Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Lefktro

Max.  8   gasten
145m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 8  gasten
145m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

3 tweepersoonskamer
1 Woon-/slaapkamers

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 43 km

43 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Christoph S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gepflegtes Haus mit hochwertiger Ausstattung

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus mit besonderer Ausstattung. Alles Bestens.

Julia V.

5,0
5 5 5 5 5

es war wie immer super! alle kleineren probleme wurden sofort behoben, wir sind sehr glücklich und kommen nächstes jahr sicher wieder!

Julia V.

5,0
5 5 5 5 5

Alles perfekt

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5

Alles was gebraucht wird ist vorhanden. Die Küche ist überdurchschnittlich ausgestattet. Scharfe Messer! Gute Pfannen und Töpfe. Matratzen wunderbar. Fliegendraht vor den Fenstern.

Gisela T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis, zeer functioneel ingericht met muggenbescherming (zeer nuttig tegen de vele muggen). De keuken is zeer goed uitgerust. De bedden zijn zeer comfortabel, elke kamer heeft een eigen badkamer. De weg naar het strand duurt ongeveer 10 minuten lopen, de terugweg is wat vermoeiender omdat het bergop gaat. Grote supermarkt in de buurt. Niet ideaal voor kinderen, omdat er geen echt tuin aanwezig is, maar wel een mooi zwembad.

Katrin B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een echt geweldig huis. De eerste indruk heeft ons echt weggeblazen. Na aankomst in Kalamata zijn we met een huurauto naar het huis gereden. Onderweg ligt een grote Lidl, zodat je alle benodigde boodschappen kunt inslaan. Bij aankomst bij het huis vonden we een goed gevulde koelkast met fruitschaal en Mythos voor ons. Dat was natuurlijk al een geslaagde start. Het huis en de buitenruimtes zijn zeer goed onderhouden en schoon. Alle kamers kunnen worden gekoeld en alle ramen zijn voorzien van horren. Het hoogtepunt is natuurlijk het grote zwembad, dat elke dag wordt schoongemaakt en onderhouden door een zwembadjongen. De kinderen hadden veel plezier, dus we hebben zelfs een dagje zwembad in onze vakantie ingepland, hoewel de mooie stranden niet ver weg zijn. De ochtendwandeling naar de bakker is op loopafstand en de tavernes liggen bijna allemaal naast elkaar in de baai. Aanbevolen zijn de Pefko, Akrogiali en aan de andere kant van de baai de Enigma. Al met al was het een geweldige vakantie en een geslaagd uitje.

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren voor de 3e keer in Spiti Manolis. We zijn ervaren vakantiehuisgebruikers in Griekenland. Van de uitrusting van Spiti Manolis kennen we geen vergelijkbaar huis. We zijn meer dan tevreden over de locatie en uitrusting van het huis. We waren gewend aan de kakelende kippen. Irene en Bernhard.

Karin E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben met 3 echtparen een prachtige week gehad in dit huis. Alles zoals beschreven, zeer goed uitgerust, goede matrassen, genoeg handdoeken etc. De dagelijkse zwembadinspectie 's ochtends was discreet en snel en stoorde op geen enkele manier. Afhandeling via Jasssu en ter plaatse via Kathy uitstekend. We zouden terugkomen.

Robert F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De uitrusting was zeer goed. Ook was het erg schoon. De huishoudelijke dienst was perfect. De zwembadman kwam elke dag kort voor een watermonster en de schoonmaakster was meerdere keren aanwezig om de wasmachine/droger bij te vullen/leeg te maken. De haan en honden van het naastgelegen perceel waren soms ook 's nachts een beetje luidruchtig - dat is waarschijnlijk echt Griekenland... De locatie is niet helemaal afgelegen, maar toch rustig. In ieder geval hadden we met z'n zevenen een heerlijke vakantie in dit vakantiehuis, we komen graag weer terug...

Maria P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben het vakantiehuis met 3 stellen bewoond en waren enthousiast over onze vakantie. Het huis is zeer functioneel, biedt veel privacy, elk slaapkamer met aangrenzende badkamer en een 4e badkamer op het niveau van de woonkamer, alle comfort, is zeer goed, royaal en hoogwaardig uitgerust. Het overdekte terras bij het zwembad en het zwembad zelf zijn de hoogtepunten van het huis. We hebben prachtige middagen en avonden in en bij het zwembad doorgebracht en veel plezier gehad. Het BBQ-gebied is goed ontworpen en functioneel, helaas maar één avond gegrild. De planten en bloemen rondom het huis zijn prachtig en een genot voor de zintuigen. Het vakantiehuis is prachtig rustig gelegen, iets buiten Stoupa, bij Lefktro. We raden het mooie zandstrand Kalogria in Stoupa aan, het Ritsa-strand bij Kardamili, beide met ligstoelen, en het mooie Kalamitsi-strand, dat niet geëxploiteerd wordt. Na overleg in de groep was het de mooiste vakantiehuisvakantie voor ons allemaal. We zeggen dat het een geweldig vakantiehuis is, raden het ten zeerste aan en zullen zeker nog eens terugkomen.

Valerie K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis overtrof onze verwachtingen! Er ontbrak niets. We waren maar met z'n tweeën, maar het huis is ook super goed ingedeeld voor meerdere personen: elk van de drie slaapkamers heeft een eigen badkamer en vanuit twee kamers kom je via het balkon bij het zwembad. De uitrusting en elektrische apparaten zijn van hoge kwaliteit; geen goedkoop servies, goede potten en pannen en in de bedden slaap je uitstekend. Ook de locatie van het huis was aangenaam; het is daar heel rustig (als een kraaiende haan je niet stoort). Het huis is ook niet zichtbaar, er is slechts één buurhuis, maar de buren waren er tijdens ons verblijf helemaal niet. De Duitse eigenaar heeft ons een uitgebreide en liefdevolle beschrijving achtergelaten, waarin hij tips geeft over waar te eten (er zijn tal van geweldige tavernes), wandelpaden, enzovoort. We vonden de prachtige fietsroute (ongeveer 5 km) langs de klif tussen Stoupa en Ag. Nikolaos geweldig, we hebben meteen fietsen gehuurd bij de bakker aan de overkant. Het dorp zelf is klein en rustig, het zandstrand (ook op het naburige "Kalogria" strand met strandbar) is prachtig en alles is relatief snel te voet (of met de fiets) te bereiken. Conclusie: we komen terug!

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ja, we zijn terugkerende gasten.... Na ons eerste verblijf in september 2020 boekten we Spiti Manolis opnieuw 5 dagen na terugkeer. Waarom? Een prachtig gelegen huis met hoogwaardig interieur en exterieur. Supermarkt, bakkerij en alle tavernes goed te voet bereikbaar voor de "fitte eind vijftigers". We waren opnieuw zeer tevreden, bijna als thuis. Irene en Bernhard uit het Rijnland.

Natalia W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een heerlijk verblijf gehad in Spiti-Manolis. Het huis is met veel liefde ingericht en we hebben niets gemist. De uitrusting is zeer modern! De bedden zijn zeer comfortabel, er zijn genoeg handdoeken en beddengoed en alle ruimtes zijn schoon en doordacht ingericht. We hebben ontbeten en gegrild op het prachtige terras. Ook het zwembad is zeer aangenaam en wordt regelmatig schoongemaakt. Stoupa is een lief klein dorp dat veel te bieden heeft. In de buurt van het huis bevinden zich twee mooie stranden en het dorp Stoupa heeft tal van tavernes! Ook wandelen en uitstapjes zijn mogelijk in de omgeving. Bedankt voor de mooie tijd.

Gisela T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis, zeer functioneel ingericht met muggenbescherming (erg handig tegen de vele muggen). De keuken is zeer goed uitgerust. De bedden zijn zeer comfortabel, elke kamer heeft een eigen badkamer.
De afstand naar het strand is ongeveer 10 minuten lopen, de terugweg is iets vermoeiender omdat het bergopwaarts gaat.
Grote supermarkt in de directe omgeving.
Niet echt geschikt voor kinderen, omdat er geen echte tuin is, maar wel een mooi zwembad.

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren voor de derde keer in Spiti Manolis. We zijn al jarenlang gebruikers van vakantiehuizen in Griekenland. Van de uitrusting van Spiti Manolis kennen we geen vergelijkbaar huis. We zijn meer dan tevreden met de locatie en uitrusting van het huis. We waren gewend aan de kakelende kippen.

Irene en Bernhard

Robert F.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De uitrusting was erg goed. Het was ook erg schoon.
De huishoudster was perfect.
De zwembadman kwam elke dag kort langs om het water te checken en ook de schoonmaakster was er een paar keer om de wasmachine / droger te vullen / leeg te maken.
De haan en de honden van het naburige terrein waren soms ook 's nachts een beetje luid - dat is waarschijnlijk echt Griekenland...
De locatie is niet helemaal afgelegen, maar toch rustig.

In ieder geval hadden we met zeven personen een fantastische vakantie in dit vakantiehuis en komen we graag terug...

Karin E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een prachtige week gehad met drie echtparen in dit huis. Alles zoals beschreven, zeer goed uitgerust, goede matrassen, genoeg handdoeken etc. De dagelijkse zwembadinspectie in de ochtend was discreet en snel en stoort op geen enkele manier. De afhandeling via Jasssu en ter plaatse via Kathy was uitstekend. We zouden terugkomen.

Natalia W.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een heerlijk verblijf in Spiti-Manolis.
Het huis is liefdevol ingericht en het heeft ons aan niets ontbroken. De inrichting is zeer modern! De bedden zijn zeer comfortabel, er zijn voldoende handdoeken en beddengoed en alle kamers zijn schoon en doordacht ingericht.
We hebben ontbeten en gebarbecued op het prachtige terras. Het zwembad is ook zeer aangenaam en wordt regelmatig schoongemaakt.
Stoupa is een schattig plaatsje dat veel te bieden heeft. Er zijn twee prachtige stranden in de buurt van het huis en het dorp Stoupa biedt vele taverna's!
Wandelen en excursies zijn ook mogelijk in de omgeving.
Hartelijk dank voor een heerlijke tijd.

Dietmar T.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig uitgerust huis - zeer goede locatie dicht genoeg bij het strand maar ver genoeg weg voor rust en stilte - super zwembad - zeer goede communicatie ter plaatse - perfect vakantieverblijf - we hebben er erg van genoten!

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ja, we zijn recidivisten.... Na ons eerste verblijf in september 2020 hebben we Spiti Manolis 5 dagen na terugkomst opnieuw geboekt. Waarom? Een prachtig gelegen huis met hoogwaardig interieur en exterieur. Supermarkt, bakker en alle taverna's op loopafstand voor de "sportieve laatste vijftig". We waren weer zeer tevreden, bijna zoals thuis.

Irene en Bernhard uit het Rijnland

Katrin B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een echt geweldig huis. De eerste indruk heeft ons echt versteld doen staan. Na aankomst in Kalamata reden we met een huurauto naar het huis. Er is een grote Lidl in de buurt, zodat u alle benodigde boodschappen kunt inslaan. Aangekomen bij het huis vonden we een goed gevulde koelkast met een fruitschaal en Mythos. Dat was natuurlijk al een succesvolle start. :))
Het huis en ook de buitenfaciliteiten zijn zeer goed onderhouden en schoon. Alle kamers hebben airconditioning en alle ramen zijn voorzien van horren tegen muggen.
Het hoogtepunt is natuurlijk het grote zwembad, dat elke dag wordt schoongemaakt en onderhouden door een poolboy. De kinderen vonden het geweldig, dus hebben we soms een dagje zwembad in onze vakantie verwerkt, ook al zijn de mooie stranden niet ver weg.
De ochtendwandeling naar de bakker is op loopafstand en de taverna's liggen bijna op een rij in de baai. Aanraders zijn de Pefko, Akrogiali en aan de andere kant van de baai de Enigma.
Al met al was het een geweldige vakantie en een geslaagde vakantie.

Maria P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We verbleven in het huisje met 3 koppels en waren erg blij met onze vakantie. Het huis is zeer functioneel, biedt veel eigen ruimte, elke slaapkamer met geïntegreerde badkamer plus een 4e badkamer in de woonkamer niveau, alle comfort, is zeer goed, overvloedig en van hoge kwaliteit uitgerust. Het overdekte terras bij het zwembad en het zwembad zelf zijn de hits van het huis. We brachten heerlijke middagen en avonden door in en rond het zwembad en hadden veel plezier. De BBQ ruimte is super ontworpen en functioneel, helaas slechts één avond gegrild. De planten en bloemen rondom het huis zijn een pracht en praal en een streling voor de zintuigen. Het vakantiehuis ligt op een prachtige rustige locatie, net buiten Stoupa, bij Lefktro. Een aanrader is het fijne zandstrand van Kalogria in Stoupa, het strand van Ritsa bij Kardamili, beide met ligbedden, en het prachtige strand van Kalamitsi, dat niet wordt beheerd. Na stemming in de groep was het voor ieder van ons de mooiste vakantiehuisvakantie. Wij zeggen dat het een geweldig vakantiehuis is, bevelen het ten zeerste aan en zullen zeker nog eens komen.

Dietmar B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een echt geweldig huis. De eerste indruk heeft ons echt versteld doen staan. Na aankomst in Kalamata reden we met een huurauto naar het huis. Er is een grote Lidl in de buurt, zodat u alle benodigde boodschappen kunt inslaan. Aangekomen bij het huis vonden we een goed gevulde koelkast met een fruitschaal en Mythos. Dat was natuurlijk al een succesvolle start. :))
Het huis en ook de buitenfaciliteiten zijn zeer goed onderhouden en schoon. Alle kamers hebben airconditioning en alle ramen zijn voorzien van horren tegen muggen.
Het hoogtepunt is natuurlijk het grote zwembad, dat elke dag wordt schoongemaakt en onderhouden door een poolboy. De kinderen vonden het geweldig, dus hebben we soms een dagje zwembad in onze vakantie opgenomen, ook al zijn de mooie stranden niet ver weg.
De ochtendwandeling naar de bakker is op loopafstand en de taverna's liggen bijna op een rij in de baai. Aanraders zijn de Pefko, Akrogiali en aan de andere kant van de baai de Enigma.
Al met al was het een geweldige vakantie en een geslaagde vakantie.

Valerie K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het huis overtrof onze verwachtingen!
Er ontbrak niets. We waren maar met z'n tweeën, maar de
Maar het huis is ook zeer goed ingericht voor meer dan één persoon:
Elk van de drie slaapkamers heeft een eigen badkamer en twee van de kamers hebben toegang tot de
En vanuit twee van de kamers kunt u via het balkon het zwembad bereiken.
Het meubilair en de elektrische apparaten zijn van hoge kwaliteit;
Geen goedkoop servies, goede potten en pannen en
de bedden zijn heerlijk om in te slapen.
De ligging van het huis was ook aangenaam; het is er erg rustig
(als je een kraaiende haan niet erg vindt).
Het huis is ook niet zichtbaar, er is maar één buurhuis,
maar de buren waren er niet op het moment dat wij er waren.
De Duitse eigenaar liet ons een gedetailleerde en liefdevolle beschrijving na van de
Beschrijving, daar geeft hij tips voor uit eten gaan (er zijn veel goede
(er zijn veel geweldige taverna's), wandelpaden... enz.
We vonden het prachtige fietspad (ca. 5 km) aan de steile kust tussen
Tussen Stoupa en Ag. Nikolaos, huurden we onze fietsen beneden..
tegenover de bakkerij. Het dorp zelf
klein en rustig, het zandstrand (ook aan het naburige strand "Kalogria" met strandbar)
en alles is op loopafstand (of fietsafstand).
Conclusie: we komen terug!

Barbara D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het beste huis dat we tot nu toe via Jassu hadden geboekt (en over de andere waren we ook altijd tevreden)! Topuitrusting, zeer goed onderhouden, smaakvol en doordacht ontworpen. De buitenruimte met de planten en bloemen en het zwembad zijn een droom. Het feit dat elke kamer een eigen badkamer heeft is ook erg handig! We waren met vier personen (1 stel en twee singles), dus we hebben alle slaapkamers gebruikt. De bijkeuken met wasmachine en droger was ook erg handig. Zwembadhanddoeken waren ook beschikbaar! De barbecueplaats was ook erg leuk, verse vis was elke ochtend goedkoop in het naburige dorp Agios Nikolaos aan de haven (10EUR/kilo). Ook de platen- en cd-collectie beviel ons goed en hebben we veelvuldig gebruikt :-)


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 289930

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289930.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Lefktro» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven