINSVRIENDELIJK
4. PRACHTIGE PANORAMISCHE UITZICHTEN
5. 30 MINUTEN NAAR DE OUDE STAD VAN MÁLAGA, DE HAVEN EN HET VLIEGVELD
6. EEN DEEL VAN DE AXARQUIA, DE MOOISTE REGIO'S VAN SPANJE
7. BESTE KLIMAAT IN EUROPA
8. IN DE WINTER VAAK MEER DAN 20 GRADEN
9. PRACHTIGE LANDSCHAPPEN

Moclinejo ligt 20 km. van Málaga, tussen de "Cerros de Córdoba" en "Piedra Blanca" op 450 meter boven de zeespiegel in de prachtige Axarquia op de heuvels van de Piedras Blancas en opent zich naar de riviervallei van de Benagalbón. Het is omgeven door olijven, amandelen en wijn. Het is een van de typische Andalusische dorpen. Toerisme is hier nog steeds een vreemd woord, hoewel het slechts 10 minuten van de kust verwijderd is, heeft het zijn Andalusische charme behouden. Van hieruit kunt u prachtige bergtochten maken in het achterland, te paard, te voet, op de fiets of met de auto. Vanuit Rincon de la Victoria bereikt u Moclinejo via een prachtige weg met prachtig uitzicht. Het is slechts 8 km naar het strand.
Het gebied rond Moclinejo wordt, net als het hele gebied van de Montes de Málaga, gekenmerkt door steile hellingen en talrijke ravijnen. Het land is droog, ruig en zeer steil.
De naam komt waarschijnlijk van "Moclin", Arabisch voor "vierkant van land".

Moclinejo ligt aan de "Raisin Road" ("La Ruta de la Pasa") en wordt soms de "Gateway to the Raisin Road" genoemd. Rozijnen, wijn en druiven zijn de belangrijkste producten van het gebied.

Typische lokale gerechten zijn "gazpachuelo" (soep met mayonaise) en de knoflooksoepen die bekend staan als "sopa de maimones". Lokale muskaatwijnen en rozijnen completeren de gastronomische lekkernijen van Moclinejos.

Moclinejo ligt 451 meter boven de zeespiegel. De gebouwen geven de indruk dat hier meer is gebouwd dan alleen maar wegen. Ze lijken dus een beetje verstrooid, en daarom zijn de straten steil en kort. Het rechthoekige hoofdplein, waar het gemeentehuis zich bevindt, is ruim opgezet en gemoderniseerd. De geschiedenis van Moclinejo heeft dezelfde lotgevallen gekend als die van Málaga en de omliggende dorpen. In de oude stadsmuren, het zogenaamde kasteel, waarvan alleen de naam bekend is, was er een strijdkreet die leidde tot de nederlaag van de Axarquía toen de katholieke vorsten probeerden Málaga te veroveren.

De teelt van de rozijnen is in november 2017 door het Wetenschappelijk Comité van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) uitgeroepen tot werelderfgoed voor de landbouw.

Villa Axarquia heeft een fantastische geïsoleerde ligging. Een betonnen weg naar de villa. Het dorp ligt op 700m afstand, de oude stad Malaga 25km, het strand 12 minuten, de golfbaan 8 minuten en het vliegveld 30 minuten
Het meest indrukwekkend zijn de uitzichten op olijf-, amandel- en wijngaarden en de Middellandse Zee tot aan Afrika. Afgelopen herfst werden de druiven van Moclinejo het eerste landbouwproduct in Europa dat door de UNESCO tot "Werelderfgoed voor de landbouw" werd uitgeroepen. Je bent in de ongerepte natuur en voelt de uitgestrektheid van het land. Het is zeer kindvriendelijk. Wat kan je doen?
Malaga (winkelen, nachtleven, tapas, cultuur, Picasso), Granada (Alhambra Werelderfgoed, Flamengo), Gibraltar (geschiedenis), Sierra Nevada (ski), Afrika (cultuur), avontuur (panoramische buggy tours), privé wijnproeverij in de historische bodega in het dorp, dagtochten naar Sevilla, Cordoba, Ronda, Jerez, Tarifa, Marbella en nog veel meer


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Mieter kann vom Mietvertrag schriftlich zurücktreten. Tritt der Mieter vom Mietvertrag zurück, ohne einen Nachmieter zu benennen, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: Rücktritt -ab 4 Wochen vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises -bis 4 Wochen vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises (bei Neuvermietung wird der Betrag zurückgezahlt) Die gesetzlichen Rücktritts- und Kündigungsmöglichkeiten bleiben hiervon unberührt. Es wird empfohlen eine Reiserücktrittsversicherung abzuschließen.

meer informatie:

Locatie en uitzicht. Panoramisch uitzicht vanuit alle kamers
Speciale voorwaarden exclusief voor de huurders van Villa Axaquia voor:
- Golfbanen en golflessen (we hebben een contract met de golfbaan)
- Panorama Buggy Tours
- Bodega-bezoek in Moclinejo en exclusieve wijnproeverij in het Duits
- Tapas tour in Malaga (gratis met de eigenaar, indien de tijd het toelaat)
- Tickets voor Caminito del Rey (altijd uitverkocht op het internet, we hebben directe toegang)


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-05-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

November 2022

Oliver S. uit Sachsenheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

als u op zoek bent naar rust en ontspanning, is dit de perfecte plek.
Adembenemend uitzicht op elk moment van de dag of nacht. Zeer mooie en smaakvol ingerichte villa
De honden waren ook zeer welkom en voelden zich erg op hun gemak.
Absoluut een aanrader .....we komen zeker terug :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Ute K. uit Erlangen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Grandioos uitzicht over Rincon naar Malaga

Grandioos uitzicht over Rincon naar Malaga en over de zee, soms kun je zelfs Afrika zien.
Volledig ingerichte keuken, diverse koffiezetapparaten, 2 grote badkamers, waarvan één met douche en bad. Schoon, bedmatrassen hemels, vanuit de bedden kijk je uit op de zee. Terras enorm met verschillende zitjes, irrigatiesysteem voor planten. Het zwembad wordt regelmatig gecontroleerd door de eigenaar

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. H. Busch

Dhr. H. Busch

Na vele jaren in Azië en Europa te hebben gewerkt, heb ik mijzelf een ander oord van vrede in Spanje gegund. De verbouwing van het huis is door mijzelf en de tuin en de buitenruimte ontworpen met een focus op wellness nieuw Het resultaat kunt u zelf zien


Andere accommodaties van Dhr. H. Busch

Alle accommodaties weergeven van Dhr. H. Busch

meer informatie

Objectnummer: 279128

Laatst bijgewerkt: 11.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/279128.htm


«Villa Axarquia» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat