Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Karinyon Peloponnesos

Messinia, Peloponnesos

Max.  18   gasten
250m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 18  gasten
250m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

99 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

99 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Ruime, volledig uitgeruste vakantie villa met privé zwembad, gelegen in twee hectare grond voorzien van olijfbomen en gazon tuinen. Het liefdevol gerestaureerde traditionele stenen huis is gelegen in het historische gehucht Mistraki. Een rustig, pittoresk en ongerept gebied in de Messinia regio Peloponnesos, Griekenland. De villa heeft een benijdenswaardige, heuveltop locatie met een prachtig onbelemmerd uitzicht op de zee en imposante Taygetos bergen. Het vakantiehuis is gunstig gelegen tussen de populaire kustdorpen Koroni, Finikounda en Vounaria. Dichtbij zandstranden, historische en culturele attracties en een 18 holes golfbaan.

Een landelijke oase, weg van massatoerisme, biedt privacy zonder isolatie. Ideaal voor groepen vrienden en familie en onafhankelijke vakantiegangers om authentiek Griekenland te ontdekken. De villa ligt op 1 uur van het vliegveld van Kalamata en drie uur van de haven van Athene of Patras. Autoverhuur is verplicht.

Het hoofdhuis is geschikt voor 14 personen. Voor kleinere of grotere groepen is er ook een aangrenzend appartement voor 1 tot 4 personen. Dit biedt flexibiliteit voor singles en koppels die minder kamers nodig hebben en extra slaapruimte bieden voor grotere groepen. Maximale bezetting is 18 personen.

Groepen vanaf 14 personen krijgen ook het naastgelegen appartement toegewezen (toeslag 48 euro per dag)

Opmerking: Als u alleen het hoofdgebouw huurt, wordt het appartement gesloten. Het wordt niet verhuurd aan andere gasten.

Eigenaar spreekt Grieks en Engels.
EOT Griekse Toeristenlicentie - MHTE 1249K92000395001
Licentie- of registratienummer: EOT Tourist Licenz: MHTE 1249K92000395001

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 4 km

4 km

Bus 8 km

8 km

Luchthaven 45 km Kalamata

45 km

Station 40 km Messini

40 km

Snelweg-afrit 45 km E55

45 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Messinia heeft eindeloze zandstranden, vruchtbare valleien en majestueuze bergen voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Een gebied rijk aan geschiedenis, cultuur en oude mythe. U kunt genieten van tal van activiteiten: zwemmen, zonnebaden, vissen, snorkelen, zeilen, schildpadden kijken, olijven, wilde bloemen, paardrijden en vogels kijken.

Mistraki is geklasseerd door het Griekse ministerie van Cultuur als een traditionele gehucht van historisch belang. De weinige overgebleven huizen zijn meer dan honderd jaar en gebouwd in lokale steen. Sommige zijn zorgvuldig gerestaureerd met behulp van traditionele materialen en methoden. Mistraki is een rustige en prachtige locatie met gekke verharde paden, citrusbomen en een kleine kerk.

Technologische ontwikkelingen hebben weinig impact hier. De landbouw is van cruciaal belang, met name de teelt van olijven voor de productie van wereldklasse olijfolie. Er zijn geen winkels, bars of toeristische afleiding in het kleine dorpje Mystraki, alleen het geknetter van de krekels en af en toe ezel Bray.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 325
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

LET OP: Groepen korting voor verhuur van villa en appartement, vraag!
Appartementsprijs (1 tot 4 personen) en individuele kamerprijzen (B & B) op bepaalde tijden van het jaar.

Maaltijd bezorgservice op avond van aankomst en andere gelegenheden. Menu bevat een selectie hapjes, salades, traditionele Griekse gerechten, vers fruit, frisdranken en dorpswijn. € 15 - € 20 per persoon.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Het hoofdgehaus heeft een hal / leeshoek, een grote open keuken, eet- en woonkamer met plaats voor 18 personen. Er zijn 4 slaapkamers met eigen badkamer, een mezzanine slaapgedeelte, gastenverdieping / WC en een openlucht badkamer - maximaal 14 personen.

Het bijgebouw appartement voor 1 tot 4 personen heeft een slaapkamer, badkamer en keuken / woonkamer.

Voor singles en koppels kunnen individuele kamers met een eigen badkamer beschikbaar zijn op basis bed and breakfast op bepaalde tijden van het jaar. Vraag alstublieft.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 31-03-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

Nicole N. uit Oberhausen

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Gewoon wow!!!

Een absoluut droomhuis met veel ruimte (we waren met 10 personen) en een prachtig uitzicht. Zowel het gehele terrein als het huis zelf zijn in een zeer verzorgde staat en alles is met liefde ingericht. Karin, de eigenares, is een echte parel - open, zeer behulpzaam, altijd aanwezig als we iets nodig hadden of wilden weten en gewoon hartelijk. We voelden ons meteen erg welkom en kregen veel steun bij diverse problemen die we in ons eentje zeker niet zo goed onder de knie zouden hebben gekregen. Het huis biedt veel ruimte voor grote groepen en is uitgerust met alles wat u nodig heeft. Zeer geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Je hebt zeker een auto nodig, maar dan kun je relatief snel naar mooie stranden en veel plaatsen (bv. Petalidi, Methini, Koroni, Kalamata, Pylos...). Als u op zoek bent naar drukte en nachtleven, dan is dit niet de plek voor u. Het huis biedt rust, privacy, ontspanning en veel natuur. Als je dit wilt, ben je op de juiste plaats. Zeker een aanrader.

Antwoord van Mevr. K. Villa:

Danke für deine netten Worte. Ich bin so froh, dass Sie Ihren Aufenthalt trotz des extrem heißen Wetters, der Waldbrände und der Straßensperrungen genossen haben! Ihr wart eine tolle Gruppe und ich habe es genossen, euch alle kennenzulernen. Ich hoffe, Sie besuchen uns irgendwann wieder, Sie wären sehr willkommen.
Mit freundlichen Grüßen
Karen

Juni 2017

Lis uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig

Alle 5 volwassenen en alle kinderen (9-11 jaar) voelden zich al na een paar uur thuis in de villa. De mooie kamers met aparte badkamers waren snel verdeeld, de koelkast was gevuld met alles wat we nodig hadden voor de eerste honger en de volgende 2 ontbijtdagen. Ruimte zonder einde, zitjes in het huis, op de balkons, de kleine nissen, bij het prachtige zwembad (10m lang, heerlijk om ontspannen baantjes te trekken), de buitendouche, een tafeltennistafel en steeds weer het prachtige panorama. Ik weet niet waar te stoppen..... Alles is zeer goed onderhouden, de keuken is volledig uitgerust, er is een wasmachine (we hebben onze strandkleren regelmatig gewassen). Het dorp is meer een nederzetting met 10 huizen, waarvan er 5 bewoond zijn. Het is een zeer afgelegen plek, er is geen doorgaand verkeer en het volgende dorp met een supermarkt ligt op ongeveer 15 minuten afstand. Om bij de zee en de stranden te komen, moet je rekenen op ongeveer 30 minuten. We zijn in het begin een paar keer verdwaald, maar al snel was dat geen probleem meer. De stranden bij Finikounda, Kompi Beach en de stranden bij Petalidi zijn absoluut een aanrader. In Chrani moet u aandacht besteden aan het Caribean Beach, dat vooral 's avonds zeer romantisch is, met een strandbar en de bijbehorende sfeer. Eenvoudig maar erg leuk. Dimitri de huishoudster is super vriendelijk en komt regelmatig het zwembad schoonmaken en dingen controleren. Hij is eigenaar van een taverna in Kalamaki en zijn vrouw Christina is volgens ons de beste kok. Eenvoudige, originele Griekse thuiskeuken, die desgewenst ook aan huis wordt bezorgd. Koroni, Methoni, Pylos, Finikounda zijn zeker te bezoeken, ook de dagtocht naar Messene was een belevenis. In Pylos komen de snorkelaars aan hun trekken op het eiland Sphakteria, een duikcentrum in het dorp is ook hier absoluut een aanrader. Bedankt voor deze prachtige accommodatie, we gingen blij naar huis

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Villa:

Ich bin so froh, dass Sie einen guten Urlaub hatten und dass Sie Ihren Aufenthalt in der Villa Karinyon genossen haben. Es macht mich sehr glücklich, deine netten Worte zu hören. Das Haus war eine "Arbeit der Liebe". Es dauerte über sechs Jahre, um mit dem lokalen Stein sympathisch wiederherzustellen und Verbesserungen für das moderne Leben hinzuzufügen.

Es war ein Vergnügen, Sie und Ihre Familie zu treffen und wir schätzen sehr viel Ihre gute Pflege des Hauses. Sie waren perfekte Gäste und sind jederzeit wieder willkommen.

Augustus 2016

Tamara K. uit Varsovie - Pologne

4,3
5 5 3 4

Magnifique maison, tres confortable, dans un adorable village.

Nous avons passe une semaine formidable dans cette maison perdue parmi les oliveraies. Une vue a couper le soufle, des chambres joliment decorees tres confortables et tres propres. Il faut savoir que le village est isole et lorsque nous y etions, seule la maison d'a cote etait habitee. C'est un tres joli village de maisons en pierres. La personne qui nous a acceuilli n'est pas la proprietaire et n'etait pas tres bavarde mais si nous revenons dans cette region de Grece, nous reviendrons certainement dans cette maison de vacances.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. K. Villa:

Dear Tamara
Thank you for your positive feedback, I'm very happy you and your family enjoyed your stay at the villa. Apologies, I was not there to welcome you personally. If you do visit the area again, you are always welcome and I look forward to meeting you.
Best wishes
Karin

Juni 2016

Sabina L. uit UK

5,0
5 5 5 5

Peace and quiet with fantastic views - perfect for relaxation!

My family, 6 adults and 6 kids stayed at Villa Karinyon in June. WOW!! What an amazing place. The house has fantastic views all around and we liked all of the bedrooms having ensuites. The pool is huge, a proper size for swimming and the shallow paddling area for young children is a nice touch. We rented the house and apartment to give our 2 teenagers their own space. Mistraki is olde worlde with only a few very old stone houses, it’s how we remember Greece when backpacking and Olive picking in 1985! It’s a quiet place to relax but near enough to the action and things to do if you get bored of sunbathing. Located between seaside places Finikounda and Koroni, both about 10k distance. My sons cycled to Finikounda for the waves and windsurfing, we preferred to watch them and enjoy fresh fish and local wine. We also visited nearby Peroulia beach which is sandy and was great for our smaller grandchildren. We even managed to fit a bit of culture and history in when we visited Methoni castle and Pylos. The service by Dimitri and Helen
who look after the house and pool was excellent, they were helpful and friendly and kept everywhere very clean and tidy. We liked it so much we plan to go again next year.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2015

Yven E. uit Wiesbaden

4,5
4 4 5 5
Toon Duits

Prachtige woning met fenomenaal uitzicht

Met een grotere groep (3 gezinnen met kinderen) hebben we onze vakantie hier heel ontspannen doorgebracht. Het huis is ruim genoeg zodat iedereen zich kan terugtrekken indien nodig. Het strand van Koroni ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto. De situatie op de Peloponnesos is momenteel volledig onproblematisch voor vakantiegangers. De mensen zijn erg vriendelijk, de supermarkten en winkels zitten vol, er is genoeg benzine en de pinautomaten werken ook.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2015

Angela D. uit 2361 Laxenburg, Austria

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Het geeft je een goed gevoel!

zeer rustig gelegen, groot zwembad, tafeltennistafel, goed doordachte inrichting van het huis (bijv. horren voor alle ramen), overdekt terras met grote eettafel, ....
ook geschikt voor groepen! Een auto is absoluut noodzakelijk.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2015

Kenneth B. uit Paris

5,0
5 5 5 5

Paradise in Greece - perfect for relaxation

Quiet location but only short distance by car to beautiful sandy beaches, traditional tavernas and places of interest

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Villa Karinyon
Mevr. K. Villa

Mevr. K. Villa

meer informatie

Objectnummer: 34687

Laatst bijgewerkt: 15.12.2023

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/34687.htm


«Villa Karinyon Peloponnesos» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven