Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Zeesterren Oostzee

Holstein Zwitserland, Oostzee, Sleeswijk Holstein, Grömitz, Weißenhäuser Strand, Ostholstein

Max.  2   gasten
53m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
53m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

De Seestern Ostsee is een houten huis in Deense stijl en heeft 53 m² woonruimte. Het is liefdevol ingericht in maritieme stijl en doet denken aan een oud vissershuis. In het vakantiehuis wacht u een hoogwaardig uitgeruste keuken.
De open eet- en leefruimte en het aangrenzende terras nodigen uit tot vertoeven. Een houtkachel zorgt 's avonds voor gezellige warmte. Aangrenzend is de bijkeuken met de mogelijkheid om de was te drogen of spullen op te bergen. De aangrenzende badkamer met gelijkvloerse douche geeft u 's morgens de juiste impuls en 's avonds de nachtelijke ontspanning
De slaapkamer is uitgerust met een knuffelzacht boxspringbed 180x 200 en nodigt uit tot dromen. Er is ook een aangrenzend terras. De omgeving van het vakantiehuis Seestern ligt direct aan de Mönchneversdorfer See en in slechts 200 m bent u er te voet en kunt u er heerlijk wandelen. Verdere wandelmogelijkheden worden geboden door een bos op slechts 700 m afstand. Al met al is de locatie super idyllisch en toch zo centraal ten opzichte van vele Oostzee badplaatsen. U bent welkom met of zonder uw trouwe viervoeter. Hygiëne en desinfectie zijn ook voor ons erg belangrijk, en niet alleen tijdens Corona
Het zou ons een groot genoegen zijn u als gast in Seestern Ostsee te mogen verwelkomen.
Je familie Lauff, met Layla en Sally

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.2 km

0.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De betoverende regio Mönchneversdorf behoort tot de gemeente Schönwalde am Bungsberg.
In Mönchneversdorf en in de directe omgeving bevinden zich voornamelijk agrarisch gebruikte gebieden, die een interessant contrast vormen met de zee en de meren en bossen van de regio. De gevarieerde natuur nodigt uit tot wandelingen door bossen, over weilanden en velden naar kleinere meren.Het aanbod van sport- en vrijetijdsactiviteiten in Mönchneversdorf biedt voor elke vakantieganger de juiste activiteit. Hier kunt u de omgeving te voet, per fiets of zelfs te paard verkennen, en uw eigen vakantiehuis vormt daarvoor het ideale uitgangspunt. Het goed ontwikkelde netwerk van fiets- en ruiterpaden leidt u door groene bossen, langs bloeiende weiden en laat u de mooie kanten van de regio rond Mönchneversdorf zien. Als u het liever rustig en beschouwend heeft, kunt u zich ook terugtrekken op een van de vismeren en in alle rust uw hobby uitoefenen.

In Schönwalde am Bungsberg daarentegen komen wandelliefhebbers aan hun trekken. Na een inspannende wandeltocht worden de wandelaars beloond met een prachtig uitzicht vanaf de Bungsberg, die uitzicht biedt over de helft van Sleeswijk-Holstein. Op 168 meter hoogte heeft de Bungsberg zelfs een skilift.

Als u geïnteresseerd bent in geschiedenis en traditie, moet u het dorpsmuseum in Schönwalde bezoeken, dat een interessant inzicht geeft in het verleden van de regio. Hier kunt u onder andere een trouw ingerichte schoolklas uit die tijd bezoeken en een beeld krijgen van het toenmalige dorpsschoolsysteem.
Het Hansa Park ligt niet ver van Mönchneversdorf. Omgeven door het prachtige landschap van de Oostzee biedt het avonturenpark spannende attracties voor jong en oud.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 50 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Uw viervoeters verblijven gratis. Servicekosten en WiFi zijn inbegrepen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen.
Tijdens het herfst-winterseizoen krijgt u gratis brandhout en aangename, donzige bedden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Alle Preise sind incl. Nebenkosten und gelten für 2Personen pro Nacht. Jede weitere Person wird mit 10€ pro Nacht berechnet. Kinder bis einschließlich 3Jahren von dieser Regelung ausgenommen. Ihre Vierbeiner sind herzlich willkommen und wohnen kostenlos. 90% Erstattung bei Stornierung bis zu 6Monaten vor der Anreise. 50 % Erstattung bis 3Monate vor Anreise, danach 10% Erstattung. Um Ihnen und uns im Falle einer Stornierung Unannehmlichkeiten zu ersparen, empfehlen wir den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

Ook een korte vakantie in een vakantiehuis in Mönchneversdorf is de moeite waard. In alle seizoenen is de Oostzee spannend en interessant en zelfs een lang weekend hier kan alleen al vanwege de Oostzeelucht een aanzienlijk recreatief karakter hebben.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.8 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.8 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Stefan N. uit Hessisch Oldendorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis.

Een klein, prachtig en zeer smaakvol ingericht vakantiehuis. Geweldig uitgerust en centraal gelegen om de hele Oostzeekust te verkennen, van Neustadt tot Fehmarn (o.a. Grömitz op 20 minuten rijden). Omheind terrein geweldig voor honden. Ook het nabijgelegen meer is geweldig voor "wandelingen". Winkelmogelijkheid in Schönwalde ongeveer 5 minuten weg. U heeft niets meer nodig voor een mooie vakantie. Ik beveel dit object graag aan, we waren daar met 2 volwassenen en 2 honden. De verhuurders zijn ook erg aardig en behulpzaam, alles verliep geweldig.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Lauff:

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Sie waren sehr nette und angenehme Gäste und freuen uns riesig über Ihr Feedback. Der neue Edeka ist durchaus eine Bereicherung der gesamten Region und die Ausflugsmöglichkeiten in alle Richtungen gegeben, auch wir freuen uns immer wieder mal noch Tipps zu bekommen und nehmen diese auch gerne mit in unsere Gästemappe mit auf. Vielen Dank, dass Sie unsere Gäste waren und für den netten Kontakt.

Juni 2023

Petra D. uit Wabern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie met hond

Dit jaar hebben we een vakantiehuis van de familie Lauff gehuurd. We zijn al vaak aan de Oostzee geweest, maar dit huis heeft alles overtroffen. Bij binnenkomst werden we hartelijk begroet met een welkomstgroet. Het huis is voor mens en hond van alle gemakken voorzien. De buitenruimte is zeer goed onderhouden en groot. Alles is zeer liefdevol en stijlvol ingericht. We komen graag terug. Bedankt aan Familie Lauff. Petra, Frank en Lotte.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Lauff:

Auch wir bedanken uns ganz herzlich, dass Sie unsere Gäste waren und die Bewertung mit 5Sternen abgegeben haben. Im Hintergrund sind noch unsere Reinigungsfee Simone, mit ihrem Mann Sven, die dafür Sorgen, dass das Haus und das Grundstück gepflegt werden. Sehr gerne geben wir das Lob weiter. Es wäre wirklich toll, wenn Sie bald wieder unsere Gäste wären, bis dahin verbleiben wir mit lieben Grüßen Antonia und Klaus Lauff.

Augustus 2022

Michael F. uit Zeiskam

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Ontspannende vakantie

We verbleven in Haus Seestern voor 2 weken met onze hond. Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik. (omdat we zoveel geluk hadden met het weer miste ik één klein ding: een ijsmachine voor de vriezer ;) maar dat is maar een klein ding) en rechtvaardigt geen aftrek ...! Onze hond voelde zich zeer comfortabel, want hij kon op elk moment van de dag de tuin in, er waren genoeg bakjes voor hem, ook hangers voor riemen etc., alles was zeer goed doordacht. We hebben tot in de vroege avond op het terras gezeten en lang van de aangename zon kunnen genieten, want het huis is perfect gepositioneerd en de zon wordt nergens anders door geblokkeerd. Het huis is erg rustig en je kunt plannen maken voor de volgende dag
We hebben de familie Lauff persoonlijk kunnen ontmoeten en ze zijn net zo aardig als al het e-mailcontact vooraf. Als iemand echt een probleem heeft, kan ik alleen maar aanraden om meteen contact met hen op te nemen, ze zijn erg gretig om een oplossing te vinden. Voor ons was het vanzelfsprekend om het huis en de inrichting te behandelen alsof het van ons was.
Ik kan dit huis alleen maar aanbevelen voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte, van daaruit kun je alles bereiken, wandelingen in het bos of bezoekjes aan het strand...! Zonder de gebruikelijke toeristische drukte!

Vriendelijke groeten van
Freter familie!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Lauff:

Liebe Familie Freter, wir werden Sie als Gäste sehr gerne in Erinnerung behalten und auch für all die netten persönlichen Gespräche und schade, dass Sie ab nun mit neuem Wohnmobil in der Welt herum reisen, aber vielleicht führt es Sie doch noch einmal in unser Ferienhaus "SeesternOstsee".

Juni 2022

Linda S. uit Hamburg

3,6
4 3 3 4 4
Toon Duits

Alleen zonder hond

Wij waren er begin juni 22 met twee honden. Het is een prachtig huisje, ideaal voor 2 personen. De tuin is zonnig en mooi, helaas waren er geen tuinkussens voor de stoelen en ligstoelen. Bij vertrek lieten we het huis in een nette staat achter, helaas zou er geld van de borg worden afgetrokken. Er werden nog te veel hondenharen ontdekt tijdens het schoonmaken. We hebben nog nooit zoiets meegemaakt

Antwoord van Mevr. A. Lauff:

Liebe Familie S. Wir nehmen Kritik immer sehr ernst und bedanken uns für Ihre Bewertung. Es ist immer schade und enttäuschend für beide Seiten,wenn es Dinge gibt, die nicht optimal gelaufen sind. Wir bemühen uns sehr,damit sich die Gäste bei uns wohlfühlen. Wir haben das Glück, eine sehr gewissenhafte Reinigungsfee zu haben, das ist bei Weitem heutzutage nicht selbstverständlich. Die Endreinigung beinhaltet die Reinigung der normalen Verschmutzung, da An- und Abreise zeitlich sehr knapp sind,sind wir auf Einhaltung der Hausordnung angewiesen.
Wenn eine Partie das Haus mit einem erhöhten Putzaufwand hinterlässt, dann hat eine gewissenhafte Reinigungkraft sehr viel Stress ,das Ferienhaus von Hundehaaren (u.a. auch im Bett)zu befreien,da wir den nächsten Gästen eine ebenso ordentliches Ferienhaus übergeben möchten.
Leider wurden die Hunde mit ins Bett u. auf das Sofa genommen und Hundehaare waren überall vorzufinden. Bilder und Infos hierzu hatten wir ja per Mail gesandt.
Über Ihre verspätete Abreise, wo unsere Reinugungskraft warten musste, haben wir drüber hinweg gesehen,wir haben nur das Bettuch und den erhöhten Reinigungsaufwand berechnet.
Für die Liegestuhlauflagen wird es im nächsten Jahr eine Aufbewahrungsmöglichkeit geben.
Auflagen für die Stühle sind im Flurschrank aufbewahrt.
Wir hoffen dennoch,Sie haben etwas Verständnis für uns als Vermieter und es schmälert nicht Ihre dennoch schöne Zeit in unserem Ferienhaus. Bleiben Sie gesund.

December 2021

Bianca & Ralf P. uit Suhl

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We verbleven in het prachtige vakantiehuis tijdens de vakantie. We waren op zoek naar rust en ontspanning en vonden die hier. Een gezellig huis met alles wat je nodig hebt voor gezellige avonden bij de open haard. Onze kleine Theo voelde zich ook erg op zijn gemak. De inrichting was geweldig, de keuken had alles wat je nodig hebt en ook voor de viervoeters werd gezorgd. De tuin is omheind, wat geweldig was. We maakten veel wandelingen rond het meer, vlak voor het huis. In de zomer is het hier zeker ook mooi. Het is zeker een mooie plek en de familie Lauff heeft veel moeite gedaan om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. Hartelijk dank daarvoor.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. A. Lauff:

Liebe Gäste, vielen Dank für Ihre 5Sterne Bewertung. Besonders über den Jahreswechsel kann man richtig toll entspannen und ruhige Tage verbringen. Mit Kamin kann man es sich ja richtig schön angenehm war machen und dem Knistern des Feuerholzes zuhören. Wir würden uns sehr freuen Sie bald wieder begrüßen zu dürfen und senden bis dahin liebe Grüße.

December 2021

Andreas H. uit Mauchenheim

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis voor 2 volwassenen met hond

Wij (= 2 volwassenen met hond) hebben de periode voor Kerstmis doorgebracht in dit prachtige vakantiehuis.
We hebben niets gemist, zeer mooi ingericht in een maritieme stijl en ook zeer praktisch uitgerust met veel haken en planken, erg handig vooral in de kleine badkamer.





Het huis is erg gezellig ondanks of zelfs dankzij de kleine omvang, en bij slecht weer kun je er hele dagen in doorbrengen, maar als hondenliefhebber ga je ook bij slecht weer wandelen. Er is een mooie lus rond de "Haussee" direct voor de deur. Bovendien is de ligging van het vakantiehuis in Holstein Zwitserland een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes naar het Oostzeestrand, naar de vele meren tussen Eutin en Plön en voor stedentrips naar Lübeck, Kiel en de kleinere steden in de omgeving. Vooral de vele tips die we tijdens ons verblijf via social media van de eigenaar kregen, naast de brochures, flyers, etc. in het huis, vonden we erg leuk. We zouden het huis aanbevelen voor 2 personen (maximaal 3 personen), hoewel twee volwassenen goed zouden kunnen slapen op de slaapbank. Zoals verwacht hebben we de tuin in deze tijd van het jaar niet gebruikt, maar hij is heel mooi aangelegd en rondom omheind, wat hondenbezitters erg op prijs stellen. Dus al met al een geweldig vakantiehuis en geweldige verhuurders!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. A. Lauff:

Vielen Dank für Ihre Bewertung mit 4, 8Sternen. Auch wir lieben die Vorweihnachtszeit in der Holsteinischen Schweiz. Besonders die Atmosphäre mit den vielen Lichtern an den Booten und die gesamte Atmosphäre der Vorweihnachtszeit in den Füßgängerzonen, aber auch an den Stränden die vielen Weihnachtsveranstaltungen mit Figuren ect. Besuchen Sie uns bald wieder, wir freuen uns.

Juli 2021

Manfred B. uit Ulm

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Geweldige locatie, geweldig huis

Geweldig vakantiehuis, gezellig en mooi ingericht. Wij en onze honden voelden ons zeer comfortabel. De omheining was ook geweldig voor onze kleine viervoeter Sam. Het huis en het terrein waren ook zeer schoon en goed onderhouden. De tuinman kwam en maaide het gazon volgens afspraak. We komen graag terug. We vertellen onze vrienden en kennissen graag over het geweldige huis.
Manfred B.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2021

Chiara & Mark Z. uit Trebur

4,9
4.5 5 5 5 5
Toon Duits

Idyllisch strand vakantiehuis

Wij kunnen het vakantiehuis "Seestern Ostsee" van harte aanbevelen!
Het is in een gerenoveerde staat, heeft alles wat je nodig hebt en is zeer comfortabel ingericht
Voor de viervoeters ontbreekt het aan niets en de hele tuin is omheind
De locatie is rustig en fantastisch mooi met een groot meer in de buurt
Bedankt voor een onvergetelijke tijd!
We komen graag nog eens terug! :)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Seestern Ostsee
Mevr. A. Lauff

Mevr. A. Lauff

Wij zijn de familie Lauff uit het mooie Sauerland. Jarenlang was het onze droom om een eigen vakantiehuis te bezitten en het te verhuren aan onze lieve gasten. Het was zeker een van de moeilijkste en misschien niet de beste tijden om een huis te kopen op een afstand van 500km en corona voorschriften, maar we vonden het en werden op het eerste gezicht verliefd en zo is de Seestern Ostsee hier voor u in Holstein Zwitserland aan de Mönchneversdorfer See. We hadden er altijd van gedroomd dat onze drie hondjes, die zo graag in het water gingen, dit konden meemaken, maar het leven heeft vaak zijn eigen weg en onze twee waterratten zijn overleden nog voor het begon. Deze wens kan echter voor u in vervulling gaan en wij willen dit graag mogelijk maken en hebben vele uren gewerkt om van dit huis een gezellige oase van welzijn te maken. We kijken uit naar uw komst.


meer informatie

Objectnummer: 288415

Laatst bijgewerkt: 12.01.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/288415.htm

Mevr. Antonia Lauff

Im Hinterfeld, 3

59909 Bestwig

02904-1631


«Zeesterren Oostzee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven