Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dit huis biedt u een comfortabele en luxe accommodatie voor een ontspannen en zorgeloze vakantie.

Op de begane grond van het huisje zijn gelegen: de woonkamer met open design kitchenette (met oven, koelkast, vaatwasser, diepvriezer, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, oven, 4-pits fornuis, gasfornuis, serviesgoed, vloerverwarming, eettafel), een slaapkamer met tweepersoonsbed (Box-Spring, 200 x 160; Het appartement heeft een badkamer met douche, toilet, wasmachine en droger. De badkamer is uitgerust met Philippe Starck sanitair.

De woonkamer heeft vloerverwarming en uitzicht op de tuin

Het huisje heeft een geavanceerde apparatuur met vaatwasser, magnetron met geïntegreerde grill, digitale televisie met ARD, ZDF, NDR, WDR, SWR, RTL, RTL, Sat1, Arte, DVD speler, stereo set, gratis gebruik van WLan Internet (10Mbit/s), wasmachine en droger.

Via de openslaande deuren naar de achterzijde van het huis komt u op het grote, zonnige terras op het zuiden en de tuin die omgeven is door planten.

Het appartement is geschikt voor 5 personen (en 1 baby) en heeft een moderne badkamer met douche (begane grond). De douche is tevens voorzien van vloerverwarming, wastafelspiegel, douche (gelijk met de vloer) en wasmachine, wasdroger en kinderstoel

Op de bovenverdieping bevinden zich: 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (Box-Spring, 200 x 80; kledingkast) en er is een wastafel. De aangrenzende video biedt extra speelruimte voor kinderen, met televisie en een slaapbank (200 x 80) voor één persoon. In de slaapkamer

Recreatie : De kinderen hebben veel speelruimte in de grote tuin (415 m2). Aut het park zijn speeltuinen met tafeltennis en waterspelen. De hoogste klimduinen van Nederland en vele bijzondere activiteiten van de bosbouw in Schoorl. Schattenjacht spelletjes (Hargen). MIdgetgolf (Bergen). Overdekt zwembad (Bergen) Skigebied Il Primo (Bergen). Mountainbikeroute door het bos en de duinen (bergen)

Onze dames- en herenfietsen (2) met 2 kinderzitjes zijn gratis te gebruiken

Kinderstoel aanwezig.

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 50 km Schiphol

50 km

Station 8 km Alkmaar Station

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt aan de rand van het Nationaal Park Schoorlse Dünen vlakbij de prachtige kust van Bergen, Schoorl en Camperduin in het park Buiten Bergen. Bergen en Schoorl zijn gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken door de centrale ligging van het vakantiehuis. Camperduin, Groet en Alkmaar zijn goed bereikbaar met de auto. De naam van het vakantiehuis 'Gili' is afgeleid van 'Gili' eiland in het Balimeer bij Lombok. Het eiland is een oase van rust en ruimte in een prachtige natuurlijke omgeving. U vindt dezelfde ruimte en rust in het appartement en in de omgeving.

Omgeving: Strand, Duin, zee en achterland: Bij Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Hargen en Camperduin zijn er strandopgangen die per auto bereikbaar zijn. De trap bij Schoorl aan Zee is alleen toegankelijk voor fietsers. Je beloont jezelf! Het nationaal park "Schoorlse Duinen" is het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust. Het bestaat uit bijna 1900 hectare naaldbos, stuifduinen, stuifduinen, heidevelden, moerassen en weelderig begroeide duinrand. Mooie wandel- en fietsroutes slingeren zich een weg door het duin- en polderlandschap.

Ook de ontdekking van het achterland is de moeite waard. Het historische Alkmaar is een gastvrije winkelstad. Bij Schoorl kunt u over de middeleeuwse Westfriese ringdijk rijden en genieten van het uitzicht. Op korte rijafstand liggen de charmante IJsselmeerstadjes Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.

Restaurants, kunst: In Bergen en Schoorl vindt u 30 restaurants: Bergen is een gezellige plaats met veel restaurants, winkels, galeries en enkele musea. Bergen is van oudsher een 'kunstenaarsdorp' dat ook de hedendaagse kunstwereld aantrekt. Al in de vorige eeuw werd de 'Bergense School' opgericht, een kunststroming waaraan veel schilders, beeldhouwers en auteurs zich in de loop der jaren hebben gewijd. Van Bergen naar Schoorl kunt u gemakkelijk buiten de gebaande paden fietsen. Schoorl is een rustiger dorp. Er is een steil klimduin direct in het gezellige centrum. Het informatiecentrum aan de rand van het dorp met tentoonstellingen over de fauna en flora van de duinen is een bezoekje waard. Watersportliefhebbers kunnen aanleggen bij de open zee en de duinen in de haven van Hargen. Tijdens de zomermaanden is het dorp het toneel van een overvloed aan evenementen, zoals het zeil-, surf- en strandevenement 'Hargen on Sail'.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 125
Aanbetaling: 25 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting is € 1,85 per persoon per nacht

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Stornierung der Buchung nach Anzahlung der Miete bekommen Sie nichts zurückerstattet. Bei einer Stornierung der Buchung bis 4 Wochen vor dem Check-in ist die Hälfte der gesamten Miete fällig, sofern das Haus nicht noch vermietet werden kann. Bei Stornierung der Buchung innerhalb von 4 Wochen vor dem Check-in ist die volle Miete fällig und erhalten Sie keine Erstattung. Wir verwenden die Allgemeinen Geschäftsbedingungen, die Ihnen bei der Buchung zugesandt werden.

meer informatie:

Ons vakantiehuis wordt al 10 jaar te huur aangeboden via de website van Fewo Vanwege de hoge meerkosten die Fewo Direct aan de huurder in rekening brengt, hebben wij de samenwerking in december 2018 beëindigd. Onze gasten waarderen ons huis met 5 sterren.
Wij hopen dat u ook kunt genieten van ons vakantiehuis Gili en heten u van harte welkom.

Let op het volgende: Helaas is de automatisch aangegeven prijs voor een Midweek (maandag t/m vrijdag) niet correct. De website berekent de midweekprijs te duur. Kom meer te weten over de juiste en betaalbare prijs op Gaby, of 0031641164330


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. G. Kievitsbosch

Mevr. G. Kievitsbosch

Ik heet u van harte welkom op deze pagina en beantwoord uw vragen en help u met uw boeking. Wij heten u van harte welkom in ons prachtige vakantiehuis Gili in een van de mooiste gebieden van Nederland.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 182732

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 5 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/182732.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven