Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

"Der Steinbock"

Winterberg

Max.  12   gasten
240m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 12  gasten
240m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

"De Steenbok" - het huis:
Ons vakantiehuis "Der Steinbock" in het rustige Winterberg, district Langewiese, is zeer ruim opgezet: Met 6 slaapkamers, 3 badkamers, 3 toiletten, een sauna, een ruime woonkamer, een moderne keuken en een aparte eetkamer biedt het huis voldoende ruimte voor gezinnen en groepen tot 12 (+2) personen. Op in totaal 240m² woonruimte, die zich uitstrekt over drie verdiepingen, en een terras van 45m² kunt u ontspannen van uw avonturen in de natuur van het Sauerland en nieuwe energie vergaren voor het dagelijks leven.
"Der Steinbock" is uitgerust met internet en alle benodigde apparatuur. Wasmachine en droger zijn ook beschikbaar op de begane grond. Een centrale oliegestookte verwarming zorgt voor gezellige warmte in de winter en levert het hele huis.


De slaapkamers:
Ons vakantiehuis in Winterberg heeft in totaal 6 slaapkamers, die geschikt zijn voor maximaal 12 (+2) personen. Wij bieden u aan:
- 5 slaapkamers met tweepersoonsbedden
- 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
- 2 wiegen

De woonkamer:
De lichte woonkamer is volledig ingericht en biedt voldoende ruimte voor gezellige, gezellige avonden. De voorkant van het raam is gericht op de hoofdstraat, die direct naar het stadje Winterberg leidt. Via de woonkamer kunt u ook het 45m² grote terras bereiken, waar u kunt genieten van heerlijke zonuren met uw dierbaren. Nederlandse TV kan worden ontvangen via de satelliet.

De keuken:
In ons vakantiehuis "Der Steinbock" wacht u een nieuw ingerichte, moderne keuken, waarin geen enkele wens onvervuld blijft: Inductiekooktoestel, oven en magnetron staan klaar om door u te worden gebruikt. Een grote koelkast inclusief vriezer is beschikbaar voor het bewaren van voedsel. Om u 's morgens op gang te brengen kunt u ook gebruik maken van een koffiezetapparaat - en voor de theedrinkers onder u is er natuurlijk een waterkoker. Tot 18 personen kunnen worden bediend met het beschikbare bestek

De badkamers, WC's & wasmachines:
Voor de gesloten badkamerdeur staat 's morgens geen file: op elke verdieping is er een badkamer met douche en een apart toilet. In een van de badkamers zijn ook een wasmachine en een droger geïnstalleerd - u kunt deze naar behoefte gebruiken zonder extra kosten.

De sauna & kamp; hobbykelder:
Heeft u na uitgebreide buitenactiviteiten nog wat extra ontspanning nodig? Voor dit doel is er op de begane grond een prachtige sauna met een originele Finse sauna-oven beschikbaar
Een van onze overdekte garages kan ook worden gebruikt voor verdere vrijetijdsbesteding. Er is een extra ruimte waar tafeltennis en tafelvoetbal gespeeld kan worden. Vooral (grote) kinderen hebben hier altijd plezier in het spelen van een spelletje!

De situatie:
De Höhendorfse Langewiese ligt in de hoge delen van het Sauerland aan de Rothaarsteig, een van de meest bosrijke gebieden van Duitsland. Hier is de lucht bijzonder goed - geen wonder dat de 450 medewerkers tellende gemeenschap officieel erkend is als klimaatkuuroord. Recreatie en ontspanning krijgen hier een heel bijzondere betekenis.
In het midden van dit harmonieuze dorp ligt ons vakantiehuis "Der Steinbock" - direct aan de hoofdweg die naar de meer levendige Winterberg leidt. Het centrum van de stad ligt eigenlijk maar 8 km verderop. Maar ook in Langewiese kunt u alles wat u nodig heeft om te eten en te drinken direct ter plaatse krijgen. Op nauwelijks 100 meter afstand van het vakantiehuis is er een kleine supermarkt waar u de meest noodzakelijke boodschappen kunt inslaan. In Langewiese vindt u ook een bakkerij, een benzinestation en enkele restaurants, waar u voor een redelijke prijs lekker kunt eten:
Restaurants met gematigde prijzen
- een kleine supermarkt (100m)
- Bakkerij (240m)
- ev. kerk Langewiese (57m)
- katholieke kapel (350m)
- Speeltuin (270m)
- Benzinestation (350m)

De skigebieden:
In Winterberg zijn er 30 pistes en 24 liften, in de regio rond Winterberg zijn er zelfs in totaal 83 pistes te verkennen. Skiërs, van beginners tot professionals, vinden gegarandeerd de juiste plek voor hun vaardigheden. Maar niet alleen sneeuwhazen zullen hier in het koude seizoen gelukkig zijn. In het rustige Sauerlandse stadje kunnen diverse andere spannende activiteiten worden uitgeprobeerd: Buizen, rodelen, klimmen in het klimpark en zelfs stierenrijden zijn hier mogelijk:
- Glückauf (550m)
-Postweide + Funpark (2km)
- Stoeltjeslift Winterberg (6km)
Licentie- of registratienummer: 123456

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 17 km

17 km

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Luchthaven 104 km Dortmund

104 km

Station 9.6 km Winterberg

9.6 km

Snelweg-afrit 32.4 km A46: B236/B480

32.4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Höhendorfse Langewiese ligt op grote hoogte in het Sauerland aan de Rothaarsteig, een van de meest bosrijke gebieden van Duitsland. Hier is de lucht bijzonder goed - geen wonder dat de 450 medewerkers tellende gemeenschap officieel erkend is als klimaatkuuroord. Recreatie en ontspanning krijgen hier een heel bijzondere betekenis.
In het midden van dit harmonieuze dorp ligt ons vakantiehuis "Der Steinbock" - direct aan de hoofdweg die naar de meer levendige Winterberg leidt. Het centrum van de stad ligt eigenlijk maar 8 km verderop. Maar ook in Langewiese kunt u alles wat u nodig heeft om te eten en te drinken direct ter plaatse krijgen. Op nauwelijks 100 meter afstand van het vakantiehuis is er een kleine supermarkt waar u de meest noodzakelijke boodschappen kunt inslaan. In Langewiese vindt u ook een bakkerij, een benzinestation en enkele restaurants, waar u tegen een redelijke prijs goed kunt eten.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 25 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen van , en zijn geldig voor in totaal 8 personen.

Ter plaatse wordt een bezoekersbelasting van 1,95€ per persoon vanaf 17 jaar per dag in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Aansluiting / openbaar vervoer:
Ons vakantiehuis "Der Steinbock" ligt direct aan de hoofdweg in Winterberg-Langewiese. Deze hoofdweg leidt direct naar het centrum (8 km) van het beschouwende stadje en wordt ook bediend door een buslijn (R28). Er is zelfs een bushalte vlak voor de deur.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. L. Krieger

Dhr. L. Krieger

Welkom in Winterberg! De familie Krieger - dat is Angelika en ik, Lutz - heet u van harte welkom in het prachtige Sauerland. Wij houden van Winterberg en willen dit enthousiasme graag met u delen. Daarom staan wij altijd tot uw beschikking voor eventuele zorgen, problemen en vragen - zodat uw vakantie in Winterberg zo mooi mogelijk kan zijn.


Andere accommodaties van Dhr. L. Krieger


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 287806

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/287806.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven