Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Gecko

Tourrettes

Max.  6   gasten
135m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
135m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Deze prestigieuze en volledig omheinde woning (automatische poort) is ideaal gelegen op een perceel van bijna 5000 m2 met een prachtig uitzicht op het kasteel van Tourrettes. Het staat tot uw exclusieve beschikking tijdens uw verblijf. Met iets minder dan 140m2 woonoppervlak zijn er twee mooie slaapkamers (waarvan één met balkon) en twee en-suite badkamers. Twee extra slaapmogelijkheden zijn beschikbaar en kunnen worden toegevoegd.
De woonkamer en aangrenzende eetkamer en de volledig uitgeruste keuken laten niets te wensen over. Het huis heeft een enorm buitenterras (gedeeltelijk overdekt) en extra luifel schaduw. Het grote zwembad met buitendouche (10 x 5 x 2,2m) zorgt voor voldoende verkoeling en ontspanning. Een ruime tuin met deels exotische planten alsmede de jeu de boules baan grenzend aan het terras zorgen voor plezier, beweging en voldoende afwisseling. De omgeving is rijk aan deels historische bezienswaardigheden en biedt een groot aantal snel bereikbare restaurants van alle categorieën, supermarkten en vele andere winkelmogelijkheden en artsen. Twee restaurants in Tourrettes liggen op loopafstand van iets minder dan 700m.
Voor liefhebbers van golf ligt de Terre Blanche-baan van SAP-oprichter Dietmar Hopp, onlangs uitgeroepen tot een van de beste Europese golfbanen, binnen handbereik.
Uitstapjes naar de kust bij Cannes, Frejus, St. Raphael, Theoule enz. liggen op iets meer dan 30 minuten rijden. Het vliegveld van Nice ligt op 50 minuten afstand.
Villa Gecko heeft natuurlijk TV, Internet/Wifi (Glasfiber 400 mbit/s) en kan het hele jaar door gehuurd worden (afhankelijk van beschikbaarheid). Een Weber gasbarbecue van het nieuwste ontwerp kan ook worden gereserveerd.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 25 km

25 km

Meer 6 km

6 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 58 km Nizza

58 km

Station 29 km Cannes

29 km

Snelweg-afrit 16 km Nr. 36 oder Nr. 39

16 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Gecko ligt aan de rand van Tourrettes, ongeveer 17 km in vogelvlucht van de zee in de schilderachtige omgeving van de dorpen Callian, Montoraux, Fayence en Seillans (lid van de lijst van de mooiste dorpen van Frankrijk). Het meer Lac de Saint-Cassien ligt op slechts enkele kilometers afstand en biedt een verscheidenheid aan wandel- en vrijetijdsactiviteiten. De luchthaven van Nice is in ongeveer 45-50 minuten te bereiken. Cannes, Frejus en St. Raphael zijn op ongeveer 30 minuten afstand. Golfliefhebbers, mountainbikers, racefietsers, zweefvliegers, paragliders, watersporters en wandelaars komen aan hun trekken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 900
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • If it should not be possible to sublet the property, we will withhold 80% of the rental price for the services not used. Often it is still possible to sublet 4 weeks prior to the arrival date. In the event that a rental is possible, the proceedings will of course be offset against the rental price. In addition, if you withdraw from the contract, a fee of € 250 will always be retained as compensation for expenses incurred. We recommend our guests to take out travel cancellation insurance. This can be booked inexpensively through your insurance broker or over the Internet or at various automobile clubs.

meer informatie:

Op verzoek kunnen individuele aanbevelingen voor dagtochten, wandelingen en sightseeing worden geregeld.
In het bijgebouw zijn in totaal 3 slaapkamers plus een geïmproviseerde slaapkamer beschikbaar en bieden slaapgelegenheid voor maximaal 5-7 personen.
1 slaapkamer in het hoofdgebouw met een tweepersoonsbed in massief hout en een en-suite badkamer met bad en douche en een prachtig uitzicht.
1 slaapkamer in het hoofdhuis met een tweepersoonsbed in massief hout en een en-suite badkamer met grote douche en balkon/vrije zitplaats en prachtig uitzicht.
1 kleine slaapkamer in het hoofdgebouw voor 1 persoon.
1 extra slaapkamer in de bijlage met 2 extra bedden.

Naast de 2 badkamers, elk met een douche (1 x met bad), is er een gastentoilet en een buitendouche bij het zwembad.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-02-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Sander, Karin, Pepijn, Timo & Sjors H. uit Utrecht

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Van harte aanbevolen

Wat een geweldige tijd hebben we gehad in het Gecko huis! Het heeft een mooi uitzicht, goede WiFi en is absoluut zeer goed uitgerust.
We verbleven van 8-22 juli 2023 en het was een warme periode met temperaturen ver boven de 30 graden. Dus het zwembad was een heel plezier :-). Vooral de grootte en de diepte van 2,2 m is fijn!

De buurt is ook leuk, hier zijn wat suggesties:
-Tourrettes zelf natuurlijk
-Seillans (genoemd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk)
-Pont des Tuves (ruig wandelpad)
-Pont de Mons (het lijkt erop dat je vanuit Saint-Cézaire kunt lopen, maar wij reden de zeer kleine D656, parkeerden de auto langs de weg net na de haarspeldbocht en liepen terug 400 meter en volgden vervolgens het ruige wandelpad). Je kunt zelfs in het water onder de brug spatten en we waren zelfs de enige mensen daar).
-de kustweg van Saint-Raphaël naar Mandelieu / Cannes (dank aan fam O'Carroll)
-La Gloire de Mon Père, restaurant in Seillans (reserveer van tevoren)
-Le Vol à Voile, restaurant aan de voet van het vliegtuig in Fayance

Heel erg bedankt familie O'Carroll voor het warme welkom en afscheid. Het was een genoegen om jullie te ontmoeten en we voelden ons zeer welkom!
We zijn niet het type mensen dat twee keer naar dezelfde plek komt, maar Gecko en jullie hebben ons hart gestolen en we zouden graag terugkomen.

Januari 2023

Manfred K. uit Aschaffenburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Insider tip buiten het seizoen

We waren er voor het seizoen en het was zo mooi!
Jammer dat niet alle restaurants open waren, maar dat is het seizoen en dat wisten we. Onze hond liep de hele dag rond in de tuin en we genoten van het prachtige uitzicht op de vallei en het kasteel vanaf het balkon. Helaas keken we alleen verlangend naar het zwembad. Hoe geweldig moet het zijn in de zomer! Misschien waren we niet dapper genoeg. Alles was zoals beschreven en de winkels en winkelmogelijkheden waren goed en deels zelfs zonder auto bereikbaar. Een tip: het restaurant op het zweefvliegveld en het dorp Velnasque, al honderden jaren verlaten, midden in het bos en op slechts 2 km afstand. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst en we zullen de DVD die we per ongeluk hadden meegenomen terugsturen. Tot ziens, misschien.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie O‘Carroll:

Vielen Dank Familie Kühn, Sie haben nur die Hülle der DVD mitgenommen. Die DVD war im Gerät. Somit kein Problem! Es freut uns, dass es Ihnen bei uns gefallen hat. Sonnige Grüße aus Tourrettes.

September 2021

Ralf B. uit Radeberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Villa met feel-good karakter

We verbleven in Villa Gecko in Tourrettes voor 2 weken in september en hebben echt genoten van onze tijd daar. De villa is zeer rustig gelegen en biedt een fantastisch uitzicht op het platteland. De villa is ruim, zeer schoon en prachtig ingericht. De warme ontvangst door mevrouw O'Carroll was voor ons het begin van een ontspannende vakantie. De verhuurders waren altijd beschikbaar voor vragen en zeer behulpzaam. We hebben erg genoten van de ongestoorde tijd bij het grote en diepe zwembad. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op loopafstand. Onze geheime tip is het restaurant "La Farandole" in het naburige dorp Fayence. Bedankt voor de heerlijke tijd in de prachtige Villa Gecko. Wij kunnen deze accommodatie zonder voorbehoud aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie O‘Carroll:

Danke und besuchen Sie uns gerne wieder. Danke auch für den leckeren Radeberger Likör.
Wir haben jetzt auch Glasfaser Internet mit +400 mbit/s Download und über 200 mbit/s Upload wenn's mal regnen sollte...... (-:

Juli 2021

Daniele u. Maria L. uit Bozen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De tijd was te snel voorbij. Ik kom terug:

Voor ons was het ideaal met een hond. Hij had veel beweging en kon niet weglopen. Een zeer goed onderhouden en schoon huis met een mooi groot zwembad. We komen zeker nog eens terug. Het dichtstbijzijnde restaurant was slechts 800 meter verderop.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie O‘Carroll:

Danke! Schön, dass es Ihnen gefiel.

Mei 2021

Brian M. uit Sligo, Ireland

5,0
5 5 5 5 5

Great ambience, great hosts, great place and lovely memories.

A perfect location to suit our interests. I fly a glider plane and my wife enjoys her round of golf. A lovely clean house away from it all but close enough to everything we needed. Perfectly equipped. It was a bit of a hassle though to borrow a glider at Tourett aerodrome. We only made it to the little restaurants twice and mainly enjoyed the pool. The Pizza guy now knows the address! (-: Will come back and then surely try some more of the recommendations for an evening out. Great ambience and thanks with the lift to the airport.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie O‘Carroll:

Slainté! We will visit you once over in Ireland. Next time we will fix you up with our Dutch neighbour. He is an airliner and rents glider planes during his stays in Tourrettes.

Maart 2021

Ulf und Verena S. uit Bamberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was heerlijk.

Wat moet men schrijven - het was gewoon heerlijk. De Provence in het voorjaar is iets heel bijzonders. Helaas was het te koud voor het zwembad, maar dat was voor ons niet zo belangrijk. Opvallend mooi huis en zeer schoon en goed onderhouden. We hebben veel plezier gehad met een ronde golf met een buurman. De baan - sensationeel. We komen zeker terug in een van de komende zomers.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Familie O‘Carroll:

Danke und gerne sehen wir Sie wieder in Tourrettes.

September 2020

Peter T. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het groet de familie Trausch

We kennen het gebied al lange tijd en waren op zoek naar een mooi huis voor onze vakantiereis met onze opgroeiende zoon. Het huis is ons in het verleden al opgevallen, maar helaas was het altijd verhuurd. Nu heeft het een nieuwe eigenaar en we konden onze vakantie in september daar daadwerkelijk doorbrengen. De verhuurders zorgen voor alles en konden ons ook ondersteunen toen we een medische noodsituatie hadden. We komen hier graag terug, als we het ons in de toekomst kunnen veroorloven. Ook maakt de huidige coronasituatie ons veel zorgen. Onvergetelijk zijn onze ontspannen avonden bij het zwembad en onze vele uitstapjes in de omgeving, naar het meer en de zee. Blijf allemaal gezond!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Familie O‘Carroll:

Vielen Dank und kommen Sie gerne wieder (bitte ausreichend Vorlauf bei der Buchung einplanen). Viele Grüße, Familie O'Carroll


Contactpersoon

Familie O‘Carroll

Familie   O‘Carroll

Wij verhuren ons mooie huis graag aan gasten die het waarderen en met zorg behandelen zoals hun huis. We zijn blij met zowel de terugkeerders als de aanbevelingen en wensen u nu al een prettig verblijf toe. Indien u dat wenst, ondersteunen wij u gratis bij het samenstellen van individuele routes/bezienswaardigheden, die wij in de loop der jaren hebben ontwikkeld.


meer informatie

Objectnummer: 285393

Laatst bijgewerkt: 29.02.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/285393.htm


«Villa Gecko» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven