Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Naturerlebnishaus Riedl, Steiermark

Sankt Lambrecht

Max.  8   gasten
114m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
114m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ons vakantiehuis is prachtig genesteld in een kleine nederzetting van houten huizen in de buurt van een kapel. In St. Lambrecht, op ongeveer een kilometer afstand, zijn er zeer goede restaurants, apotheek en aantrekkelijke winkels. Een supermarkt is goed bevoorraad.

Mag ik me voorstellen? Ik ben het, het zeer gezellige, biologisch gebouwde vakantiehuis van de familie Riedl.
Ik ben gebouwd zoals mijn eigenaars het liefst leven: heel gezellig, organisch. Maar mijn "masters" houden het ook een beetje meer exclusief. Ik laat je graag zien wat ik te bieden heb!
Het houten huis op een idyllische locatie biedt plaats aan maximaal acht personen, het heeft een terras met een kleine tuin. Auto's kunnen veilig in de carport geparkeerd worden.

De accommodatie
1. Het beste - de locatie!
Midden in de idylle en toch maar 1,5 km naar het centrum met winkels en restaurants. Een klein beekje naast de deur en een paar andere leuke huisjes!
2. Het tweede beste ding - de locatie!
Slechts 2 km naar de skilift! Wandelen of fietsen vanaf de voordeur!
3. De gezelligheid
Op de begane grond:
is de vestibule, hier kunt u uw skispullen, schoenen en jassen deponeren! Er is ook een badkamer met douche en toilet en natuurlijk ons hart: de grote, open woon- en eetkamer met 2 luie bedden, de TV, de keuken en de gezellige eettafel!
Wat ik er het leukst aan vind! ....ALLEEN zijn SAMEN... of het nu luieren voor de TV is of gezelschapsspelletjes spelen aan tafel of als er gekookt wordt, dan zit je er middenin!
Boven:
zijn 3 tweepersoonskamers, soms met eenpersoonsbedden, soms met een tweepersoonsbed, afhankelijk van hoe dicht je wilt knuffelen!
Er is hier ook een tweede badkamer.
Op de zolder:
zijn eenpersoonsbedden - hier slapen de kinderen het liefst - want daar heb je je eigen koninkrijk!
4. De uitrusting
Carport voor maximaal 2 auto's, keuken met alle benodigde apparatuur en servies,
TV met satelliet, wasmachine, afwasmachine
5. De kleine tuin
is omheind met een houten hek: Ideaal met kinderen en eventueel een huisdier
EN aangezien ik na elke gast altijd door professionals wordt schoongemaakt, is een hond op verzoek ook toegestaan in ons huis!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Meer details ook op onze homepage op Internet onder
Ons vakantiehuis ligt in een door God gezegend gebied. Het natuurpark Grebenzen is zonder overdrijving de vriendelijkste kant van Oostenrijk - en ook een van de goedkoopste. De vakantiegast is van harte welkom in St. Lambrecht in de regio Murau. Reeds rond 1900 was deze regio een klassieke zomerbestemming voor mensen uit Oostenrijk, Duitsland, Italië en Hongarije die vanwege het uitstekende klimaat op zoek waren naar recreatie. In de winter staat de regio bekend om zijn goede sneeuwcondities. Men spreekt van een zomer- en winterparadijs.
Onze hut is ideaal gelegen voor de wintersport. Het huis is makkelijk bereikbaar, de auto staat beschermd onder de carport. De skilift in het dorp leidt naar de Grebenzen. Kreischberg, Frauenalpe, Lachtal en Turracher Höhe zijn andere populaire skibestemmingen. Na sneeuwval worden de langlaufloipes geprepareerd, schaatsen is mogelijk op bevroren vijvers.

Ook in de zomer is het gebied in het natuurpark een droom: gelegen op een hoogte van ruim 900 meter, biedt ons vakantiehuis de beste ontspanning (zonder muggen) bij aangename nachttemperaturen ondanks de hitte van de dag. De recreatieve waarde is enorm in dit stimulerende klimaat met de beste luchtwaarden. Bergmeren en vijvers nodigen uit tot een bad, het kuuroord Wildbad Einöd (gelegen bij Neumarkt) is het oudste thermaalbad van Stiermarken. Paddenstoelen en bessen kunnen in het bos geplukt worden. Themawandelpaden nodigen uit om op verkenning te gaan. Bijzonder aan te bevelen is het ijstijd avonturen wandelpad. Wie van zuidelijke flair wil genieten, moet uitstapjes maken naar Klagenfurt en het meer van Wörth. Als u zich wilt onderdompelen in de geschiedenis van de vroegchristelijke tijd, moet u de kathedraal en de catacomben van Gurk bezoeken. Een hoogtepunt is het Heinrich-Harrer-Tibet-Museum in Hüttenberg. Ridders' zullen verrukt zijn over de drie-kastelenstad Friesach

Op slechts enkele kilometers van Ferienhaus Riedl, op 1900 meter hoogte, heeft u een prachtig uitzicht op de bergwerelden van Zirbitzkogel, Radstätter Tauern, Hohe Tauern, Karawanken etc. De Günstner watervallen zijn een uitstapje waard, want het zijn de langste watervallen van de Seiermark. Met de Murtal-smalspoorbaan kunt u het Murtal vanuit Murau verkennen, een groot goed!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Check-in: 16:00, Check-out: 10:00 Restzahlung: 4 Wochen vor Anreise zusätzliche Informationen zum Mietpreis: Ortstaxe (Fremdenverkehrsabgabe an Gemeinde): € 2,50 pro Person ab 15 Jahre und pro Nächtigung Die Endreinigung und die Bettwäsche (Wäschepaket) sind vor Ort bei der Hausverwaltung zu bezahlen. Bitte passendes Bargeld bereit halten. Stornierungsbedingungen: Kostenfreie Stornierung bis 30 Tage vor Anreisetag möglich. Storniert der Mieter den Vertrag vor Mietbeginn, sind die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist: Kündigung bis 30 Tage vor Mietbeginn: 0 % des Mietpreises; bis 14 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises; später als 14 Tage: 100 % des Mietpreises. Gerät der Mieter mit der Mietzahlung um mehr als 14 Tage in Verzug, ist der Vermieter berechtigt, den Vertrag ohne weitere Gründe fristlos zu kündigen und das Mietobjekt anderweitig zu vermieten. Sollten Sie die Miete nicht antreten können, aus welchen Gründen auch immer, bitte sprechen Sie frühzeitig mit uns.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Naturerlebnishaus Riedl
Familie J. Riedl

Familie J. Riedl

"Verlangen heeft een thuis nodig!" vonden wij jaren geleden en bouwden voor onszelf een vakantiehuis dat we onze kinderen liefhebben. Ook jij kunt het leren kennen en ervan houden. Welkom in het natuurbelevingsparadijs!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 334908

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/334908.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven