Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Deluxe Zimmer in Landhaus mit See

Faucogney-et-La Mer

Max.  2   gasten
28m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
28m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Vakantie op een gerenoveerde boerderij in een idyllische natuurlijke omgeving. Doe nieuwe energie op in de stilte van de natuur en laat uw ziel bij ons bungelen.

Geniet van de rust en afzondering in onze comfortabele en gezellige kersenboomkamer (Chambre Merisier), omgeven door weilanden, bossen en meren en wandel- en fietspaden direct voor de deur. Natuur, rust en dieren wachten op u in dit natuurparadijs.

De Chambre Merisier met zijn grote balkon en buitenzitje is nieuw gebouwd in de zomer van 2021. Het ligt op een particuliere boerderij in de Zuidelijke Vogezen in de "Région des Mille Etangs" (regio van de 1000 meren) in de Franse Zuidelijke Vogezen, op ongeveer 1,5 uur rijden van Basel en Freiburg i.B..
Het huis is gebouwd volgens de bouwbiologie (natuurlijke kalkpleister) en veel onbehandeld hout. De ca. 28m2 grote kamer biedt plaats aan 2 personen. Het heeft een tweepersoonsbed van massief kersenhout van 160x200 (met 2 matrassen), 2 nachtkastjes, een zeer grote ladekast, een kledingkast met ingebouwde spiegel, een klein bureau met stoel, een zithoek en een extra grote spiegel. Het interieur is gemaakt van sparrenhout en de meubels zijn gemaakt van kersenhout. De vloer is gelegd met een prachtig kersenparket. Een ruime, moderne badkamer met Italiaanse douche, WC, wastafel, badkamermeubel met spiegel en raam maken ook deel uit van deze luxe kamer. Ontspan op het eigen balkon van ca. 20m2 met middag- en avondzon of op het grote buitenzitje op de begane grond dat gedeeld wordt met de gasten in de aangrenzende flat. Op het grote grasveld staat een open haard, verdere zitjes, ligstoelen enz. De plaats is de hele dag zonnig.
Het ontbijt (koffie of thee, brood, boter, jam, kaas, fruit, vruchtensap, yoghurt) is bij de prijs inbegrepen en wordt naar uw kamer gebracht.

Vanuit het uitzicht op de kamer ziet u onze paarden- en geitenweide en de ongerepte natuur en verder naar achteren ook het zilversparrenbos.
Het grote privéterrein omvat een meer van 8000m2 om in te zwemmen en te varen. Vissen is toegestaan op aanvraag. Een steiger met ligstoelen en parasol nodigt uit tot zonnebaden. Hier kunt u echt uw ziel laten bungelen. De absolute rust van deze magische plek is onvergetelijk.

De Kersenboomkamer kan zowel in de zomer als in de winter gehuurd worden. Het heeft ook een heel bijzondere charme in de winter, vooral tijdens de kerstperiode wanneer het met veel liefde is versierd en een heel speciaal tintje heeft. Verschillende kleinere skigebieden kunnen worden bereikt in +/- 40 minuten met de auto. Ballon d'Alsace, La Bresse, Gérardmer, Gazon Rouge, Ventron etc.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.001 km

0.001 km

Meer 0.001 km

0.001 km

Skilift 35 km

35 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 120 km Basel

120 km

Station 20 km Lure

20 km

Snelweg-afrit 20 km

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het plateau van de 1000 vijvers (Région des milles étangs) ligt in de zuidelijke Vogezen. Het is een prachtig natuurgebied dat jaren geleden is ontstaan door het terugtrekken van de laatste gletsjers van de Vogezen. Reeds in de 11e eeuw begonnen monniken veel van deze meren af te dammen en te gebruiken voor de visteelt. De regio van de Mille Etangs geldt dus als beschermd gebied voor bedreigde dier- en plantensoorten. Het maakt deel uit van het Natura 2000-netwerk van beschermde gebieden van de Europese Unie.
Faucogney-et-La Mer is een kleine gemeente met ongeveer 600 inwoners in het departement Haute-Saône in de regio Bourgogne-Franche-Comté. Het behoort tot het arrondissement Lure en het kanton Mélisey
La Mer is een klein gehucht. Tussen het stadje Faucogney en het gehucht La Mer ligt ongeveer 5 km. Ons landhuis ligt tussen de twee plaatsen op het hoogste punt (ca. 580 meter boven de zeespiegel) op een hoog plateau op een goede km van La Mer.

In Faucogney vindt u: toeristenbureau, apotheek, dokter, bakkerij, slagerij, Duitse bierwinkel, kleine kruidenierswinkel, postkantoor, geldautomaat, restaurant, autogarage, kerk, enz. In de zomer is er elke zaterdag van 16u tot 20u een markt met streekproducten in het mooie historische stadje Faucogney.

In Mélisey (10 km) is er een grotere Belgische supermarkt (COLRUYT) met een mooie groenteafdeling en verkoop van vers vlees. Er zijn ook verschillende andere winkels, zoals een bakker, apotheek, slagerij, bloemenwinkel en café in het stadje Mélisey, dat aan de rivier de Ognon ligt. Er zijn ook verschillende restaurants in Mélisey. Niet ver van Mélisey is een mooi gelegen zwembad met een glijbaan voor de kinderen. U kunt zich ook vermaken bij de nabijgelegen rivier.
Er is markt in Mélisey op woensdagochtend.

In minder dan 30 minuten met de auto bereikt u het mooie stadje Luxeuil-Les-Bains waar een thermaal bad is en diverse restaurants u uitnodigen om te dineren. In de zomer is er op dinsdagavond een markt met streekproducten, muziek, enz.

Er zijn verschillende excursiemogelijkheden voor jong en oud

Fietsen (ook e-bikes) kunnen worden gehuurd bij het toeristenbureau in Faucogney en in Mélisey.

Ook in de winter heeft de streek zijn eigen bijzondere charme. Niet ver weg (ca. 45 minuten met de auto) zijn er vele kleinere skigebieden zoals La Bresse, Ventron, Gazon-Rouge, Ballon d'Alsace etc. met skiliften, sneeuwschoenpaden, langlaufloipes etc

Belfort, Besançon, Montbéliard, Epinal, Remiremont, Gérardmer, Mulhouse, Nancy, La Bresse zijn excursiebestemmingen die in +/- 1 uur kunnen worden bereikt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Skiën
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bij boeking voor slechts één persoon wordt de dagprijs met acht euro verminderd (ontbijt inbegrepen voor 2 personen)

Annuleringsvoorwaarden:

  • Annullationskonditionen: Bei einer Annullation stellen wir folgende Annullationsgebühren in Rechnung: Vom Buchungszeitpunkt bis 42 Tage vor Ferienbeginn 20% des Mietpreises, 41 bis 15 Tage vor Ferienbeginn 50 % des Mietpreises 14 – 8 Tage vor Ferienbeginn 70 % des Mietpreises, ab dem 7. Tag vor Ferienbeginn bis zum Tag der Miete oder bei Nicht- oder nur Teilbenutzung des Zimmers werden 100 % des Mietpreises in Rechnung gestellt. Im Falle gesetzlicher Bestimmungen bzgl. Corona erfolgen keine Annullationsgebühren. Diese gesetzlichen Bestimmungen enthalten ausschliesslich Lockdowns und Grenzschliessungen. Eine Quarantäne infolge Zusammentreffen mit einer Covid positiv getesteten Person oder eigener Covid-Erkrankung sind von einer kostenlosen Annullation ausgenommen.

meer informatie:

Uw gastheren zijn een Zwitsers echtpaar met hun dierenvrienden die van de natuur en de rust houden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Maikel V. uit Amersfoort

5,0
5 5 5 5 5

Rust, natuur en luxe.

Bovenop een heuvel met veel bos in de omgeving en aan een meer hebben wij 5 nachten in 'Chambre Merisier' overnacht inclusief ontbijt. Denise en Urs ontvangen je zeer gastvrij en hebben van deze locatie iets unieks gemaakt. Als je voor rust, natuur en een beetje luxe gaat is dit 'the place to be'. De luxe zit hem in het ontbijt en de keurig afgewerkte kamer met terras. Omdat deze kamer geen keuken heeft hadden wij een klein elektrisch kookplaatje mee wat voor ons zeer goed werkte. Wij waren enigszins huiverig voor insecten, maar dat bleek niet nodig. Wij vinden deze locatie met de katten, hond, geiten, paarden en een schildpad uniek en Denise en Urs mogen trots zijn op deze locatie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. D. Stadelmann

Mevr. D. Stadelmann

Wij zijn een Zwitsers echtpaar van in de 60 dat geniet van de rust en de natuur met onze dieren op dit prachtige landgoed met een eigen zwemmeer Wij verheugen ons erop gasten te mogen verwelkomen die zich prettig voelen in de stilte en eenzaamheid, de natuur respecteren en tot rust willen komen tijdens hun verblijf.


meer informatie

Objectnummer: 361888

Laatst bijgewerkt: 19.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/361888.htm


«Deluxe Zimmer in Landhaus mit See» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven