Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Groepsaccommodatie Schoorl SRL-1853

Schoorl

Max.  25   gasten
0m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
8  Badkamer
Max. 25  gasten
0m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het terrein van een manege en je kijkt uit over de eerste beboste duinenrij van Schoorl. 
Mogelijkheid tot paardrijden voor alle niveaus. Mountainbiken over een parcour is mogelijk. Mountainbikes en fietsen zijn te huur. Leuke kantine op terrein aanwezig. Deze is helemaal gescheiden van de groepsaccommodatie. Je mag gebruik van maken van de kantine tijdens de openingstijden. Catering beschikbaar op aanvraag.

Een groepsaccommodatie in Noord-Holland met bar

Er is een prachtige verblijfsruimte voor je groep met drie grote eettafels, zithoek met comfortabele banken. Een gezellige bar en een prachtige professionele keuken welke van alle gemakken is voorzien. Je stapt de groepsruimte uit en na een paar stappen (buitenom) ben je bij het slaapgedeelte. Er zijn twee mooi afgewerkte en eigentijdse slaapzalen met ieder een eigen badkamer met vier douches per badkamer. De verblijfsruimte heeft een eigen terras waar genoeg is te zien want de manege is in bedrijf! Let op: om 11 uur dient het rustig te zijn en om 12 uur volledig stil. 

Samen een dagje struinen langs de zee

De groepsaccommodatie ligt vlak bij zee en op 10 minuten fietsen van het centrum van Bergen of centrum van Schoorl met gezellige uitgaansmogelijkheden, restaurants, mooie winkels, musea en zo meer. De kaasstad Alkmaar op 15 minuten en Amsterdam op 45 minuten afstand. In de bossen en de duinen vind je naast kilometerslange ruiterpaden ook gevarieerde wandelroutes, fietspaden en uitdagende parcoursen voor de fanatieke mountainbiker.

Huis huren in Noord-Holland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Schoorl

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Barbecue
Terras

Badkamer

Badkamer 8

badkamer met douche

aparte wc's 4


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Fietsenstalling

Geschikt voor

Groepsaccommodatie
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 25

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Toeristenbelasting: 2.1€ pro Gast, pro Tag

Boekingskosten - Zekerheid & Garantie: 69€ fix


Via het garantiefonds is de aanbetaling van de huursom, welke je hebt voldaan aan de verhuurder, verzekerd tegen faillissement. Mocht we je boeking niet kunnen plaatsen, dan worden deze kosten uiteraard direct geretourneerd.
Klik hier voor de voorwaarden. 



Optionele bijkomende services:

Bedlinnen en badlinnen: 11.5€ pro Stück

Groepsannuleringsverzekering : 0€ fix
Deze verzekering dekt de kosten wanneer je groep-maar ook één of enkele personen van je groep- moeten annuleren. Je dient deze echter direct of binnen 5 dagen af te sluiten en tevens een volledige namenlijst van alle deelnemers te verstrekken aan deelnemersoverzicht@recreatieverzekeringen.nl.  Ik ga ermee akkoord dat de verzekeringskaart van de annuleringsverzekering digitaal aan mij verstrekt wordt. Ik kan deze hier vinden en ik ga akkoord met de inhoud.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.8 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.1 Ligging
3.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gertie v.

3,9
4.5 4 4 4 3

Een prachtige accomodatie voor grote groepen.

J.a.p.m. v.

3,8
4 3.5 4 4.5 3

Ruimte was groot genoeg, leuke inrichting.

Tabitha v.

4,0
4 4.5 4.5 4 3

Het is een prachtig en modern ingericht verblijf met goede faciliteiten. Helaas zag het servies er bij binnenkomst niet heel schoon uit (en was deze met de vaatwasser ook niet zo goed schoon te krijgen). Enkele kruiden (zout, peper) en thee was zelfs al aanwezig bij binnenkomst. Ook een handdoek en een theedoek voor de vaat. De voorzieningen waar heel fijn, mooie omgeving! Perfect om met een groep mensen te verblijven. Helaas grensde de slaapzaal aan de slaapzaal van de andere groepsaccomodatie waar 's nachts veel geluid vandaan kwam. Het contact met de verhuurder was goed. Een hele relaxte en gezellige vrouw met wie goed contact was toen een van de verlichtingen niet goed werkte :) De prijs-kwaliteit verhouding was top!

klaas S.

3,9
3.5 4 3.9 4 4

de omgeving , de ruime keuken , heerlijk slaapzaal, alles ruim

Jan S.

3,8
3.5 3.5 4 4 4

Beste, Wij hebben een geweldig weekend gehad in de accommodatie, mooie locatie, uitstekende faciliteiten. Jammer dat we uiteindelijk niet gebruik konden maken van een paardentrip maar goed dat had te maken met flink wat overgewicht van velen van ons:):). Tot slot dank voor de flexibele en vriendelijke gastvrijheid.

Ilse V.

4,0
3.5 4.5 3.5 4 4.5

Het is een prachtige omgeving en een heel mooi appartement. Het is leuk dat er een tafeltennis tafel staat en er een apart eet-/woongedeelte is. Prettig verblijf, leuke plek!

Jan S.

3,8
3.5 3.5 4 4 4

Beste,

Wij hebben een geweldig weekend gehad in de accommodatie, mooie locatie, uitstekende faciliteiten. Jammer dat we uiteindelijk niet gebruik konden maken van een paardentrip maar goed dat had te maken met flink wat overgewicht van velen van ons:):).

Tot slot dank voor de flexibele en vriendelijke gastvrijheid.

Tabitha v.

4,0
4 4.5 4.5 4 3

Het is een prachtig en modern ingericht verblijf met goede faciliteiten. Helaas zag het servies er bij binnenkomst niet heel schoon uit (en was deze met de vaatwasser ook niet zo goed schoon te krijgen). Enkele kruiden (zout, peper) en thee was zelfs al aanwezig bij binnenkomst. Ook een handdoek en een theedoek voor de vaat. De voorzieningen waar heel fijn, mooie omgeving! Perfect om met een groep mensen te verblijven. Helaas grensde de slaapzaal aan de slaapzaal van de andere groepsaccomodatie waar 's nachts veel geluid vandaan kwam. Het contact met de verhuurder was goed. Een hele relaxte en gezellige vrouw met wie goed contact was toen een van de verlichtingen niet goed werkte :)
De prijs-kwaliteit verhouding was top!


Contactpersoon

Bedrijf CVG BV

De mooiste groepsaccommodatie voor alle groepen Test Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG) is sinds 1992 gespecialiseerd in het verhuren van groepsaccommodaties biedt meer dan 600 vakantiehuizen voor groepen vanaf 8 personen. Groot aanbod van gezellige en volledig ingerichte vakantiehuizen in de provincies van Nederland, maar ook in Duitsland, België en Frankrijk. Boek hier een grote verscheidenheid aan vakantieaccommodaties voor groepen, zoals villa's, boerderijen, landhuizen en herbergen. Verblijf in authentieke vakantiehuizen en beleef een sportieve, gezellige en unieke vakantietijd met familie, vrienden of collega's. Voor grote en kleine groepen Wij hebben groepsaccommodatie voor kleine groepen vanaf 8 personen, 10 personen, 12 personen en 14 personen. Precies goed voor vrienden, familie of kleinere clubs. Maar ook grote groepen van 20 personen of meer vinden in Nederland en de buurlanden de juiste accommodatie voor een groepsvakantie.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 280300

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/280300.htm


«Groepsaccommodatie Schoorl SRL-1853» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven