Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Koroni

Koroni

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Luchthaven 40 km

40 km


Recreatiemogelijkheden

Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


44 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gabi G.

5,0
5 5 5 5 5

Das kleine Häuschen ist immer eine Reise wert. Waren bereits mehrfach hier.

Thomas P.

4,0
4 4 4 4 4

Tolle Lage, sehr idyllisch.

Heinz K.

5,0
5 5 5 5 5

Wie immer bestens! Wetter war diesen Oktober etwas durchwachsen, kühl und regnerisch. Melek

Gerlinde S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr nette Leute. Haus renoviert. Alles Bestens!

Peter W.

5,0
5 5 5 5 5

Top einfaches Haus in sehr ruhiger Lage-sauber und alles da was man so braucht! Wir waren 3 Jahre hintereinander hier auf Urlaub und kommen sicher wieder!

Hannah H.

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus ist wunderschön gelegen und der Aufenthalt war traumhaft. Herr und Frau Bizos waren hilfsbereit und gastfreundlich.

Martin S.

5,0
5 5 5 5 5

Unser zweiter Aufenthalt in diesem schönen Haus: einfach, gepflegt, freundliche Betreuung des Vermieters, falls gewünscht. Super Lage: in 2 Minuten zum Meer spaziert! Hier findet Erholung statt.

Inge H.

5,0
5 5 5 5 5

Ein einfaches, zweckmäßiges Häuschen in wunderschöner und absolut ruhiger Lage! Die Vermieter sind sehr freundlich und hilsbereit. Wir waren dort sehr glücklich und werden wiederkommen.

Heinz K.

5,0
5 5 5 5 5

wie immer bestens! Die neunen Fenster haben dem Orkan Sorbas standgehalten.

Martin S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben für nächstes Jahr direkt wieder gebucht. Das sagt wohl alles.

Peter W.

5,0
5 5 5 5 5

Absolutes Traumhaus in einer absoluten Topgegend- Vermieterin ist super nett und auch ihr Olivenöl + Oliven, die Weintrauben und ihre frischen Feigen vom Baum sind wunderbar! Wir kommen wieder!

Rolf R.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbare, ruhige Lage

johanna

5,0
5 5 5 5 5

einfaches Haus mit allem, was man braucht, toller Meerblick, kurzer Weg zum Sandstrand, sehr freundliche Vermieter. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Auto notwendig

Marion

5,0
5 5 5 5 5

Einfaches, paradiesisch gelegenes, Haus, herzliche Vermieter, zum Seele baumeln lassen und Erholen, Zikaden und Meeresrauschen...wir haben uns sehr wohl gefühlt.

KUM

5,0
5 5 5 5 5

Einfaches, sauberes Häuschen. Wunderschön gelegen mit traumhaftem Meerblick. Ausgesprochen netter und gastfreundlicher Vermieter.

njam

5,0
5 5 5 5 5

Jassu: top, Ferienhaus: top. Gerne wieder, 1A! ;)

Nico

4,0
4 4 4 4 4

Einfach, sauber, in ruhiger Lage am Meer in den Weinbergen. Für Naturliebhaber und Ruhesuchende. Sehr freundliche und hilfsbereite Besitzer. Leider fehlen Liegestühle.

Marcus S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

eenvoudig huis met alles wat je nodig hebt, prachtig uitzicht op zee, korte afstand naar het zandstrand, zeer vriendelijke verhuurders. Bij aankomst stond er 1 liter olijfolie en een glas ingemaakte olijven klaar. Verder hebben we niets van de verhuurders gemerkt (ook niet zoals sommige gasten beschreven wijn/fruit/groenten of iets dergelijks). Wij (1 paar) voelden ons erg op ons gemak, maar je moet wel van deze afgelegenheid houden. Auto absoluut noodzakelijk.

Mononoke

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi, eenvoudig huisje, maar uitgerust met alles wat je nodig hebt, in de buurt van het strand met aardige Griekse verhuurders. Het huis ligt ver van de weg (alleen een onverharde weg leidt ernaartoe) met voldoende afstand tot de omliggende gebouwen. Voor kleine kinderen is de schommel met veel zand eronder heerlijk. Alleen als insecten erg storend zijn (vooral pissebedden en duizendpoten, die elke nacht in massa's het huis binnendringen, zelfs met gesloten ramen/deuren), is dit misschien niet de beste plek.

Bizos

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een oorspronkelijk, eenvoudig huisje met een prachtig uitzicht op zee en een rustige omgeving (behalve wanneer de zee woest is!). De heer Bizos en zijn vrouw zijn buitengewoon vriendelijk en gastvrij. We waren al voor de tweede keer daar. Voordelen: nabijheid van het strand en het mooie plaatsje Koroni met nog authentieke, mooie visrestaurants.

azl69

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige locatie in absolute rust, met charmante en attente verhuurders. Kleine eenvoudige maar aangename woning; een airconditioning (of een ventilator) in de tweede kamer zou welkom zijn, evenals het vermelden van het huis vanaf de straat.

Angela U.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke vakantie bij de vriendelijke familie Bizos. In het huis was alles schoon en alles was aanwezig wat we nodig hadden om te leven. Absolute rust, prachtig uitzicht op de hele baai en een korte weg naar het strand. We voelden ons zeer op ons gemak en willen graag weer terugkomen.

nils@hauser-net.de

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Na onze rondreis door de Peloponnesos moet ik zeggen dat ons verblijf van 2 weken in Koroni absoluut het beste was. De plaats en het strand zijn een pareltje. We hebben de omgeving (Finikunda, de Ochsenbauch baai ...) verkend en kozen vervolgens het strand boven alle andere. Het huis staat op zichzelf, midden in een wijngaard, een pad door riet leidt naar het schone zandstrand op 200m afstand, dat je hier bijna alleen voor jezelf hebt. Surfschool en verhuur op 400m afstand. Koroni op loopafstand, zowel over het strand als over de weg. Het huis is zeer eenvoudig ingericht, met 2 tweepersoonsbedden, muskietennetten bij minimaal aantal muggen in augustus/september, airconditioning, schone lakens, mooi terras met uitzicht op zee, absoluut rustig. Met onze verhuurder (die 500m verderop woont) konden we ons niet helemaal verstaan, maar hij overlaadde ons met druiven, eieren en olie. Een platter kussen en een nieuwe broodrooster waren meteen beschikbaar. Zeer discreet, je voelt je alleen, maar snelle ondersteuning indien nodig. Internet bij het huis is beschikbaar via het mobiele netwerk. Goede supermarkt op 5 minuten met de auto. Alles was over het algemeen perfect.

Hanna

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren nu al voor de tweede keer in dit huisje en het is ons weer heel goed bevallen. De rustige ligging dicht bij de zee met prachtig uitzicht is bijna niet te overtreffen! Het huis is eenvoudig, maar schoon en goed onderhouden. De verhuurder is erg vriendelijk, behulpzaam en voorzag ons van groenten uit zijn eigen tuin. De (super) horren aan de terrasdeuren kunnen helaas niet tegelijkertijd met de luiken worden gesloten, wat 's nachts fijn zou zijn. Ondanks deze kleine minpuntjes komen we graag weer terug!

Christiane R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het uitzicht vanaf het balkon is uniek: wijngaard en zee. Een fantastisch zandstrand op vier minuten loopafstand. Het huis is eenvoudig en klein, maar met alles wat je nodig hebt. Ideaal voor twee personen. Koroni is op loopafstand langs het strand - zeer mooi gelegen. Heerlijk Grieks eten. Dus alles is geweldig. Een absolute aanrader.

Doris

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absolute rust, cicade geluiden de klok rond, een zeer vriendelijke verhuurder, zonder opdringerig te zijn. Landwijn, olijven en groenten uit zijn tuin waren zeer welkom. Onmiddellijke reparatie bij klachten.

Mira

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een fantastische tijd gehad op een droomplek. Het huisje ligt prachtig, met uitzicht op zee, tussen de olijfbomen en bamboe loop je naar de zee, wat slechts 2 minuten duurt, en 's nachts hoor je het ruisen. De verhuurders zijn super aardig en het huis is mooi, eenvoudig, uitgerust met alles wat nodig is. Vooral geweldig is het terras/veranda dat uitkijkt op zee, bereikbaar vanuit beide kamers. Een geheime tip!

Kuba K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Geweldige ervaring. We willen zeker terugkomen. Het vakantiehuisje was ruim en schoon. Er is een groot terras met uitzicht op zee. 7 minuten om naar het strand te gaan en te zwemmen in super schoon water. 15-20 minuten langs de zee wandelen om bij Koroni te komen. De gastheer was erg aardig en behulpzaam. Het enige wat we niet leuk vonden was de toegangsweg - deze was erg steil en modderig na regen.

Mononoke

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi, eenvoudig huisje, maar voorzien van alles wat nodig is, in de buurt van het mooie strand met aardige Griekse verhuurders. Het huis ligt afgelegen van elke weg (alleen een onverharde weg leidt ertoe) met ruime afstand tot de omliggende gebouwen. Voor kleine kinderen is de schommel met veel zand eronder geweldig. Alleen als insecten erg storen (vooral pissebedden en duizendpoten, die elke nacht in grote aantallen het huis binnenkomen, zelfs bij gesloten ramen/deuren), is dit misschien niet zo'n goede plek.

Doris

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absolute rust, geluiden van krekels de klok rond, een zeer aardige verhuurder zonder opdringerig te zijn. Landwijn, olijven en groenten uit zijn tuin waren zeer welkom. Onmiddellijke reparatie bij klachten.

Mira

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een fantastische tijd op een droomplek. Het huis is prachtig gelegen met uitzicht op zee, langs olijfbomen en bamboe bereik je de zee, dat duurt minder dan 2 minuten, en 's nachts kun je het horen ruisen. De verhuurders zijn super aardig en het huis is mooi, eenvoudig, voorzien van alle benodigdheden. Vooral de veranda/terras met uitzicht op zee, die vanuit beide kamers toegankelijk is, is geweldig. Een geheime tip!

azl69

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige situatie in een absoluut rustige, charmante en attente verhuurder. Klein eenvoudig maar aangenaam huis; een ventilatiesysteem (of ventilator) in de 2e kamer zou welkom zijn, evenals het wijzen van het huis sinds de straat.

Bizos

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Een origineel, eenvoudig huisje met een prachtig uitzicht op zee en een rustige omgeving (behalve als de zee tekeer gaat!). De heer Bizos en zijn vrouw zijn uiterst vriendelijk en gastvrij. Dit was onze tweede keer daar. Voordelen: Nabijheid van het strand en van het mooie dorp Koroni met nog originele, mooie vistavernes.

Griechenland-Freundinnen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is precies hoe we ons verblijf in het vakantiehuis wilden hebben. De accommodatie is zeer eenvoudig, maar even goed onderhouden. Het uitzicht, de rust en de nabijheid van het strand waren precies naar onze smaak. De heer en mevrouw Bizos stonden onmiddellijk klaar wanneer nodig en verbaasden ons met hun onopvallende vriendelijkheid, behulpzaamheid en vrijgevigheid! Klopt, het enige nadeel: gebrek aan ligstoelen.

Melek

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eenvoudig, schoon huis. Gelegen in de wijngaard met uitzicht op de nabijgelegen zee. Mooi groot zandstrand. Rust om te ontspannen. Verhuurder super vriendelijk en discreet. Leverde ons druiven, tomaten, olijfolie en wijn. We komen wel weer.

Hanna

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Dit is de tweede keer dat we in dit huisje verbleven en het is ons weer uitstekend bevallen. De rustige ligging zeer dicht bij de zee met een prachtig uitzicht is moeilijk te overtreffen! Het huis is eenvoudig, maar schoon en goed onderhouden. De verhuurder is zeer vriendelijk, behulpzaam en voorzag ons van groenten uit eigen tuin. De (super) muggenhorren op de terrasdeuren kunnen helaas niet tegelijk met de rolluiken gesloten worden, wat 's nachts geweldig zou zijn. Ondanks deze kleine gebreken komen we graag nog eens terug!

Rolf R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eenvoudig, schoon, (zeer) rustig is deze geweldige accommodatie aan de rand van het rustige en mooie Koroni. Als u goed ter been bent (de weg naar het centrum is ongeveer 1,5 km, met veel hoogteverschil, evenals de weg naar het strand) en op zoek bent naar rust in uw accommodatie, bent u hier aan het juiste adres. We hebben daar gewoon een geweldige tijd gehad.

Christiane R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uniek uitzicht vanaf het balkon: wijngaard en zee. Prachtig zandstrand op vier minuten loopafstand.
Het huis is eenvoudig, klein, maar met alles wat je nodig hebt. Ideaal voor twee personen. Koroni ligt op loopafstand langs het strand - heel mooi gelegen. Super Grieks eten.
Dus alles is in orde. Een aanrader.

Angela U.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een heerlijke vakantie bij de vriendelijke familie Bizos. Alles in het huis was schoon en alles wat we nodig hadden om te leven was aanwezig. Absolute rust, geweldig uitzicht over de hele baai en een korte wandeling naar het strand. We voelden ons erg op ons gemak en willen graag nog eens komen.

nils@hauser-net.de

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Na onze rondreis Pelopones moet ik zeggen dat ons verblijf van 2 weken in Koroni absoluut het beste was. De plaats en het strand zijn een pareltje. We verkenden de omgeving (Finikunda, Ox Belly Bay...) en verkozen dit strand boven alle omliggende stranden! Het huis is vrijstaand, in een wijngaard, een pad door het riet leidt naar het schone zandstrand op 200m afstand, dat je in deze omgeving praktisch voor jezelf hebt. Surfschool en verhuur op Bed. 400m. Koroni op zicht- en loopafstand, zowel via het strand als via de weg. Het huis is zeer eenvoudig ingericht, 2 tweepersoonsbedden, horren met minimale muggen in aug/sept, airconditioning, schoon linnengoed, mooi terras met uitzicht op zee, absoluut rustig. We konden niet goed communiceren met onze huisbaas (woont 500m verderop) maar hij overlaadde ons met druiven, eieren en olie. Een platter kussen en een nieuwe broodrooster waren er meteen. Zeer discreet, je voelt je alleen, maar snelle hulp wanneer nodig. Internet beschikbaar in het huis via het mobiele netwerk. Goede supermarkt binnen 5 minuten met de auto. Al met al is alles in orde.

Rita Z.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

mooi vakantiehuis op een prachtige locatie met een prachtig uitzicht op de zee vanaf het terras. Het huisje is zeer schoon, eenvoudig maar functioneel ingericht, met een goed uitgeruste keuken en een schone, blijkbaar pas gerenoveerde badkamer/toilet.

schellerin

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer aardige verhuurders, gastvrij, helaas konden we niet communiceren in de taal. Het huis is prachtig gelegen buiten de gebaande paden met een korte wandeling naar de zee en afzondering van buren. We hadden een geweldige ontspannen strandvakantie in het laagseizoen en komen graag terug.

Marcus S.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

eenvoudig huis met alles wat je nodig hebt, geweldig uitzicht op zee, korte wandeling naar het zandstrand, zeer vriendelijke verhuurders. Toen we hier kwamen wonen, was er 1 liter olijfolie en een pot ingemaakte olijven. Afgezien daarvan hebben we niets gemerkt van de verhuurders (zelfs geen wijn/fruit/groenten of iets dergelijks zoals beschreven door sommige gasten). Wij (1 stel) voelden ons zeer comfortabel, maar je moet wel van de afgelegenheid houden. Auto absoluut noodzakelijk.

schelli

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

We verbleven voor 1 week in dit mooie huisje, 3 volwassenen met een kind, we vonden het erg leuk, vooral de locatie is geweldig, de nabijheid van het natuurlijke strand en de zeer aardige verhuurders die ons voorzien van olijfolie, groenten, olijven, etc. Het huisje is eenvoudig ingericht, maar heeft alles wat je nodig hebt. Het huisje is eenvoudig ingericht, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Er zijn ligbedden en parasols, de bedden zijn goed. Alles is ongecompliceerd en zeer hartelijk, aan te bevelen.


Contactpersoon

Bedrijf Jassu-Reisen GmbH
Dhr. J. Huerter

Dhr. J. Huerter

Andere accommodaties van Dhr. J. Huerter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Huerter

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 289945

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/289945.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Koroni» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 44 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven