Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Soleil avec vue mer

Middellandse Zee - Zuid-Frankrijk - Languedoc-Roussillon - Aude - Narbonne-Plage

Max.  5   gasten
35m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
35m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

Ons mooie comfort vakantiehuis "Soleil", ingericht in mediterrane stijl, ligt op een onbeschutte locatie op de klif van het natuurgebied "La Clape" met een vrij uitzicht tot aan de zee. De kleine maar fijne residentie bestaat uit 8 geschakelde woningen. Onze gasten hebben een eigen parkeerplaats in het afsluitbare complex en gebruik van het zwembad in het naastgelegen complex. Dit heeft als voordeel dat u het voordeel heeft maar niet het lawaai hoort van een gemeenschappelijk zwembad. Vanuit het huis loopt u in slechts 10 minuten naar het 5 km brede dagelijks gereinigde en bewaakte fijne zandstrand. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de nieuwe wijk Narbonne-Plage tot aan de zee. U woont op een rustige maar geenszins afgelegen locatie.
De comfortabele vakantiewoning met 3 slaapkamers heeft ca. 35 m² woonoppervlak en een omheind terras van ca. 68 m² op het zuiden op twee niveaus met een weids uitzicht, dat rechts en links door heggen tegen eventuele nieuwsgierige buren wordt beschermd.
Op de begane grond bevindt zich de woon/eetkamer met Amerikaanse keuken in L-vorm met alle moderne apparatuur en veel serviesgoed, de afsluitbare kinderkamer met stapelbed, de mooie douche-badkamer met glazen cabine, WC + raam. Boven is de grote ouderslaapkamer met tweepersoonsbed (2 x 80 x 200 cm) en een uitklapbaar kastbed (80 x 190 cm), kledingkasten met voldoende opbergruimte ook voor winterspullen.
Bij het huis hoort een eigen afsluitbare parkeerplaats met privé parkeerplaats. Op slechts enkele minuten afstand vindt u een sportcentrum met openbaar zwembad, whirlpool, tennisbanen, fitnessruimtes, sauna

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 60 km Perpignan/Carcassonne

60 km

Station 15 km Narbonne

15 km

Snelweg-afrit 11 km Narbonne-Est

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het comfortabele vakantiehuis "Soleil" ligt op een blootgestelde helling op de klif van het natuurgebied "La Clape" met een prachtig uitzicht over het nieuwbouwgebied van Narbonne-Plage tot aan de zee. U loopt in 8 - 10 minuten naar het strand. Even ver, maar in een andere richting, loopt u naar de dichtstbijzijnde bakker, cafés, winkels en restaurants in het dorp. Alle geneugten van Narbonne-Plage liggen op loopafstand! U zult ervan genieten! Narbonne-Plage is een in de jaren 60 opgericht vakantieoord en behoort tot de gemeente Narbonne. Het is een geheime tip en nog niet overspoeld door massatoerisme. Door de bevoorrechte ligging tussen de Middellandse Zee en het natuurreservaat "Le massif de la Clape" vlak daarachter, heeft zich een bijzonder microklimaat gevormd, dat ons verwent met ongeveer 320 zonnige dagen per jaar. Er is geen industrie in de buurt, zodat de lucht zuiver en schoon kan worden ingeademd. Het 5 km brede zandstrand, dat dagelijks wordt schoongemaakt, is ook ideaal voor kinderen. Er zijn hier geen zee-egels of kwallen. Het water is kristalhelder. Narbonne-Plage biedt ontspanning en plezier voor het hele gezin. Onze viervoeters gaan zwemmen en ravotten buiten het bewaakte strandgedeelte op het "hondenstrand". De strandbewaking vindt plaats van juni tot september.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijzen incl. alle bijkomende kosten (ook in de winter)
per huisdier + € 10,-- eenmalige kosten
Wasserijverhuur op aanvraag
Speciale prijzen vanaf 4 weken in de maanden oktober - mei. Voor winterverblijven van 2 maanden of meer in de periode maart gelden nog gunstigere speciale prijzen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sollten Sie kündigen, verlieren Sie 30% vom Mietpreis bis 2 Monate vor Anreisedatum, 50% vom Mietpreis bis 35. Tag vor Anreisedatum, 80% vom Mietpreis bis 8. Tag vor Anreisedatum und 100% ab 7. Tag vor Anreisedatum bzw. Nichterscheinen. Wenn Sie wegen erneuter Pandemie nicht anreisen können, erhalten Sie selbstverständlich den gesamten bis dahin gezahlten Betrag zurück.

meer informatie:

Geschiedenis van Narbonne: Narbonne is een stad met ongeveer 1.000 inwoners in het departement Aude en is daarmee een van de grotere steden in Languedoc-Roussillon. Rond 118 voor Christus werd het huidige Narbonne de eerste Romeinse kolonie buiten Italië. Resten van de Via Domitia, de eerste Romeinse weg in Gallië, die Italië verbond met de Spaanse koloniën, zijn nog steeds te bewonderen in het stadscentrum van Narbonne. Ook de goed bewaarde ondergrondse reservoirs in de oude stad dateren uit de Romeinse tijd. Na de ineenstorting van het Romeinse Rijk was Narbonne de eerste stad in Frankrijk die islamitisch werd. De oorsprong van wat ooit een belangrijk handelscentrum was, gaat terug tot de oudheid. De omleiding van een zijrivier van de Aude gaf de inwoners rechtstreeks toegang tot de Middellandse Zee. Na een overstroming in de 14e eeuw keerde de rivier echter terug naar zijn oorspronkelijke bedding. Dit was een economische ramp voor Narbonne, want de stad lag plotseling niet meer aan zee. Pas na de aanleg van het "Canal de la Robine" (tegenwoordig UNESCO-werelderfgoed) in de 19e eeuw, waardoor er weer een bevaarbare verbinding kwam met het Canal du Midi en dus met de Middellandse Zee, en de spoorweg, kon Narbonne economisch terugkeren naar de oude tijden.
Op ongeveer 15 km van Narbonne ligt Narbonne Plage, dat u bereikt via de prachtige serpentines door de bizarre rotsen van het natuurreservaat "Massif de la Clape". Neem de tijd en geniet van dit prachtige landschap!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-02-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.5 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2017

W. L. uit Gottmadingen

5,0
5 5 5 5

Gerne wieder!

schöne Lage - etwas dezentral, was bei dem nächtlihen Strandlärm absolut wunderbar war. Trotzdem alles gut zu Fuß (ca. 10 in) erreichbar.
Gute und solide Ausstattung, kein Luxusschnickschnack.
Schlafzimmer oben ok mit Doppelbett,
Schlafzimmer unten mit Doppelstockbett ausgefüllt, hier kein weiterer Platz für Aufenthalt, Koffer etc.
Das Haus absolut zu empfehlen, sofern es zu viert belegt für "Outdoor-Urlaub" genuttz wird.
Für "Indoor-Urlaub" zu viert etwas eng, zu zweit absolut ok.
Gute persönliche Vor-Ort-Betreeung, der zugehörige Pool sehr sauber.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Nicole u. Stephan M. uit 76835 Rhodt

4,5
4 5 5 4

Kleines Häuschen mit allem was man braucht

Wir waren mit 2 Jungs (15 und 16 J.) und unserem Hund in diesem Häuschen. Es ist überschaubar, aber ausreichend. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Jungs konnten selbständig das "Nachtleben" erkunden und an den Strand. Alles fußläufig gut zu erreichen. Mit dem Hund konnte man schöne Runden drehen, sowohl im "Gebirge", als auch abends am Strand. Die Vermieterin sehr hilfsbereit. Wir hatten einen erholsamen Urlaub!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. Y. Deleporte

Mevr. Y. Deleporte

Mijn man en ik wonen het hele jaar in Narbonne-Plage en overhandigen de sleutels persoonlijk. Ik ben een Saarlander en mijn man is Fransman. We spreken beide talen, wat erg handig is bij kleine of grote problemen (politie, ziekenhuis, artsen). Wij fungeren als kredietagentschap voor onze gasten en helpen graag als dat nodig is.


Andere accommodaties van Mevr. Y. Deleporte


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 30180

Laatst bijgewerkt: 22.02.2023

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/30180.htm


«Villa Soleil avec vue mer » krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven