Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig ingerichte bungalow met zeer grote o...

Max.  7   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 7  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(eettafel, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, kachel(hout), DVD-speler), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(stapelbed, twijfelaar), badkamer(ligbad, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), recreatieruimte(tafeltennistafel), kinderbed, kinderstoel)

terras, tuin(omheind), tuinmeubilair, BBQ

Dit is een gezellige bungalow met een grote tuin. De inrichting heeft warme kleuren en veel aandacht voor detail. Zo hangen er enkele schilderijen die door de eigenaresse zijn gemaakt. Er zijn 3 slaapkamers voor 7 gasten, wat ideaal is voor meerdere gezinnen of een vriendengroep.

Je kunt hier zowel het Belgische als het Franse deel van de Ardennen bezoeken, want de grens ligt al op 20 km. Hier vind je ook steden als Charleville-Mézières en Sedan. En daarnaast is de rustige, glooiende omgeving perfect om te wandelen en te fietsen.

Bij koud weer zit je bij de knisperende houtkachel. Het hout dat in de garage ligt, mag alleen gebruikt worden voor de houtkachel. En bij mooi weer zit je natuurlijk buiten, op het terras of in de tuin. Lunchen kan je bij de picknicktafel en voor de bereiding van het diner hoef je niet eens de keuken in, want er is een vaste barbecue.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Terras
Tafeltennis
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 12.2 km

12.2 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 300 (U dient de borg 1 week voor verblijf over te maken op de rekening van de huiseigenaar. De huiseigenaar neemt hierover contact met u op).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Niet aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Suze Bongers

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

In één woord; verschrikkelijk. Vies, vochtig, schimmel in de badkamer, de beloofde boomhut was er niet meer. De matrassen waren werkelijk te smerig om aan te pakken. De vaatwasser deed t niet. Toen we voortijdig weg wilde gaan en ik uitlegde dat we het te vochtig vonden en dat er schimmel in t huisje is werd ik door de sleutel beheerster voor leugenaar uitgemaakt. Ze beschuldigde me ervan dat ik weg wilde vanwege het slechte weer en dat zij dat heus niet gingen vergoeden. Belvilla kon zogenaamd niks voor me doen (ondanks de opgestuurde foto’s) omdat we voortijdig weggingen. De eigenaar ontkende alles. Horrible. Vreselijk. Niet doen.

Johan

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Gezellig huisje dat opvallen ruim is met drie aparte slaapkamers, Zeer goed werkende houtstoof die voor gezelligheid zorgt, Goed uitgeruste keuken, Enige minpuntje was dat het niet echt proper was bij aankomst en al de kussens in de zetels en bedden zijn aan vervanging toe, Geen bedlinnen aanwezig, wat niet vermeld was,

K. Van den Broek

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Heerlijk huisje in rustige omgeving. Veel ruimte, netjes schoon.

Melanie van der Lem

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De aankomst verliep goed, maar het huisje was niet geheel schoon. Met name in de keuken. En in de badkamer wat schimmel. De tuin was heerlijk en de omgeving ook.

Geert Hulselmans

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Aankomst was oké. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg, haard was aan. Huis ligt wat dicht bij grote weg. Gelukkig niet al te druk.

Georges Lacroix

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Frans

Bij aankomst werden we goed ontvangen door het stel dat het huis onderhoudt. We kozen voor dit huis op de begane grond, omdat we werden vergezeld door mijn moeder, die minder mobiel is. We waren heel blij dat we gemakkelijk in alle ruimtes konden circuleren. Het huis is mooi en comfortabel. Bij onze aankomst was de netheid niet het sterkste punt (kindermeisjes onder de bedden). Het meubilair en de apparatuur (kookgerei, pannen, ...) zijn van kwaliteit. De barbecue is goed onderhouden en zeer effectief de Tafeltennistafel in goede staat is ook gemakkelijk te installeren. De tuin is zeer ruim en schaduwrijk tot in de perfectie. Jammer dat er geen wandelpaden in de directe omgeving zijn en dat het noodzakelijk is om gebruik een vervoermiddel om naar Vresse te gaan (slechts 5 km, maar hij klimt ...) Het naburige dorp Vresse sur Semoi is niet al te toeristisch en heeft ons gecharmeerd door zijn badplaatsen in de Semoi, mooie wandelingen langs het water en het openbare toilet voorzien voor mensen met beperkte mobiliteit. Voor mensen in een rolstoel is het daarom mogelijk om naar restaurants in het dorp te gaan, om op de rand van de Semoi te landen en om het openbare toilet te gebruiken dat zich op maximaal 2 minuten bevindt.

Pg Van Der Laan

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Hartelijk ontvangst door de sleutel beheerster. Accommodatie voldeed aan onze verwachtingen. Een mooi, groot, knus, en gezellig huis. Het huis heeft alles wat je nodig bent in een heerlijke, rustige en heel mooie omgeving. Gebied met mooie rotsachtige bergen en leuke rivieren waar je heerlijk op kunt kajakken.

ann verhofstadt

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Leuk huisje voor mensen die houden van rust en natuur. Alhoewel het vlakbij de straat ligt, stoort dat niet want er is weinig voorbijgaand verkeer. Proper huisje, bedden zijn ok. Keuken is wat aan de krappe kant als je veel ruimte gewend bent en met twee kookt of afwast. Tv is wat verouderd. Goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Veel mogelijkheden. Zo zijn Dinant en Bouillon vlakbij. Wijzelf bezochten onder andere de buffelranch. Leuk met kids. Onze jongens van drie en zes vonden het alvast een topvakantie! Zeker en vast een aanrader.

J Zuijdijk

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Werden goed ontvangen door de gastvrouw. Ruim, leuk huis met een pingpongtafel en boomhut. Gezellige houthaard, jammer dat het er zo naar stinkt. Omgeving is mooi!

tom bulckaen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooi vakantiehuis in een prachtige omgeving. De matras 2 persoonsbed in de mooie kinderkamer met sterrenhemel is wel dringend te vernieuwen!

Gerhard Blanck

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

We waren een klein gezin (moeder, vader, kind 6 jaar oud) een week in dit prachtige en afgelegen vakantiehuis. Hoewel gelegen net buiten een klein land weg kan de mens ontspannen en de kinderen kunnen spelen in de grote tuin met een boomhut. Na 19 uur rijdt nauwelijks langs een auto en het is erg rustig. Ook tijdens de dag interfereren met de weinige auto's die niet op de weg rijdt. Wandelpaden en rivieren om te zwemmen en kajakken zijn beschikbaar op dit gebied in overvloed. Wie op zoek is naar ontspanning en rust is hier richtig.Für deze prijsklasse, de wasmachine was te oud. Ze alleen werkte met een beetje schudden en herhaalde en draaien. De laatste avond in het hele huis was geen stromend water meer bestaat was waarschijnlijk als gevolg van een burst pijp. Omdat niemand kon wat.

Gerlinde van Santen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Voor de kinderen is dit een erg leuk huisje een grote tuin eromheen met een schommel en als bonus een echte boomhut! Ook de pingpongtafel is goed gebruikt. De keukeninventaris is ook behoorlijk uitgebreid fijn als je met een groot gezelschap bent!!

Liesbeth Heirwegh

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis is zeer gezellig en voldoende voorzien van alles wat je nodig hebt. Het is er rustig en afgelegen waardoor we 's avonds nog laat konden genieten van de zwoele temperaturen zonder onze buren storen. Dat was fantastisch. Alleen spijtig dat er geen bakker in de buurt is.

Hans Burgmans

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Genoten van ons weekeindje in het huisje. Mooi tuin met een echte bomhut, kinderen waren er erg blij mee. stenen barbeque kwam ook goed van pas. Het huisje was ruim genoeg voor ons zevenen. Jammer allen dat er geen wifi beschikbaar was, veder was alles naar verwachting. Bedankt!

G.B Gietema

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Wij waren met 6 pp waarvan twee kinderen van 9 en 7 jaar. De kinderen hebben genoten van de boomhut en de ruime tuin om te voetballen en te schommelen. Wij konden heerlijk genieten van het zonnetje op het terras voor het huisje en 's avonds heerlijk voor de houtkachel. Ook de tafeltennistafel was een succes. Fijn dat er tafeltennisbatjes en balletjes waren. Er was voldoende te ontdekken in de nabije omgeving. We hebben heerlijke wandelingen gemaakt, gefietst en stadjes bezocht.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 302728

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/302728.htm


«Gezellig ingerichte bungalow met zeer grote o...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven