Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement bij het skigebied in Rauschenbach

Max.  4   gasten
61m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
61m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, woonkamer, keuken(eettafel, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche(aangepast voor invalide), wastafel, toilet))

wasmachine(gedeeld met andere gasten), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, parking

Het stijlvol ingerichte appartement voor 4 personen met 2 slaapkamers ligt in de mooie omgeving van Neuhausen in het Ertsgebergte. De prachtige wandel- en fietsomgeving nodigt uit tot sportieve ontspanning in de natuur. Voor de rustzoekers is het zeker een aanrader.



Zowel in de zomer als in de winter is Neuhausen, gelegen in deelstaat Saksen, een uitstekend recreatiegebied. In de winter nodigen de meer dan 40 km aangelegde loipen en talrijke paden uit tot langlaufen. In de omgeving bevinden zich ook verschillende skigebieden. De steden Dresden (59 km) en Praag (128 km) zijn zeer goed bereikbaar voor daguitstapjes.



De vakantiewoning is met veel liefde ingericht met modern meubilair. Het bevindt zich op de begane grond van het huis (waarin ook nog een andere vakantiewoning is). De ingang is bereikbaar zonder trappen. In de tuin bevindt zich ook een barbecue. De douche is aangepast voor mindervaliden.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 5 km

5 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 3.5 km

3.5 km

Luchthaven 80 km

80 km

Snelweg-afrit 55 km

55 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Richard Krahmer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het vakantiehuis bevindt zich eigenlijk onder de dam, die u te voet kunt beklimmen en die een prachtig uitzicht biedt over de vallei en de vallei. Het appartement heeft een goed uitgeruste keuken met een eettafel in de ruime gang. De badkamer heeft een grote doucheruimte. De twee slaapkamers bieden voldoende kastruimte en degelijke bedden. De woonkamer is ingericht met 2 goede kwaliteit kunstleren banken en een middelgrote flatscreen-tv. De vloer in alle woonkamers is bedekt met een schone, lichtbruine plastic bekleding en de kamerwanden zijn schoon wit gehouden. Het is een aan te bevelen kwartaal met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Neuhausen is een heel mooie plaats met een grote kerk, een kasteel en verschillende musea. De Schwartenberg boven Neuhausen en Seiffen is een prachtig uitkijkpunt met een heel mooi gastenverblijf dat met de auto te bereiken is. Aan vele mooie excursiebestemmingen geen gebrek.

Tilly Daemen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De woning was lekker verwarmd er branden kaarsjes en was in kerstsfeer, een warm welkom. De beheerders waren vriendelijk en gaven de nodige informatie, er stond een fles sekt klaar :)

johannes dekkers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het appartement was groot en schoon.

Elly Feil-Drozd

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Hartelijk welkom. Prima accomodatie. Zeer mooie omgeving. Jammer genoeg geen restaurant in de nabije omgeving zoals aangegeven . En voor ons een zeer groot minpunt geen internet. In de beschrijving stond gratis internet, we hebben wachtwoord gekregen maar dat werkte niet, verschillende mogelijkheden geprobeerd, en niemand kon ons helpen. Voor ons vertrek werd gevraagd om 5 euro te betalen voor internet. Hebben we niet gedaan.

Harry Veldkamp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Prachtige omgeving, vele uitstapjes gemaakt. het huis zag er netjes en verzorgd uit.

Willeke Schuurman

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Huisje was mooi schoongemaakt, er stond wijn op tafel, 4 stoelen en een tafel om in de tuin te zitten omdat de tuin met houten tuinset een eind van het huis verwijderd is. Mooie, rustige omgeving met zicht op de stuwdam en de bossen eromheen. achter het huis is een grasveld waar je kunt zitten. Voor onze dochter met visusbeperking lastig om te komen vanwege slechte tegelpad.

Jolanda Hilke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Frau Kalf stond ons al op te wachten. Geweldige accommodatie, precies als op de website en de omgeving is fantastisch

Gertrud Robbertsen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Bij aankomst werden we verwelkomd door de eigenaar. Zij was zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De accommodatie was uitstekend zeer schoon, comfortabel en zeer rustig.

Conny Nieborg

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

leuk appartement goede bedden alleen de matrassen kunnen wat dikker keukenspullen zijn compleet. minpunt is dat er zondag geen winkels open zijn en op maandag zijn de meeste bezienswaardigheden gesloten ik vind dat je best ver moet lopen om te kunnen zitten en het lijkt alsof je bij de buren in de tuin zit. de foto van het appartement is van de achterkant daar ga je ook niet gauw zitten want er staan waslijnen met palen de voorkant is een parkeerplaats voor de bewoners daar hebben wij op een paar stoelen buiten gezeten vond dit nogal tegenvallen tip misschien een paar tuinbankjes neerzetten aan de rechterzijkant voor de rest een prachtige omgeving om te wandelen voor kinderen is er weinig te doen kunnen ook niet echt buiten spelen.

JENS Becker

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Accommodatie schoon, op een rustige locatie. In de buurt van Seiffen. Gern wieder

Ivonne Tessmer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het was een zeer aangenaam verblijf, zeer stijlvol ingericht, met problemen die we waren gemakkelijk einzigste ter plaatse door een buurman geholfen.Das wat niet goed is het internet aangeboden, die zwak zijn om garnicht beschikbaar bent om gesprekken in de woning te maken via de mobiele telefoon was ook was heel moeilijk, door de dikke muren van het huis.

Michael Franke

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We hadden zo veel uit naar onze herfst wandelen vakantie, en we werden niet teleurgesteld! Het was geweldig! De contactpersoon mevrouw Kalff's gaf ons veel materiaal over de mogelijkheden in het gebied, en wijzelf zijn super komen rond door middel van Geocaching ook! Bovendien, de tekenen van de verschillende routes is altijd uitstekend! Het hotel was in tip top Irdnung, zeer schoon en schijnbaar volledig gerenoveerd met midernem bad en douche en de woonkamer zo goed! We hebben overal comfortabel en ontspannen ons geweldig!

Wine Verhoeven

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Fantastisch weer gehad. Huis is netjes ingericht met nieuwe spullen en zeer compleet toch ontbrak er iets aan de keukenuitrusting een vergiet. De gemeenschappelijke tuin valt wel een beetje tegen het is ver lopen (vooral als je invalide bent) en er is maar 1 (overdekt) zitje voor 4 personen, dat je moet delen met andere gasten. Dat was voor ons dus geen optie, dus hebben wij de eetkamerstoelen buiten gezet en onze eigen mobiele tafel opgezet. Zo konden we toch buiten zitten en eten zonder met al je spullen heen en weer te sjouwen. Nabij het huis zijn veel leuke musea te zien, o.a. het notenkrakersmuseum, echt fantastisch om te zien. Verder veel bossen in de omgeving en leuke weggetjes voor een tourtje met de motor. Ook vlakbij de Tsjechische grens de moeite waard om deze te passeren.

Dorith Ligtvoet

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooie omgeving, zeer geschikt voor fietsers en wandelaars. Routes staan goed aangegeven. Dresden en Pilzn goed te berijden per auto Huisje luxe ingericht, alleen wat donker. Picknickbank buiten is nieuw, maar staat achter oude schuurtjes, te ver van het appartement vandaan. Opvallend weinig Nederlanders buiten de grote steden, terwijl dit deel van Duitsland mooi is, rustig en relatief goedkoop.

Klaas Blokland

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad , het was wel koud maar we konden de verwarming naar onze keuze zetten. Veel musea bezocht en Dresden is vlakbij en vergeet het nussknackermuseum niet in Neuhausen er zijn er 5500 verschillende van klein naar groot.

Hw Nijenhuis

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij hebben in de meivakantie een midweek hier gelogeerd. Het huisje was bovenverwachting meestal zijn de huisjes nogal gedateerd ingericht maar dat was hier zeker niet het geval. Alles is modern en verzorgd ingericht de bedden sliepen heerlijk. De lokatie is anders net achter de muur van een stuwdam waar je ook overheen kunt wandelen. Dresden ligt op een uur rijden De bastei op anderhalf uur ik vond het te doen Dit ook omdat het een mooier route is In het plaatsje zelf is weinig te doen je hebt echt wel de auto nodig om eropuit te trekken wandelen kan echter wel in de buurt. Er ligt tegenover het huisje een gasthaus maar dat is pas vanaf pinksteren geopend supermarkt is op 4 km afstand

Birgit Walter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We waren zeer tevreden.

B.N Bäumler

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Er was niets ontbreekt. Was zeer smaakvol ingericht.

Jan Uittenbroek

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een prachtige appartement met een schitterende inrichting. Aan het eind van de vakantie vroeg de eigenaresse ons of er nog iets aan de inrichting ontbrak. Wij wisten niets, maar nu zeggen we een grote snijplank.

D de Weerdt

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We hebben een fijne vakantie gehad. Was een mooi huisje.

G.C. De Kruijf

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi gebied met uitstekende wandelmogelijkheden en verrassende stadjes en musea. Heerlijk rustig en zeer betaalbaar. Gemoedelijke en (indien nodig) behulpzame bevolking. De vakantiewoning is een riant appartement op de begane grond in een tot woningen verbouwd gebouw dat kennelijk vroeger bij een watermolen hoorde.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 304551

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/304551.htm


«Appartement bij het skigebied in Rauschenbach» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat