Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis met zwembad in Jägersgrün

Max.  4   gasten
38m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
38m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, kitchenette(koffiezetapparaat(filtermaling), oven(mini), magnetron, koelkast), woon/eetkamer(TV(satelliet)), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Zolder: (galerij slaapkamer(via steile trap)(2 pers. bedstee))

hottub(tegen betaling), verwarming(CV), tuin(gedeeld met andere gasten, 5000 m2), tuinmeubilair, parking, trampoline, vijver, zwembad(gedeeld met andere gasten, tegen betaling, overdekt, geopend van 1/2 Mei t/m 1/2 Sep), zandbak, speeltoestellen, kinderbed

Dit gezellige huis in Jägersgrün heeft 2 slaapkamers. Het is ideaal voor natuurliefhebbende vakantiegangers. Zowel een zwembad als een sauna staan hier (tegen een vergoeding) tot je beschikking.

Jägersgrün ligt vlak bij de grens met Tsjechië. Een dagje Tsjechië is dan ook makkelijk in te plannen. In de buurt van de woning kun je skiën en langlaufen. In het nabijgelegen Auerbach vind je diverse winkels en restaurants. De natuurrijke omgeving van het huis is ideaal voor wie - al dan niet met de hond - lekker wil genieten van de rust om zich heen.

De kleine, maar fijne woning heeft een eenvoudige keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met een douche en een woon- en eetkamer op de begane grond. Via een steile trap kun je de vide betreden, waar je nog 2 slaapplekken vindt. Er zijn diverse gedeelde voorzieningen, en een tuin met een zwembad. Voor kinderen zijn er een trampoline en een zandbak. Roken is niet toegestaan.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Zandbak
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 6 km

6 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Afvalheffing: Inclusief.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sylvana Bohring

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Geweldig verblijf, super aardige eigenaren. Geweldig ontbijt

Oliver Haase

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis voor 4 personen is voldoende. Helaas is het interieur een beetje versleten en wordt het oud. De badkamer, enkele keuken en het woon- en slaapgedeelte zijn voldoende en voldoende voor de behoeften. De buitenruimte met zwembad, zitje en barbecuefaciliteiten is erg mooi ontworpen. De sauna en kleine fitnessruimte zijn zeer schoon en modern. Het gebied is typisch voor Saksen, zeer idyllisch om te wandelen en te wandelen. De ene of de andere attractie zoals de drakengrot en het ruimtemuseum zijn een reis waard en een bezoek waard.

Cornelia Wunderlich

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We kunnen alleen maar deze accommodatie aanbevelen. Het was een zeer goede zorg, zijn we op het punt om terug te keren naar vrede en.

Ulrike Ernst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Een zeer mooie, leuke en gezellige houten huis. Voor mijn twee grote stad jongens (8 + 13 jaar) ervaring zuiver. De omgeving zo mooi, in het bos met een speeltuin en paden door het bos rond het. Al met al een aanrader voor iedereen met de behoefte aan rust en ontspanning. De gastheren erg aardig en attent, alles zeer schoon en netjes!

H.D Horn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

eigen huis met aparte ingang, woonkamer in de wintertuin - vol van licht, geen aparte slaapkamers, kinderen en ouders slapen in een kamer met weinig privacy serre

Andre Zimmerling

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

we hadden een heerlijk ontspannen week, mooie, bosrijke omgeving, waar u veel kunt dwalen. Voor de kinderen was er volop speelmogelijkheden.

W.K Wettig

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Huis zTFu ෻ heeft vloerverwarming!

harry van wijk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huisje was vrij klein, maar wel schoon en alles was aanwezig. Wij waren er met 2 jonge kinderen (5 en 2) en dan is het fijn dat je naar buiten kunt, want om er week binnen te moeten zitten dat gaat daar niet. Maar gelukkig hebben ze een hele mooie tuin, waar je als gast gebruik van kunt maken. Wij konden heerlijk zitten, terwijl de kinderen lekker konden spelen. De beheerders die zelf op het terrein wonen zijn supervriendelijk en behulpzaam, ze spreken wel alleen Duits. Het terrein wat op de foto's geshowd wordt is ook echt waar je zit. Je zit ong. een km. buiten het dorp in het bos, prachtig. In de omgeving is ook vanalles te beleven. Genoeg burchten en slotten, prachtige omgeving, mooie stadjes en dorpjes, leuke dingen voor kinderen: pretpark Plohn is een aanrader. Wij hebben wat foldertjes die we her en der hebben verzameld achtergelaten in het huisje, misschien heeft iemand er wat aan. Wij hebben echt genoten van deze vakantie en vinden het zeker een aanrader. De prijs-kwaliteit verhouding is in onze ogen zeer goed. Wat ik nog wel even wil melden is dat er op het terrein van het huis 2 grote honden loslopen, ze zijn absoluut heel lief ook voor kinderen, maar als iemand echt heel bang voor honden is, is dit misschien niet zo'n geschikte locatie.

Jacqueline Stoll

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De verhuurders zijn leuke en relaxte mensen met een hele lieve hond die ook graag met onze kinderen speelde.

Het complex is fraai vormgegeven en ligt midden in het bos.

Alles is netjes en schoon. Het was een leuke tijd.

Jacqueline Stoll

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De verhuurders zijn aardige en ontspannen mensen met een hele lieve hond die ook graag met onze kinderen speelde.

Het complex is mooi aangelegd en ligt midden in het bos.

Alles is goed onderhouden en schoon. Het was een leuke tijd.

harry van wijk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huisje was vrij klein, maar wel schoon en alles was aanwezig. Wij waren er met 2 jonge kinderen (5 en 2) en dan is het fijn dat je naar buiten kunt, want om er week binnen te moeten zitten dat gaat daar niet. Maar gelukkig hebben ze een hele mooie tuin, waar je als gast gebruik van kunt maken. Wij konden heerlijk zitten, terwijl de kinderen lekker konden spelen. De beheerders die zelf op het terrein wonen zijn supervriendelijk en behulpzaam, ze spreken wel alleen Duits.
Het terrein wat op de foto's geshowd wordt is ook echt waar je zit. Je zit ong. een km. buiten het dorp in het bos, prachtig.
In de omgeving is ook vanalles te beleven. Genoeg burchten en slotten, prachtige omgeving, mooie stadjes en dorpjes, leuke dingen voor kinderen: pretpark Plohn is een aanrader. Wij hebben wat foldertjes die we her en der hebben verzameld achtergelaten in het huisje, misschien heeft iemand er wat aan.
Wij hebben echt genoten van deze vakantie en vinden het zeker een aanrader. De prijs-kwaliteit verhouding is in onze ogen zeer goed.
Wat ik nog wel even wil melden is dat er op het terrein van het huis 2 grote honden loslopen, ze zijn absoluut heel lief ook voor kinderen, maar als iemand echt heel bang voor honden is, is dit misschien niet zo'n geschikte locatie.

H.D Horn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

eigen huis met aparte ingang, woonkamer in de wintertuin - vol van licht, geen aparte slaapkamers, kinderen en ouders slapen in een kamer met weinig privacy serre

Oliver Haase

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis voor 4 personen is voldoende. Helaas is het interieur een beetje versleten en wordt het oud. De badkamer, enkele keuken en het woon- en slaapgedeelte zijn voldoende en voldoende voor de behoeften. De buitenruimte met zwembad, zitje en barbecuefaciliteiten is erg mooi ontworpen. De sauna en kleine fitnessruimte zijn zeer schoon en modern. Het gebied is typisch voor Saksen, zeer idyllisch om te wandelen en te wandelen. De ene of de andere attractie zoals de drakengrot en het ruimtemuseum zijn een reis waard en een bezoek waard.

Ulrike Ernst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Een zeer mooie, leuke en gezellige houten huis. Voor mijn twee grote stad jongens (8 + 13 jaar) ervaring zuiver. De omgeving zo mooi, in het bos met een speeltuin en paden door het bos rond het. Al met al een aanrader voor iedereen met de behoefte aan rust en ontspanning. De gastheren erg aardig en attent, alles zeer schoon en netjes!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 304537

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304537.htm


«Vakantiehuis met zwembad in Jägersgrün» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven