Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

FHEMP106-Casa del Sol HUTG - 000

Empuriabrava

Max.  6   gasten
125m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
125m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gerenoveerde, ruime en goed uitgeruste vakantiewoning (max. 5-6 personen) met apart appartement (max. 3-4 personen), zwembad (ca. 7 x 3m) en bootligplaats van ca. 12m, heeft centrale airconditioning (warm/koud). De accommodatie is gelegen in Empuriabrava, sector Noguera. Het strand met zijn mooie promenade, de restaurants en winkels liggen op ongeveer 1500-2000 m afstand, bereikbaar met de auto in 5 min., te voet ongeveer 20 min., met de fiets ongeveer 10 min.

Bij het vakantiehuis hoort een ca. 7 x 3 m groot zoetwaterzwembad, een groot zonneterras aan het zwembad, evenals 2 verdere terrassen aan het kanaal, met uitzicht op het zeewaterkanaal en de aanlegplaats voor de boot van ca. 12 m. Bij het zwembad zijn 4 ligbedden en een zonnezeil. Op het grote terras met uitzicht op het kanaal heeft u de mogelijkheid om 's morgens te ontbijten of 's avonds in de schemering te genieten van een goed glas wijn. Ook hier zijn 2 ligstoelen beschikbaar.

Het hoofdhuis en het appartement zijn uitgerust met Frans-Duitse satelliet TV. De keuken in het hoofdhuis is volledig ingericht, met vaatwasser, oven, keramische kookplaat, magnetron, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het prachtige terras met uitzicht op de gracht. Het hoofdhuis heeft 3 slaapkamers: 1 tweepersoonskamer met een bed van 180 x 200m, 1 kamer met een bed van 160 x 200m en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden van 90 x 200m. Verder zijn er 2 doucheruimtes met raam.

Vanuit het hoofdhuis komt u bij een opslagruimte. Hier staan 4 fietsen ter beschikking voor de gasten, 2 staande grills voor een mooie barbecue-avond, evenals een grote koel/vriescombinatie en een wasmachine.

Het appartement heeft een aparte ingang, met een klein buitenterras, kleine keuken, volledig ingericht maar zonder vaatwasser, woon-eetkamer met Frans-Duitse satelliet TV, 1 douchekamer met raam en 2 slaapkamers met een bedmaat van ca. 160 x 200 m.

Opmerking: De hoofdwoning en het appartement zijn voorzien van centrale airconditioning (warm/koud) en beveiligd met een alarmsysteem.

Opmerking: In het hoogseizoen kan het appartement niet apart gehuurd worden zonder de hoofdwoning.
De hoofdwoning kan in deze periode apart gehuurd worden, zonder appartement of de hoofdwoning met appartement.

In het voor- en naseizoen kan het appartement worden gehuurd zonder de hoofdwoning.

Door een ondoorzichtige afdekking op het hek/muur (naar de straat toe) is het pand niet zichtbaar.
Licentie- of registratienummer: HUTG/000

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Kingsize bed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (160x200 cm)
Slaapkamers 5
Kingsize bed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Het mooie, brede en kindvriendelijke zandstrand is met de auto in ongeveer 5-10 minuten te bereiken, evenals het centrum met zijn bars, restaurants en winkels.

De dichtstbijzijnde winkels en restaurants bevinden zich op ca. 700m in de "Alberes Comercial" of de supermarkt in de Puigmal.

De supermarkten Lidl, Aldi en Mercadona zijn in ongeveer 5 minuten met de auto te bereiken.
In de nabije omgeving van Empuriabrava zijn er veel goede en deels traditionele restaurants met een mediterrane en internationale keuken.

De Costa Brava is de kust die de meeste bewondering en verbazing wekt. Het is de thuisbasis van toeristische centra en ongerepte landschappen, zoals de Cap de Creus en Aiguamolls de l`Empordá Natuurparken en, naast Empuriabrava, andere plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken: Rozen, Canyelles Petit, Cadaques, Port de la Selva, Llança, L`Escala, L`Estartit, Sant Martí - Ruines d`Empuries, Medes Eilanden, Peradellada, het klooster van de Montserrat, het Dalí Museum en het huis en atelier van Dalí in Portlligat. Onderweg ziet u de landschappen en het werk van de briljante schilder die zichzelf goddelijk noemde.

Activiteiten
Op minder mooie dagen is het Vlinderpark in Castello d`Empuries een echte aanrader.

Empuriabrava en haar omgeving bieden een breed scala aan sportieve activiteiten, of het nu in het water, op het land, in de lucht of in de bergen is.

Langs de hele kust zijn er mogelijkheden voor kidesurfen, windsurfen, jetskiën, duiken, parachutespringen, golf, minigolf, tennis, quart tours / excursies, golfslagbad, parachutespringen, berg- en kustwandelingen, skiën (tot april) en nog veel meer.

In La Molina of Andorra zijn er zeer mooie skigebieden waar u tot april kunt genieten van het skiën. Vanaf Empuriabrava duurt het ongeveer 2-3 uur om er te komen. Een dagje skitocht is dus ook de moeite waard.

De toeristische centra bieden talrijke stedentrips aan, bijvoorbeeld naar Barcelona, Lloret de Mar of het klooster van Montserrat.

Elke zaterdag is er in Empuriabrava, aan de strandweg, een populaire en kleurrijke markt.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 700
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Kann das Mietobjekt nicht zum vereinbarten Zeitpunkt übernommen werden, z.B. infolge erhöhten Verkehrsaufkommens, Streiks usw. oder aus persönlichen Gründen, bleibt der gesamte Mietpreis geschuldet. Gleiches gilt, wenn Sie als Vertragspartner das Mietobjekt frühzeitig verlassen! BEI REISERüCKTRITT / STORNIERUNG GELTEN FOLGENDE ENTSCHäDIGUNGSBETRäGE: EINE STORNIERUNG IST IN SCHRIFTLICHER FORM EINZUREICHEN, DIE BEREITS GELEISTETE ANZAHLUNG VERFäLLT. Siehe AGB´s auf

meer informatie:

Voor speciale feesten, ronde verjaardagen, huwelijksverjaardagen of dergelijke kan tegen een passende vergoeding een maaltijd, bloemstuk, taart, excursies, kinderoppas of catering worden georganiseerd.

Om te ontspannen en te genieten van uw eerste vakantiedag, doen wij de eerste boodschappen en vullen we de koelkast voor u bij. In overleg en tegen betaling.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Diana Stingl-Wagner , El Domicilio
Mevr. D. Stingl-Wagner

Mevr. D. Stingl-Wagner

Sinds 2008 zijn we met succes actief als verhuurbedrijf in Empuriabrava. Met ons professionele en competente werk dragen wij bij aan de tevredenheid van onze klanten. Wij zorgen vooraf voor alle noodzakelijke en organisatorische zaken, zodat u zich op de dag van aankomst op uw gemak voelt. Wij zijn ook tijdens uw verblijf beschikbaar voor eventuele vragen of problemen die zich voordoen, die snel zullen worden opgelost. Bij ons geniet u van een ontspannen, zorgeloze en ongecompliceerde vakantie in Empuriabrava en omgeving.


Andere accommodaties van Mevr. D. Stingl-Wagner

Alle accommodaties weergeven van Mevr. D. Stingl-Wagner

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 284318

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284318.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven