Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Pinienhain

Max.  4   gasten
88m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
88m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Onze "Villa Pinewood", gebouwd in 1998 in mediterrane stijl, is rustig gelegen aan het einde van een doodlopende weg op een heuvel boven Narbonne-Plage. Het strand en het centrum van het dorp met winkels en restaurants zijn in ongeveer 10 minuten te voet te bereiken

Het huis is ca. 88 vierkante meter groot en biedt voldoende ruimte voor 4 personen. Op de begane grond vindt u een grote hal met kledingkast en 3-deurs kledingkast, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een ingebouwde kledingkast en een aparte doucheruimte met wastafel en toilet, ook een kleine bijkeuken met wasmachine. Via een trap bereikt u de bovenverdieping met zijn grote woon-, eet- en keukenruimte. De keuken is volledig uitgerust met een keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffie- en espressomachine, voldoende serviesgoed etc. Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws uit de hele wereld, vindt u een flatscreen-tv met alle Duitse en ook vele internationale programma's in het woongedeelte. Een kleine stereo-installatie, vakantieliteratuur en gezelschapsspelen maken het aanbod compleet. Op de bovenverdieping bevindt zich ook de 2e slaapkamer met een tweepersoonsbed, een ingebouwde kast en een aparte daglichtdoucheruimte met wastafel en toilet.

In 2019 zijn beide badkamers met douche volledig gerenoveerd en is de slaapkamer op de begane grond voorzien van nieuwe meubels en matrassen. Ook de matrassen in de 2e slaapkamer zijn verwisseld

Het huis is omgeven door een goed onderhouden tuin en heeft verschillende terrassen, zodat u naar wens met de zon kunt wandelen of van de schaduw kunt genieten. Op het zuidoostelijke terras op de begane grond (volledig overdekt) vindt u een grote tafel met 6 tuinstoelen en een grote houtskoolgrill. Op het zuidterras staat een grote ronde stenen tafel met een stenen bank eromheen. Op het zuidoostelijke terras op de bovenverdieping (ideaal voor het ontbijt met uitzicht op zee) staat een tafel met 4 comfortabele stoelen en een kleine parasol. Vanaf hier bereikt u het kleine dakterras, dat ideaal is om te zonnebaden. Vanaf hier heeft u een fantastisch panoramisch uitzicht in het oosten en zuiden op de zee en Narbonne-Plage, in het westen op de Pyreneeën met de Pic du Canigou en in het noorden op de Garigue en het Massif de la Clape. Er is ook een klein balkon op het westen met 2 stoelen en een bistrotafel.

Bij het huis hoort een ruime garage met directe toegang tot de hal op de begane grond, waar uw auto veilig geparkeerd staat.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 55 km Beziers Cap D'Agde

55 km

Station 17 km Gare de Narbonne

17 km

Snelweg-afrit 14 km Narbonne Est

14 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op slechts 15 km van Narbonne, aan de voet van de heuvels van het La Clape-gebergte, ligt de prachtige badplaats Narbonne-Plage. Meer dan 300 zonnige dagen per jaar en een zeer goed onderhouden 5 km lang en ca. 200 m breed fijn zandstrand beloven pure vakantie. Het badseizoen begint in april en duurt tot oktober. Zelfs in het hoogseizoen is het niet druk op de stranden. Sinds 1988 ontvangt Narbonne-Plage elk jaar de "Pavillon Bleu" prijs voor de uitstekende kwaliteit van het water, het strand en de haven.

Watersportliefhebbers komen hier aan hun trekken. Surfen, zeilen, jetskiën en vele andere watersporten worden aangeboden. Fietsers vinden er een uitgebreid netwerk van fietspaden die de kustplaatsen rond Narbonne-Plage met elkaar verbinden. Natuurliefhebbers vinden rust en ontspanning tijdens wandelingen door het Massif de la Clape en de wijngaarden. Voor hondenbezitters zijn er genoeg hondenstranden, zodat ook uw viervoeter van de vakantie kan genieten
Vanaf maart en gedurende de hele zomer zijn er regelmatig gratis evenementen op het gebied van de strandboulevard. Voor nachtbrakers is er het hele jaar door een discotheek geopend.

Voor wie geïnteresseerd is in kunst en cultuur is een excursie naar Narbonne aan te bevelen. Er zijn hier talloze musea. Wandel in de voetsporen van de Romeinen, geniet van een wandeling langs het Canal de la Robine, bezoek de middeleeuwse kathedraal van Saint-Just-et-Saint-Pasteur en en

Voor wie zelf wil koken zijn er in het centrum van Narbonne-Plage verschillende kleine kruidenierswinkels en bakkerijen. Er is een Intermarché en een Lidl in het naburige dorp. Breng zeker een bezoek aan de lokale markten die meerdere keren per week worden gehouden, waar u al het voedsel rechtstreeks van de producenten kunt kopen.

Voor degenen die liever eten, is er een breed scala aan restaurants in en rond Narbonne-Plage met een regionale en internationale keuken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 250
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Aankomstdag is altijd zaterdag in het hoogseizoen, in het voor- en naseizoen zijn we flexibel. Beddengoed en handdoeken kunnen worden gehuurd bij onze beheerder.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bis zu 4 Wochen vor Mietbeginn ist das Ferienhaus jederzeit kostenlos stornierbar. Bei einer Stornierung bis 3 Wochen vor Mietbeginn fallen Stornogebühren von 30% des Mietpreises an. Bei einer Stornierung bis 2 Wochen vor Mietbeginn fallen Stornogebühren von 50% des Mietpreises an. Bei einer Stornierung weniger als 2 Wochen vor Mietbeginn fallen Stornogebühren von 80% des Mietpreises an. Die Stornogebühren entfallen, wenn rechtzeitig vor Mietbeginn ein neuer Mieter gefunden wird.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Hans Peter K. uit Saarlouis

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

vakantie genieten

Je kunt in dit huis zeker en drie weken verblijven. Het voelt als thuis. Op dit moment van het jaar kan het 's avonds al koeler worden en kan het soms flink stormen. Precies op deze dagen maak je het gezellig op de bank in huis en voel je je goed. 's Ochtends bewonder je dagelijks vanaf de ontbijttafel het prachtige uitzicht op zee, dat elke dag een andere kleur heeft en soms meer, soms minder golven laat zien. Kortom, het huis is geweldig als vakantiehuis en geen klein notendopje. We kennen de omgeving en het landschap al vele jaren en hier is geen saaie dag. De regio en vooral het huis zijn het hele jaar door aan te bevelen. Vooral in de winter, voor degenen die de zomerse hitte niet meer verdragen. We zullen hier altijd weer terugkomen en zijn blij dit huis te hebben gevonden.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2023

Peter L. uit Wilhelmshaven

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomappartement aan de Middellandse Zee

Een reis naar de Languedoc betekent een reis naar een van de mooiste landschappen van Frankrijk (aan de Middellandse Zee) en naar het verleden met kastelen, middeleeuwse dorpen en steden, de geschiedenis van de Katharen... We hebben de regio al vaak bezocht, maar nog nooit was de tijd zo succesvol als tijdens deze herfstvakantie. Dit werd vooral mogelijk gemaakt door het fantastische appartement (het betreft een half vrijstaand huis) van de familie Stallkamp. Al van tevoren was de communicatie met de vriendelijke verhuurders uitstekend. Het huis zelf is gelegen op een kleine heuvel, waardoor het uitzicht op zee gegarandeerd is - vanaf het hoofdterras (er is ook een dakterras met een fenomenaal uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen van de Pyreneeën), maar ook vanaf de eettafel in het huis. De zee is in 5 tot 10 minuten te bereiken. We hebben het huis bewoond met vier personen. De indeling is comfortabel met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping. Er zijn ook meerdere terrassen, zodat je met de zon kunt meebewegen of een schaduwplek kunt zoeken. Het woongemak is ook te danken aan de royale inrichting, bijvoorbeeld in de keuken, die buitengewoon is voor een vakantiehuis. We hebben elke ochtend een strandwandeling gemaakt, brood gekocht bij de bakker en daarna op het terras ontbeten - al met al een perfecte vakantie die het appartement van de familie Stallkamp biedt, daarom kunnen we het van harte aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2023

Sabine F. uit Neubiberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super goed uitgeruste villa

We verbleven als familie gedurende 2 weken in de prachtige Villa Pinienhain. De uitrusting was erg goed en we hebben niets gemist. We vonden vooral de voldoende zitplaatsen op de verschillende terrassen met gedeeltelijk uitzicht op de zee zeer aangenaam. We kunnen de accommodatie van harte aanbevelen.
De communicatie met mevrouw Stallkamp verliep feilloos. Er werd zeer snel gereageerd met veel goede tips.
Bedankt voor de mooie tijd!
Familie Fink

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2023

Stefan M. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldig huis met een zeer goede locatie in een geweldige omgeving.

We waren in augustus voor twee weken in dit prachtige huis. Wat kunnen we zeggen, alles is aanwezig en we ontbrak het aan niets. De communicatie met de familie Stallkamp was geweldig. We hadden een geweldige en ontspannende tijd. Ook de omgeving en de mensen, alles is erg mooi. We wilden eigenlijk blijven, maar helaas eindigt elke vakantie. Daarom komen we terug en kijken er erg naar uit.

Hartelijk bedankt voor de prachtige en ontspannende tijd.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2023

Detlef E. uit Gotha

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Spannende 2 weken.

Het huis ligt in een zeer rustige woonwijk en is voorzien van alles wat je nodig hebt in het huishouden. Alles is zeer schoon en in perfecte staat.
Over het algemeen nodigt de locatie uit tot dagelijkse nieuwe uitstapjes, waar we ook veel gebruik van hebben gemaakt.
Mensen die meer van een strandvakantie houden, vinden zeker een plekje op het enorme strand.
Voor ons waren het 2 ontspannende en avontuurlijke weken in een zeer mooie accommodatie.
Altijd weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2023

Monika K. uit Saarbrücken

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Da willen we wonen…

Wat moet ik allemaal vertellen, het huis is uitgerust met alles wat je ooit zou kunnen nodig hebben. Toen ik in de kasten keek, voelde ik me thuis. Er ontbreekt niets. Zeer mooi serviesgoed ... alles in overvloed aanwezig.

De omgeving is voor ons niet onbekend, we hebben 2 jaar in Gruissan gewoond en we houden van dit gebied. We hebben veel vrienden daar en daarom was het voor ons bijzonder leuk dat we dit huis van de familie Stallkamp hebben ontdekt.

We hebben een waterpoedel die zonder zorgen zijn temperament kon uiten in het aangrenzende dennenbos (altijd met een zakje).

De familie Stallkamp is uiterst behulpzaam en ik kan niet te veel goede dingen schrijven, anders is alles volgeboekt.

Monika en Peter Kuhn

Aanbevolen voor: Senioren

Oktober 2022

W. K. uit Stolberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi huis op een geweldige locatie.

We brachten een geweldige week door in dit vakantiehuis in oktober. Het huis is liefdevol ingericht en gedecoreerd. Het meubilair is zo goed als nieuw en in de keuken ontbreekt niets. Er is een prachtig uitzicht op zee vanaf het balkon. Wij vonden het erg prettig dat de garage butzbar was en direct toegang gaf tot het huis. De straat, die alleen door bewoners wordt gebruikt, was erg rustig. Gewoon ontspannen. Het dennenbos direct voor het huis was ideaal voor onze hond. Het zandstrand op loopafstand was ideaal voor lange wandelingen.

Wij hebben onze vakantie al in verschillende vakantiehuizen in Frankrijk doorgebracht en ook in Narbonne-Plage. Deze kon niet worden overtroffen. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2022

Norbert B. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zorgeloze dagen in een prachtige omgeving

Een zeer mooie villa, rustig gelegen met uitzicht op zee. De inrichting is perfect. We waren vooral onder de indruk van de zeer nuttige beschrijvingen van de omgeving en de suggesties van Fam. Stallkamp
We hadden een paar zorgeloze dagen in een geweldige omgeving.

Augustus 2022

Michael H. uit Waldböckelheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

TOP vakantiewoning, absolute aanrader

We verbleven voor de 2e keer in deze super uitgeruste en schone vakantiewoning.
De locatie is zeer rustig - geen doorgaand verkeer of ander lawaai.
De eigen garage is praktisch - de auto staat veilig en koel.
Het absolute hoogtepunt voor ons is het dakterras - een geweldige plek om na een bezoek aan het strand te genieten van een kopje koffie in de avondzon met uitzicht op zee.
De Wi-Fi is snel en stabiel.
Het gebied nodigt uit tot excursies - oude dorpjes met veel geschiedenis.
Maar we hebben nog niet alles gezien. We komen terug...

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2022

Michael H. uit Saarbrücken

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaft

Dieses Haus lässt kaum noch Wünsche offen. Alleine der Ausblick zum Meer kann man  nicht in Worte fassen, einfach ein Traum. Das Ambiente der Einrichtung fast schon wie zuhause. Wir werden wieder kommen! 100% weiter zu empfehlen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

September 2021

Peter K. uit Merzalben

4,9
5 5 4.5 5 5

Einfach ein Traum

Wir hatten einen tollen Aufenthalt in dem Ferienhaus.
Schon zum Frühstück gab's den Meerblick und Abends den herrlichen Ausblick von der Dachterrasse. Tolles Haus, sehr sauber, perfekte Ausstattungen, es fehlt an nichts, sehr nette und hilfsbereite Vermieter. Kommen sicherlich wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2021

Martin und Ina G. uit aus Idar-Oberstein

4,8
5 5 5 4.5 4.5

Tolles Ferienhaus - absolut und uneingeschränkt weiterzuempfehlen

Wir haben in diesem schönen Ferienhaus einen wunderbaren und erholsamen Urlaub verbracht.
Zur guten Erholung haben auch die bequemen Betten beigetragen. Die Villa Pinienhain ist eins der schönsten und besten Ferienhäuser, das wir bisher angemietet hatten und das waren nicht wenige. Besonderen Dank an Fam. Stallkamp auch für den guten Service - für Fragen war Frau Stallkamp jederzeit erreichbar.
Alles was in den Bewertungen davor zu lesen war können wir nur bestätigen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

Familie O. uit Bad Vilbel

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Erholungs-Oase

Das Haus ist sehr schön gelegen, ruhig, sehr sauber und liebevoll (mit allem was man benötigt) ausgestattet. Wir haben uns sofort wohl gefühlt, haben die Sonne, das Meer sowie die Sterne vor allem auf der kleinen, aber sehr feinen Dachterrasse genossen...Weitere Terrassen sind ebenfalls sonnig und zu Erholung einladend.
Ganz toll: Die Verfügbarkeit einer Garage.
Ebenfalls positiv, die "Erreichbarkeit" der Vermieterin bei Fragen sowie Anliegen..
Ein einziger Nachteil muss leider doch erwähnt werden: Die Zeit ist wie im Fluge vergangen:-)!!
Für uns, definitiv die erste Adresse für Urlaub in Narbonne-Plage.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Martin und Michaela D. uit Mellrichstadt

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub

Coronabedingt war uns in diesem Jahr noch nicht so ganz klar, wie sich unser Urlaub gestalten sollte. Deshalb haben wir auch erst sehr spät gebucht. Wir waren bereits öfters in Südfrankreich und hatten auch schon mehrmals ein Ferienhaus gemietet. Das heißt, wir können schon einige Erfahrungswerte mitbringen und Vergleiche ziehen.
Zuerst müssen wir erwähnen, dass die Kommunikation und Betreuung mit und durch die Vermieter einfach super war. Anfragen bzw. Fragen wurden sehr schnell beantwortet. Broschüren und Informationen zur Umgebung, Ausflugsziele, Märkte, Restaurants usw. gab es schon im Vorfeld, so dass man sich hier auch schon vorab Gedanken machen und einlesen konnte. Auch die Hausverwalterin vor Ort war sehr zuvorkommend und hilfsbereit. Auch eine Nachfrage, ob man wieder gut und ohne Probleme zu Hause angekommen ist, haben wir so noch nicht erlebt.
Zum Haus selber können wir nur sagen: es hat nichts gefehlt! Es ist komplett mit allem was man braucht -oder vielleicht brauchen könnte- ausgestattet. Komplett ausgestattete Küche, zwei neue Bäder mit Duschen und WC's (war definitiv von großem Vorteil für ein Ehepaar mit zwei Söhnen), Terrassenmöbel für jede der Terrassen, bequeme Betten, Wlan, Grill, usw. Alles ist sehr liebevoll eingerichtet und (für mich persönlich ein großes Plus) sehr sauber.
Das Haus selbst liegt auf einem kleinen Hügel mit Blick zum Meer. Der Strand oder der Ortskern mit Bäcker, Metzger, kleinen Einkaufsmärkten ist bequem in nur wenigen Minuten zu Fuß erreichbar.
Für uns war es in dem Ferienhaus der Familie Stallkamp ein sehr erholsamer und entspannter Urlaub. Wir können das Haus mit bestem Gewissen weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2020

Kevin D. uit 78224 Singen

5,0
5 5 5 5 5

Super Ferienhaus für die Familie

Das Ferienhaus ist sehr sauber und in einem super Zustand ,so dass man sich am ersten Tag gleich wie zuhause fühlt.
Es gibt sehr viele Terrassen am Haus. Und auf dem Dach eine Dachterrasse. Auf der man sich den Ganzen Tag Sonnen kann und einen super Ausblick genießen kann.
Vom Balkon hat man Blick auf das Meer und ein teil vom Strand. Der Fußweg zum Meer ist angenehm. Das haus ist von der Autobahn sehr gut erreichbar.Mann ist mit dem Auto auch schnell in Narbonne wo es ein großes Einkaufszentrum gibt.
Das war ein super Urlaub.Ich kann das Haus jedem weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Ines S. uit Hagen

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbarer Urlaub

In diesem Jahr haben wir eine Woche in diesem wunderschönen Ferienhaus verbracht. Wir hatten eigentlich für Ostern gebucht. Als die Corona Krise begann, hat uns Familie Stallkamp sofort kontaktiert und eine kostenlose Stornierung oder Umbuchung angeboten. Wir haben uns für eine Umbuchung auf Ende Juni entschieden, was ja glücklicherweise auch geklappt hat.
Ein so modern eingerichtetes und perfekt mit allem ausgestattetes Haus hatten wir noch nie. Es liegt auf einem kleinen Hügel mit herrlichem Meerblick. In wenigen Minuten ist man zu Fuß am Strand oder im Ortskern.
Die Kücheneinrichtung (sogar französische Kochbücher) lässt das Herz jedes Hobbykochs höher schlagen und auch den großen Holzkohlegrill auf der Terrasse haben wir mehrfach benutzt. Auf jeder Terrasse gibt es ausreichend bequeme Gartenmöbel mit neuen Polstern.
Wir Erwachsenen saßen am liebsten auf der oberen Terrasse und ließen die Seele beim Blick auf das Meer baumeln. Unsere Tochter im Teenie Alter war ganz begeistert, dass Sie das ganze Erdgeschoss mit eigenem Bad für sich hatte und Mama und Papa mal nicht mitbekamen, wenn Sie mit ihren Freunden chattete. Unser Hund fand das eingezäunte Grundstück, auf dem er jederzeit draußen sein konnte, ganz toll.
Die Betreuung durch Familie Stallkamp war super. Bereits im Vorfeld gab es jede Menge Informationen und Ausflugstipps und auch im Haus sind reichlich Reiseführer und Infomaterial vorhanden.
Da wir in einer Woche nur einen Bruchteil von dem gesehen haben, was uns interessiert, haben wir gleich für nächstes Jahr Ostern neu gebucht, dann aber für 2 Wochen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie M. Stallkamp

Familie M. Stallkamp

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 253059

Laatst bijgewerkt: 21.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/253059.htm


«Villa Pinienhain» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 28 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven