Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Comfortabele bungalow vlakbij natuurgebied...

Max.  6   gasten
57m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
57m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV), open keuken(koffiezetapparaat(cups), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), doorloop slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden))

berging, terras, tuinmeubilair

Deze moderne, comfortabele, geschakelde bungalow ligt op het autoluwe vakantiepark Park Eksel en is ideaal voor een vakantie met vrienden of families. Buiten beschikt de bungalow over een terras en comfortabel tuinmeubilair. Er is ook opslag. Er is één parkeerplaats per bungalow op de centrale parkeerplaats van Park Eksel.

Op 1,5 km afstand ligt het centrum van Hechtel - Eksel waar u gezellig kunt winkelen voor vrienden of families. Op dezelfde afstand vindt u een bakkerij en een restaurant waar heerlijke maaltijden en drankjes worden geserveerd. Voor het inslaan van uw essentiële boodschappen kunt u 1,4 km verderop in de richting van de supermarkt lopen. Er zijn nog veel meer interessante toeristische attracties die een bezoek waard zijn.

De bungalow heeft een trendy inrichting en beschikt op de begane grond over een woonkamer met tv. De goed uitgeruste open keuken is voorzien van een oven en een vaatwasser. Verder is er een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met douche en toilet. Via de trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping, waar zich de twee overige tweepersoonsslaapkamers bevinden. De bedden zijn eenpersoonsboxspringbedden, sommige in een tweepersoonsopstelling.

Park Eksel heeft ook vierpersoonsbungalows te huur.
Let op: Huisdieren moeten tijdens het reserveren worden vermeld vanwege beperkte beschikbaarheid.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1.3 km

1.3 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het kleinschalige vakantiepark Park Eksel is een nieuw (2021), autoluw vakantiepark gelegen in een groene omgeving van de Limburgse Kempen in Vlaanderen, op 14 km. ten zuidoosten van Lommel.

Vakantiepark Park Eksel ligt niet ver van de Belgisch - Nederlandse grens, in een bosrijke omgeving, vlakbij het natuurgebied Bosland. Bosland biedt vele mogelijkheden om te sporten en te recreëren. Op het vakantiepark zelf zijn ook diverse faciliteiten te vinden. Zo vermaken de kinderen zich prima in de binnen- en/of buitenspeeltuin. U vindt er verder een mini-supermarkt voor de (kleine) dagelijkse boodschappen. Er is een wasserette en een fijn restaurant met terras. Indien u uw eigen fietsen niet meeneemt, kunt u deze huren bij de receptie. Oplaadpunten voor zowel elektrische fietsen als auto's zijn ook aanwezig.

In de omgeving vindt u er naast het "oneindige" bos ook diverse meren, duinen en heide. Een fantastisch gebied voor het maken van wandel- en/of fietsroutes. Ook aan de mountainbikers is gedacht. Zij kunnen hun hart ophalen op de mountainbikeparcoursen. Uniek is het fietsen tussen de boomtoppen. Een cirkelvormig, 700 m. lang pad voert u op 10 m. hoogte door de boomkruinen. Zo bekijkt u het bos op een compleet andere manier. En natuurlijk zijn er diverse gelegenheden om te genieten van een hapje en een drankje. Tips voor dagtrips zijn onder andere Speelbos Pijnven (7,5 km.), TODI, snorkelen of duiken tussen de zoetwatervissen (20 km.), GlowGolf of het Klimbos in Weert (24 km.) of het preHistorisch Dorp in Eindhoven (35 km.). Bezoek ook eens de steden Hasselt (27 km.), Turnhout (58 km.), Genk (30 km.), Maastricht (51 km.) en Eindhoven (37 km.). Alle met een eigen sfeer en karakter, maar met een rijk aanbod aan culinaire verrassingen en cultuur.

Vakantiepark Park Eksel is de ideale bestemming voor mensen die houden van comfort maar er ook graag op uittrekken in de omgeving, zowel natuur als cultuur. Fijne vakantie!

Op vakantiepark Park Eksel wordt er t/m april 2022 gewerkt aan het centrumgebouw. Hierdoor zijn de binnenfaciliteiten (indoor speeltuin, het restaurant, de wasserette en de minimarkt) tot die tijd niet geopend. Er wordt alles aan gedaan om eventuele overlast tot een minimum te beperken.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 65.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sabire Yalcin

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het was zoals beschreven, we hadden leuke dagen daar, het personeel is zeer attent en beantwoordt alle vragen.

Liesbeth Ridder

4,0
4 4 4 4 4

Een fijn en rustig park met een bos in de achtertuin, wat ideaal is voor een korte wandeling met de hond. Het hoofdgebouw met restaurant/bar, winkel is nog in aanbouw. We konden al een glimp opvangen van de sfeer en aankleding en het wordt zeker een meerwaarde voor het park. Ideale ligging als vertrekpunt voor verschillende natuurgebieden om te wandelen en fietsen.

Rob Sprokholt

4,0
4 4 4 4 4

Wij hebben een prachtige week gehad op Roompot-park Eksel in België mede dankzij het geweldig vriendelijke en behulpzame personeel! Het park is nog geen jaar oud met schitterend, compleet ingerichte (Bel)villa's. Daarbij het meest klimaatneutrale park van België met o.a. warmtepomp, inductie, airco in alle kamers en is gebouwd met CLT-procedé. Rustig gelegen buiten Eksel maar dichtbij prachtige natuurgebieden zoals Bosland met zeer veel wandel- en fietsroutes. Diverse supermarkten en prachtige steden zoals Hasselt en Lommel zijn snel bereikbaar. Het centrale gebouw is in aanbouw (open april 2023) met o.a. restaurant en minimarket. Voor kinderen zijn er dan een water-, binnen- en buitenspeeltuin beschikbaar. Ook erg fijn je kan je eigen of gehuurde E-bikes zelf opladen! Wij komen volgend jaar zeker terug om nog meer te genieten van al het moois dat Belgisch Limburg te bieden heeft!

Rathé Norbert

4,0
4 4 4 4 4

s'morgens reeds voor 8 uur wakker gemaakt worden door de buren! de muren lijken van karton! Gans de nacht op de kamer de "verwarming" horen .De blazers (airco) die niet of heel moeilijk af te stellen zijn, en dus te pas en te onpas aansprongen , van temperatuur wisselden , .....

Sartor Kevin

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

De plaats is aangenaam. De accommodatie ook. Over het algemeen niets negatiefs te zeggen, behalve dat ik niet weet of de verwarming midden in de winter voldoende is voor het "woonkamer" gedeelte (hoog plafond), maar het is subjectief. personeel is erg vriendelijk (spreekt Frans). Toegang is eenvoudig (geen sleutel nodig)

Liesbeth Ridder

4,0
4 4 4 4 4

Een fijn en rustig park met een bos in de achtertuin, wat ideaal is voor een korte wandeling met de hond.

Het hoofdgebouw met restaurant/bar, winkel is nog in aanbouw. We konden al een glimp opvangen van de sfeer en aankleding en het wordt zeker een meerwaarde voor het park.

Ideale ligging als vertrekpunt voor verschillende natuurgebieden om te wandelen en fietsen.

Rathé Norbert

4,0
4 4 4 4 4

s'morgens reeds voor 8 uur wakker gemaakt worden door de buren! de muren lijken van karton!

Gans de nacht op de kamer de "verwarming" horen .De blazers (airco) die niet of heel moeilijk af te stellen zijn, en dus te pas en te onpas aansprongen , van temperatuur wisselden , .....

Joke De Maerschalck

4,0
4 4 4 4 4

Zeer mooi huisje, aangenaam verrast door de aanwezigheid van airco (zelfs in de slaapkamers), perfecte plaats om een verlengd weekend door te brengen! We zijn ook zeer hartelijk ontvangen door het personeel. Her park is momenteel nog deels in aanbouw, dus daar eten is nog niet mogelijk, maar er is een aangename brasserie op wandelafstand. We hadden een huisje gehuurd voor 6 personen en het enige minpuntje is dat de tweede slaapkamer op de bovenverdieping volledig open is waardoor je er telkens moet doorlopen om naar de tweede slaapkamer te gaan. Zeker een aanrader!

Ellen Schulte

4,0
4 4 4 4 4

Het huisje is van alle gemakken voorzien. Alleen hebben we een 6 persoonshuisje geboekt met 4 zitplaatsen. Wel 6 plaatsen aan de eettafel. De lichtknopjes voor de wc zitten ver weg van de wc. En door de betonnen vloer heb je 's nachts erg koude voeten als je naar de wc wilt. Verder is alles in prima staat. Lekkere bedden en voldoende opbergruimte.

Rob Sprokholt

4,0
4 4 4 4 4

Wij hebben een prachtige week gehad op Roompot-park Eksel in België mede dankzij het geweldig vriendelijke en behulpzame personeel! Het park is nog geen jaar oud met schitterend, compleet ingerichte (Bel)villa's. Daarbij het meest klimaatneutrale park van België met o.a. warmtepomp, inductie, airco in alle kamers en is gebouwd met CLT-procedé. Rustig gelegen buiten Eksel maar dichtbij prachtige natuurgebieden zoals Bosland met zeer veel wandel- en fietsroutes. Diverse supermarkten en prachtige steden zoals Hasselt en Lommel zijn snel bereikbaar. Het centrale gebouw is in aanbouw (open april 2023) met o.a. restaurant en minimarket. Voor kinderen zijn er dan een water-, binnen- en buitenspeeltuin beschikbaar. Ook erg fijn je kan je eigen of gehuurde E-bikes zelf opladen! Wij komen volgend jaar zeker terug om nog meer te genieten van al het moois dat Belgisch Limburg te bieden heeft!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 302260

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/302260.htm


«Comfortabele bungalow vlakbij natuurgebied...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat