Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Schottroff

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Buiten het dorp St. Lambrecht ligt de blokhut met carport op een zeer rustige locatie aan de rand van het natuurpark Zirbitzkogel-Grebenzen. Het is het hele jaar door met de auto bereikbaar. U kunt het dorpscentrum te voet bereiken in minder dan 20 minuten. Er zijn winkelmogelijkheden in het dorp. Het huis is gebouwd in een houten blokconstructie en zeer comfortabel ingericht. Er is plaats voor 5 personen. Het is een niet-rokenhuis. Huisdieren zijn welkom. Nu ook met gratis W-Lan. Wandelingen kunnen direct vanuit het huis worden gestart. De tegelkachel en de houten lambrisering stralen een huiselijke, gezellige sfeer uit. De keuken is op de begane grond, evenals een eethoek en een tv-hoek. Ook hier is de badkamer met douche en aansluitende sauna. Drie slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Verdeeld in een eenpersoonskamer, een tweepersoonskamer en een tweepersoonskamer. Er is een apart toilet boven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2 km

2 km

Skilift 3 km

3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 150 km Graz

150 km

Station 14 km Mariahof

14 km

Snelweg-afrit 80 km St. Michael

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De marktstad St. Lambrecht in Stiermarken met zijn bijna 1700 inwoners ligt op meter boven de zeespiegel in de vakantieregio Murau. Dit gebied is vanuit Duitsland te bereiken via Salzburg en de Tauernautobahn naar St. Michael / Lungau, van hier via de Tamsweg in het Mur-dal naar Murau, en dan verder naar St. St. Lambrecht wordt gedomineerd door een 900 jaar oud benedictijnenklooster. Regelmatig vinden hier concerten van het klooster plaats. Het herbergt kunsthistorische collecties en een groot ornithologisch museum. St. Lambrecht is een buurgemeente van het natuurpark Grebenzen. De 12 km lange rondwandeling voert langs het vakantiehuis, zodat u direct vanuit het huis kunt beginnen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De toeristenbelasting bedraagt € 1,50 per persoon vanaf 14 jaar en per nacht
De eindschoonmaak en het beddengoed moeten ter plaatse bij het beheer van de woning worden betaald. Houd alstublieft geschikt contant geld bij de hand.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Storniert der Mieter den Vertrag vor Mietbeginn, sind die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: Kündigung bis 30 Tage vor Mietbeginn: 0 % des Mietpreises bis 14 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises später als 14 Tage: 100 % des Mietpreises Gerät der Mieter mit der Mietzahlung um mehr als 14 Tage in Verzug, ist der Vermieter berechtigt, den Vertrag ohne weitere Gründe fristlos zu kündigen und das Mietobjekt anderweitig zu vermieten. Sollten Sie die Vermietung nicht antreten können, aus welchen Gründen auch immer, bitte teilen Sie mir dies frühzeitig mit. Ich bin stets bemüht den Aufwand und Kosten für beide Seiten gering zu halten.

meer informatie:

Het vakantiehuis ligt midden in het natuurpark Grebenzen-Zirbitzkogel. Van april tot november kunt u hier wandelen, hardlopen en nordic walking doen. De bergwandelaar en mountainbiker vindt gemakkelijk tot veeleisende tochten in een natuurlijke omgeving. In het natuurpark kunt u zwemmen in de vele meren. Mühlner See, Furtner Weiher, Grasluppteich, Podolerteich en Auerlingsee. Een geheime tip is de Auerlingsee. U kunt hem vanuit het huis in een paar minuten met de auto bereiken. Het ligt verborgen, romantisch in het bos. Karper, snoek, forel, snoekbaars en baarsholte in de Auerlingsee, daarom is het ook erg populair bij vissers. Er zijn golfbanen in Mariahof, Murau-Kreischberg en St. Georgen. Tennisbanen zijn beschikbaar in St. Lambrecht. Meer dan 150 wandelroutes wachten op u in het natuurpark. Er is iets voor elke aandoening. Of het nu gaat om een gezinswandeling of een ontspannen wandeling op een van de themapaden of op het Hemma Pelgrimspad. Waarom neemt u niet een wandelgids van het natuurpark mee, die u verbazingwekkende dingen kan vertellen over de plaatselijke planten en dieren. Mountainbike- of fietstochten kunnen worden gedaan met uw eigen of gehuurde fiets. Een spannende reis met de stoomtrein van Murau naar Tamsweg. De fiets wordt in een aparte wagon gestald en gaat dan terug over het goed bewegwijzerde Mur-fietspad. Wie liever in het dorp blijft, kan in het door zonne-energie verwarmde buitenzwembad zwemmen en vervolgens op de goed onderhouden zonneweide met uitzicht op het benedictijnenklooster van de zon genieten. Als het regent, heeft Murau een overdekt zwembad en de Wildbad thermen om in te zwemmen. Meer op mijn homepage
In de winter begint de pret direct op de Grebenzen of in het ski- en rodelgebied Tonnerhütte. Nieuwsgierig naar "berg op sleeën" Ja, zoiets is er bij de Tonnerhütte. Hier heeft u ook de mogelijkheid om sneeuwschoenen te huren. Skitourers komen ook aan hun trekken. Veel van de omliggende pieken kunnen in de winter worden beklommen. Neem je schaatsen mee! Als het erg koud is, bevriezen de vele kleine meren snel. Zodra het ijs dik genoeg is, wordt het ijsoppervlak geopend voor het schaatsen. Dan krijgen de curlelenthousiastelingen ook hun geld waard. U kunt langlaufen op meer dan 30 kilometer aan loipes rond Zeutschach, Mühlen, St. Blasen en St. De langlaufloipe van Weirerteich is bijzonder sneeuwzeker en heeft een biatlonschietbaan. Geen apparatuur? Alles wat u nodig heeft voor het langlaufen vindt u direct bij de ingang van de loipe van Weirerteich: Langlaufski's, laarzen en stokken, skiewas, de juiste kleding en een goed gesorteerde langlaufshop. Zo uitgerust, staat niets een proefparcours in de weg.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus Schottroff
Mevr. U. Schottroff

Mevr. U. Schottroff

Beste gasten, ik ben jullie hospita. Eigenlijk wilden we een huis in Finland, vanwege de rust, het bos en de sauna. Maar de taal en ook de afstand hield ons ervan af. Dus we vonden wat we zochten in St. Lambrecht. We genieten nog steeds erg van ons verblijf daar en hopen dat u zich net zo comfortabel voelt als wij.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 290961

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/290961.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat