Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
103m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
103m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

43 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

43 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Fort Soleil 34 is een charmant huis voor 6 personen, met een omheinde tuin en alle comfort voor een geslaagde vakantie. Het is gelegen in het midden van een bungalowpark in Breskens (provincie Zeeland, Nederland), slechts 500 m van het strand en iets minder dan 220 km van Noordrijn-Westfalen. Op de begane grond is er: - de hal met spiegel, schoenenrek en kapstok; - een toilet; - een volledig uitgeruste keuken met gasfornuis, combi-oven, vaatwasser, 2 koelkasten, koffiezetapparaat, braadpan, elektrische waterkoker, enz.een ruime en lichte woon- en eetkamer met TV en internet; - een op het zuiden gelegen omheinde tuin (ca. 8x8m) met luifel, schuur en tuinmeubilair; - een wasruimte met wasmachine, droogrek en 2 fietsen (grootte: voor volwassenen of grote pubers).

Op de eerste verdieping: - een kamer met een tweepersoonsbed; - een kamer met twee eenpersoonsbedden; - een kamer met een stapelbed; - een babybed en een kinderstoel; - een badkamer met een ruime inloopdouche en een provisorisch toilet (met knipperlicht). Het vakantiepark omvat ook: speeltuin, voetbalveld, overdekt zwembad, fietsverhuur.

Ten opzichte van het standaardaanbod voor dit type appartement (6 personen) in het bungalowpark heeft Fort Soleil 34 twee extra voordelen: een parkeerplaats voor 2 auto's en een goede en stabiele KPN internetverbinding door het hele huis. Als u een muziekliefhebbende gast bent, staat er een digitale piano in de woonkamer. Om het u gemakkelijker te maken zijn we al jaren huurders en weten we hoe vervelend het is om te moeten reizen met al uw huishoudelijke behoeften. Bovendien wonen we zelf regelmatig in dit huis en willen we onze huishoudelijke behoeften niet achter slot en grendel verbergen voor onze huurders. Integendeel, we hebben besloten om ze met u te delen, want in ons huis vindt u zout, peper, kruiden, olie, blikjes, vaatwassertabletten, vuilniszakken, wc-papier en misschien zelfs de vreemde goed gevulde fles - kortom, alles wat u nodig heeft om u vanaf de eerste dag thuis te voelen. Maak er zonder aarzeling gebruik van. Als u deze benodigdheden "als een goede huisvader (of moeder)" beheert en ze dienovereenkomstig aanvult, kan elke nieuwe bewoner direct gaan wonen zonder een heel huishouden mee te hoeven nemen of al op de eerste dag boodschappen te hoeven doen. Je zult zien: Dit werkt en maakt het leven gemakkelijker voor iedereen! Er wordt niet gerookt in het huis, huisdieren zijn toegestaan (alleen op de begane grond). Verhuur per week in het hoogseizoen, flexibele periodes buiten het hoogseizoen. Prijs tussen 160 EUR (weekend, laagseizoen) en 720 EUR (week, hoogseizoen).

Periode Week Weekend 01/01-10/01 520€ 260€ 11/01-31/01 300€ 160€ 01/02-31/03 400€ 200€ 01/04-30/06 520€ 260€ 01/07-31/08 720€ 360€ 01/09-30/09 520€ 260€ 01/10-31/10 400€ 200€ 01/11-20/12 300€ 160€ 21/12-31/12 520€ 260€

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Station 30 km Knokke

30 km

Snelweg-afrit 25 km Kaprijke

25 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die untenstehenden Stornierungsbedingungen gelten in normalen Zeiten, aber wir sind sehr darauf bedacht, dass unseren Gästen, die durch nicht selbstverschuldete Umstände stornieren müssen, kein finanzieller Schaden entsteht. Vorigen Sommer haben wir aufgrund der besonderen Situation all unseren Gästen die Möglichkeit gegeben, ungeachtet des Stornierungstermins kostenlos umzubuchen. Sollte sich die Coronakrise verlängern, wird dies auch dieses Jahr so gehandhabt. Stornierung durch den Mieter Bei Stornierung bis einen Kalendermonat vor Mietantritt bleibt die Anzahlung fällig. Bei Stornierung nach diesem Datum ist der Gesamtbetrag (exkl. Kaution) fällig, es sei denn, es kann für die Mietdauer oder einen Teil davon ein neuer Mieter gefunden werden. In letzterem Fall bleiben für den betreffenden Teil der Mietdauer ungeachtet des Stornierungszeitpunktes 10 % der Mietsumme fällig.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.8 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Heike K. uit Krefeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top tevreden

Wij willen ons hartelijk bedanken voor de geweldige tijd die we hier mochten doorbrengen. We hebben ons hier heel goed gevoeld. Het huis en de omgeving waren voor ons de perfecte vakantie. We zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Februari 2024

Yves V. uit Contern

4,6
5 4 5 5 4
Toon Duits

Mooie korte vakantie in de bergen.

Te voet zijn de mooie stranden van Breskens gemakkelijk te bereiken. Loopafstand ongeveer 15 minuten.

De strandrestaurants bieden goede kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

Het vakantiehuis is klein maar prima voor maximaal 6 personen, een klein nadeel is de trap naar de eerste verdieping die erg steil is. Met kinderen van 7 en 10 jaar was dit echter geen probleem.

De tuin is omheind zodat je de honden zonder zorgen in de tuin kunt laten.

In februari was het erg rustig op het vakantiepark.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2023

Piet en Annie A. uit Veghel

4,6
5 5 5 5 3
Toon Duits

Vrouw

We hebben drie weken enorm genoten van het verblijf in deze woning. De ligging is fantastisch. Op loopafstand van het strand. Het huis is comfortabel ingericht met een fijne complete keuken.
Het is toegestaan om de hond mee te nemen.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2023

Angela R. uit Altena

4,2
4 4 5 5 3
Toon Duits

gezinsvakantie

Hallo allemaal, we hebben onze zomervakantie doorgebracht met 2 volwassenen, 3 kinderen en onze honden daar. Het huis ligt echt heel mooi in een vakantiepark. In het park zelf zijn er speeltuinen voor kinderen.

De nabijheid van het strand was ons absolute hoogtepunt, op enkele minuten lopen ben je op het uitgestrekte strand, dat met zijn strandpaviljoens ook uitnodigt voor een lekkere maaltijd of een cocktail.

Helaas was het zo dat er in de directe omgeving nieuwe vakantiehuizen werden gebouwd en de bouwplaats al om 7 uur 's ochtends begon. Maar dat kan overal gebeuren.

Omdat het huis al over 2 fietsen beschikt, konden we in het dorp zelf nog fietsen huren voor de rest van het gezin, zodat we de omgeving konden verkennen, zoals het bunkerpark in Groede of Cadzand, maar ook de andere kant van de Westerschelde met behulp van de veerboot.

Het huis heeft alles wat je nodig hebt voor zelfvoorziening, het zou fijn zijn als er wat meer opbergruimte voor kleding in de slaapkamers zou zijn. En in de keuken zijn er twee koelkasten met vriesvak maar helaas geen oven. De aanwezige meubels zijn ouder maar in orde.

De tuin is volledig omheind en heeft een klein maar mooi terras met passend tuinmeubilair.

Het contact met de verhuurders was van boeking tot vertrek erg vriendelijk.

We hebben een mooie vakantie gehad en zouden het huis in elk geval aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2023

Felix Z. uit Wesseling

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie accommodatie.

We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld in het huis en over het algemeen in Zeeland. We hebben een week vakantie gehad met onze hond en baby van 9 maanden oud en hebben er geen spijt van, iedereen was erg kindvriendelijk en hondvriendelijk. We zouden altijd weer terugkomen. Het enige nadeel was dat er geen reisbedje was voor het kind, maar verder was alles geweldig.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2022

Bianca S. uit Essen

3,6
4 3 5 5 1

Schöner Ausgeschrieben als es in Echt war

Leider war das Haus sehr dreckig als wir ankamen.
Der Garten hier auf den Fotos ein Traum, in Wahrheit ein kleines Rechteck, die Wiese mehr Unkraut als schön.
Die Möbel, vorallem die Couch & das Stockbett stanken richtig nach Hund. Achtung im großen Doppelbett Raum gibt es lediglich eine XXL Decke. Hätten wir gerne vorher gewusst, bezüglich der Bettwäsche. Uns haben vorallem Staumöglichkeiten gefehlt. Schränke für die Wäsche in den kleinen Zimmern & Schränke für Lebensmittel. Kühlschränke waren super. Die Möbel alle heruntergekommen (Schubladen die Lose sind usw)
Schade um das Geld. Aber man hat sich dennoch eine schöne Woche gemacht mit der Familie

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Antwoord van Familie P. Bekaert-Geerts:

Liebe Gäste,
es tut uns sehr leid. Wir waren selbst ebenfalls entsetzt über den Zustand, in dem wir unser eigenes Haus gestern bei unserer Ankunft vorgefunden haben. Wir waren ein paar Monate nicht mehr hier, und da hat sich offensichtlich einiges an Nachlässigkeit angestaut, vonseiten einiger Mieter und leider auch vonseiten der Reinigungs- und Gärtnereifirmen, mit denen wir vertraglich zusammenarbeiten. Wenn sich die Probleme nicht beheben lassen, suchen wir neue Vertragspartner. Auch werden unsere eigenen Ferien dazu nutzen, alles Beschädigte (und leider auch Verschwundene!) zu ersetzen. Mit freundlichen Grüßen aus Zeeland, Familie Bekaert-Geerts

Mei 2022

Ulrike H. uit Harsum

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Familienurlaub mit zwei Hunden.

Wir haben unseren Urlaub in FS 34 sehr genossen, und wir fühlten uns vom ersten Moment wie zu Hause. Auch unsere beiden Hunde fühlten sich sehr wohl. Das Haus ist super ausgestattet, liegt nah am Strand und lässt keine Wünsche offen. Wir kommen bestimmt wieder. :-)

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2021

Frank + Marion W. uit Lustadt

4,6
5 5 5 4 4

Weihnachtsurlaub 2021

Hallo Familie Bekaert-Geerts,

wir wünschen Ihnen ein frohes und gesundes Jahr 2022. Wir hoffen, dass auch Sie gut ins neue Jahr gekommen sind.
Die 10 Tage in Ihrem Haus waren wunderbar, mal abgesehen von dem durchwachsenem Wetter und der nebenan befindlichen Baustelle. Zu unserem Glück fanden über Weihnachten und Neujahr keinerlei baulichen Aktivitäten dort statt.
Ihr Haus hatte wirklich alles was man so zum häuslichen Bedarf benötigt.
Auf Grund des schlechten Wetters hätten wir uns doch mehr deutsche Fernsehprogramme gewünscht.
Im Großen und Ganzen hat es uns und auch unseren beiden Hunden sehr gut gefallen. Da wir schon viele Jahre nach Seeland fahren werden wir sicherlich wiederkommen.



Besten Dank auch noch für die sehr angenehme Kommunikation im Vorfeld unseres Urlaubes.
PS: Wir haben uns sehr wohl gefühlt und wie immer geht so ein Urlaub viel zu schnell vorbei.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Augustus 2021

Veronique M. uit Höchstadt

5,0
5 5 5 5 5

Ein perfekter Familienurlaub

Ein tolles Ferienhaus! Hier fehlt es an nichts. 2 klasse Fahrräder sind auch vorhanden um die Umgebung zu erkunden. Für Kinder sehr zu empfehlen. Überall in der Anlage Spielplätze und der Strand ist auch nicht weit. Wir kommen gerne wieder. Dann aber hoffentlich mit mehr Sonne?! LG aus Bayern

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2021

Jenny und Fips R. uit Düsseldorf

4,8
5 5 5 5 4

Ein schönes Ferienhaus

Wir sind nun schon das zweite Mal in Breskens und wir sind begeistert vom Haus. So gut ausgestattet und von der Lage auch sehr gut gelegen.

Einzig das Wetter spielte leider nicht ganz mit, die Zeit im Haus ist uns aber auch nicht langweilig geworden. :)

Alles in allem bereits an Freunde weiterempfohlen und wir kommen bestimmt auch mal wieder.:)

Juni 2021

Familie F. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5 5

Schönes Haus mit blickgeschützter Terrasse und Markise

Wir haben uns im Hause der Familie Bekaert-Geerts sehr wohl gefühlt. Es liegt in einem kleinen ruhigen Ferienpark, ungefähr 800 Meter vom Strand entfernt. Das Haus ist komplett ausgestattet, ganz toll ist der zweite Kühlschrank und ganz wichtig für die jüngeren Gäste super W-LAN. Die Gegend ist ein Paradies für Radfahrer, es werden 2 gute Fahrräder zur freien Verfügung gestellt, wer keine eigenen Räder mit hat, kann damit gut die Umgebung erkunden. Strand, der Jumbo Supermarkt und Breskens mit seinen vielen Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten, alles mal eben schnell mit dem Rad zu erreichen. Wir hatten selten so eine nette und freundliche Konversation wie mit der Familie Bekaert-Geerts. Wir haben hier zwei schöne Wochen verbracht.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie P. Bekaert-Geerts

Familie P. Bekaert-Geerts

We hebben jarenlang vakantiewoningen gehuurd tot we eindelijk onze droom van een eigen vakantiehuis in de mooie provincie Zeeland konden realiseren. Nu zijn we blij dat we ons kleine stukje paradijs aan zee met u kunnen delen! Philip & Nadia


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 291917

Laatst bijgewerkt: 06.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/291917.htm


«Fort Soleil 34» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven