Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Pilias

Peloponnesos, Messinia

Max.  6   gasten
95m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
95m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

25 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Voor slechts 7,50 euro per persoon per nacht (op basis van volledige bezetting), ook tijdens Kerstmis en Nieuwjaar, is Villa Pilias de ideale vakantieaccommodatie voor een voorjaarsverblijf in het mediterrane klimaat. Verruil de dure verwarmingskosten in Duitsland en het slechte weer voor een voorjaarsvakantie aan zee. Villa Pilias werd voltooid in 2012 en heeft vloerverwarming voor het geval het koud wordt. Het wordt verwarmd met goedkoop olijfhout via een houtkachel (deze heeft waterzakken) in de woonkamer, of een elektrische boiler in de kelder. Daarnaast is er een normale airconditioning in de slaapkamers, die ook gebruikt kan worden voor goedkope verwarming.
De vrijstaande Villa Pilias voor alleenbewoning is uitgerust met een 42 inch full HD TV paneel met satellietontvangst in HD, een andere kleinere full HD TV staat in een slaapkamer, een Blu-Ray speler evenals een ontvanger met docking station voor I-pad, I-phone etc. of USB stick en een hoge kwaliteit Bluetooth speaker. Een mobiele WLAN-router met SIM-kaart biedt onbeperkte toegang tot internet. Verder zijn er opklapbare ligstoelen om te zonnebaden op het terras van 50 m², een zonnescherm voor bescherming tegen de zon en een grote tafel met zes stoelen voor buiten en zelfs 8 stoelen voor de eethoek binnen. Want naast de 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden is de L-vormige bank in de keuken-woonkamer een complete slaapbank. Alle ramen zijn voorzien van horren. Twee complete badkamers, waarvan één met dubbele douche en wastafel. Tevens wasmachine, vaatwasser, oven, keramische kookplaat, magnetron, koel-vriescombinatie. De keuken is bijna volledig uitgerust met serviesgoed, bestek en kookgerei.
In de ochtend wordt u al dan niet gewekt door een kraaiende haan of de Griekse zon in de grote slaapkamer, als de geïsoleerde ramen en de dikke aluminium luiken gesloten zijn. Voor Villa Pilias kunnen twee auto's geparkeerd worden en de waterkraan naast de voordeur is ideaal om je voeten te schuren.
Wie meer van zand houdt, kan genieten van de buitendouche - uiteraard met warm water - op de natuurstenen muur tussen bloeiende bourgonvilleas. Bloeiende oleanderstruiken zorgen voor privacy van de straat.
Het warme water wordt grotendeels geproduceerd door de Griekse zon via een krachtig zonnesysteem. Er is ook een elektrische boiler.
Licentie- of registratienummer: 00002178458

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.8 km

0.8 km

Skilift 80 km

80 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 60 km Kalamata KLX

60 km

Snelweg-afrit 60 km Kalamata

60 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Als u op zoek bent naar een Ballermann gevoel, disco's, bars of danszalen, dan bent u op de verkeerde plaats. Villa Pilias is heel rustig gelegen op het platteland tussen de olijfbomen aan de rand van het Griekse minidorpje (40 inwoners) Kamaria. Het is een vrijstaand huis, ongeveer 30 meter van het buurhuis, waar een rustig gepensioneerd echtpaar uit Duitsland permanent woont
Via de zandweg (ongeveer 250 meter) en de asfaltweg is het slechts 2,5 meter naar het 3 km lange droomstrand Kamaria Beach (fijn en grof zand) en naar de slagerij en de supermarkt. Met de auto rijdt u bijna het strand op, waar in het midden nudisme voorkomt (ongeveer 300 meter van de parkeerplaats). Te voet bereikt u het strand van Kamaria in iets minder dan 15 minuten (ongeveer 800 meter).
Tavernes, die ook in de winter geopend zijn, zijn te vinden in Finikounda (4 km), Methoni (10 km) evenals Pylos en Koroni (elk 20 km). Villa Pilias ligt midden in de Natura 2000-zone van de EU, waar natuurbescherming en strenge bouwvoorschriften gelden. Hotelblokken en hoogbouw zijn hier taboe. De hele kust tussen Gialova en Koroni, ongeveer 50 km, behoort tot Natura 2000.
Vanaf het terras van Villa Pilias heeft u een ansichtkaartuitzicht op de bergen, de zee en de cipressen, bourgonvilleas, oleanders, olijf-, citroen-, sinaasappel- en mandarijnbomen op het terrein. Het belangrijkste dorp is Methoni met talrijke taverna's en een enorm Venetiaans kasteel en rotsgraven bij de afslag naar Pylos. Pylos (op 20 km afstand) is ook de zetel van het bestuur van de grote gemeente Pylos-Nestoros waartoe Kamaria behoort. Binnen een straal van 15 km van Kamaria liggen 5 van Europa's onbekende droomstranden, die uitnodigen tot wandelen in de winter. Het cirkelvormige strand Voidikillia, volgens de New York Times een van de 10 mooiste ter wereld, ligt op slechts 35 km afstand. Lampes Beach, ongeveer 5 km van Kamaria, heeft een zeer ondiep zandstrand dat ideaal is voor kinderen. Het kristalheldere zeewater is vaak tot 30 graden in augustus en is zelfs half november nog meer dan 20 graden. Dagtochten naar: Olympia, Mycene, Epidauros, Mani, Mistras, Nauplia of een halve dag Nestors paleis, Koroni klooster en Kalamata de hoofdstad van Messenië met zijn indrukwekkende boerenmarkt en vele kerken en musea. In de herfst, winter en lente zijn er elke zaterdag gratis begeleide wandelingen door het prachtige mediterrane landschap in de regio Finikounda/Koroni. Wie alleen wil wandelen vindt in Villa Pilias een wandelgids met 17 uitstekend beschreven routes. Maar er zijn ook talrijke musea in Pylos, Chora en Kalamata. Dan kunt u ook deelnemen aan de olijfoogst en zien hoe hier waarschijnlijk de beste olijfolie ter wereld wordt geproduceerd.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs is inclusief 10 kw/h elektriciteit per dag, wat voldoende is voor het normale huishouden. Elke extra kw/h wordt aangerekend aan 0,40 euro wegens airconditioning of verwarming

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Condor en Germanwings vliegen van Düsseldorf en andere steden naar Kalamata van de lente tot de herfst, en het is ongeveer 75 minuten rijden naar Villa Pilias voor een herfst- en wintervakantie met uitzicht op het strand en de zee. Kamaria is ook bereikbaar met een vlucht naar Athene en ruim 3,5 uur met de auto of bus. Met uw eigen auto rijdt u naar Venetië of Ancona, met de veerboot naar Patras en ongeveer 250 km langs de westkust naar Villa Pilias.
De laagste prijs van 42 euro per nacht is voor 6 personen in het voorjaar en de winter .
Verplichte 60 euro eindschoonmaak en 20 euro voor de was en een borg van 150 euro ter plaatse te betalen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2014

HaGüKa uit Seelze

5,0
5 5 5 4.8 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

Villa Pillias ligt, zoals beschreven, op een helling bij het dorp Kamaria. Een auto is hier een must (de wegen naar de villa zijn grotendeels onverhard). De uitrusting van het huis en de locatie komen 100% overeen met de beschrijving! We hebben er heerlijk kunnen ontspannen tijdens onze 14-daagse vakantie. Behalve het getjilp van de krekels is er niets te horen. We kunnen de villa alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: In ca. 5 Autominuten ist die Hauptstraße zu erreichen. Zur Auswahl stehen nach links,5 Autominuten, der Ort Finikounda mit Badestrand (Sand/Kies) und einer kl.Ladenstraße mit Geschäften und Restaurants. Unser Lieblingstrand war aber Lambes Beach: auf der Hauptstraße nach rechts, ca.8 Autominuten. Ein ca. 1 Kilometer langer Sandstrand mit flachabfallenden herrlichen Wasser. Die Sonnenliegen und Sonnenschirme sind dort, wie überall in der Region, kostenfrei, man zahlt lediglich für bestellte Getränke. Leckers und günstiges Essen gibt es dort im Restaurant Destina, direkt am Strand. Auch Methoni hat uns gut gefallen: Mit der alten Burganlage im Rücken ist das Schwimmen im Meer nochmals ein besonderes Erlebnis. Einen Ausflug wert ist auf jeden Fall der Ort Pylos!Ca. 15 Autominuten von Kamaria entfernt. Malerische gelegen, mit kl. Geschäften und jede Menge Tavernen direkt am Hafen.

Recreatiemogelijkheden: Schwimmen, schwimmen und schwimmen. Surfen und schnorcheln gehen natürlich auch.

Winkels: Direkt an der Hauptstraße, in der Nähe der Abfahrt Kamaria gibt es einen kl. Supermarkt mit Bäckerei. Einen Minimarket findet man auch in Finikounda. In Kalamta gibt es auch Lidl.


Contactpersoon

Dhr. H. Heepenstrick

Dhr. H. Heepenstrick

meer informatie

Objectnummer: 54326

Laatst bijgewerkt: 11.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/54326.htm


«Villa Pilias» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven