Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement in Landhaus mit See

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Vakantie op een prachtig gerenoveerde boerderij in een natuurlijke idylle omgeven door natuur en dieren - Idylle puur!!! Slechts ongeveer 1,5 uur van Basel of Freiburg i.B.. Laat uw ziel bungelen op deze heerlijke plek op aarde waar de natuur en de dieren nog de lakens uitdelen.

De flat Douglas fir is nieuw gebouwd in het voorjaar/zomer 2020. Het werd liefdevol ingericht met lokaal, onbehandeld Douglas- en sparrenhout. Het straalt een huiselijk karakter uit in chaletstijl. De flat biedt plaats aan 4 personen. Het bestaat uit 2 eenpersoonsbedden van 90 x 200 cm, een alkoof (ingebouwd bed onder het schuine dak) van 160 x 200 cm, een kleine keuken met koelkast, gootsteen, keramische kookplaat, micro grill etc. en een mooie, moderne badkamer die is uitgerust met Italiaanse douche, wastafel, toilet en raam. In het appartement is er een grote kleerkast, een hal met spiegel, kapstok en schoenenrek en een comfortabele zithoek met 2 fauteuils en salontafel.
Veel licht stroomt de gezellige flat binnen. Enerzijds door een groot dakraam, anderzijds door een ander groot raam en het raam in de toegangsdeur.
De flat heeft een groot balkon van ca. 30m2 dat voorzien is van een tuintafel voor 4 personen en een parasol. Het appartement ligt op de eerste verdieping en heeft een eigen ingang. Het wordt verwarmd door centrale verwarming en kan daarom het hele jaar door worden geboekt. Wi-Fi is gratis beschikbaar voor alle gasten.

Het grote pand op een afgelegen locatie heeft een eigen natuurlijk meer waar u kunt zwemmen en varen. Vissen is toegestaan op aanvraag. Een houten platform met ligstoelen nodigt u uit om te zonnebaden. De absolute rust van deze magische plek zal voor u onvergetelijk blijven.
Veel groene zones rond het huis met ligstoelen en meer tuintafels en tuinbank nodigen u uit om te blijven hangen. Er is ook een open haard voor een barbecue of gewoon om rond het vuur te zitten. Vanuit het appartement kijkt u direct uit op de weilanden van de dieren (paarden, geiten).

Het appartement kan zowel in de zomer als in de winter gehuurd worden. Het heeft een heel bijzondere charme in de winter, vooral tijdens de kerstperiode wanneer het met veel liefde is versierd. Verschillende kleinere skigebieden kunnen worden bereikt in +/- 40 minuten met de auto. Ballon d'Alsace, La Bresse, Gérardmer, Gazon Rouge, Ventron enz.

Slaapplaats

Slaapkamers
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Tweepersoonsbed (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.08 km

0.08 km

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 120 km Basel-Mulhouse

120 km

Station 20 km Lure

20 km

Snelweg-afrit 20 km Sortie 16, Mélisey, Le Thillot

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement ligt midden in de natuur in een landhuis op een afgezonderde locatie met 12 hectare grond.

Prachtige wandel- en fietspaden in de ongerepte natuur met vele meren grenzen direct aan het terrein. Het is op een wandeling meer kans om dieren tegen te komen dan mensen.

Het dichtstbijzijnde gehucht (La Mer) ligt op 1,5 km afstand en het dichtstbijzijnde dorp (Faucogney) op 4 km. In Faucogney zijn er: toeristenbureau, apotheek, dokter, bakker, slager, Duitse bierwinkel, kleine winkel, postkantoor, geldautomaat, restaurant, autogarage, kerk enz. In de zomer is er elke zaterdag van tot uur een markt met lokale producten in het mooie historische stadje Faucogney.

In Mélisey (10 km) is er een grote Belgische supermarkt (COLRUYT) met een leuke groenteafdeling en verkoop van vers vlees. Ook diverse andere winkels zoals bakkerij, apotheek, slagerij, bloemenwinkel, café zijn gevestigd in het kleine stadje Mélisey dat aan de rivier de Ognon ligt. Er zijn ook verschillende restaurants in Mélisey. Niet ver van Mélisey is er een heel mooi zwembad met een glijbaan voor de kinderen. U kunt ook genieten aan de nabijgelegen rivier.
Woensdagochtend is er markt in Mélisey.

In ongeveer 30 minuten met de auto bereikt u het mooie stadje Luxeuil-Les-Bains waar een thermaal bad is en verschillende restaurants u uitnodigen om te dineren. In de zomer is er een avondmarkt met regionale producten, muziek etc.

Er zijn verschillende excursiemogelijkheden voor jong en oud

Faucogney-et-La Mer ligt aan de voet van de Saon Vosges in de regio Milles Etangs (regio van 1000 vijvers). Het behoort tot de regio Bourgogne et Franche Comté en is gelegen in de Haute Saône. Fietsen (ook e-bikes) kunnen worden gehuurd bij het VVV-kantoor in Faucogney en in Mélisey.

Je zou nog veel meer kunnen schrijven, maar het beste is om ons natuurparadijs zelf te komen bekijken! Hier is de natuur nog intact. Vossen, wilde konijnen, herten, reeën, dassen, wilde zwijnen, eekhoorns, grijze en grote witte zilverreigers, wilde eenden - dit alles kan worden waargenomen in de regio.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Een verblijf van minder dan 4 nachten is mogelijk in overleg, maar wij rekenen een schoonmaaktoeslag van EUR 60,00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Annullationsbedingungen: Wir empfehlen Ihnen in jedem Fall den Abschluss einer Annullationskostenversicherung. Bei einer Annullation stellen wir folgende Annullationsgebühren in Rechnung: Vom Buchungszeitpunkt bis 42 Tage vor Ferienbeginn 20% des Mietpreises, 41 bis 15 Tage vor Ferienbeginn 50 % des Mietpreises 14 – 8 Tage vor Ferienbeginn 70 % des Mietpreises, ab dem 7. Tag vor Ferienbeginn bis zum Tag der Miete oder bei Nicht- oder nur Teilbenutzung des Zimmers werden 100 % des Mietpreises in Rechnung gestellt. Im Falle gesetzlicher Bestimmungen bzgl. Corona erfolgen keine Annullationsgebühren. Diese gesetzlichen Bestimmungen enthalten ausschliesslich Lockdowns, Grenzschliessungen und Quarantäne bei Rückreise. Eine Quarantäne infolge Zusammentreffen mit einer Covid positiv getesteten Person oder eigener Covid-Erkrankung sind von einer kostenlosen Annullation ausgenommen.

meer informatie:

Uw gastheren zijn een Zwitsers echtpaar met hun dierenvrienden die van natuur en rust houden.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wenst. We kijken ernaar uit van u te horen!

U kunt meer beoordelingen vinden op de Franse website:
gites.fr/gites_appartement-douglasie-dans-une-ferme-avec-etang-prive_faucogney-et-la-mer_64865.htm


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2021

Petra H. uit Ludwigshafen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is waar de zielen graag bungelen! Rust en ruimte met vijver, weilanden, bossen en wandelpaden

Een prachtig aangelegd terrein met een kleine vijver, met weilanden, ligstoelen, zitjes in de schaduw en open haarden biedt ruimte voor rust en diverse buitenactiviteiten direct op het terrein. Van daaruit kunnen ook talrijke wandelingen worden gemaakt (gemarkeerde rondwandelingen - voor de verder weg gelegen routes heeft u een auto of fietsen nodig). De flat is liefdevol ingericht en zeer goed onderhouden. De eigenaren/verhuurders zijn vriendelijk en behulpzaam en zijn blij als andere mensen kunnen genieten van wat zij hebben gecreëerd op dit uitgestrekte landgoed met paarden, geiten, katten en een leuke hond. Als u op zoek bent naar rust en stilte, dicht bij de natuur en veel ruimte om u heen, zult u zich daar zeer op uw gemak voelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2021

Katrin S. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Huis aan het meer

We hadden het genoegen om Denise en Urs een week te gast te hebben in augustus 21. Wat een prachtige plek op aarde. Een liefdevol ontworpen en onderhouden klein (nou ja, zo klein is het niet) landgoed, met een eigen zwemmeer (je krijgt een gratis veenbad :)). Tijdens uw ontdekkingstocht zult u verschillende katten ontmoeten - Maxli kwam graag op bezoek -, de hond Trixi- de trouwe metgezel van Urs en Denise, die graag komt knuffelen, de paarden Tharanis, Midway, Nissan en Nina en de drie geiten. De Stadelmannschildpad leeft er ook, en met een beetje geluk kun je hem vinden. We verbleven in het appartement Douglas fir en hadden alles wat we nodig hadden. Er werden gratis waterflessen verstrekt en de chocolade en chips smaakten heerlijk. Ik wil ook de broodjesservice van de plaatselijke bakker noemen, heerlijk zeg. De bedden waren geweldig, alles was zeer schoon, gezellig en ingericht met kleine mooie details. We waren met z'n vieren en twee tienermeisjes. En ja, we kunnen met z'n vieren in één grote kamer. De bedstee is supergezellig. De gastheren zijn twee geweldige mensen met het hart op de juiste plaats. Altijd met een glimlach op hun gezicht, niet opdringerig, maar altijd paraat als we vragen hadden en konden terugvallen op hun voorkennis. We voelden ons volledig op ons gemak en zullen de tijd met Denise en Urs in een prachtige positieve herinnering bewaren. Vriendelijke groeten van K., J., S., F.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Augustus 2020

Cathrin B. uit Wangen

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Idylle dicht bij dieren en natuur

De nieuwe flat Douglas fir is zeer liefdevol en hoogwaardig ingericht. Je kunt je hier zeker thuis voelen en de bedden zijn ook zeer comfortabel. De boerderij is fantastisch rustig gelegen bij het bos en boven een klein zwemmeer. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en openhartig en laten je delen in hun leven en werk met de dieren. Ze waren ook geweldig in het betrekken van onze kinderen, dus het was een paradijs van rust, dieren en natuur voor ons allemaal.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen

Juli 2020

Regine uit Basel

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Rust, prachtige natuur, geweldige gastheren - pure ontspanning!

Een prachtige plek midden in een natuurgebied, bijzonder rustig en bij uitstek geschikt als uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten. Een paradijs om te verblijven en actief te zijn. Denise en Urs zijn geweldige gastheren, nogmaals bedankt voor de heerlijke dagen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. D. Stadelmann

Mevr. D. Stadelmann

Wij zijn een Zwitsers echtpaar van in de 60 dat geniet van de rust en de natuur met onze dieren op dit prachtige landgoed met een eigen zwemmeer Wij verheugen ons erop gasten te mogen verwelkomen die zich prettig voelen in de stilte en eenzaamheid, de natuur respecteren en tot rust willen komen tijdens hun verblijf.


Andere accommodaties van Mevr. D. Stadelmann

Alle accommodaties weergeven van Mevr. D. Stadelmann

meer informatie

Objectnummer: 284124

Laatst bijgewerkt: 16.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284124.htm


«Appartement in Landhaus mit See» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven